FÅRHÅR JAG DØØØØØRR

HAHAHHAHAHHAHHAHAHHA
først tog æcklet min dator, sedan øppnar hon/han en fejjjting coola och sen SOMNAR HON. just de, hon tog sig en truddelutt också...

Riktigt fin mænniska detta<3

sexiga bokstæver jag vet!
hejdå

danmark

hejhej. Nu ær vi i danmark, dana fotbollscup. Vi åkte søndag eftermiddag till kallax, fløg till gøteborg och sedan med færjan øver till danmark. Sedan åkte vi en buss i kanske en halvtimme till sjælva skolan och vi var framme dær kanske 4 på måndagsmorgon. Nær vi kom dit upptæcker vi att vi ska sova på madrasser som ligger på golvet, inga luftmadrasser som vi hade med oss eftersom vi trodde vi skulle få sængar. Tæckena ær typ 1mm tjocka och vi fick ingen kudde, men ledarna for och køpte dagen efter men dom kuddarna var ju inte precis de skønaste man har varit med om...
Kan lova att man har ganska så ont i nacken och i ryggen efter ett antal nætter på denna.
vi spelade i alla fall våran førsta match på tisdagen, den blev 0-0, men vi spelade inte bra alls. Sen onsdag hade vi två matcher och den førsta blev 8-0 till oss, JIPPIEEE. Och den andra blev också 0-0. Men vi blev i alla fall grupptvåa och gick till A-slutspel.
I 16delsfinalen møtte vi piteå, (kul att møta dom nær man har farit ivøg på en stor cup), i alla fall så blev det en riktig fight. Det slutade i straffar.
Vi gick segrande dær ifrån, kændes skønt. Och piff var jævligt schyssta efteråt må jag sæga! tack før en bra match
Sen igår (torsdag) så møtte vi ett norskt (f*ttlag). Dom gjorde två snabba och vi hade inte ens hunnit vakna till, sen børjade dom spela vøldigt oschysst och nær folk spelar så mot oss så ger vi igen kan jag då lova. Det svors, slogs, drogs, och allt møjligt. Vi lyckades tyværr inte få in något mål så vi gick dærifrån med en førlust.
de sved

menmen, vi lyckades ta oss gode långt ændå, det ær jú næstan dubbelt så stort som PSG så. VI ska vara nøjda flickor :)
idag får vi chilla och gøra vad vi vill, tyværr blev det dåligt væder så de blev inte steek.

Jag, P:ê och elin sitter på biblioteket nu och ja, vi sitter vid datornerna.

men ska førsøka ta mig in på facebook nu. Imorgon far vi hem
Både Hiss och Diss

puss /f

lycklig var ordet

TRO DET ELLER EJ?!?
men jag är hos elin, hehehe!

tidigare idag så for vi förbi sjöbodan där dom körde vattenskoter och skoter, på vattnet för de som inte förstod det! Men det kostade 100kr att gå in så vi stod utanför och kollade, jag stod på en suptunna och elin sträckte sig över insynsskyddet ;)
men vi hann bara se en skoter eftersom vi kom lite väl sent, sen lämnade jag av elin hos henne och sen for jag hem och förberedde för packningen. Till slut samlade jag mina krafter och packade, i alla fall alla fotbollskläder. Resten packar jag imorgon.
sen fick vi middagsfrämmande och pappa hade fixat ihop en god middag som jag njöt utav. Sen försökte jag få tag i elin och när jag väl fick tag i hon så drog jag direkt hit.

nu sitter vi och lyssnar på bandit<3 så jävla härligt det är.
ska sova här i natt, sista natten inför dana!
kommer sakna dig i mass0rrr, i och för sig kommer jag sakna alla!

