put me on a train and send me away

For till björnen och gjorde lungtest, allt var som det skulle och jag har då inte astma i alla fall. Eller kanske infektionsastma! Sen gick jag till apoteket och köpte solskydd, after sun, lipsyl, 2 energi bars. Och sen gick jag till subland och köpte en kycklingmacka och tog med mig. Cyklade hem och var hemma vid 3. Tog det lugnt och åt. Sen halv 4 for jag till lf. Dömde först öjebyns pojkar mot usa och sen var Samuel snäll och fixa så jag fick döma öjebyns flickor mot usa, eller döma och döma, sprang på linjen. Sen in till stan och var med mina brudar. Var på nolia och kollade på lite psg folk. For hem strax före 11. Hoppade i duschen direkt jag kom hem och nu har jag däckat på sängen..fan vad trött man blir av att vara ute i solen! Upp tidigt imorgon för att döma.

solen skiner och livet leker

Steg upp halv 7, började 7. Zzzzzzzzz! 20 över kom han och pratade med oss om vad vi skulle göra. Några stannade på björklunda och städade och jag och resten for till gotis och fixa till. Jag, lullu och sosso städade omklädningsrummen och sekretariatet. Vi sög till och med upp allt vatten i duschen! Vi var alla klara där någon gång före 11 och då fick vi sluta. Hämtade mitt papper på björklunda och sen hem. Åt och la mig sen i solen och somnade några minuter. Ska alldeles strax cykla in till stan för att fara på läkarhuset björnen och göra nå tester. Ska även döma med jonte kl 4 på lf så vi får se om jag hinner cykla hem där emellan. Puss så länge

nu är det skärpning som gäller

Vaknade hyfsat i tid imorse. Men inte var det värt att börja kl 8 inte..dröjde väldigt länge innan någon ens pratade med oss om vad vi skulle göra, och när dom väl berättade så sa han att det inte fanns mycket att göra idag. Så det vi har gjort idag var att sola, spela fotboll, olika lekar, springa i vattenspridarna vilket var riktigt kul, spela kort, äta osv. Slutade 13.00-14.00, någon gång där emellan.. Vet inte riktigt! For sen och kollade på partilagret lite för skojs skull, men där fanns inget intressant. For hem och böt om och sen till röda korset. Sen vidare till stan där jag mötte upp Johanna. Vi kolla omkring och jag köpte en hel del. Johanna for i paniken strax före 5 för att hon fick reda på att hon hade träning 5 och inte 7. (men de roliga var att hon var utelåst och blev tvungen att klättra in genom fönstret, men hon hann ändå inte till träningen. Haha sötnos) jag gick på stan ett litet tag till, for på dollar en snabbis och sen hem. Träffade Elin och P:é på vägen så stannade och sa hejdå till P:é som far utomlands och är borta i två månader. Sen hem, for och hämtade Martin och sen for vi tre till challenge. Åt och lyssnade på musik som Esbjörn stod för. Sen skjutsade vi hem Martin, for hem och sen tog jag moppen till grönan där folk var. Var där ett tag och sen for vi in till stan där Johanna och Danni var. Stannade där till 5 i 11. Och nu ska jag sova eftersom vi börjar 7 imorgon........

´


nallad bild av löken

tydligen var det väldigt kul då jag skulle klättra ner här..haha (tagen av lestis)

nu lämnar jag ellan och far hem.
puss


coolaste bruden från piteå


jag och gangster amanda från handbollsavslutningen!

välkommen in

Imorse blev det brådis.. vaknade kvart i nio och skulle vara hos tandläkaren 10 över 9, men vill vara i tid. Så fort uta fan borsta jag tänderna och sprang ut till moppen. Kommer inte ens ihåg hur jag fick på mig kläderna?
Hann i alla fall i tid, lugna puckar till och med.
Väl där så kollade dom min hopplösa tand som dom trott varit död. Men efter många kylningar och strömtjosan så upptäckte vi liv i den. PUST
Fick lite florlack och sånt och sen for jag hem igen. Böt om och cyklade till fotbollsskolan. Sista dagen med ungarna idag. Till lunch hämtade vi mat från pitstop och sen var vi på hammenviken resten utav dagen. SKÖNT! dock hade jag inte med mig några badkläder :( när vi hade slutat for jag direkt till ellan, vi pratade lite och sen for vi till hammenviken och tog oss ett dopp.
Sen tillbaka till henne, duchade, åt och sen for vi och spelade vollleyboll med pojkarna. SKOJJ i massor
Sen till södra med munksund/stads folket.
Sen tillbaka hit, och nu sitter vi vid var sin dator.
COOLT

två suuta bilder

fml

Nu är det ett Fuck life moment. Och inte ett litet heller! Vet ni hur less jag är på att ha ont? Jag lovar att om inte pappa hade varit hemma hade jag tagit en kniv och amputerat bort min egna fot. Träningen gick åt helvete, lost i huvudet och handikappad pga fotjäveln. Strejkar genom att bli ännu fetare, Ska käka glass och sen sova. Ska sova i protest. Ett litet hopp om att inte vakna upp imorgon...eller åtminstone att foten är hel och fin

i tusen bitar

Kanonväder idag! Började med att plåga dom lite, sen avslutade vi med ett vattenkrig. Och lurade blev dom! Man brukar ju alltid ha det sista dagen, som är imorgon, men vi gjorde en luring och tog det idag. Sen efter stod jag och prata med Larsson och Joel ett tag. Var hemma 10 över 3. Och har ni läst på piteåtidningen om vad som händer här i öjebyn? Det har börjat brinna på ett företag och det finns massor med gasflaskor som kan explodera där. Så dom har utrymt området och spärrat av vägar. Polisen pratade med några av ledarna och sa att vi skulle hålla oss så långt bort. Så vi får se om öjebyn finns kvar på jordens yta ikväll! Haha

my girls

Kvällen spenderades med mina tjejer! Kom hem 11 och nu ska jag sova. Jobb imorgon. Puss godnatt

