we living in a dream

Hej mina sköna! Haft en bra onsdag?
Började 08:30 och slutade 14:05, alltså ganska kort dag. Och älskade bästevän är hemma igen! :D fatta glad jag blev, han har varit borta en hel månad och nu är han hemma och jag är gladare än nåååågonsin.
Efter skolan for jag, amanda och matilda hem till amanda, där såg vi tv och åt mackor. Sen vid 5 for jag hem och jag och pappa for och handlade, sen åt vi middag, köttbullar och makkisar. Efter det var det fotbollsträning, cyklade med amanda dit. Där så var oskar och max, så jag var med dom. Efter ett tag kom även anton. Roliga grabbar kan jag då bara säga er!
Efter träningen ( ca 20:30) cyklade jag, amanda, julia, P:ê, oskar och säkert någon mer (?) hem, och på vägen hem hoppa tobbe på på pakethållaren och tiggde skjuts, det fick han. Väl hemma så satte jag mig och gjorde "bokrecention", fast jag skrev om en film. Den ska in i morgon så det var i sin goda tid. 
Men jag är faktiskt trött, wiho för att vara fanny!
Godnatt alla söta, :)



bilder från veckan/förra veckan, kommer!


Heaven doesn't seen far away anymor

God kväll. Pluggade engelskan idag, höll på ganska så länge men det känns som att jag inte fick så mycket gjort. Men det känns ändå som att jag kan det mesta. Annars har jag duschat sjöng låten nedan i duschen, sjöng allt jag bara kunde ;) hahah, stackars pappa som hörde allt! Men nu ligger jag ny duschad och ren i sängen. Bestämde mig för att somna tidigare ikväll. Och släcker jag före 11 så är ja stolt. Men klockan är redan efter 11 så det gick ju inte så bra. Men ska släcka nu och hoppas på att somna så fort som möjligt. Och inte 2 som i vanliga fall, (om du där uppe bryr dig om lilla mig så gör mig trött, hokus-pokus) dock tror jag inte på gud men man kan ju alltid hoppas. Ser Rob and Big just nu, det är riktigt bra faktiskt. Men nu kommer snart john blund, ajöss.

ron pope - a drop in the ocean


this is it


läxaläxaläxa, detta eviga

Hejhej, idag slutade vi riktigt tidigt, skulle egentligen slutat 13:20 men so läraren skulle bort så vi fick sluta 12:40. SKÖÖÖNT!
Då cylkade jag hem opch hade tänkt sätta mig och plugga direkt men det blev inte för att jag är så himla trött, det är jag jämt nu för tiden. Men jag ska snart börja med högen, vi har engelskaprov i morgon, spanska läxa, svenska att skriva en bokresention, och så måste jag göra lite matte. Fatta stessad man blir, men har kokat nå pasta som är klart nu, vi hörs sen:)
kisssseeess!♥

Pigg brud, utan ork

Aloha. Dagen snabbt. Skola, step in och tränat, hem, åt, intersport, träning i bergsviken, hem chilla. Köpte ett par brillor på intersport, bild kommer någon dag. Det var klubbkväll där. Men jag borde släcka nu, men jag är jävligt pigg. Men vi höres i morgon, pusshejjs! Bränt barn luktar illa.

Smått och gott

Hejsan. Steg upp strax efter 8 idag, 9 kom lotta och hämtade mig och det bar av mot lf. Stod parkeringsvakt idag igen, efter 11 gick vi iväg mot max och åt. Gott, nja inte värst. Sen gick vi tillbaka och stod bara en liten stund och sen for vi iväg i några bilar till sandgräset på björklunda för vi hade träning. Men själv fick man sitta på sidan och steka. Himlar så varm det var, tillslut satt jag bara i linne och tights/långkallingar. Efter träningen gick jag och amanda hem. När hon hade duschat ringde hon till mig och jag cyklade till hon. Och vi har hunnit se på tv, varit på lösviktshuset, cyklat, varit ute och annat. Nu sitter vi och ser tv, får se hur länge jag stannar här. Inte så jätte länge tror jag, har inte ätit middag. Men vi får se om jag hinner skriva någonting ikväll. Vi hörs, kisssss.

Jag säger bara en sak

Jag älskar min martin!<3

Don't look back.

Tja igen coolingar!:) i morse ringde väckarklockan 10:00, skulle på arbetspass på lf arena. Vi ska stå 2 pass var där och varje pass är 5 timmar, drygt. Vi gör det alltså med fotbollen. Duschade, åt frukost och fixade lite, sen kom amanda och hämtade mig för pappa skulle köpa moppe. Vi for dit och stod där i våra 5 timmar. I början var det jätte tråkigt för det kom inga bilar alls, sen såg dom hur söta vi verkligen var och det kom massor med bilar. Efter ett tag böt jag och amanda för vi ville inte stå på den parkeringen någonting mer. Gick upp till den stora. Precis innan matchen började, (klockan 5) så kom det hur mycket bilar som helst. Alla parkeringar blev fulla och det blev nästan kris. Men vi klarade det. När passet var slut for vi hem och pappa gjorde maten, vid 7 for jag för jag skulle vara med martin och några mer. Han och simon mötte mig på ica och sen gick vi till simon. Var där ett tag och efter det for vi till gustav, stod där utanför och vänta ganska länge, hahah gustav öppna och stängde dörren typ tusenmiljardersgånger, låter kanske inte så kul men "he varre". När han äntligen var klar for vi till ok för dom skulle köpa godis. Och efter det for vi förbi oskar för han hade tidigare sagt att han inte orkade gå ut. Vi plinga på men hans mamma sa att han inte var hemma. Då for vi till simon igen, och sen ringde vi till oskar och då skulle han, elin och mimmi (emelie) komma. Vi såg bland annat på robinson, och martin trodde tydligen att det spelades in i stockholm! HAHAHA, fatta mycket vi mobbade han för det ;) men söt är du älskling!<3 vi pratade och skoja och massa, sen tyckte killarna att det blev varmt så vi for ut och det blev att vi for till oskar. Där hände väl ingenting speciellt, men vi roade oss självklart. Det visade sig bland annat att gustav och martin är liv rädda för katter, tänk.. Små gulliga söta kissemissar är dom rädda för. Strax efter 11 cyklade jag hem för jag har pass i morgon igen, 09:15 ska jag vara där. Åh, inge sovmorgon den här helgen.. Men jag ska nog dejta sängen nu, puss.

