@orres palatzzz

slutade 20 över 11 idag, sen for jag, julia, sosso och emma in till stan och köpte presenter. Sen hem, duschade, städade, och sen drog vi till matilda och issa där dom firades!
Skön kväll med brudarna som dock slutade lite väl tidigt!
Är hos oskar nu med trevligt folk, sagge sitter och slurpar lyxshake! och röker ingenting!
Ska väl hem snart, måste packa till imorgon då vi drar till Umeå med fotbollslaget. Fotbollsavslutning med bästlaget!
Avfärd, 08.00, zzzZZzZZZZZ
Tjoooo
kan nån runka av sagge och oskar? samtidigt hellst! Och petter vill gärna kolla på

Förlåt för dålig uppdatering.. Igår tränad...

2011-09-28_14_20 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering.. Igår tränade jag handboll, sen övningskörde jag till Ica kvantum, plockade mig en sallad från salladsbaren och for sen hem och åt den. Och då började helvetet! Var någonting som var dåligt så den kom upp igen.. Där med var jag hemma från skolan idag. Sov från ca 23.00-16.15! Har varit på tjejkvällen, tappat bort mitt bankomat kort, duschat, och nu pluggar jag engelska..bättre sent än aldrig!


Den enda jag förstör för är för mig själv!...

1_746964061l (MMS)

Den enda jag förstör för är för mig själv! Var helt slut i både kroppen och huvudet idag så det blev ingen träning för min del. Har sovit, tagit det lugnt, tagit ett bad, fällt en tår och hoppas på att morgondagen blir betydligt bättre!


sometime it last in love but sometimes it hurts instead

Jag, Julia och Sofie drog på handbollsträning. Nog kändes det att det var ett tag sen man kastade boll! Haha.. Sen fick jag skjuts hem, åt och duschade och sen ut på nya äventyr. Körde lite epa, var på willys, osvosv. Hamnade i alla fall hos julia, for hem därifrån strax efter 9.
For hem och då kom pappa på att han hade glömt lämna igen en film, så då fick jag övningsköra ända in till stan. Och det gick faktiskt toppen!
Sen hem och tog det lugnt, somnade före 12. Var heeelt slut

Idag steg jag upp nio, fixade mig lite, käkade frulle och gick sen över till julia där sofie var och sen for vi till skolan.
Har våran första lektion nu som är Teknik, ritar nå himla 3D figurer.
Slutar 15 över 4 idag och det är äcklig lunch, hur ska detta gå?


bjuder på 2 gamla bilder!

happyface på mig idag

halloj, höll på försova mig imorse! Men vaknade som tur var av mig själv, somnade ifrån klockan.. Har nu den softaste lektionen på dagen, vi har bytt om och ruser efter vi har slutar till handbollsträning på norrmalmia.
Sofie har sylat en shampooflaska i min fot och de dunkar..blå blev jag också! SUUUUUFT

Förresten så blev det världens leende på läpparna!! Istället för dom där himla tårarna! SÅÅÅÅÅÅ GLAAAAAD

ok:P

På dagens schema har det endast stått slappa, med stora bokstäver till och med..SLAPPA! Har bara varit hemma, fick en snabb visit av Matilda som lämnade mitt örhänge, pratade och pinsamt nog fick se ett riktigt bombnedslag i mitt rum.. Har även övningskört! Annars har jag bara varit hemma. Har varit rätt skönt dock! Har skrivit ett referat som var bland de svåraste jag någonsin gjort på svenskan, genom tiderna.. Imorgon (eller idag eftersom klockan är efter 12) så är det skola, och efter den blir det Handbollsträning, jajemän! Och jag vet redan nu att morgondagen kommer sluta i tårar eller världens leende på läpparna, hoppas på det sista. Ska hålla mina tummar och tår! Ska prata lite med gullisen och sen sova. Natti

Lördagen blev ändå helt okej! Var hos rojj...