men nu ska vi ut och....nja jag vet inte vad ví ska göra :D
måste lägga mig i tid, TAGGAR DANMARK

men pusshejjvihörs

-någon gång skulle de ju bli rätt, nu kanske är den gången. -

happyhappyhappy

mjaomjao bloggen!
sitt nu henna hos den galna familjen, VIRUS
hahah näå med far'n henna är ju it riktigt i ordning
KLART HAN E

nä men igår var jag och elin till hemmings och var med bästtobba och linus ;)
vi såg 3 filmer hos tobba, var i lekparken, var hos linus, var på hiffton och spelade fotboll, ja och hade allmänt trevligt!
vi begav oss hemmåt vid halv 2 och ingen utav mig och elin hade ätit middag och var ganska jävla hungriga så vi drog till max. Var väl där kring 2, 
men min mage var it riktigt i ordning så jag fick inte ner så mycket, sen drog vi hem hit till elin (FYFAN VARA KALLT DE VAR ATT KÖRA/ÅKA MOPPE FÖRRESTEN, SKAKADE SOM ETT ASSSSS)  vi la oss i sängen och  försökte få upp lite värme, skulle se en film men orkade inte så vi slagga dirr

nu idag ska jag hem och fixa lite inför imorgon, packa och handla det som behövs. DANMARK HERE WE COME

men nu ska jag se var elinpelinmalmpalm har för sig. TOSSI skulle jag gissa

jamentjingeling

detta kanske blir min sista bloggning på över en vecka, vi får väl se! men ha det bäst så länge ♥

-Kommer sakna dig grymt, du är de bästa-


en knasig bild på dagens outfit 

catfight

tja folket!
sitter hos burte björk, (allas idol) hahah
nä men är hos elin, hon fönar håret nu och jaa snart drar vi ;);)
kommer väl hem ikväll/i natt nån gång, får väl hoppas på det bästa!

imorgon blir de att packa, pappa tyckte jag skulle göra bort de, och de är väl ganska smiid ändå.
För de som inte vet så drar vi (laget) till danmark till dana och spelar fotboll, kommer hem en vecka senare.
Vet inte om de kommer kosta att smsa, om det gör de så kommer jag vara mobilfrii en vecka. kan vara ganska skönt faktiskt :) dock kanske jag ringer eller folk ringer till mig, jamen i alla fall så kommer de bli grymt kul.
Och nu när peter ska med så taggar man ju ännu mer!
vi ska jävlat rocka ;D

men snart ska vi väl dra, pussålänge

NU:


hej jag heter fanny och jag gillar att gå in i stolpar.

och där tog min "braiga" bloggning över..
i tisdags var jag och elin till lule och shoppa, träffade även andré en snabbis :)
när vi kom hem hade jag träning direkt och efter det drog jag till elin, tror vi var med hanna och markus, sov hos elin.
Onsdag, vi vaknade ett, åt och sen for vi på hammenviken med hanna och markus och badade. Sedan hade jag match mot p96/95, inge kommentarer om hur det gick...
sen hem och duscha, och efter det drog jag till elin där hanna och markus var, men dom drog efter ett tag. Sen mös jag och elin lite och sen drog vi till mig och sov :)
imorse vaknade jag kl7 av att åskan slog ner precis utanför, hela huset skakade. Det tog några blixtrar tills elin vaknade som tur var, brukar aldrig vara rädd för åskan men nu..! sprang runt i huset och drog ut kablar till tvarna och sånt, och bror sov som en stock...
Rocky var rädd som en mus, han ska ju skydda mig? hallå...
sen fixade vi oss och drog till stan, men vi orkade ingenting, så vi gick bara omkring, jag köpte 3 par trosor från lindex. två spetts och ett par string, sköna var dem allihopa!

sen hem på träning, gick sådär, hade så jävla ont i magen.. Sen hem och chilla, orkade inte ens fara till elinbabe, och då är det illa!
så har vilat upp mig till imorgon (eller egentligen idag) då drar jag och elin till hemmings :) kommer bli najjjs i massor, saknat dig!

men ska dra mig mot sängen, sitter dock i den nu, och det är ca...100grader här inne. Inte gött kan jag lova, drar igång fläckten nu och öppnar fönstret så kanske jag somnar någongång i år

ässssssshhh, nu blev det ett sånt där långt inlägg igen :( hoppas ni söta orkar läsa ♥

några bilder

push, inte seriös för de som inte fattar det! baaaabe kom hem NUUUUUUUUUU

madde, greken och lill larssan. PUSS

LARSSAN, HITTAR DU NÅ ELLER? HAHAHAHAH

viktor och greken, ;)

GODNATT

Gästmutherfuckinbloggning

Fanny har tydligen bestämt att jag ska gästblogga fast jag har ingen som helst aning om hur man gör så ska jag försöka iallafall.