live your dream, party hard

midsommarn spenderades hos John, Jesper och ute. Hyfsat trevligt ändå! Dock var stan väldigt död, förstår inte riktigt? Sen tog vi oss inte hem på något annat sätt än att gå. Jag och jenki sov hos ellan.
Vaknade 14.00 på lördagen, tog det lugnt och sen såg vi film i öjebyn. Jag, ellan, jenki, oscar, simon och hanna. Såg I spit on your grave och the reef, besvikelser båda två!
Sen tjatade fredde och dom på att vi skulle komma till John under hela kvällen, så vid 12 bestämde vi oss för att fara dit. Fast vi hade typ träningsshort och inge smink. Så det var bara fixa till sig lite och sen fara dit.
Där var det rätt lugnt.
Sen vid 2 for jag och ellan, till sunes och åt. Sen hem och sov.
Blev väckta halv 1 idag, låg i soffan och mös och sen kom sara och ronny och gjorde oss sällskap. Vi var där till typ 4 då vi for mot Öjebyn. Jag for hem och duschade, skööööönt. Och sen for jag tillbaka till ellan.
Hon ligger och sover nu men sen ska vi hitta på någonting, vad vet jag inte.

puss från en dålig bloggare :)

ellan just nu

jenkifer skrattade och sprutade mjölk över hela JÄVLA bordet igår...haha

då var den midsommarn över

Jag och jentan kom just hem till ellan från att ha gått från stan. Nu blir det ta mig fan att sova!

du kommer bemötas utav änglar

Sov hos Madde med hon och Rickard, vi somna nog vid 2-3. Vaknade kring 11 imorse och strax efter 12 for jag hem efter lite tråkiga saker hade hänt. Har duschat och fixat mig lite, väntar på maten och sen ska jag till Madde för att sen träffa älskade ellan! Ha en bra midsommar:)

bus på g

efter jobbet så följde madde med mig hem, skölde av mig och plattade håret. Sen for vi och träffa hanna och jennifer, sen hem till madde. Här gjorde vi tårta och sen kom sassa som har varit borta i två veckor, saknar dig bruden!
VI är jag, madde, sassa, ronny,greken och jenki. VI ska och busa nu
hehehe hejdå

who's gonna save the world tonight?


för nån dag sen då alla ledare beställde mat från max som sosso, julia och jonte var och hämta. Men här ska inte slösas pengar så körde på en billys! och dessutom tycker jag ju inte om hamburgare så ;)

hahah, ledarna efter vattenkriget i måndags! Det här var efter jag hade lyckats ta mig ur dom tontunga kläderna! haha

Jobb idag, sista dagen innan långhelg. Lediga imorgon eftersom att det är midsommar. Efter jag har slutat ska jag hitta på någonting med maddzoor och kanske dom andra brudarna.
puss ha en bra dag

super 8

Hette filmen vi såg. Det var en science fiction film, vilket är en gengre jag kanske inte väljer själv att se. Men faktiskt så var den över förväntningarna. Lite väl overkligen men samtidigt bra. Visst är det säkert många som inte skulle hålla med om de ifall de såg filmen, men aja..min åsikt i alla fall.


och bror ska sova hos oss för ovanlighetens skull. Så passade på att be han om hjälp att ladda hem en driver till min mobil så att jag ska kunna föra över bilder från mobilen till datorn, för jag lovar...ni anar inte hur frustrerande det är att kunna ta bilder men inte kunna göra någonting med dom. Och att jag framförallt inte kan lägga upp dom här.
Men i alla fall så letade han runt och laddade tillslut ner en driver som hör till den här mobilen. Men tror ni att det fungerade? Nej självklart inte.
FUCKMYLIFE

godnatt'

bio3an

drar på bio nu! ciaaoo

i believed in a thing called love



och som jag trodde, det blev en pn!
En rejäl en..
Johanna frågade om jag skulle med och se en match i blåsmark. Men kände verkligen inte taggen att köra moppe dit, och ska på bio nio så hade ändå inte kunnat se hela.
Sen funderade jag även på att fara ut och springa, men min mage har tjorvat hela dagen så den sa nej. Tror att det är pga den nya medicinen.

Är nyduschad som ni kanske ser på dom "fina bilderna", och tog bara på mig nå sköna kläder som inte var mjukis.
Sen kring halv 9- 9 drar jag, pappa och bror på bio. Men har ingen aning om vad vi ska se ;)




stallkompisar äger

Körde till Johanna igår i regnet. Nästan direkt jag kom dit så for vi till Statoil och köpte chips. Sen var vi inne ett tag och sen gick vi ut till deras husbil och säg film och flåda. Tror vi la oss kring halv 1? Sen imorse 20 i 8 ringde väckaren. Klädde på mig, sa hejdå till johannis och körde hem i regnet. Väl hemma så böt jag om, packade mitt käk, borstade håret och for till fotbollsskola. Och eftersom det regna idag också så var vi inomhus. Körde lite hårdare och seriösare med dom idag. Och dom var så positiva och glada idag om man jämfört med igår. Slutade 3. När jag kom hem skar jag upp melon och tog mig en macka. Ligger på sängen nu och det lär säkert bli en pn.

men hallå

Hade konditionsfys i regnet. Sprang, sprang och sprang. Lätt gick det inte men jag höll ut hela tiden i alla fall, vilket var mitt mål! Vi var klara strax före 8, träffade min mostersman utanför så pratade med han en snabbis, sen for jag hem och duschade. Sen har jag inte hunnit så mycket mer förutom att sitta här lite?
Nu ska jag plocka ihop mina kläder och sen fara och sova med min johanna i henne husvagn, FEJTING SKOJ

Jobb imorgon, vi hörs :) sov gott med det mysiga regnet utanför


bjuder som fan!
Bilden innehåller mycket känslor, både skratt och gråt.
När bilden togs sa jag väl ungefär " kommer sakna dig min tomte"

bilden tagen av amanda.

is this what we have been waiting for?

nallar bilder av löken, hoppas det är ok! :*
måndagen på fotbollsskolan när vi inte hade några barn!

vi körde straffar som ni kanske ser! "normal" tjej där till vänster, inte kan det vara en fanny inte..

supermålis!

jag och några av barnen på mjölgrejen!

så här såg dom ut efteråt! MYYYS

hahah, vi var tvungen stoppa honom så att han inte skulle käka mjöl!

saknar redan den yngre gruppen!

snäll jag var som delade ut kanelbullar till barnen!

och där var det över.
Tack igen löken,

sitter här och äter frukost

Eller så var det palt! Ser rocksystrar och har inte ens tagit en PN idag, duktiga lilla jag.. Ska äta klart, se klart filmen och sen byta om till träningen.

why does it rain?