Gårdagen.

Hejhopp, hade ingen ork till att skriva igår. Kan berätta det nu, vi slutade skolan halv 3. Cyklade hem, och sen skulle pappa bort så han for och köpte mat åt mig, blev en oxfilé. Medans jag satt och åt den kanske kring 5(?) Så plinga det på dörren, förstod inte vem det var. Visade sig att det var min lillskit (amanda) som behövde låna badrummet, hahahah ;) dom lagade någonting i deras så dom kunde inte gå på toa. Hon stannade ett tag och åt min mat och gjorde mig sällskap. Men kanske vid 7 for hon hem för jag skulle vara med martin. Sen när jag och martin pratade så kom vi inte på vad vi skulle göra, och jag kände mig bara trött och jag hade ingen ork till någonting. Så vi bestämde att vi skulle ta det nästa dag, lördag. Efter det ringde jag till amanda för jag visste att hon bara satt framför tv:n och slappa. For över till hon, men direkt jag kom dit så ville hon till pream/lösviktshuset. Vi for dit men det var stängt, då for vi till ok istället. Efter det cyklade vi förbi björklunda och där var anton och emil och spela lite fotboll. Vi stanna och prata och så ett tag. Efter det for vi hem till mig och satte oss framför tv:n och tog fram chips, popcorn och dricka. Snacka om att tjocka. Men trevligt var det. Vid 11 for hon hem. Snyft. Sen hände det inte så mycket. Men det var min fredag, nu kommer det snart ett inlägg om min lördag. Vi hörs snart;)

I'm in.


vi vet att vi är snyggast, ;)

guuusåå göllat, I know!

Jag och tess for och solade idag. Blev bara lite mindre än 15 minuter, orkade inte mer och jag vågade inte riskera att få fräknar i hela fejset och ännu rödare kinder än vanligt. Har inte tittat så noga men har i alla fall inte sett någon stror skillnad. Efter det for vi och köpte twister, hihi igen. MUMS! och ser bar det av till tess, var där ett tag och typ 8 (?) for vi ut och cyklade, först for vi runt och sen for vi till "kinesgungan", vi från öjebyn vet vilken det är ;) hahahha, där låg vi och var ganska så fula till ca halv 10 då det bar av hemmåt, och tess, nähä? ;) fy fasen vad vi har skrattat, skrattat så tårarna har sprutat! När jag kom hem poppade jag mig popcorn som var mums! var så himla saltsugen, :)
Men det var typ hela min dag, eller egentligen en väldigt liten del men det får duga, FREEEDAAAG IMORRN! :D wiiiihooo, fettnice, ;)
Men ska inte hålla på och lejda mig här allt för länge, vi hörs i morgon någon gång!
pusssssooooocccchkramochnypiskärten! ;*
Tessminbabe, <3
 

Jag är en tuff brud i lyxförpackning.

Tjosan i trosan allesammans. Sitter på sängen med nymålade naglar, knall rött blev det. Mina f.d långa naglar går bara av hela tiden så nu är dom jätte korta. (intresseklubben antecknar) idag hade vi då en liten sovmorgon till 10 i 10. Och gick till 20 i 4. Efter skolan for jag, tess och amanda förbi ica och köpte glass och dricka. Jag och tess köpte twister, grymt gott! Och vårvädret gjorde det bara ännu bättre. Sen for jag och tess hem till mig. Satt på altan i solen och prata och lejda oss. Sen skulle hon hem och äta, och jag väntar fortfarande. Hon for typ 10 över 5, kärring kom hem :D vi bestämde oss för att fara och sola solarium sen. Första gången för mig, men jag är verkligen likblek och behöver det. Förresten, i natt somnade jag strax efter 4, inte kul. Men har ändå varit hyfsat pigg. Men nu har jag ingenting mer att skriva, har eran dag varit bra?:) tjing.

Efter regn kommer solsken.

Klockan är kvart i 1 och jag är super pigg. Så inte kan jag somna inte. Låg och tänkte lite på livet, och kom fram till att jag har lagt mitt liv åt sidan på senaste tid. Som en del vet så har jag ju varit deprimerad stor tid av 09, tyvärr. Och den perioden var inte lätt kan jag säga, mådde helt enkelt bara bajs. Allt sket sig och självförtroendet sjönk till botten. Men nu känns det som att jag har lämnat allt det där bakom mig, det finns inte kvar. Ingenting, det där var en annan människa. Och nu har jag bara inte orkat hålla på med mitt eget liv för jag vet att det är ingenting värt. Så har sattsat mycket på vännerna, brytt mig mer om deras besvär än mina egna. Försökt hjälpa dom så gott som möjligt, och hoppas verkligen att jag har lyckats. Som man säger så läker tiden alla sår. Men hur är det med det egentligen? Än har det inte stämt. Borde jag plocka fram det där som jag har lagt åt sidan och reda ut det en gång för alla? Jag vet inte hur jag ska göra,

Lär dig livets stora gåva, älska, glömma och förlåta.

Hejhejhej, Japp jag lever faktiskt!;) jag orkade inte skriva i morse eller tidigare idag för att det inte hade hänt någonting, jag var hemma idag också för att jag kände mig fortfarande inte riktigt bra. Satt och höll på i photoshop väldigt länge och nu har jag blivit mycket mycket bättre, (stolt) hahah ne men jag suger. Sen efter 2 någon gång kom Matilda som ville hälsa på sjuklingen, fast just då mådde jag ganska bra, har i och för sig mått mycket bättre hela dagen. Men hon kom och skulle egentligen bara säga hej men jag tror hon for hem ca kvart över 4. Så hon blev här i 2 timmar, men trevligt var det. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. När hon for så bäddade jag sängen och plockade bort nå saker. Skulle egentligen hoppa i duschen då matilda kom men det gick ju inte då så då tänkte jag göra det efter jag hade plockat ihop sakerna men då kom pappa hem och det blev middag, pasta och lax med en jätte god sås till. Mums, men efter det hoppade jag i duschen. Klädde så mig och fixade mig litelite. Sen gick jag iväg för jag skulle och se fotbolls träningen som var på konstgräset här på björklunda. Gick dit kanske kvart över 7. När jag kom dit satt tobbe, lasse, jonte och P:é på bänken brevid så det blev att man var social med dom. Efter ett tag kom johan och viktor och johan gav mig telefon för han pratade tydligen med min älskling, martin så klart. Och han var tydligen på väg dit. Glad blev man, har inte pratat med han annat än på msn sen i onsdags typ. Vi lejda oss ganska så mycket kan jag säga, och sen halv 9 slutade träningen men jag stod kvar med martin, johan och viktor till 20 över 9. Hahah, vilka härliga killar, kan utan tvekan säga att man höll på att skratta hjäl sig. Älskar martin och johans relation;) sen gick jag hem och här hemma gjorde jag ingenting speciellt. Men jag borde nog sova nu, kolla klockan. HERRE GUD! Men som tur är har vi sovmorgon till 10 i 10 imorgon. Skönt det. Men godnatt från mig:) pusshejjs, cianbanana. 2 kol 4 U.