Lördagen blev ändå helt okej! Var hos rojje med större delen utav klassen, jag och Hanna styrde en lek, rojje blanda grogg, snackade osv. Var dock tvungen fara mitt i de roliga för att min skjuts skulle fara;) for till öjebyn och körde runt, gjorde inte mkt. Sen 10 i ett så gick jag, Julia och brolle från Sofie. Då gick jag och mötte salle och stod och prata med han i 2 timmar, "go'ass" kille de där! Haha.. Kan då lova att mina tår är ispinnar nu! Fyfan vafan kallt de är ute... Ska iaf sova nu! Natti


byebye

får hämtning av sofie snart! Sen blir det att fara till rojje där större delen utav klassen är, vi får se hur länge vi blir där och vad som händer sen :)
puss och ha en bra lördagkväll!






dom tjejerna + linnea var med igår!

Med en enkel tulipan opå bemärkelseda'n, jag har den äran jag har den äran att gratulera







Grattis på födelsedagen du underbara människa!
Puss och hoppas du får en toppen dag. loveU

veckans inköp

Tänkte bjuda på några bilder på mina nyaste investeringar!

Min älskade sjal som jag har drömt om varenda natt i veckan är nu inhandlad. 300kr från Carlings och den är såå underbar, på andra bilden försökte jag visa hur lång/stor den är!

Min Fjällräven jacka som jag beställde förra veckan och fick hämtade ut i onsdags. 2500kr på den, tack min käraste far!
Och mössan köpe jag också i onsdags, från Gina Tricot för 79kr eller 89kr, kommer inte riktigt ihåg ;)

Mössan!

Ett litet smile på alla putmunnar! Inte bara ni som stör er på att jag alltid gör det..haha men jag kan typ inte göra någon annan min och kan inte heller vara seriös, så då blir det så!
haha men hoppas ni tycker om mig ändå


Haft en bra kväll med tjejerna! Började me...

1316821791_picsa (MMS)

Haft en bra kväll med tjejerna! Började med middag på pentryt och slutade hos Emma, satt i badet i 2,5 timme! Haha...ser Jerry Springer nu och snart blir det att sova! Älskar mina tjejer


Då var de godnatt! Sovmorgon och endast 2 ...

2011-09-21_09_15 (MMS)

Då var de godnatt! Sovmorgon och endast 2 lektioner imorgon. Heeelt okej! Sen på kvällen är det tjejkväll som gäller. Och förresten, skulle inte sitta helt fel att vinna på en lott just nu! NEEED MONEEEY


sa ni spamma?


försov mig imorse, vaknade utav att julia och sosso plingade som idioter och rocky skällde som en galning.
Så kom försent idag, men helt ärligt kände jag mig inte så brydd!
Blev även filmade idag på idrotten, skillade i innebandy...humm...
Blir att kolla nordnytt ikväll kvart över 7!

Går till halv 4, sen kl 6 har vi fotbollsmöte.
yo


jag har inget val

tjabba! Gick skola till kvart i 2, suuuuuft! Sen for jag, julia och sofie till stan. Jag köpte en mössa och min fjällrävenjacka som jag hade beställt hade kommit så hämtade den också. Käkade på subland och sen for vi och kollade på handbollsträningen på norrmalmia. Jag vill börja träna handboll men av någon konstig anledning vågar jag inte fara dit själv, dvs utan julia och sofie.
Är nu hemma hos sosso med hon och jag vet inte vad vi ska hitta på.

random bild från pdol

det är bara att bita sig i läppen och låtsas som ingenting

Matchen mot isk slutade 1-1, vet inte vad man ska kommentera om den? Var i alla fall sista för i år. For hem och duscha och sen såg jag idol och house, har gjort lite matte och är hungrig som ett djur! Men finns inget gott att äta.. Ser min favoritfilm näst efter "love at the first hiccup", och den jag ser nu är "honey" och går på 3an. Mums på den! Har förresten beslutångest över handbollen.. Och har ingen som hellst lust att gå på skolan imorgon! Ajja, godnatt på ett tag

@school

började 5 över 10. Mysigt att köra moppe till skolan i regnet, men som tur var var det min tur att åka idag. Har nu teknik och jag verkligen hatar det här programmet vi använder..och det hatar mig också!
Går till 16.15 idag och vi har samling 17.00 inför matchen. Om vi har tur kanske vi får sluta lite tidigare...




hahah lite bilder jag lekte med igår när vi skulle lära oss photoshop

colltjäj_12 eller nå?

ciiiaaaoooo

Go' kväll ni underbara där ute. Heuheu. Et...