Regn idag igen! Idag började även den äldre gruppen på fotbollsskolan. Vi var i sporthallen hela dagen. Och kan lova att idag var jobbigaste dagen hittills! Guuh vad dom klagade..less var ordet! Hoppas på att deras humör är bättre imorgon och att stubinen är längre. Sen när vi sluta där vid 3 så for jag och handlade på Ica. Frukt, grönsaker, toapapper osv. Sen hem och gjorde mig en avokadoröra, Mums! Ligger på sängen och käkar den och tomater. Klockan 18.30 har vi träning, hoppas regnet gör uppehåll.

bilder och roligare inlägg kommer när jag sätter mig vid en dator..förlåt för värdelös blogg!

Vädergudarna borde få sparken! För idag har vädret inte levererat i Piteå/Sverige. Regnet slutar aldrig falla, men helt ärligt tycker jag det är lite mysigt. Dock bara om man är inomhus, inte att träna och köra moppe i.. Dagen idag började med uppstigning 20 i 8, började 8. For till björklunda och planerade dagen. Den började med lekar i sporthallen, lunch, film och tipsrunda, och sen överraskade vi barnen med ett vattenkrig! Vi lurade dom att vi skulle ta kort på läktaren, och så gömde jag, Joel och jonte oss där uppe. Sen precis när kortet skulle tas så smög vi fram och attackerade dom med vatten! Sen började allt..och Peter den jäveln! Utan han hade jag knappt varit blöt..men nu blev man blöt ända in i själen! Grymt kul att blöta ner barnen också, Hahah. Vi avrundade vid 2, barnen fick diplom, glass och boll och sen sa vi farväl. Skurade och dumpade blöta kläder till strax före 3 då alla for hem. Väl hemma så somnade jag och sov till 19.20...panik! Träning 19.30, skyndade mig och hann precis i tid! Och nu blev man så där blöt igen..haha. Gick sådär, känner mig rätt slö! Sen hem och duscha, försökte få tillbaka lite värme i kroppen. Sen har jag ätit lite, städat och sett tv. Snart blir det John blund!

What are words?

Hallihallå! Matchen mot sunderbyn i sunderbyn slutade med vinst! 3-0 till och med, helt ärligt så j*vla skönt! Gick väl sådär för mig..känns att jag har varit sjuk i 11 månader! Och inte tränat på nån vecka + att jag fick skavsår.. Jajja. Sen for vi hem, skyndade mig i duschen och var klar kring 10 i 9. Men då ringde min saknade ellan så det dröjde ut på tiden ett tag. Sen körde jag i alla fall till Johanna. Vi satt hos henne ett tag sen for vi till furu där Madde, Hanna och saknade jenki var. Sen kom även nå boys. Sen vid typ 11 eller nå så for jag och Johanna till öjebyn. For till Dima och var med han och mästerfiskarn hortlund. Vi såg bara film och jävlades med Dima. Sen kollade vi även på klipp från youtube, fan vad kul! For hem vid 10 över 1 korkad som man eeeee. Nä, jobb imorgon! Godnatt

why is always a question

God morgon, eller snarare god dag! Igår for jag till mormor. Hon lagade min bikini, vi gjorde mat, sov middag, löste korsord och mös på. Sen vid halv 7-7 for jag till Madde. Vi satt hos henne och funderade på vad vi skulle göra fram tills klockan var 9. Då for vi till Pontus där några var och där bestämde vi oss för att fara på Emelies (tvilling, heh) avskedsfest som var på Micaelas stuga bortanför Sikfors. Jag, Madde och Johanna tog moppebilen och drog dit. Träffade folk, gick in i nån vattengrej osv. Vid halv 12 bestämde vi oss för att lämna skogen. Vi for till öjebyn och var med dima och Peter ett tag. Sen lämnade Johanna av oss hos Pontus. Dom hade gömt min moppe jävla no lifer..-.- hittade den och snackade med han och Rubert ett tag. Sen for vi till Madde där Rickard och låbi var. Vi cyklade till Statoil och köpte korv och godis. Sen tillbaka till Madde och då for låbi och vi andra gick in och sov. Rickard for för nån timma sen, jag vakna halv 1 och Madde sover fortfarande. Match sen idag!

handbollsavslutning


gulle elin som gjorde FETAOSTsallad, ;)

matni och sannis stod för potatisskalningen!

amandas konstverk på förrätten, en mussepigg av salladen..

akta så inte matilda äter upp er!


ork it lägga upp nå mer bilder, tar så förbaskat långt tid..
Kolla facebook istället!
ska ringa mormor nu


my body wants you boy


(dissa fettma armarna)
hemkommen från ollan och mallan!
Kvällen med laget rockade. Vi lagade mat, åt, sjöng, spela kubb, gjorde lekar osv. Skrattade också en hel del.
Vi var 12 pers men tyvärr var det bara 7 som sov över. Det var jag, Hanna, Elin, Ollan, Amanda x2 och Matilda.
Vi somna vid halv 3 kanske? och vaknade vid 11.
Steg upp och käkade frukost, sen fick jag skjuts av mamma hit till öjebyn.