Idag har jag mina damer och herrar cyklat i stan för den som ville veta.
Lyckades skrapa upp armen och rooompan!
asså jag har verkligen ingen aning om hur man bloggar, trodde det skulle vara lätt som fan!
Fanny bad mig skriva något kul och sött här men det blir så jävla tjatigt att börja skriva om hon så jag kan väll typ skita i de va?

Nu ska jag se nitro circus mina små undersåtar, ha det gött!
Over and out!

Är förresten 60 dagar kvar tills elitseriepremiären :)

våran låt, jävlat


take a minute



börja dagen med en bra låt!

igår hade vi någonting med fotbollen på björkis i öjebyn. Först spelade vi brännboll, sen åt vi hamburgare, sen delade lag 1 upp sig på två och lag 2 också. Sen gick en del och spelade fotbollsvolleyboll och dom andra slog straffar med vänster.
Kan då säga att ett riktigt PMS utbrott bröt lös för mig. Min del utav laget var jävlat värdelöst! bara jag och fia som visade vars skåpet skulle stå, eller vi försökte i alla fall :) dom andra stod bara och titta på och försökte ge tips, men sen när bollen väl kom till dom så sprang dom tp där ifrån. SÅ IRRITERANDE, kan då säga att min grupp förlorade allt.
Lag 2 vann och fick en paradis ask, gjorde mig faktiskt ingenting för som smakar skiten!
sen blev det prisutdelning till alla, det började med att issa fick en chokladfontän?!?! och dom andra som fick samtidigt som henne fick en bikinilinje trimmer, så man tänkte att de här skulle bli kul och att alla skulle få såna roliga saker!
men nej, resten fick ficklampor, hörlurar, stegräknare, och endel fick tom en film. KUUUUUL
enligt mig SÖG de, hela grejen. Var så jävla sur så jag ville gråta.

men sen drog jag till älsklingselin i munksund, då jag kom var hon, sara och emma på båten. Sen kom hanna och markus, och efter en viss övertalan följde dom med på en tur. Vi for och tankade båten, sen parkerade vi vid sjöbodan och gick upp på coop och köpte korv, dricka, marabo polka och cheez doodles.
sen drog vi till fingerman, gjorde upp en eld och grillade korv. Mysigt
sen skulle hanna hem NU ( nu var de alltså!) så vi fick packa ihop snabbt och dra med båten till hamnen. ELIN ÄR KUNG PÅ ATT BACKA
sen drog alla, jag och elin gick upp till henne, la oss i hennes säng nästan direkt och såg staying alive, den var värdelös!
menmen, klockan blev mycket. vi smsade med en viss mr, lyssnade på musik och sen däcka elin så då somnade jag också efter ett tag.

idag är det måndag, ingenting speciellt står som måste göras. Men sa till far min att jag skulle vara hemma i vettig tid och sova hemma i natt. Har varit borta lite väl mycket på sista tid.

NU blev det ett himla långt inlägg, men tycker jag har varit så duktig som har bloggat varje dag på senaste tid :') heheheeeeee

puss♥

hemskt på riktigt

hittade denna på eeemmaooberg.blogg.se


och den här visade madde mig


fruktansvärt

Billionaire

jag och sara sov hos elin i natt, eller vi sov i båten. For ut i natt, bara över till fingerman, badade och sånt sen gick vi och sov. Tyvärr hann klockan bli kring halv 5 innan vi somnade men vi fick ta den smällen för samtalsämnet var värt det! hahah
sara vaknade före mig och elin i morse och hon tyckte vi sov lite väl länge så hon blev less, haahaa, nä men vi vakna väl till liv vid 1. Bäddade ihop och sen for vi tillbaka hit och käkade bullens korv och mackor. Mumsss

nu dunkar vi musik! och sen kl 5 ska vårat lag vara på björklunda om jag inte minns fel, spela brännboll och sånt skoj. Får väl se vad som händer efter det:)

pusss

stronger

hos älsklingsmalmen som kom hem idag!
sara är också här
och wilda
vi har kört båt
parkerat
gick dåligt
busat
spelat musik
hejdå

haaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaa fan vad kul jag är, och så var jag inte det ;PpppPPpPpPppPPPpPpP