2011-09-18_17_19 (MMS)

Go' kväll ni underbara där ute. Heuheu. Ett litet påtvingat skratt på de då! Aja, for hem efter skolan. Och eftersom ingen i öjebyn hörde utav sig (surprise) så for jag till step in och förbrände lite, eller mycket förhoppningsvis! Där var det då många man kände, kändis träff nästan. Har just damsugit, ska plocka bort lite kläder och sen rensa tankarna lite. Imorgon är det en behövlig sovmorgon!


left alone

efter att ha spenderat hålet på cafe Piteå så är vi tillbaka på skolan och har våran sista lektion. Men läraren har inte kommit än, tjejerna sitter på fb och bloggar och killarna spelar ;) cåååwlt
min mage spökar, trots medicin...

Våran träning är inställd, så om magen går över så blir det step in ikväll!

random bild!


-"och johanna, du vet att jag älskar dig så otroligt mycket! Du har inte gjort någonting fel, tro mig. Allt är bara så fel.."-

Då var den helgen över! Varit på fotboll (...

1316386833_picsa (MMS)

Då var den helgen över! Varit på fotboll (vinst), blivit arg, tagit de lugnt med Julia och Sofie, sett "hur många lingon finns det i världen", sen bio med bror och far. Nu blir det sova.


Torkar tårarna och drar ut!

1316285167_picsa (MMS)

Torkar tårarna och drar ut!


falling to pieces

X_largeTumblr_lrm9ktathz1qkcf8ao1_500_large
293974_264641776892157_211093592246976_913118_253620780_n_large


somewhere far along this road he lost his soul




försöker samla mig med hjälp av dom här.
Lyssna ock njut


I wish nothing but the best for you

X_large
1409052750_5_gl5g_large_166401209_large
Tumblr_lrn7bssps11r3rcrno1_500_large


bad friday

Dålig dag. mina tankar är de som kommer ta död på mig, snälla hjälp mig.

doing your best isn't always enough

vad var det jag sa? Nu har klockan rusat iväg. Har hunnit skriva lite med matilda som har flyttat till götet, hon verkar ha det bra i alla fall! Snackat med amanda om hennes stilbyte och nu ska vi höra om lite agressationer av sofie ;) haha lärorik kväll
svettas just nu som ett svin eftersom datorn är typ 400grader på undersidan, ska dricka upp mitt te, borsta tänderna och sen sleeeeepa. SKÖNT!

nattinatti


för er som aldrig sett han så är detta John Blund,

vilken utav dom?


i'm not perfect but i keep trying

Det blev ännu en träning i regn. När ska detta regn ta slut? Hur mycket finns det där uppe?
Eller egentligen tycker jag det är ganska mysigt, om man sitter inomhus i alla fall.
Men nä, det får gärna sluta nu.

Träningen gick både bra och dåligt, den var rätt kul. Visade mina "målvaktsskills"...haha
Nä men dock blir man lite irriterad på folks inställning, eller attityden på en del skulle väl kunna bättras.
Men annars är det toppen på träningarna, alla kan väl ha sina dåliga dagar.
Och jag kan också bli gnällig och en pain in the ass så ska inte säga så mycket, men nu upptäcker man hur tydligt det märks.
Men i alla fall, for hem med ett leende på läpparna.
Men nästan direkt jag kom hem blev det ändring på det.

Jag vet hur dålig jag är och att du ska berätta det varenda jävla gång gör inte att jag direkt får högre självförtroende...

Har lämnat in nå grejjs på it's learning och nu ska jag dra mig mot sängen. Dock kommer det bli om ca 1.5 timme om jag känner mig själv rätt..


Tack vare att Carl blev arg för att dom sk...