kom igen nu.


det blev lite mer bilder hära*


hos tess,

mitt allt, <3

HAHAHHHAAH, AMANDA? ;)

här är då amanda i depp, för hennes kille från singing bee, mohahaha! (:

reflexvästarna i minsta storlek, :D
nu fick ni smaka på lite mobilbilder, så ursäkta kvallan!
puss från hon som älskar sin martin!♥

en bild säger mer än tusen ord, alltså borde det här inlägget innehålla +5000 ord.


(y)



kisse och hund, bästakompisar ;p





DÄRA FICK DU FANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D::D / tess

fannylindblom

Har inte så mycket att säga. Jag stannade hemma idag för jag känner mig inte riktigt 100. Blir väl att jag ligger i sängen hela dagen, tråkigt i massor. Hur har dagen varit på skolan idag då? :)

Nu är du en del av mig.

Vill bara säga att emelie lindvall är världens sötaste och bästa, jag finns alltid här för dig! Älskar dig :) <3

I'm ill*

* nyser stup i kvarten. * huvudvärk som aldrig förr. * trött. * fryser. * svettas. * snorar. * hostar. * ont i halsen. * ögonen rinner. Annars är väl allting prima liv. (y)

So sick of love songs.

Hejhej, måndag idag då! Började kvart över 9 och gick till 5 i 3, men jag slutade lite tidigare för jag skulle med bussen till step in. Fick vara uppe i gymmet idag, fick mig ett program som var väldigt jobbigt faktiskt. Ska nog dit på onsdag och träna igen. Sen for vi hem, och hela dagen idag har jag haft ont i huvudet, elr det kom väl på no:n när klä osmarta saker inte kunde räkna ut hur man skulle göra och där efter dampade sönder, helst en viss johan. Skrev gjorde kan också, herre gud ;) Hahah, Men i alla fall. Kom hem och åt, sen somnade jag i sängen. Jag frös och huvudet gjorde riktigt ont. Jag känner mig inte så frisk om jag ska vara helt ärlig, hoppas jag blir frisk under natten. Jag ska nog sova typ nu. Ligger under täcket och allting, men ska se på tv så länge jag orkar, som inte kommer vara så länge. Så jag säger godnatt för min del. Sov så gott alla nallar..:) puss

Rubrik saknas:

Söndag. Jani, skola i morgon. Åh jag längtar verkligen INTE! Enda positiva är väl att man får träffa alla kompisarna och så. Men annars, nej tack. Men nu är det inte länge kvar tills sommarlovet, fatta sommarlov! Gud, det är ju det bästa som finns. Vet någon hur många veckor det är kvar? Vet att vi har typ räknat dagarna som är kvar med våran mentor, men jag kommer inte ihåg vad det var för siffror. Men åter till dagen, sov ju som sagt över hos amanda. Kring 10 igår kväll gick vi över till några av deras kompisar och var där ett tag, och ni skulle ha sett hur heta vi var. Reflexvästar i storlek xxxxxxxxxxxxxxxs, HAHAHAH vi fick knappt igeno huvudet, men syndes det gjorde vi. Vi stannade inte där så länge för det var bara vuxna och småbarn där, gick hem och jag tror vi såg tv eller nånting. Vi gick väl upp vid 12 för att vi hade ju match morgonen efter, eller amanda hade match för jag får ju inte spela än. Men vi låg och pratade väldigt länge, somnade väl efter 1 men vi hade ju tagit det lugnt i flera timmar så vi var ju ändå ner varvade. I morse steg vi upp 20 i 9. Gick upp, klädde på oss, åt frukost, väckte linus (amandas pappa) sen for vi kanske kvart i 10. Match på hedén i bergsviken mot Saik. Och vårat lag har nya tränare för i år så det var premiär för dom och oss tillsammans. Och vi har inte tränat på någon 11-manna plan någonting i år vi har bara varit inne på lilla grans och ett tag i bersika i fotbollshallen, men den är ju inte full storlek. Men i alla fall, under matchen så blåste det jätte jätte mycket och det var verkligen svin kallt. Trodde jag och julia skulle frysa bort. Matchen blev tyvärr 1-4 men kan väl inte påstå att vi spelade så där jätte bra. Premiär helt enkelt. Efter det for vi hem till amanda och slappa, åt, sålt new body. Hahahahaha, amanda, gubben som ville ha sexiga underkläder?;) Asså ni skulle bara ha vetat vilken cool gubbe, HAHAHA. Vid 7 kom pappa och hämtade mig. Har knappt sett han i helgen. Vi for hem, tog en dusch och nu är det väl bäst att sova. Godnatt, puss!;*

I can do it.

Heej på er! Tänkte bara skriva ett kort kort inlägg, är med amanda och vi är hos hennes pappa inne i stan. Det blev att jag sover här, får se vad som händer ikväll.
Får se om jag skriver någonting senare, kanske kanske inte.
Syns&hörs
kissessss♥

hittade mera sötsaker-!



Dagens låt:
 

Världen sötaste. seriöst! :)


halsbränna, nej tack.