Är fortfarande osminkad och funderar på att vara det, (därav de söta bilderna)
Ska plocka ihop i rummet lite och sen funderar jag på att ringa mormor och ta mig en tur förbi henne.
Kvällen kommer spenderas med maddzoor,  Jenki, sassa och ellan är borta så dom får vi klara oss utan..:(

hejdå så länge


I'll give you one word

god morgon mina kära!
Idag är det fredag, och första arbetsveckan är avklarad! Och har inte känt någon tyngd alls. SOFTIIEE
Ska packa med sakerna som skulle med idag och sen drar jag till björklunda. Idag blir det skoj.
Sen ikväll är det ÄNTLIGEN handbollsavslutning! Och vi ska vara hos Malin och Ollan och mysa på. Kommer rocka!
Tumblr_les6grwjjd1qawbmgo1_500_large
Happiness är dagens ord!

Kiss & Love


pinsamt vilka "fina" webbcam bilder jag bjuder på!
en riktigt fräsh tjäj alltså.. all the time

For som sagt och dömde, tjänade 400kr :) helt ok! eller så var det 120kr
Sen skyndade jag mig vidare till björklunda och var med på träningen. Lite lost men så lycklig över att få vara på planen igen. Sen när den var slut så gick jag och såg herr matchen med elin och madde som var där. Sen for vi vidare och skulle hem, då vi såg matilda på konsum. Hennes moppebil hade strejkat.
Hahah
Så vi var kvar där och var lite moralisktstöd, sen kom johan och phille. Vi ringde emma och emma fick bogsera matildas moppebil hem till matilda. Lite kul faktiskt..
Sen stod vi utanför Matilda och snackade ett bra tag,
sen vid 10 for jag hem.
Hoppade i duschen och var jävligt sötsugen...men ska hålla mig ifrån sånt!
Sen satte jag mig här, endast för eran skull!

ska kolla in facebook lite och sen natta.
Kiss & Love


vi säger som Joel, adjöss


söt bild från nu, har tagit mig en PN och har haft håret i en knorr. Och det slutar i trötta ögon, rufsigt hår.

examen!

ska slänga ihop nå käk, platta håret och sen dra till gotis! Ska dömma småflickorna :)
hörs sen

I can only tell you what it feels like


hahah söt_12

Dagen idag gick bra! Varmt och härligt, dock tog det musten ur barnen.
Vi planerade "fredagsmys" imorgon och annat.
Slutade kanske kring halv 3, sen for jag till banken för att lösa in en check. Fick 69kr, yäääy
sen hem, tog mig några mackor och en drickyoghurt. MUMS

Ska ta det lugnt ett tag, här vid datorn och tv:n.
Sen kl 6 ska jag döma en match och efter den far jag direkt till träning.


god morgon!

jajemän!

Ännu en arbetsdag framför oss, som tur är älskar jag mitt sommarjobb och gruvar mig ingenting över att fara dit.
Syns sen!
ska förresten dömma en match kl 6 idag och sen om jag hinner ska jag träna fotboll! ÄNTLIGEN


syskonkärlek?

åter igen, grattis till studenten bror!

he was born with wings

Har redigerat klart de examensbilder som skulle läggas ut nu. Och lagt upp alla på facebook, det tar längre tid än vad man tror så det blev inte en så tidigt kväll ändå.
Men ska göra klar min kycklingsallad till imorgon, sen läsa lite ur en bok och sen sova.
Simon ringde mig för ett tag sen, fick prata med han, martin, matilda och lite med philip. Hahah, kul verkar dom då ha! ;)

så vi säger godnatt till bloggen nu, imorgon hoppas jag att jag vaknar utav väckarklockan. Har varit lite svårt dom senaste veckorna.
Godnatt peeepppss

saknar dig redan gumman. Eller det gjorde jag dagen du for. Är glad över att ha fått tillbringa tid med dig medans du var här uppe. Och jag hoppas inte det dröjer lika länge innan vi ses nästa gång. Tänker på dig♥

kommer sakna min Larsson! Love U


kusin bild!

ÅNGRAR MIN FRISYR SOM JAG HADE PÅ EXAMEN SÅ EXTREMT MYCKET...!
men så går det om man försover sig..

motgångar



vi möter motgångar. Hela tiden, jag och min far.
Någonting vill gud.. om vi säger såhär
pappa är ute och tömmer soptunnan nu



kakor e gott

Imorse for jag till björnen för att göra bort mina blodprov. Som jag tycker är kul, Hehe. Sen for jag till björklunda för en jobbdag till. Dagen gick toppen och vi kan inte klaga på vädret. Slutade strax före 3. For då hem och tog en PN, men har inte kunnat hålla upp ögonen förrän nu. Så det blev en PN på 5 timmar och jag är fortfarande trött..fanny behöver en tidig kväll.

i love you jenki, stay strong

For och kollade på våran match, tog emot inträde och hejjade på vårat lag som det tyvärr inte gick så bra för. Efter matchen for jag och Elin till Simon. Kom ganska nyss hem där ifrån. Vi gjorde inte mycket, lite kuddkrig, mejselkrig och en jobbig Fanny. :) gick även en promenad med hunden, hälsade på djuren på grahns och fann en guldgruva! Ska käka en macka och sen sova! Före 1 är mitt mål!

$$$$

Inlägget imorse kom upp en timma försent? Vet inte vad som hände. Började i alla fall kl 8. Men påväg dit så fick jag soppatorsk med moppen...så det var bara att rulla hem den, tanka och sen fara igen. Kom lite sent pga det men tror de var lugnt. Idag var första dagen med barnen och det gick riktigt bra och kul var det. Halv 1 drog jag hem och sen till läkarn. Skulle kolla varför jag är sjuk och aldrig blir frisk, vill kunna träna och spela. Var på läkarhuset björnen, hatar läkare/doktorer..så jävla sega! Ska i alla fall dit igen och ta blodprover och lite annat. Sen när det var klart där for jag tillbaka till fotbollsskolan. När ungarna for vid 2 så gjorde vi morgondagens schema och for sen och tiggde glass, vilket gick väldigt dåligt.. Ingen ville ge glass till årets fotbollsskola. Men sen efter vi hade slutat for jag och Sofie in till stan på olika affärer och fick i alla fall klart att vi skulle få glassar från en butik. For sen hem och tog en PN, sen när pappa kom hem for vi och handla och nu väntar jag på mat. Plättar!