2011-09-15_17_15 (MMS)

Tack vare att Carl blev arg för att dom skulle få frånvaro för att dom skulle gå 5 minuter tidigare från lektionen så fick vi andra sluta 5 minuter tidigare, så slutade halv 4! Sen for vi förbi busstationen, hämtade busstidtabeller och sen for vi till Willys. Resan var väldigt kul, haha! Sen hem, och då kom pappa med den goda idén att vi skulle fara och köpa sallad på Ica kvantum. Mumsar på den nu och sen kl 6 är det träning!


Har just paddlat kanot, jag och Emma ägde!

2011-09-15_11_25 (MMS)

Har just paddlat kanot, jag och Emma ägde!


Just de man kanske ska blogga? Idag har de...

2011-09-11_12_26 (MMS)

Just de man kanske ska blogga? Idag har det varit pissregn hela dagen, less! Gick skola till 13.50, körde hem i regnet och direkt jag kom hem la jag mig på sängen eftersom att jag knappt kunde hålla ögonen öppna på den sista lektionen. Sov fram till middagen och kl 17.00 hade vi samling i Storfors. Spelade match mot saik i regnet och de gick väl sådär. Vi förlorade i alla fall. Har duschat, spelat wordfeud, druckit te och ätit hårdmackor, sett tv och nu skriver jag lite på min läslogg. Kan lova er att de inte är någonting man hoppar upp i taket över.. Men ska ta min medicin och sen sova, är så sliten på skolan så jag tror jag behöver lite sömn. Sovmorgon imorgon!


burn in hell



var till läkaren, han visste inte vad det var för fel på min mage men skrev ut en medicin åt mig. For och hämtade ut den och sen for jag och köpte en sallad från salladsbaren på ica kvantum, fyyfaaan vad god den är!
Sen hem, och tio i 6 släppte magontet så skyndade mig till träningen.
Efter träningen hade jag och emma ett litet krig, hehe och sen skjutsade jag hem henne i regnet.
När jag kom hem kan jag lova att jag var H-VETES blöt.
Duschade och for sen till elin här i munksund, madde var också här och rickard har varit förbi.
Sover här inatt


hejhallå



hej säger fanny med korhåre, hanna och john!
Har svenska och läser som sagt "Bakom stängda dörrar" och fyfan vad hemsk den är..
Har ont i magen idag också men for ändå på skolan.
16.20 har jag läkartid på björnen.
ska och fixa en jacka på stan före, nu slutar vi hejdå


Greps av världens magont precis innan trän...

2011-09-07_15_38 (MMS)

Greps av världens magont precis innan träningen. Försökte vara med men det kändes verkligen som att någon stack knivar i min mage. Tårarna bara rann, men de var tur att de regna så ingen såg de;) gick in och la mig ett tag, de släppte liiite så gick ut och var med på fotbollstennis. Dock gick det åt helvetes och det skar i magen varenda gång jag rörde bollen. For sen hem, duscha och dog sen på sängen tillsammans med idol. Ligger fortfarande kvar och vågar inte stiga upp, för då kommer knivarna tillbaka. Får hoppas att det går över till imorgon. Har inte varit.en bra dag idag, inte alls bra. Trött och humöret har varit åt helvete, så sorry ni som dragits med det. Förresten så hade vi skolfoto idag..fyfan längtar inte tills dom kommer i postlådan!


let the rain wash away all the pain of yesterday

sitter i datasalen och gör en hemsida nu! Slutar om ca 5 min, då blir det hem och äta och sen träning.
Har hunnit vara och klippa mig också, kooort blev det. Men skönt nå jävulst







hahah bjuder...

Bilden jag la upp tidigare var lite bråkig...

1315774248_picsa (MMS)

Bilden jag la upp tidigare var lite bråkig, den vill inte synas? Lägger in den någon annan dag! Har varit runt lite med öjebyarna. Trevligt trevligt, har dock varit jääävligt trött.. Kom hem någon gång innan 10, hoppade i duschen och sen kokade jag mig en majskolv, MUUUUMMA! Ser jersey shore 4 nu och ska föna håret och sen försöka sova. Skolfoto imorgon....


Igår kring 8 for jag och Emma in till stan...