Hejhallå, sovit gott? De har i alla fall inte jag gjort, vaknat typ tusenmiljoner gånger och när jag vaknade i morse så hade jag jätte mycket halsbränna, och jag var täppt i näsan så jag var tvungen att andas genom munnen och när jag andarmed munnen så fårjag jätte mycket saliv som jag därefter var tvyngen att svälja och det gjorde ju då vaäldigt ont, alltså gick det inte så bra att sova eftersom jag var så koncentrerad på att de inte skulle göra ont. Men i alla fall..
Vet inte siktigt vad klockan var när jag steg upp, men jag det första jag gjorde var att ringa till lillan, som fortfarande ärså deprimerad över en kille som åkte ut ur singing bee igår, herre gud unge! ;) hahah,gode ful är du! :D
Men strax före 1 någon gång for jag till henne och nu gör hon äckel pyttipanna till hon själv. Vi får se vad vi gör idag, hon ska till hennes pappa någon gång idag, och jag vet inte om jag skulle sova hos henne men jag hoppas så..!
Imorgon har vi match mot saik, 11:00 på hedén i bersika. Kom och kolla?!
Men nu ska vi väl göra någonting, vi hörs sen idag!
   Ciao ♣
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.948508

Hahahah, videon är bara bäst ;)

I come with peace, peace I make.

Godkväll. Nu är det snart skola igen, stackars oss barn alltså. Lovet har gått så himla fort så jag vet inte vad. Var hos amanda till halv 11, vi såg talang och singing bee. Någon mer som såg talang, hahahah såg ni killarna som dansa med knäckebröd spritt språngande näck inför halva sverige. Hahah, gud vad vi skrattade alltså. Och amanda, om du läser det här, jag är med dig i morgon? Skriv in en kommentar och ring mig då du har vaknat i morgon :) när jag kom hem så poppade jag mig popcorn och la mig på sängen och bara chilla helt enkelt. Ser någon film som går på 3:an. Ganska bra faktiskt, men mer har jag inte att säga! Vi hörs väl imorgon, får se vad som händer men hoppas på att amanda vill göra någonting!:) ciao, amanda jag älskar dig!<3

amandaisaksson!

Hejhej, ska bara skriva ett snabbt inlägg nu. Sitter härhos amanda, om ni vill veta viktig information så sitter hon påtoa just nu. Så då stal jag datorn, efter förra inlägget for jag och pappa till jysk där fick jag ett nytt sängöverkast, prydnadskudde, klädhängare och handukar. Tack daddi!
Hahhah, nu sjunger amanda för fulla muggar från toan, men hon kommer väl snart. Vi hörs senare! :)
puss!♥

Hejdå vintern! *snyft*

Nu har jag stor städat i nästan 3 timmar, urs. Men de känns ändå skönt att ha gjort bort det. Har möblerat om lite också. Det får duga så länge, men jag behöver ett nytt överkast till sängen, nya gardiner, ny matta och nya prynader och sånt. Men det kommer väl någon dag. Jag har försökt kunna vara med Lillskiten (amanda) i några dagar men då har hon varit hos hennes mormor. Men sen ringde hon idag och sa att hon skulle hem, Jippi!:D så nu sitter jag och plattar håret och ska fixa mig och sen ska jag vara med hon, min lilla älskling. Hur ser eran fredag ut?:) hejjjsss.

Livet är ingen dans på rosor*

"god morgon". Ska börja med att be om ursäkt för att jag inte skrev någonting igår eftermiddag/kväll, men jag hade helt enkelt ingen ork. Så jag skrivet nu vad som hände igår: skulle egentligen vara med Amanda men då hade hon sovit hos hennes mormor och skulle sova en natt till så hon skulle inte komma hem nånting den dan. Så då blev det att jag var med tess istället, börja med att göra en superpresent till hon, hon fyllde ju fjortis igår, och gissa vem som grattade hon 00:01, jo självklart jag! Hahah, ja men i alla fall. Jag gjorde superpaketet och cyklade över till tess. Hon öppnade det och blev "jätte nöjd", visst?;) Men det är tanken som räknas, vill ni veta vad det var så fråga tess. Sen åt vi "lite" tårta, ni skulle ha sett biten hon gav mig, herre gud det var ju för hela armén. Efter det skulle tess köpa hårfärg så vi cyklade till ica, och på väg dit träffade vi samuel och david som också skulle på ica. Efter vi hade handlat så for vi 4 till samuel och gjorde ingenting speciellt. Så mogna som vi är så ringde vi till heta linjen, hahahah! Sen någon gång skulle tess hem och äta så jag följde med henne. Och när hon hade ätit klart for vi tillbaka till samuel. Men david hade farit hem och ätit och sen skulle han tydligen på träning. Så nu var det bara vi 3. Gjorde ingenting speciellt då heller, men självklart hade vi ändå kul. Sen vid halv 9 skulle jag och pappa äta, vi hade inte ätit för vi var inte hungriga alls. Men tess följde då hem till mig och det blev att vi for in till stan och handlade och sen åt på sunes. For hem till mig och bara chilla, strax efter 11 for tess hem och jag plockade bort lite disk och sånt och la lite pasians eller hur det då stavas. Somnade vid 2. Ställde klockan på 10 i morse för jag skulle upp och springa. Men orkade mig inte upp så låg kvar vaken till halv 11. Då steg jag upp, klädde på mig, satte upp håret i en tofs, pluggade in head set i öronen och for ut. Kondisen var inte på topp, var ute i 40min. Kom in och nu ska jag äta. Men vi hörs väl senare idag. Tjing.

Wish*

God morgon. Idag är det redan torsdag, sen fredag och sen helg och sen SKOLA?!? Det är ju hemst, herre gud. Hur har erat påsklov varit då? Mitt har väl varit ganska bra, hade gärna farit bort någonstans från lilla öjebyn ;) Men åter till idag, sa ju att jag skulle springa på "morgonen" men jag vaknade just, så jag springer ikväll istället. Idag är jag ganska så säker på att jag skulle vara med amanda, Visst?:) Men jag ligger fortfarande under täcket så det är nog på tiden att jag börjar göra mig klar och så, hur ser eran torsdag ut? Pössssss.

You are beautiful, it's a thing everybody know.

Hej på dig!:) ännu en dag med riktigt vår väder, det blev att jag bakade idag, och det blev en kladdkaka och en rulltårta. Sen tog tyvärr äggen slut. Men gott blev det, men det är roligast att göra sakerna, sen kan man slänga dom om man så vill ;) haha, inte riktigt men nästan. Till middag blev det köttfärssås och spagetti, och efter det for jag till martin. Det blev att vi såg på film, igen. Hahah, men de finns typ ingenting annat att göra, och ingen kommer heller på någonting. Men de är ju ändå kul, och mysigt så klart. For där ifrån 11 och cyklade hem i kylan, nu blir det att spela lite kort och sen tv. Ska försöka somna lite tidigare ikväll, inte för att jag tror det kommer gå men man kan ju alltid försöka. Och förresten, inte en så speciellt intressant grej men.. Jag har ju då dåligt i min höft som du som har följt min blogg eller känner mig väl vet om. Och jag har inte fått fara ut och springa, inte träna ingenting. Så det kliar verkligen i mig att få springa av mig. Tror jag ska vara lite busig och ta mig en spring runda i morgon bitti. Men vi får väl se. Och om det sen går bra när jag springer, alltså att det inte gör ont ska jag nog försöka göra det varje dag. Vill komma "i form", för annars blir det så himla jobbigt när man ska börja träna fotboll igen. Menmen, (intresseklubben antecknar) ska dra nu, vi hörs i morgon. Pusstjing martin är min.