landslagets fotbollsskola 2011


Drar på jobbet. Och jag hoppas verkligen det kommer många ungar idag, för annars lär det bli en tuff vecka.
Puss på är mitt sommarjobb är fett!


nu ser jag allt så klart

For till Sunes, sen till södra och tog det lugnt ett tag. Sen skjutsades det hem folk och sen visa jag vägen till Simon åt ellan och jenkifer. Sen for jag hem. Hoppade i duschen, såg tv, renbäddade och plockade ihop en stor hög kläder. Skulle sova tidigt men det är ju bara kolla på klockan hur bra det gick! Nu är det godnatt och uppstigning kring 7.

steker på gatan



fina venner

fett söt

Jennifer och Hanna kom till Madde. Jag tog mig en liten PN och sen tog vi mopparna till ellan där hon och Johanna var. Vet inte vars vi ska nu, men någonting ska vi göra.

nu ska vi tydligen till sunes? johanna är jävla sunes! :*

lay down your pride

svar på frågan om vilken Lina det var:
Har faktiskt ingen aning om vad hon heter, det var Lizas kompis :)

Steg upp halv 9 imorse, sen drog jag till björklunda. Sommarjobbet har nu börjat. Idag planerade vi vad vi ska göra, pumpade bollar, fixade påsar osv. Åt sen på pitstop, blev en kycklingsallad. Sen tillbaka och spelade fotboll. SOFT
Fick sluta 2 och då drog jag in till stan och gick där med maddzor. Kom just hem till henne, har grymt ont i fötterna efter dessa timmar på stan.
Fick med mig ganska mycket hem, men orkar inte skriva allt för jag kommer inte ihåg.
Vi ska äta nu och sen ska vi grilla, :)


köpte ett sånt här örhänge för 129kr bland annat.

if I don't want to wait for you

Efter pentryt följde ellan mig till björklunda och kollade på våran match. Det blev både vinst och fight. Och om ni undrar om jag har slutat fotboll eller varför jag inte tränar så är det för att jag är långtidssjuk, men ska kolla upp det på tisdag så snart är man igång igen! Efter matchen köpte vi godis och sen for vi till ellan och tog det lugnt. Sen där vid 21.00-22.00 så for vi till Martin och var med han och Simon! Det var trevligt och lite små galet, for där ifrån strax fore 1. Kom hem 1, åt lite och kolla på tv. Och nu ska jag försöka bli av med min hicka och sen sova. För imorgon/idag är det fotbollsskola som gäller, grymt nöjd jag är över mitt sommarjobb!

the summer has just begun

For till munkis igår, vi for ut med båten och landade tillslut på fingerman. Var där ett tag till vi for iland igen. Då tog vi cyklarna in till stan. Kioskpiraten och sen Sunes, träffade min saknade Kevin! Stod och prata med han ett bra tag. Sen gick jag in till folket, och sen cyklade vi tillbaka till Elin. Sen ut med båten igen, fingerman. Var där ett tag och sen till Elin igen. Vi lalla på och sen hamna jag, ellan och Sara i soffan med lina. Men jag somnade efter ett tag.. Vaknade 13.37 imorse, lovar! Fett coolt. Sen for jag hem och duscha och sen vidare på kurs inför fotbollsskolan. Sen hem och nu sitter jag, pappa och bror på pentryt. Ska käka plankstek!

when I lose myself I'll think of you

ska packa ihop mina saker och sen fara till munksund och vara med brudarna, vi ska tydligen till havs! MYS
Vi får se vad kvällen har att erbjuda!

tack för 3 underbara år!

hilf mir fliegen

Var ett bra tag hos phille, myste på i solen vid poolen.
Sen hem och hämtade cykeln, for till sabels där det var en hel del folk. Vi spelade musik, fick besök utav polisen, skrattade och hade det allmänt trevligt. Sen vid 1(?) så gick jag och några till till hammenviken för att de flesta andra redan var där. Höll jävlat på att bli uppäten utav myggen!
Vi var där och stoa, snackade med folk, tog hand om folk och sånt.
Sen cyklade jag hem min cykel hit och så kom bilen vi skulle åka med hit.
Åkte in till stan där han släppte av oss. Gick runt där, tog hand om bruden och sen vid 3-4 (?) kom emmas mamma och skjutsade hem mig och ellan till henne. La oss direkt i sängen.
Imorse vaknade vi 12 och jag lovar, det var verkligen en bastu inne i sovrummet. Steg upp och pratade med Liza, och sen vid 1 kom pappa och hämtade mig och vi for till mogården där Cajsa ligger, kom är inte kry alltså..
menmen

Sen hem för att förbereda examensfikat, städade lite, cyklade till affären och handlade jordgubbar och när jag kom tillbaka var folket här. Trevligt och att jag fick 2400kr desutom gjorde saken ännu bättre!
Efter dom hade farit så gick jag och daddi ut och klippte gräset. Spolade av några möbler + väggar. Sen efter det så klippte jag pappa och nu sitter jag här
PUNKT


trallalalalaaa

Efter martins student for vi hem ett tag, sen och hämtade farfar och han. For sen till Martins mamma i hortlax där det var fika. For därifrån typ 4. Sen skjutsade pappa mig till hammenviken där det var en massa folk.
Matilda var så snäll och hämtade mig därifrån, och snart kommer hon och hämtar mig här och så far vi till phille.