300164_243484663 (MMS)

Igår kring 8 for jag och Emma in till stan för att ta en fika och bara mysa på nodo. Men när vi kommer fram så hade dom självklart stängt... Och inget annat hade öppet så det blev att vi for på coop, satt och prata och bara tog det lugnt. Sen fick vi hämtning och då blev Emma trött så dom lämnade av mig hemma. For ut och cykla och sen hamnade jag på blå bågarna med öjebyarna där det grillades. Idag har jag varit med Sofie, vi har varit på hockey och ätit en sallad från Ica. Mycket trevligt dag! Vi har fixat lite på Betty och nu ska vi till brolle. Puss


värde k

Vi förlorade matchen mot norrsken. Och jag kan lova et att så där dåligt har jag aldrig någonsin spelat, pinsamt och ååh så arg jag blir. Familjekris just nu och jag vill bara krypa ner i ett hål pga allt. Vet inte vad som händer ikväll..

Jag, Julia, sosso och Emma käkade lunch på...

1315610407_picsa (MMS)

Jag, Julia, sosso och Emma käkade lunch på thai garden idag, eller nu igår men ja de var grymt gott i alla fall! Gick skola till halv 3 och sen for vi till Sofie och slipad Betty. For hem och åt och sen tillbaka till Sofie. Sen rullade folket in, Sofie och några gick ut medans vi andra stannade inne och såg idol, haha. Sen gick vi ut, gick till ok, höll på att få stryk, gick omkring, gick till sosso och sen for alla hem förutom jag, Johan, brolle och Larsson. Vi gick och sen satte jag mig bara på skoj på trottoaren och "gjorde yoga" och dom andra satte sig med dig. Och sen när vi sitter där svänger en idiot in där och är ca 5cm ifrån att ta i brolle och inte heller långt ifrån vi alla, och fort gick de! Fyfan vilken kväll! Men har ändå varit heeelt okej. Godnatt på ett tag, match imorgo!


Slipar Betty!

2011-09-09_16_20 (MMS)

Slipar Betty!


Träningen gick väl sisådär, fick paltswiii...

2011-09-08_12_46 (MMS)

Träningen gick väl sisådär, fick paltswiiimen och mjälthugg men ajja! Hahah jag lovar att jag är världenssämsta på att skjuta med vänster, men vill ni veta det roliga? Jag vann straffturneringen med vänster, haha.. Sen for jag hem och duscha,drog på mig min onepiece och gick över till Julia där sosso också var. Fortsatte göra våran engelska, målade naglarna, tog kort(kommer på bloggen då Julia lagt ut dom), skrattade och annat. For hem kring halv 10 kanske? Sitter och ser tv och sen blir det säääängen. Natti


Hade en lektion idag, idrott och där hade ...

2011-09-08_15_56 (MMS)

Hade en lektion idag, idrott och där hade vi fotboll. Sen for jag, Julia och sosso in till stan. Jag köpte silvershampoo, bokade klipptid och kollade på vinterjacka. Vad dom kollade efter skiter vi i...haha! Sitter i alla fall hos Julia nu med Sofie och vi gör engelska. Träning kl 6!


3-3 mot isk! Nog ska vi vara nöjda med det...

1315421029_picsa (MMS)

3-3 mot isk! Nog ska vi vara nöjda med det nog tjejer. Kom ut ur duschen för en halvtimme sen och ligger och ser true talent. Funderar på att ta mig ett par hårdmackor och sen gå och sova. Får se hur det går med de! Börjar halv 11 imorgon och har bara en lektion, suuuuft.


Hade klassensdag på storstrand till ca kva...

2011-09-07_13_51 (MMS)

Hade klassensdag på storstrand till ca kvart över 1, var väl både kul och långtråkigt! Sen för jag till Julia och var med hon. Och snart kommer dom och plockar upp mig så drar vi på match! (bollen på bilden hitta vi på vägen)


take a chance

Gör en tidig kväll för att vara jag! Ska bara se lite på tv, smsa och sen sova. Klassensdag imorgon på storstrand!

take a chance

Gör en tidig kväll för att vara jag! Ska bara se lite på tv, smsa och sen sova. Klassensdag imorgon på storstrand!