It's a love storey.

God morgon, sovit gott? De blev bara ett inlägg igår för jag orkade helt enkelt inte skriva på kvällen. Jag och Matilda for ju då till Amanda, men direkt vi kom dit så skulle vi tydligen ut och gå. Så vi gick ett tag, ganska så länge blev det nog. Pratade och sånt, sen blev det tyvärr så att vi gick in hit till mig. Vi gjorde lite olika, bland annat så mixtra vi lite med mat och så, haha ;) vid halv 11 for dom hem, snyft!:( efter det gjorde jag ingenting speciellt, somna väl vid 1. Sen nu på morgonen har det inte varit så kul, och 'du' vet varför, jag orkar inte mer sånt här. Du är/var min riktigt bästevän, jag vet inte vad jag ska göra utan dig. Ikväll blir det att jag är med Martin, vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi vill göra någonting annat än att se på film men de är himla svårt att komma på någonting, har du något förslag så skriv en kommentar! :) men nu ska jag hoppa i duschen, och sen blir det nog att baka lite tror jag. Vi hörs, ha en bra onsdag!:)

You give love a bad name.

Hejhej, ännu en dag har gått utav lovet. Steg väl upp någon gång efter 11, snarare vid 12 tror jag. Fixade mig och gjorde mig klar, vi bestämde igår att jag och tess skulle gå på stan idag men då fick jag ett sms av hon och hon sa att hon skulle komma hem ikväll, ackack. Men då frågade jag Elin istället, elin älmeros från min klass. Och hon ville följa så vi cyklade in till stan och gick där till efter 5. Hem fick jag med mig en vår/sommar jacka, scarf/halsduk, 2 bh:ar, och foundation. Och så åt vi ett meal var. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, ringde till amanda som just kommit hem, men hon bad mig ringa vid 8-halv 9 så ska ringa hon snart och vi ska väl hitta på nånting, tror matilda också skulle vara med oss. Men nu ringde amanda och sa att vi kunde komma, så ska dra till lillskiten nu. Min älskade lillskit!:D puss,

I use to laugh it of, I use to look the other way.

tjosanitrosan, måndag idag då!
Ställde klockan på 10 öve 9 i morse men orkade mig inte upp förrens halv/20 i 10. Steg upp och duscha och fixade mig. Vid 11 kom mormor och hämtade mig och sen begav det till min moster (monster) Stina i Åbyn, vi fick mat där och hade väldigt trevligt, fick fika också. Och min moster har 2 barn som då är mina kusiner, Majken och Elsa. Elsa är 2 snart 3 år och är i kiss&bajs åldern, han sa bajs till allting!
stina: Elsa, var tuggummit gott?
Elsa: jåh!
Stina: vad smakade det?
Elsa: bajs!
Asså hon sa det till allt och alla hela tiden, och Majken som är 1 år måste jag då bara säga är världens sötaste unge! Hon skrattade hela tiden och hennes puppyeyes var ju underbara. Sen vid 3 eller nånting for vi därifrån, vi for till min andra moster (monster) Ingrid i Blåsmark,  hon har 3 barn, tilda , hanna  och daniel. Men Tilda den äldsta som är 9 år var tydligen och sov över hos min lillebror, dom är såklart också kusiner och är jättebra kompisar. Men i alla fall, när vi kom dit så satt hanna och daniel i leran och gegga, urs inte fint. Hahah, men är man barn så är man. Efter en stund i vårsolen gick vi in och pratade och sånt, vi fick även lite fika här med. Vet inte hur länge vi blev där men att tag i alla fall, sen for vi till gammelmormor som är 86år som bor inne i stan. Fick lite pengar av hon som jag verkligen behövde, måste köpa en ny bh. Men såklart ville hon också bjuda på fika så de blev nån kaka där också, nöjda for jag och mormor därifrån. Och då ville mormor bjuda på mat, vi som nästan bara hade ätit sötsaker den dagen behövde lite salt. Vi for till blå ängeln och båda tod oxfilé, gott var det men vi höll då på att explodera, grymt mätta. Efter det skjutsade mormor hem mig och jag tackade så mycket för dagen för det behövde jag verkligen. Var hemma kanske 6 eller nånting, kommer inte riktigt ihåg.
Ikväll ska jag nog se "patrik 1.5" någon som sett den, är den bra? :)
Men nu får ni lite bilder här,

mitt fina sugmärke, made by martin ;)

min sockersöta älsklings kusin majken, fan att jag inte tog hem hon! :D

Ingrids SÖÖÖTA kissekatt, om ni undrar varför jag tidigare har skrivit moster (monster) så är den för att när jag var liten sa jag alltid monster ingrid och monster stina, och nu kallar alla dom det ;)
Ciao! :)

mitt allt!<3

I sing you to me.

Ni som sett Australia förstår rubriken. Så grymt söt pojk.

Du min sköna, vi skall aldrig skiljas åt.