Sen ikväll blir det niorna tillsammans, ska spendera natten hos madde så ska cykla dit sen någongång.

lev livet varje minut

far nu och kollar när bror tar studenten, sen vidare till honom på examensfika! Puss
SOMMARLOOOOOOOVV

så länge jag lever

Och som jag trodde så exploderades Fanny Maria Lindblom av tårar vid "kramringen". Eller det var väl egentligen före då man såg alla nior samlade för allra sista gången.
Jag vet att jag har klagat mycket på skolan i år och varit väldigt skolless, men nu vill jag inte att det ska vara slut. Någonting är fel när JAG säger att jag inte ens vill ta sommarlov.
Eller klart jag vill det. Men när vi sen börjar om igen så vill jag fara till solanderskolan till alla man känner så väl och älskar så mycket.
Vet att det är många personer som jag aldrig har berättat för hur mycket jag tycker om dom och hur mycket dom betyder. Men ja..vet att inte alla läser min blogg, men ni som gör. Ta åt er!
Jag älskar er
Och det är ni som har skapat mig, ni har byggt min bakrund och min framtid.
Så att tiden med er är slut gör att man fäller en hel del tårar.

farväl

I'm going to miss yaa

Bästa bloggaren här! Eller? Dagen började med städning på skolan, sen kör och sist tårta och kvalitetstid med klassen. Vi hade trekamp osv. Fyfan vad jag älskar er! Har längtat sen i 7:an att högstadiet skulle ta slut, men nu vill jag bara att nån ska pausa allting. För jag vill verkligen inte skiljas från min klass. Verkligen inte.. Men tyvärr finns det inte så mycket att göra åt. Slutade kring 2 och då for jag hem och la mig i solen. Tog en liten pn, sen lalla jag på och kl 18.08 for jag till madde. Vi samlade ihop folket och sen for vi och såg Christinaskolans examen. Efter det drog vi till södra, var där ett bra tag sen skjutsades det hit och dit osv osv. Kom hem strax efter 12, hoppade i duschen. Håller på att fixa det sista inför examen imorgon(idag). Godnatt på ett tag!

hej jag heter fanny och min blogg suger för tillfället. Bildlös, långa och tråkiga inlägg

Var lite svårt att få tag i Matilda men när jag väl gjorde det så gick jag över med en gång. Fick hjälp av hennes kusin Frida med frisyren jag hade påbörjat. Tog lite längre tid än väntat så jag sprang tillbaka hem kvart i 6 med klänningen i handen och en hel sedel att göra hemma. Tog snabbt på mig det jag skulle ha, sminkade mig, letade fram smycken, plattade till håret lite och sen kom skjuten. Vi for till gästgivargatan eller vad det då heter, och fint folk kommer sent! Där åt vi, sjöng your my sun för Emma, lärarna sjöng för oss, tal, pris till Larsson, en massa fotografier osv. Maten var för övrigt toppen! Var klara sen där vid halv 9. For hem och böt om, gick på toa och sen kom Larsson och vi for till hammenviken. Sen vidare med allt folktill gotis där vi piskade i kubb. Sen följde jag munksundarna till Jennifer där vi satte oss vid elden. Men ca kvart över 12 ville ellan sova så då for jag hem.

nu är det fan sommar

Var både döv och trött imorse, hörde inte väckaren men försov mig inte så mycket som tur var. Kom till skolan då skattjakten precis hade börjat. Gav Maria blommorna jag köpte åt henne igår och satte sen igång med att vara domare. Var det hela dagen och sen slutade det med att 9A vann skattjakten! WIIHOO. Efter det for jag direkt och sola. Sen hem och duscha, gick ut i solen för att torka och passade på att ta bort gammalt nagellack. Har gjort halva håret klart och när jag har fått tag i Matilda ska jag gå över och hämta min klänning. Sen kl 6 är det niornasmiddag.

vad är det vi lämnar bakom oss?

For till gotis där det var lite folk. Men skjutsade nästan direkt Amin till kvantum. Sen tillbaka till gotis där folket hade placerat sig vid elden. Kvällen och natten har spenderats med trevligt folk och vi har gjort lite olika. Var även bort från snabbis en till gång då jag följde Larsson som skulle hämta nå saker och tanka. Sen tillbaka till gotis där folk sakta men säkert började rulla hemmåt. TRÅK! Jag, Larsson, Lasse, Robin, Sager och Brolle stannade. Spelade kubb, äggbert eller. Vad det dä heter?! Och sen rulla ut. Efter det for Brolle, Sager och Robin hem. Jag och Lars x2 +son satt och prata ett bra tag och var hemma 20 i 4. Hoppade i duschen och nu ska det sovas, bilder kommer någon dag från balen/musten/kvällen

in your head

Var som sagt på piteåhavsbad idag med alla nior, så nu har man gjort sig till åtlöje. For därifrån 12.00-13.00 vet inte riktigt. For till skolan för att göra klar skattjakten. Men då hade sötisen Maria redan gjort det! For hem och böt om, for sen till Matilda för att dom skulle hjälpa mig med min klänning. Sen for jag in till stan och köpte lite till examen! Sen vidare till havsbadet med pappa och såg på balen. Eller i alla fall när dom gick in. Sen vidare hem, for och handla och snart ska jag till gotis dit alla nior skulle!

love last forever

Vid 10 for jag till Emma. Sen kom max och sen for vi iväg. Var där borta +- 3 timmar, tror nästan att vi allihopa tog oss en liten PN där emellan. Sen for vi till Emma och jag for direkt hem. Var hemma 20 i 2. Ligger i sängen nu men är inte trött längre.. Men ska ge det ett försök! Imorgon blir det piteåhavsbad med alla nior, får se om jag badat eller inte. Puss godnatt. Och Emma du ska veta att när du är borta saknar jag dig natt som dag, och att du nu är här hemma känns helt overkligt. Kommer alltid stå vid din sida, älskar dig.

nationaldagen




i would go through all this pain

Igår då jag skrev att jag skulle dra på träningen så blev det att jag for till emma istället. För matilda skrev att det hade hänt någonting och att jag skulle skynda mig att komma. Så for med hjärtat i halsgropen! Det som hade hänt var att ström hade krockat, men det hade jag redan fått reda på.
Sen for vi till oskar där han och max var. Folk kom dit och sen bestämde vi oss för att fara mot träningen så att jag skulle få säga hej och så att emma skulle få träffa folket.
Efter vi hade varit där for vi till willys och handlade grillmaterial. Sen hem till max och matilda, sen till chrille och sen till hammenviken dit alla kom och vi grillade lite.
Orkar inte skriva alla som var där men det var i alla fall en hel del. Även ström och kasper som hade krockat tidigare, men dom var hela!