Började 10.20 idag, och slutade 16.20. Doc...

1315333125_picsa (MMS)

Började 10.20 idag, och slutade 16.20. Dock inte alls jobbig dag! När jag kom hem åt jag nästan direkt, sen tog jag en PN. Dock till träningen som började halv 7. Gick sådär från början men sen när vi sköt så hade jag röta! Känns kul att man kan lyckas med någonting i alla fall;) skyndade mig hem efteråt och bänkade mig framför idol!


amor vincit omnia

Hade tänkt dela med mig utav två sommarbilder och säga godnatt till er, men precis då dog internet och jag orkade inte ens vänta. Så det fick bli ett tråkigt mobilinlägg, men ni kan ju föreställa er två finfina bilder! Sovmorgon till 10.20 imorgon, och de behövs. Nattinatti!

naaaaw



'

fan vad jag hatar reklam....

ohja jag bjuder

idol auditions, det enda bra med idol!

ska kolla på idol avsnitten som har hunnit vara, så jag och tv4play ska mysa i några timmar!

hahaha gammal och random bild

We're ten thousand miles apart

Hej bloggen, och hej mina kära läsare!
Lite tort här på bloggen, men ni får ursäkta mig. Har bara inte känt för det och helt enkelt inte orkat..
tokigt det kan bli ibland!
Började 08.10 imorse, skulle egentligen ha gått till 16.20 eftersom dom har satt dit en idiot lektion när vi egentligen skulle ha slutat 14.05. Så ett hål på 1,5 timme och sen en enda lektion. SUG på den.
Men jag, Julia och Sofie for 14.05 så att vi skulle hinna till samlingen som egentligen var 5 men blev sen flyttad till 6. Ajja skit samma.

Kvart i 6 kom Julia och plockade upp mig, Julia satt framför ratten. Lite läskigt men kul! Vi överlevde iaf ;)
Sen var det match mot saik i bersika.
Jag tyckte vi kämpade på bra och var aldrig i något stort underläge.
Men tyvärr slutade matchen 2-3.
Sen åkte jag hem med Julia, duschade och sen kom pappa hem och då frågade jag om vi kunde fara ut och övningsköra(blev lite sugen). Och pappa tjatar nästan hela tiden om att vi ska köra men har aldrig tid, men när man väl har tid nä då går det inte.
Fan vad irriterad jag blir.


Johanna snufsan visade mig det här klippet för någon vecka sen, så klockers!


gz


Grattis min kära vän!
Dock är jag 1 timma och ca 6 minuter sen,
men hoppas du tycker om mig ändå!

Du är en jag aldrig kommer sluta älska.
Hoppas du har haft en underbar födelsedag, fastän de blev på en deksöndag ;)
puss


ajja, jag förstår ifall du inte vågar..

lagfesten igår var helt azm! Vi sjöng, dansa, spela spel, skrattade och levde livet. Precis som det ska vara!
Tanterna for ut på krogen kring 12 så då var det tänkt att vi små + jesse skulle dra till nån annan fest. Men de gick sådär, vi hamnade hos jesse igen. Sen strax före 2 så gick jag, amanda och P:ê mot big boy och sen kom P:ês pappa och hämtade oss.
Sen skjutsade dom mig och amanda till jocke där han, sebbe, lasse, david chrille och jonas var.(hoppas ingen blev glömd) sen blev amanda less så då gick vi hemmåt, var hemma kring 4. Tog bort sminket, borstade tänderna och gick och la mig.
Sov till kl 1 idag. Sen såsade jag bara på. Skulle dra till sofie men fastnade vid en film som gick på tv, så kl 5 kom hon och ström och plockade upp mig och sen drog vi till sebbe.
Dit kom även brolle, johan, chrille ett tag, och ingen mer tror jag. Satt inne ett tag och sen bestämde vi oss för att gå till willys.. och då lurade sofie in oss i en skog som skulle bli en "genväg" men det enda man blev var blöt..ty man
Jag köpte rostad majs och ett skinkpaket som jag och toto delade på..hahah

Sen vid 9 skjutsade toto hem mig. Duschat och tagit det lugnt,

NU KOMMER BILDBOMB SEN IGÅR





















































ÄÄÄÄNNNTTTTLLLIIIIIGGGEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN KLART!
(sofie förtjänar att dödas just nu eftersom hon tvingade mig att blogga och lägga upp bilder, 2 timmar och 52 bilder senare..)