Tjosan, har ni haft en bra söndag?:) det har jag! For ju som sagt och var med martin, först gick vi omkring här i "stora öjebyn" och pratade och sånt, sen gick vi hem till han och såg på filmer från då han och hans storebror var små, gud så söt! Sen vid halv 6 ringde pappa och det var mat, strax efter ringde mormor och vi hade tidigare planerat att vi skulle ta hennes bil och fara till mina mostrar, så då bestämde vi att vi skulle fara runt till dom och kanske stänga förbi gammel mormor, det var jätte länge sen jag träffade alla 4. Och det här låter kanske lite knäppt men mormor är min bästavän, min idol, den jag älskar högst här på jorden! Och det har hon alltid varit och kommer alltid vara, hon är underbar :) Men efter det samtalet for jag hem och åt och sen vid 7 for jag tillbaka till martin. Då vi såg film och mös. Var där till strax efter 11. Sen skulle jag då cykla hem, och som ni kanske märkte så regnade det. Väldigt mycket faktiskt, skoj! Inte, och vi bor inte så nära varandra så jag blev dyngsur. Och mörk var det, slog på musik på mobilen på högsta och cyklade i världens fart. Och när jag kom hem var det bara att hänga upp alla kläder och ta på sig torra. Sen fick jag världens migrän, har aldrig haft det förr men någon gång måste ju vara den första. Urs, det vill jag aldrig ha igen! Sen la jag mig i sängen och slog på Australia, faktiskt riktigt gullig film. Sen så ska ni bara veta vilka fina sugmärken jag och martin har på halserna, ;) Men nu ska jag nog logga in på msn igen, men ska nog bara säga godnatt och så. Måste nog sova snart, ska upp vid 9 imorgon. Mormor kommer vid 11 och jag behöver duscha före. Sov så gott:) pusshejjs!

I'm on my way.

Hej, snabbt inlägg nu bara. Sov lite längre idag som skönt var. Sen sega jag mig väldigt mycket och nu är jag på väg, ska vara med martin!:) får se vad de blir att vi gör men jag tror vi ska vara ute, för har ni känt vilket underbart vår väder det är? Men jag skriver väl sen någon gång, pusshejjs!:)

I just want you to know who I am.

Korv med bröd. Hej!:) dagen har inte varit speciell alls, tog som sagt en dusch i morse, en riktigt lång och varm en. De var så grymt härligt. Sen klädde jag på mig och satte upp håret i en knorr, orkade inte fixa det idag. Sen blev det till att damsuga rummet, min matta var luddigare än luddigast. Vid 6 kom Raffa och gjorde oss sällskap. Till middag blev det potatisgratäng och kött. Himla gott var det, jag bara älskar kött! Sedan satte vi oss i soffan och såg på tv, och pappa och raffa drog en massa skämt under hela middagen och hela kvällen. Himlar vad vi skrattade, tårarna sprutade för oss alla 4. Sen tog dom tag i micken och gitarren och börja sjunga och spela. Märkte att jag kan nästan alla låtar som dom spelar, de låter ändå ganska så bra för dom!;) vid halv 11 for dom ut och jag satte mig vid datorn. Kollade runt på massa fula människors pixbox, visst martin? Hahah, inte vackert... Men nu ska jag gå och borta tänderna och tvätta bort sminket. Vi hörs i morgon, och i morgon ska jag nog vara med älsklingen!:D pussciao,

Rör du, så dör du.

God morgon lovnjutare! :) sovit gott? Jag somnade väldigt sent i natt, halv 5 var den nog. Och jag fattar inte vad jag gjorde under den tiden, de gick jätte fort i alla fall. Men nog pratat om det. Vad ska man hitta på idag då? Har ingen aning, eller sen ikväll kommer Raffa och ska äta här. Och sen ska han och pappa spela och sjunga typ hela kvällen. Men nu ska jag nog ta en dusch! :) vi höres, kisssss.

inte alla indianer i kanoten inte.

tjoooho! Tänk att de har varit fredag idag, och den fredagen försvann då bara. Känns inte som att jag har gjort någonting alls idag.
For ju som sagt in till ica och handlade med pappa, och vi gick även in på hemmakväll och hyrde oss några filmer. Och där träffade jag även sockersöta jasmine som var där med hennes mormor och morfar/farmor och farfar kommer inte ihåg vad det var ;) men lika var dom!
Efter det for vi till Raffa och fikade munkarna som vi hade köpt. Och pappa och Raffa spelade och sjöng som vanligt, som tur är har pappa ingen sångröst alls så han håller då tyst på den delen. Raffa spelade på nått jätte gulligt instrument, det såg ut som en jätteliten gitarr med 4 strängar, men jag kommer inte ihåg vad det hette nånting ....lele? hahah, och alla förstår vad jag menar!
Sen for vi hem och lagade mat och tog det lugnt, vid 5 eller nånting så for pappa och hämtade farfar som skulle äta med oss, tycker så synd om han som är helt själv i sin lägenhet hela dagarna, han saknar farmor ganska kraftigt och de märks. Till middag blev det TACO, mmmuuuuuuuuuuuuuuuuummmms! Jag och bror fick oss ett par skratt och både våran lejda farsgubbe och åt farfar. Och deras orkester, visst bror? ;)
När vi var klara så skjutsade pappa hem farfar och jag bäddade in sängen, kommer bli så skönt att få lägga sig i en nybäddad säng sen, det som är nackdelen med att ha hela 3 katter och 1 hund är att dom drar in så mycket skit och löser mycket hår och de lämnar dom ju självklart i sängen, inte så mysigt alltså.
Men nu tycker tydligen farsgubben att jag ska stänga av och krypa ner i sängen.
Men ni ska få bilder först, jag vet att de har blivit jätte mycket bilder på mig själv på senaste tiden, men ni får stå ut ;)

i torsdags, (emonas dag, skär-torsdag) haha, ;)

fick av söta matilda, på det lilla kortet till höger så står texten till eric claptons - tears in heaven, som jag älskar! tack så jätte mycket sötnos!:)

findus,

findus igen,

fjollan,

kråkan idag,

typ likadan bild, ;)

godnatt alla sömntutor! :)
dröm sött, / martinsfanny♥

ÄNTLIGEN :D

VÅRAN LILLA KISSEMISSE HAR ÄNTLIGEN KOMMIT TILLBAKA! JIPPI! Hon har varit bort i 3-4 veckor och vi hade redan gett upp hoppet, men sen såg pappa hon ute på gatan så nu är hon här inne med mig. Skönt att lill smilla är tillbaka:)

Tillsammans är vi starka.

Start. Skönt att få sova ut, eller? Vaknade en gång och kollade på klockan snabbt, den visade 12:00 men jag var så trött så jag somnade om. Sen när jag vaknade igen så visade klockan 10:00, så jag hade tydligen sett fel. Låg kvar länge i sängen och mös med en och annan kisse. Tog mig upp efter 11 någon gång, fixade mig och åt. Ren bäddade sängen. Och nu ska vi handla på ica kvantum. Idag vet jag inte vad som händer alls, vill du hitta på nå?:) mål.

Glad kyckling, goda ägg.