Sen när vi blev less så for vi till gotis och spela lite fotboll, sen vidare till brolle.
Jag, jennifer och hanna for sen hem till jennifer och vi sov här.
Vaknade halv 1 och då gick vi ut och sola. Nu ska vi käka någonting och sen blir det nog staden.


gick inte så bra att lägga in den bild jag ville! men det får bli den här som lite utfyllnad

If you want my future forget my past


haha söt tjejjj!

for som sagt och köpte mat och sen till jenki. Åt där och sen for vi till backa dit johan och phille kom. Phille har varit borta på klassresa så vi var glada att se han!
Sen for jag hemmåt, ligger bara och väntar på att matilda ska sms och säga att dom har ätit så far jag ut och är med dom! :)
beroende på vad som händer här i byn ikväll och när alla ska hem så får vi se vars kvällen avslutas. Möjligtvis att jag far till stan/munksund!
Men nu kom jag på vad jag ska göra, jag ska dra och kolla på träningen en snabbis.


I dance alone


hanna kom hit och vi har bara legat och tagit det lugnt.
Jag har duschat bort grilllukten och nu ska vi dra och köpa mat. Sen drar vi till jennifer och äter det.
Sen ska jag tillbaka till öjebyn och så ska jag vara med öbban med flera.


ta mig här ifrån

vet ni hur irriterad jag blir? jag kommer fan rulla fram snart! Helt allvarligt..för sen tröstäter jag på allt det här. Måste få ett stop.
Det jag blir galen på är att jag aldrig blir friskt! Helt ärligt aldrig, ni anar inte hur mycker jag snorar och hostar. Dock har öroninflammationen släppt nu! (peppar peppar ta i trä). Jag vill träna, jag hade siktat in mig på att träna fotboll idag. Men hur går det? Till och med pappa säger åt mig att jag inte får träna och det är inte ofta det händer. ALLTSÅ VAD SKA JAG TA MIG TILL?!

Kommer inte överleva länge om jag ska fortsätta avstå från träningarna.


dock inte träningsbilder, men bilder med laget!

I love the feeling you bring to me


jag och stekarjohan igår!


There's no way I'm turning back


morsning korsning!

förlåt för dålig uppdatering igår.. men internet inne i ett tält är inte det bäst!
och med det förstår ni kanske att det blev att vi tälta.
Vi slog upp ett tält bortanför norrstrand, sen var vi inne i stan och härja. Crusa runt med moppebilarna på rad och dunkadunkade Markoolio!
Sen tillbaka till tältet och gjorde upp en eld, sen kom det förbi nå idioter till kiruna bor! Så jävla onödigt jag ork it.
Vet inte vad jag ska skriva att vi gjorde, vi gjorde mycket men ändå inget och ni förstår?
vi hade trevligt skulle jag säga!
Dom som sov där var jag, emma, johan, ruben, jocke, pontus, matilda, johanna och elin.
Men madde, rickard, sara, ronny, sunkan, niklas, ante x2 osv var också med under delar av kvällen!

Vi vaknade rätt tidigt imorse, tydligen var det dö varmt i tältet men jag frös så jag kämpade med att somna om. Lyckades..
Sen skjutsade elin mig till madde där jag hämtade min moppe och körde hem.
Var hemma innan 12.


bästa överraskningen på väldigt länge

johan och jennifer kom förbi och vårdgästade mig när jag fortfarande var i handduk. Är väldigt seg idag och de kan dom intyga på.. hehe
Sen städade världensbästajenki mitt rum, tack sötnos!
Och när jag äntligen var klar och vi skulle fara..gissa vad som hände då?
EMMA FUCKING ÖBERG KOM INNANFÖR MIN DÖRR!
ååhhh, så glad jag blev! tappade andan och fick typ hjärtklappningar. Har saknat dig så enormt mycket bruden! ♥
dock blev jag helt tom och visste inte var jag skulle säga till henne...men det gick nog bra! hon och matilda var kvar ett tag och sen skulle matilda och äta och jennifer också.
Så jag, jennifer och johan for till hon. Sen tillbaka till öjebyn för att johan ska äta.
Och sen ska jag också äta!
ÄTMANIII
Sen blir det kanske tältning!

credere in chi sei, tro på den du är

Somnade halv 5, och blev väckt halv 2. Har verkligen inte sovit bra inatt! Tankarna är lite överallt idag, och usch så ont jag har i kroppen. Ajja.. Låg i sängen och såg tv ett tag, hoppade sen i duschen och kom ganska nyss ut. Funderar på vad man ska ha på sig? Johan ringde och fråga om jag ville hitta på nå med han och Jennifer, och sen ringde Johanna och fråga om jag ville hänga med hon och mattis. Så vi får se vad som händer!

credere in chi sei, tro på den du är

Somnade halv 5, och blev väckt halv 2. Har verkligen inte sovit bra inatt! Tankarna är lite överallt idag, och usch så ont jag har i kroppen. Ajja.. Låg i sängen och såg tv ett tag, hoppade sen i duschen och kom ganska nyss ut. Funderar på vad man ska ha på sig? Johan ringde och fråga om jag ville hitta på nå med han och Jennifer, och sen ringde Johanna och fråga om jag ville hänga med hon och mattis. Så vi får se vad som händer!