Inte det att det tar så jättelång tid att ladda upp varje bild, men att klicka/leta sig fram till bilden man ska lägga upp varje gång tar tid. Borde vara som på fb





Plockar upp Jenny och Amanda och sen drar ...

1315071760_picsa (MMS)

Plockar upp Jenny och Amanda och sen drar vi på lagfesten! TAGGAAA


Drar och kollar på våran match nu, sen skj...

1315047811_picsa (MMS)

Drar och kollar på våran match nu, sen skjutsar pappa mig till gammelmormor och där hämtar mormor upp oss och så far vi till blåsmark på kalas hos lillkusin.


Pappa skjutsade mig till Johanna, satt och...

fxcam_1315003313 (MMS)

Pappa skjutsade mig till Johanna, satt och böla hela vägen dit men när jag kom fram blev det att torka min käraste tårar, life is tough. Hos Johanna var hon, Anton, Madde, Elin, Jennifer och sen kom moa. Vi såg en film som var helt mongo, skrattade och mös. Pappa hämtade mig vid 11. Ville ut och träffa Larsson men min rygg behövde vila.. Har inget att göra, hungrig och trött, så ska nog kolla lite tv och sen sova.


Left alone! Kvällens planer blev inte som ...

011_143995394 (MMS)

Left alone! Kvällens planer blev inte som planerat. Tänkte sen hitta på nå med folket i öjebyn, men alla skulle lana. Och jag kan skriva det här, för jag måste få det sagt..jag vill umgås mer med öjebyfolket, men dom/ni hör aldrigaldrig utav er! Då blir man rätt less.. Och just nu är jag less på allt! Vill bara duga


Äntligen fredag! Right? Inte för att skolv...

1300453326310_r (MMS)

Äntligen fredag! Right? Inte för att skolveckan har varit direkt jobbig men alltid skönt med helg! Har stått ut en skoldag med ryggont på en skala 1-10..humm.. 8-9! Käkade ipren innan jag for men ajja. När jag kom hem som var för ett tag sen, slutade strax före halv 3. Pappa kollade på min rygg och upptäckte en bäckenledsupphakning(tror det hette så), han tröck till mig och nu känner jag mig nästan som en människa igen! Ikväll blir det film med elli.


Denna torsdag har definitivt inte varit de...

dsc09409_6576592 (MMS)

Denna torsdag har definitivt inte varit den bästa jag har varit med om! För i alla fall på träningen, vi körde fotbollskubb hela träningen. Men jag hade spyreflexer och trodde jag skulle dö under i stort sett hela träningen, hade så förbannat ont i ryggen..och har gråtit i stort sett hela kvällen! Är så jävla less. Imorgon är det fredag, har jag ont i ryggen så stannar jag hemma hela kvällen, men känns det bra så ska jag hitta på någonting, vet dock inte vad! Godnatt


love is a tough game, and I'm going to los...

2011-08-15_22_16 (MMS)

love is a tough game, and I'm going to lose.. Började halv 11 idag, och då hade vi hinderbana på idrotten. Var med Julia, sosso och Emma och vi ägde! Gick skola till typ 10 över 3, sen for vi förbi dollar men jag köpte inget. Det hade varit sjukt gott med chips eller godis, men istället for jag hem och gjorde en omelett..duktiga jag! Halv 7 är det Fotbollsträning. (bilden är från då vi hittade en häst som var lös och gick tillbaka med den till grahns)


Jar of hearts, man vet inte vad musik är i...

1314829930_picsa (MMS)

Jar of hearts, man vet inte vad musik är innan man har hört den låten. Blev en promenad på ca 45min, mysigtvärre! Har hunnit somna både 1,2 och 3 gånger, så kommer somna direkt efter det här inlägget. (bilden är på mig och memmis i våras, saknar att gå i samma klass som pluttan..)


RSS 2.0