Hejsan! Har inte hunnit skriva nånting idag så ni får väl en snabb sammanfattning av dagen. Hade sovmorgon till 10 i 10. Skönt att få sova ut lite grand. Vi fick veta vårat matte prov och så gjorde vi no provet. I matten fick jag 26/30 och jag är faktiskt INTE nöjd. Jag kunde ha gjort så mycket bättre ifrån mig, matte är ett av mina favorit ämnen och det är nog min starka sida. Sen på no:n gick de väldigt dåligt för mig, julia och johan. Men vi klarade oss från omprov, resultatet tänker jag inte ens nämna ;) sista lektionen hade vi syslöjd, och det är bara tjejer som har valt det. Men i alla fall, dom flesta hade tagit ledigt så vi var hela 4 personer där. Jag, julia, hanna och evelina. Ganska så slappt. Dom flesta skolor gick ju halv dag idag, eller jag tror det var alla andra skolor FÖRUTOM våran. Så vi gick till 20 i 4, minde slappt. Efter det for jag hem och satt framför tv:n ett tag. Sen var det palt, mums! Och efter det for jag till martin. Var där till strax efter 11, då kom pappa och hämtade mig. Och nu är jag hemma och ska borta tänderna och krypa ner i min sköna säng. Vi hörs i morgon, och njut av lovet som jag kommer göra :D Adios!

var beredd.. på dålig kvalla!

tjaaooaoaoaoa! Nu får ni mycket mobilbilder, så ursakta världens dåligaste kvalla! ;)


bara för att de var mysigt framför elden hos sebbe, och för att jag saknar honom så himla mkt! bästevän!<3

emiiiiiiiil, ärren koool boj :D

vi lärde oss slå i bibeln på so:n, inget för mig kan jag då säga! Är så lite kristen som man kan bli ;) och so är inte min starka sida, visst?! HAHAH, lärde mig bland annat just vars usa låg (a)

toto:D

på ikea! (n) (sosso) ursäkta skulle jag kunna få den där lådan längst upp? ;)

inte sexig efter 6 timmars bilresa och dessutom på ikea..

jag är inte bara söt!

på trafikanten, skillad? lappen var upp och ned ;)

gympa :D

amin är ful ;)

fanny är ännu fulare ;)

elin är snyggaste!

nu blir de ego bilder från sossos mobil så det är ganska så mycket bättre kvalla :)

hahah, skulle under väggen ;p

inte söt.

inte snygg.

inte vacker.

inte perfekt.

i bilen på väg till sundsvall :)

It's in the darkness


cajsa och elin lagade mat ;)

rebecca är bäst, ohyes :D

värdens mest älskade!<3

mer kan jag inte älska dig! ;*

seriöst världens snällaste människa! :)

vi vet att vi är söta ;)

ROOOOOOMPA :D

ROOOOOMPA :D



för mer bilder från helgen gå in på min pixbox! :) fannylindblom
dom 3 sista bilderna är ju dock inte från sundsvall :)

It's hurtful.

Tja, bra dag?:) min har varit toppen. Började vanlig tid och gick till 5 över 2. Har haft ont i magen hela dan och de vill verkligen inte ge sig. Även fast jag åt ovanligt mycket till lunch och allt. Idag hade vi ju då matte prov, de gick ganska bra men sämre än vad det brukar gå, vi får väl se när vi får veta resultatet. Och imorgon har vi no prov och jag kan INGENTING. Så nu gäller det att plugga! Ikväll är det fotbolls träning och jag tror jag ska dit och titta, om jag orkar. Är ganska så trött också. Skulle ju somna tidigare igår och nog blev det tidigare allt, men inte mycket tidigare. Somnade kanske vid 11? Men nu väntar boken och de är lika bra att göra bort det :) vi hörs!

Du är det jag längtar till på morgonen och det jag saknar på kvällen!

Tjöönah:) I eftermiddag har jag tagit det hyfsat lugnt. La in lite bilder på datorn men jag laddar upp dom i morgon. Sen kom Matilda renberg och gjorde mig sällskap. Vi gjorde lite olika saker satt vid datorn, gick på en liten promenad, spela kort, fikade, såg tv, och skrattade och skoja så klart! :) hon for strax före 9 och då såg jag house och tog det lugnt. Bestämde mig för att gå och lägga mig lite tidigare ikväll, jag brukar ju alltid somna efter elva närmare tolv och det blir så himla jobbigt att stiga upp på morgonen då. Så ska nog släcka nu, glida in i drömmarnas värld ;) vi hörs och kanske till och med syns i morgon! Puss /martinsfanny

En lektion för tungan.

Heej, tisdag idag. Har eran dag varit bra? I morse när jag skulle stiga upp så var jag så himla trött, orkade knappt upp. Började halv 9 och gick till 13:20, vi har flyttat våran spanska lektion som skulle ha varit i slutet av dagen till ett hål vi har imorgon. Himla skönt att sluta tidigt någon dag i veckan. Efter skolan for jag på ica och köpte halstabletter för jag har haft så ont i halsen både igår och idag. Sen for jag hem och satte mig direkt och pluggade, vi har både matte prov och no prov i veckan. Men som tur är ska vi gå grupp prov i no:n så de är ganska skönt, men man måste ju självklart ändå plugga. Senare i kväll vet jag inte vad som händer, ska väl läsa på. Men jag ska fortsätta läsa om salter nu så julia och johan kan då nå hjälp av mig, haha nej men de kommer gå bra :) vi hörs senare idag! Kisses

Take my body close.

Tjoho. Ursäkta för att jag inte blogga igår men jag orkade inte. Båda lagen vann gruppen i lördags så ett lag spelade 8dels final och de andra spela kvartsfinal, tyvärr åkte båda lagen ut efter dom matcherna men dom spela riktigt bra, föll med flaggan i topp. Sen väntade bilresan hem, men de gick riktigt bra och fort. Bilder från helgen får ni sen. Vi var hemma ungefär 20 i 9 så det blev inte så sent. La mig på sängen och somna efter 11. Sen till dagen, började kvart över 9 som vanligt. Så jag steg upp så sent som möjligt för att få sova så mycket som möjligt. Dagen gick bra och vi slutade strax före 3. Då tog jag bussen med wallon för jag skulle till step in på behandling hos erika. Fick än en gång ultraljud. Sen åkte jag hem med pappa och vi svängde förbi subland och där köpte jag en kycklingsallad som jag tog med hem, och där träffade jag även gunnar som jag inte har sett sen typ förra sommaren. Efter det for vi hem och åt, efter det for jag till martin och mös. Vi såg en film som jag tror hette marly och jag. Den handlade om en jätte söt hund och en familj och en massa annat ;) var där till ca halv 10. Sen cykla jag hem i kylan och sen har jag inte gjort mycket, ska nog hoppa i duschen nu!:) ursäkta om de blev mycket stavfel i det här inlägget men jag orkar inte kolla igenom det ;p puss vi hörs alla söta :)

Lillpite är dom bästa, hejahejaheja.