I wish that you were smaller, not just small but really short, so I could put you in my pocket, and carry you around all day


when your mine

Vi for som sagt till backa, spelade fotbollstennis brudarna mot Jocke, Niklas och sunkan. Kan inte direkt påstå att någon utav oss var direkt bra! Sen gick vi upp och spelade vanlig fotboll. Sen for vi till Sunes, och fyfan vad fort jag och mattis körde framför dom andra. Gick säkert 4km/h! Niklas och sunkan åt, förbi Shell och sen for vi till Elin utan Elin. Var där och lulla på. Sen kom Elin, vet inte vad vi gjorde faktiskt. Sen ja.. Orkar it skriva! Jag och Johanna stannade sen hos Elin utan Elin och tjockade oss. Sen blev det en liten miss om vars jag skulle sova. Så körde hem halv 4! KALLT. Men är grymt trött, så godnatt!

DIDI WONG

vi for till elin. Och här är elin, johanna, matilda, jocke, sara, maddzor och jag. Vi ska typ till backa och spela fotbollstennis eller nå.
hörs sen!

nu har jag lärt mig, saker och ting går inte alltid som jag önskar


söta!
vi for som sagt till södra, fast matilda var inte med så bara johanna kom dit.
Vi satt i solen ett bra tag, och lite färg fick vi minsann!
Sen gick vi upp mot stan för att se vad det var som lät, vi trodde det var en cirkus, en elefant eller en motorsåg. Men det visade sig att det var en blåsorkester.
haha
Vi gick omkring och kollade lite, var egentligen inte tänkt att vi skulle göra det men det blev så ändå. Letade ett par examens skor, men hittade inga..snyft
sen gick vi tillbaka till moppebilarna och sen for elin och johanna hem till sig och jag och madde for till hon.
Sen for vi och åt på hawaii! (restaurangen)

ligger i maddes säng nu som ni kanske ser.. ska tydligen se fotboll hos ellan sen, också hade vi planerat att sova i tält men det verkar bli stryket.



vilket vackert väder

nu är jag hos madde med hon och elin. Håret blev betydligt bättre! vi har ätit plättar och tårta. Nu ska vi till södra med johanna och matilda!


det är typ omöjligt att vara seriös! haha

vi kör på shorts idag!
pusshejjs

yeah

Väckaren ringde halv 10, och som tur var hörde jag den! Hör ju som väldigt dåligt så det kan vara svårt ibland.. Smög mig upp, sminkade mig, gick på toa, borstade tänderna och lämnade två stendöda människor i sängen. Fick sätta mig i frisörstolen direkt jag kom hit och hon har precis satt i alla slingor. Hanna sitter i stolen framför och Matilda står här bredvid! Sen ska jag tillbaka till mina älsklingar hos madde.

'''

Vi var runt i stan och busade. Sen for vi till furu en snabbis och "spelade fotboll", sen vidare till madde. Jag, madde, Elin och Matilda åt lite mackor och mös på. Sen for Johanna och Matilda och så kom Ruben och Pontus. Haha fyfan, stackars Pontus! Dom for nyss och nu ska vi sova! Klockan ringer halv 10 och sen drar jag till frissan!

girl powwwaaa

FÖRLÅT MADDZOOORRR

Det var alltså madde som skjutsade hem mig, vet inte varför jag skrev "hon" egentligen. Takk älkklings madde

efter jag hade duchat så letade jag fram nå kläder, och sen ringde André. Grymt länge sen jag snackade med honom, och ja.. vi kom fram till att det var helvetes länge sen vi sågs, pga att vi har bråkat en längre tid. Men sånt ska man lämna bakom sig! visst?

klockan 9 hoppade jag på moppen och körde hit till madde. Nu väntar vi bara in folket och sen kommer kvällen bestå av en massa uppdrag!
nu kom matilda och johanna :)
PUSS








vi bjuder på oss!
ÄLSK DÅ BÄBIS




I leave it all behind

Madde kom till Elin och sen for vi vidare till tingsholmen där dom körde skoter oppå vattne! Bilder kommer nån dag:) vi var där till efter 5. For till Elin och hämta mina saker sen skjutsa hon hem mig. Ska duscha nu och göra mig klar. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, någonting roligt har vi planerat!

read me like a book

klockan 12 blev vi väkta av mia, men vi somnade om..1 blev vi väkta igen men var ganska trötta och var inte helt frivilliga på att stiga upp. Men det gick i alla fall!
Vi steg upp och åt lite, men jag är så täpt i näsan så jag kan knappt andas. Så kan lugnt påstå att det var knepigt att äta!
fick lite telefonsamtal då vi gick och la oss där vid halv 4, men dom tar vi inte upp här. ELIN WAS MAD

vad som händer idag?
ingen aning faktiskt, elin var sugen på att fara ut och springa tror jag.. Och jag tror också att vi skulle sova hos madde ikväll! men jag vet inte'
Lev livet nu gott folk, DET ÄR LOOOV

ett litet bättre smakprov på hur håret blev!
trötta ögon ja men nanting!
gårdagens smink, ohja

pusshejdå


never let you back

P:ê: ja det skulle hon! och det gjorde hon också :)

Elin sa just att jag såg så fejk ut..snäll kompis man har..
som sagt for vi ju då till ström, där det var en massa öjebybor. Lalla runt lite bara, gjorde inget speciellt :)
Eller jag åkte bakom jennifer och så for vi och sebbe, oskar och jonas till preem. Var väl största händelsen!
Sen kring 12 kom elin och madde och hämtade mig!
Har varit runt i stan lite, osv. Kom ganska nyss hem hit till elin :)





övre bilder är från våran galna tjejkväll i måndags!

en bild från musten

tack amanda för bilderna :)

hört att amins moppe går hårt

Nu var dessa tre konserter slut! Fyfan vad skönt..ska typ låsa in mig i ett skåp så pinsam som "wake me up when september ends" ... Mellan andra och tredje konserten så var vi in till stan och sen åt vi alla tillsammans på pitstop. Sen klockan sju hade vi en till föreställning. Efter den städa vi, kramades och sa hejdå. For hem och sen plockade Matilda upp mig och sen for vi hit till ström! Där kvällen kommer spenderas.

must konsert kl 19.00

Vi har must hela dagen, låg, mellan och högstadiet. Sen för alla som vill komma klockan 7 ikväll!

RSS 2.0