OSERIÖSA BILDER KOMMER NUUUUU, LEKER I CAAAAAM hahahah







bye bye

idag drar jenki, madde och lydia till gothia. känns inte bra.... MEN ÄLSKLINGS ELIN KOMMER HEM :D:D:D wiiiiiiiiiiiiiiiihooooooooooooo
var på lanet tidigare, de som var där var jag, madde, jenki, lydia, viktor, anton, martin, sigge, rasmus, per, rickard, mark, lars, ingen glömd hoppas jag :) hade med mig kameran, så bilder kommer väl nån gång i år, MADDE!

jaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaa
slaggar hos jenki (cool jag är med slaggar) i natt, mysigt vi kommer ha :)

älskar er brudar'

-jag har hittat hem nu, nu vet jag vars jag hör hemma.-

rpr, rönnepåriktigt

tjaatjaaaa bloggen. Jajemän, jag är uppe! dock snoza vi 11 gånger innan jag reagera på att man kanske borde stiga upp. Madde pömsar fortfarande den sötisen.
dom senaste dagarna har jag varit i munksund som mest, eller senaste veckorna dock men.
i tisdags var jag ju med öjebybrudarna, vi for och badade efter träningen och sen for vi in till stan, till max och köpte glass. Alla hade en moppe att åka på förutom matilda, så jag och emma hoppa av min moppe och cyklade med matilda, snälla som vi är. men de var MYCKET trevligare, vi snackade om...ja de ska vi inte gå in på;)

här med munksund folket äre gött! de vi gör som mest är väl att bada och köra runt till folk, och igår blev det ju då städning hos per medans killarna nörda sig vid datorerna..
men idag då?
joo, pappa ska ringa snart, och då ska vi till hans faster cajsa, vet inte vad de var vi skulle göra där? typ he upp en hylla eller nå. Ska få konfirmationspengar av henne så de blir gött!


fresh girl, nononono, a BIG no.                 men man ska ju bjuda på sig själv lite


ny klockan! 200kr på stale                                        kul liv..

madde sover :( men nu är de väckning på stort G

hejjs

sff

hejhej, hos per med folk nu. Har just städat pers rum med m-adde, jenki skulle hjälpa men hon hade catfight ist ;)
nä nu ska jag gå. datanördarna är tbx
pussssssss

morgon stund har guld i mun?

nu har jag och madde just vaknat, heheeeeeeee..
IDAG HAR VI ÄNTLIGEN TRÄNING
känner hur mycket man har tjockat när vi inte har haft någon fotboll, illa
men nya tag nu innan danmark, nu jävlar

vädret idag suger, vi skulle egentligen fara och steeeka på fåröbryggorna men den planen gick ju inte som den skulle, så madde du får jobba på brännan en annan dag;)
men nu ska jag inte blogga med, snart frukost kanske. magen kurrar
pusshejjs

förlåt

jag ska hålla käften från och med nu..
förlåt boys


tagga/gilla/kommentera in högstahugg!

nu är vi i farten.
sov hos madde i natt, vi steg väl upp kring 1, eller jag steg upp, for hem och gjorde de "hemliga uppdraget" klart, sen for jag tillbaka, då var greken här............ hahah
vi gjorde mat, var så pass hungrig så de snurra i huvudet, illa
nu ska madde, jenki och lydia på träning så jag ska nog bege mig hemmåt, men de lockar stort att svänga in på ica och köpa godis..inte för att de behövs men är så jävla sugen

då vet ni, vet inte vad som händer ikväll, ska säkert vara med dom här, mina äälsklingar.
pisshejjs

concealer i mitt hjärta








jennifer älskar mig nu!

snyggingar§1


sötis!

pluttinutti

elin goes wild!

gulle

sött lyddan! just de, hon kommer sen!