Tja, skrev inget igår för att jag inte har så mycket att skriva. Allt är ju bara handboll just nu, vi hade då anmält 2 lag hit och båda vann gruppen. Sen spelade ett lag 8dels final och den sluta med förlust, himla synd alltså. Första förlorade matchen för oss, men kl 2 möter de andra laget nått norsktlag som är jättebra, hoppas på vinst. Ska skrika utabaraden. Vi har ju då bott på hotell och de har varit jätte mysigt och skoj. Igår var vi och åt på tusen och en natt och gud så gott det var. Kött och massa mumma. Men nu ser vi bodens p93. Vi hörs senare idag, håller tummarna för finalen sen ikväll. Puss

Du och jag mot hela världen.

Hej alla glada. Dagen varit bra? Min har varit jätte rolig, jag tror vi var framme här i sundsvall strax före 3. Då gick vi på ikea som jag hatar, men vi var inte inne där särskilt länge. Sen for vi till några andra affärer och åt på frasses. Sen bar det av till hotellet, vi har haft skoj jag och brudarna. Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ska vi väl krypa i sängen. Stiger nog upp strax före 7. Men vi hörs i morgon och önska oss lycka till :) puss

Högakustenbron.

Heej, nu har vi åkt bil sen strax efter 9. Har inte sovit värst mycket, somnade i slutet på twilight, den var riktigt bra! Och vi passerade just högakustenbron, den är verkligen JÄTTE STOR. Men ni hör av mig senare idag :) pusshej, det här inlägget handlade inte om någont men ville bara att ni skulle få lite information ;) hejdå.

Every time I...

God dag allesammans. Nu sitter jag bara och väntar på att fam. Holm ska komma, och allting är packat och klart. Vi kommer inte spela någon match idag men imorgon och på söndag. De blir en full helg med mycket skratt och skrik. De blev så att jag kommer sova med Rebecca och Cajsa de kommer blir skit kul! Som sagt väntar 6 timmars bilresa så sms:a gärna 0730465176!:) skriver kanske någon gång från bilen, vi får se. Ha en bra dag, puss

Snabba ryck

Tjooo, ska bara skriva lite snabbt för jag är verkligen jätte trött. När vi kom hem efter stan så städade jag och fixade i min garderob som verkligen behövdes! Sen packade och och skrubbade mina skor som nästan var svarta men ska vara vita egentligen;) annars har jag inte gjort någonting, sett tv. Imorgon kommer Sosso och dom och plockar upp mig på morgonen. Dom visste inte riktigt tid men vid 8-9. Då bär det av till sundsvall. 6 timmar i bil med sosso, HAHAH undra hur de har kommer sluta. Men jag skriver någon gång i morgon, godnatt sov gott :)

Jag ödslar min tid på dig.

Hej, idag hade vi lite sovmorgon. Började 10 i 10, skönt. Dagen började med en dusch, fix och sen frukost. Sen bar det av till skolan. Gick till 20 i 4 och sen cyklade jag hem med SKITUNGEN amanda, haha älskar dig fulajävel ;) sen for jag hem och la mig i soffan och tog lite glass. Sen kom pappa hem och han sa att han inte orkade laga någon mat så vi för in till stan och åt, jag tog en lövbit och blev riktigt mätt. Efter det for vi på ica och handlade, bland annat till bilresan ner till sundsvall, nu blev sosso glad :D haha, ska åka med dom dit och bil resan tar väl kanske 6 timmar? Så de är bara sms:a! Men nu är vi hemma och jag måste både städa och packa, BLÄ! Vi hörs väl senare någon gång:) puss

Sundsvall, yey!

RUBRIKRUBRIKRUBRIK! Vi ska ju till sundsvall och spela med handbollen, men eftersom jag är skadad så ville inte pappa dit men jag fick fara om jag hade någonstans att bo. Och ingen har svarat när jag har skrivit in och frågat om någon hade plats i deras hotellrum så jag hade gett upp hoppet och planerat helgen. Men så träffade jag bippe på stan (våran tränare) och hon sa att Malin hade en plats ledig i nått rum, tror det var med 94:na men de gör absolut ingenting, bara kul! Men nu släpper vi det. For ju och såg matchen på lf och de var himla mycket folk, tror det var 2200 pers. Piteå gjorde deras första mål efter typ 1 minut och vann hela matchen med 3-0. Sen for vi hem och då var klockan nån gång efter 9, såg tv och bara jäste. Sen såg jag "fråga olle" jag tycker faktiskt det är bra ;) hahah, men nu ska jag nog sova!:) eller förresten, måste bara säga att vi höll på med bibeln idag på so:n... Jag är så brydd om jesus, gud, moses och 'gud' vet vad, INTE. De suger, allt inom so suger sten hårt. Och idag hade jag även utvecklings samtal som gick väldigt bra. Hade planer att vara med martin i morgon och till helgen men nu går inget utav det, BAAJJJJSSS! För i morgon måste jag packa och handla och dona. Jag vill vara med min lilla älskling. Men de får väl bli på måndag eller nånting i stället! Men vi faller ögonlocken bara ner, så godnatt och sov gott:) PÖSS!

Thats all I rely know.

Tjaaa. Lyckad dag?:) min har varit perfa! Började vanlig tid idag, sen gick vi till 25 i 2, väldigt väldigt skönt. Sedan väntade och och Matilda r på bussen som kom kvart över två. Vi for in till stan och shoppade lös. Hem fick jag med mig ett vitt linne, en tröja, 2 par örhängen, tights, t-shirt och köpte även mat på subland. Väldigt nöjd, matilda fick också med sig massa fina saker. Sen var det bara hem och vända, för vi ska till lf arena och se piteås damer. Kommer säkert träffa massor med människor där. Syns vi?:) men jag skriver sen när jag kommer hem, seeee yaa.

RSS 2.0