gris

igår var jag med oscar och johan, trevligt. vi spela fotboll och löka sönder, och annat. var hemma tp ett
sen imorse ställde jag väckaren på halv 12 för att jag och p:ê skulle ut på "hemligt uppdrag", kan intr avslöja vad vi gjorde än;) haha
sen fixade jag de hemliga och efter det drog jag till munksund, till jenki. Där var jenki, madde, greken och larssan. gud vad dom hade saknat mig alltså! ojojoj
sen drog vi till madde och jag och greken åt taco här, gött. Nu ska madde in i duschen och vi andra väntar på lars!
sen ikväll blir det att skjutsa pappa och sen fara på crousing med dom här, tufft
pusshejjs

jenkiiii<333333333

elin gumman! saknar dig ju

mattis, madde och jag på SUNES

53.96kr, tjoooockiiissss!!! fast ne

madde, f to the fanny och jenkiii

sötis

orkar inte lägge upp några fler bilder ikväll

en egobild från konfirmationen bara

iogt/klassensdag

blev inte så många bra bilder från den kvällen/natten, men lite i alla fall

sosso, emma, elin och emma. toppenbrudar!

B-licken
wallon, johan, fanny, matni

the matteee, älskar er bruds

öjebyläpp!

e-e-eliin

maxerr

bad time! folk i jacka, löken, lêsta, jw, emma, hanna, julia och totto

lullu smeker vattnet, hanna jaa. vad gör du?;)

johan och hoppmatilda, happyface :D

bad dax! en hel hop med folk!

nubadad! bjuder verkligeeeeeeeeeeeeen, jag och wallon

chrille the kanonkula!

amin the only poser! totto, jag och amin såklart

folket!

jocke, min bh, sosso och amin:)

the djungelgeorge och memmis!


gotis/iogt bildbomb


amin, fanny, emma, emil, albin, anton?, johan, jocke och thom

amin, matilda, fanny, emil

jump babe

matilda, amin, fanny, robin, jocke och emma

matildanilssonbaaaabe

tuffast i stan! matilda och jag

man ska ju bjuda på sig själv! elinälmerosfinbrud

B-rudar! fanny, matilda o elin

f-olket, jocke, robin, chrille, emma, elin, amin. sry för kvallan och bildens ljus och de, såg nu hur dåligt det blev men orkar verkligen inte ändra!

förlåt för fuckface! men gillar bilden, b-licken jocke, hahah ;)
jocke, fanny, elin och emma

hahaha, sött amin!!  elin och emma där bak

emma, elin, johan och amin, steeek med old pose!

hahah, emma du klagar att du har stor rooompa? sötisunge! emma och jag,

emma: ska jag? fanny: hallå?

emma: klart jag ska! fanny: åh äntligen..

hahaha, bara för att emma har lång tunga!

asså jag är lika vig som elin? de är väl hur lätt som helst...

är lika vig! jag lovar, jag och elin

vet att du gillar det emma ;)

elin. gillar bilden skarpt!

vet att johan älskar sin pose!

amin och chrille, amin är de gott eller?;)

HAHAH amin och chrille. KRIG!

robin, emma, elin och jocke

raimo!

oscar och raimo!

sötisar-r-r-r! johan, oscar och sin fina min, vi alla älskar den!

raimo<33 emma miss you boy

oscars min e allt!

vilka sexbomber! amin, oscar och johan

jocke, vad firar du?;)


de var de bilder jag tänkte he ut från då vi var på gotis, ska redigera några fler bilder från andra händelser och lägga ut, för det är på tiden nu:) får se om jag hinner lägga ut som ikväll, men puss så länge


piteå summer games

nu var psg över, snabbt gick de
vi, öjebyn, gick till final och där mötte vi saik. tyvärr gick vi därifrån med ett silver, matchen blev 1-0. Det sved, men man ska väl ändå vara nöjd med ett silver, sista året på psg

någon dag i veckan ska jag ta mig tid och lägga ut bilder, JAG LOVAR, nästan i alla fall
har bilder från gotis/iogt x2, examen, gbg, konfirmationen, hamenviken, och säkert nå mer..känner inte taggen

men är hos madde nu, med madde, lydia och elin. Så ska vara sociala med dom nu :D puss


-10 maj, då helvetet bröt lös. saknar dig -

RSS 2.0