sweet dreams are made of cheese,

Tja!
dagen har varit hemsk! Har bara haft ont ont ont.. och inte gjort nånting. Så jag har tyvärr ingenting att skriva.
De blev inte att vi for till akuten idag, om jag fortfarande har ont om någon dag så ska vi fara, och pappa sa att jag fick en panik atack i natt, därför blev allting mycket värre.

Vars är ni läsare? Min statistik har sjunkit med ca 10 läsare! :(
men jag tycker de är kul att jag har några läsare i alla fall!
Dålig dålig dålig skrivning just nu men har absolut inge att skriva om, förlåt!

Puss F


Mitt livs värsta natt!

Hej, tänkte bara berätta lite om min natt. Den har varit fruktansvärd! De började igår natt men inte lika kraftigt, jag fick smärtor i vänstra höften. Men i natt så har jag inte kunnat sova, jag låg och skrek för att de gjorde så himla ont, jag hackade tänder som bara den pga av smärta. De gjorde ont om jag stod, satt eller låg. Även om jag låg på det andra benet eller låg på rumpan så pulserade smärtan genom benet. De var en smärta som var riktigt djur inte bara ytlig. De gjorde ont hela höften och ner längs låret och in mot ljumsken. De här var de värsta jag varit med om, de ondaste GARANTERAT! Tess och amanda, de här gjorde ta mig tusan ondare än de som hände på clas olsson! I natt så var det som att jag sov men var ändå vaken, jag drömde någonting som gjorde jätte ont i höften och jag ville bara vakna, men jag vaknade aldrig. Och sen när jag väl vaknade så sprutade tårarna och tänderna hackade och smärtan var obeskrivlig, så jag gick till pappa, helt haltande, och han fatta inte vad som hade hänt men han tog mig till sängen igen och gav mig 2 alvedon fastän jag just före hade proppat i mig ipren. Så då låg jag bara och väntade på att värktabletterna skulle verka och att hitta ett sätt att ligga på utan att de skulle göra ont. Och efter ett tag somnade jag äntligen. Så idag får vi se om jag far till akuten och kollar vad det är. Kan inte leva med den här smärtan! Lever på tabletter nu... Inlägget är kanske inte så intressant att veta men jag skriver de jag har lust till. Skriver senare! Puss F

Poker face.

Tja!:) Förlåt för väldigt usel uppdatering. Men har knappt varit hemma och har inte haft tid att mobil blogga heller. Men min dag har varit väldigt lyckad. Vaknade ca kvart över 7 och steg upp för att göra mig klar. Gick till skolan och då hade vi matte första lektionen. Sen hål och sen nånting, haha. Vi fick ju ha med oss nånting att smaska på till spanskan för vi skulle se film. Och vi ser en film som inte handlar om nånting. Vet inte heller vad den heter. Vi slutade halv 3. Sen åkte jag och amanda med tess hem och vi hade bestämt att vi skulle in till stan. Så sprang bara in och lämnade lite saker och sen tog vi bussen in till stan. Men jag är PANK så jag kunde inte köpa nånting. Amanda hade inte heller med sig några pengar. Men tess hade. Så vi hjälpte hon att hitta lite saker. Sen åt vi på subland, och sen for vi hem. Ca halv 7 tror jag. Och i bilen hem bestämde vi att jag skulle följa tess och amanda till rb. Så då var de bara hem och duscha och sen gick vi till amanda för att fixa oss. Alla blev jätte fina :) sen for vi till rb typ 9. Var där till halv 12. De var väl sådär roligt, inte roligast och inte heller jätte tråkigt. Sen när jag kom hem så tog jag min b&j som jag köpte idag. MUMS!<3 Så min dag har varit bra. Har eran dag varit det? Och förresten GUD SÅ SKÖNT MED LOV! Sova ut varje morgon och vara uppe hela nätterna! Min grej (y) Bloggar nog lite mer i morgon, vi hörs! Puss F

A drop in the ocean.

Tjo. Förlåt för dålig uppdatering idag, men har bara inte haft tid. Dagen började med sov morgon. Riktigt skönt! Och dagen har väl varit helt okej. När vi slutade så gick jag till vårdcentralen för mamma jobbade där. Fick lite fika och sen for vi in till stan. Vi gick på olika affärer för hon skulle köpa skor. Stämningen var förresten helt som vanligt. Sen när vi hade gått typ en timme och letat skor så blev vi hungriga så vi funderade på vars vi skulle äta. Det tog ett tag men vi bestämde oss för pentryt. Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle äta men tog en vanlig hederlig friterad kyckling med ris. Mamma tog kyckling med "cashew" nötter och färsk chili. Hennes mat var betydligt godare än min, men vi delade så vi fick hälften av varje. Gott var det. Vi var klara kring 6. Då gick vi till bilen som stod ganska långt bort och de hade blivit betydligt kallare och jag hade bara tights. Så kallt var det. Sen skjutsade hon hem mig till pappa och vi skiljdes åt efter en ganska lyckad dag. Vi får se när vi ses nästa gång. Sen kom jag hem och då var fia här. Jag och pappa for nästan direkt på konsum och handlade semlor, dricka och chips. Onyttigt! Men imorgon på spanskan fick vi ta med oss go saker. Sen for vi och hämtade farfar för han skulle se hockey med oss. Och farfar hade köpt och bakat massor med fika. Sen kom raffa (pappas kompis) och gjorde oss sällskap. Raffa är rockys favorit! Sen såg vi hockey och fikade. Vi såg luleå-skellefteå, skellefteå vann med 3-2. Sen efter det har jag inte gjort mycket alls. Bara sett på tv och slappat. Vi hörs i morgon! Och imorgon är de fredag, YES! Gud vad skönt. Puss F

The things you never get.

Hej på er. Dagen har varit väldigt lugn. Var hos amanda till ca 5 och sen skulle hon in till stan en snabbis och jag och pappa skulle äta. De blev palt till middag men jag var verkligen inte hungrig så jag sa att jag skulle äta sen. Men de blev att jag somnade i sängen till ca 8 :o och då var jag inte heller hungrig, bara illamående och hade ont i huvudet. Så de blev ingen middag idag. Men jag tog mig nyss två mackor och varm oboy, de smakade väldigt bra. Så min dag har inte bestått av så mycket. I morgon har vi sovmorgon till tio i tio, lite i alla fall. Då behöver man inte stressa som vanligt, och om man är tidsoptimist så blir de ju extra stressigt. Ska försöka hamna i säng tidigare än vanligt, och vanlig tid är ca elva/tolv inte bra. Men nu ska jag gå och göra annat. Vi hörs i morgon. Puss F

Everytime I hear your heartbeat I will come for you,

Hejsan!
Dagen började med att jag steg upp ca kvart över 7 och åt frukost, fixade mig lätt, satte bara upp håret i en svans och sminkade mig lätt. Och sen bar de av till skolan. Väldigt slapp dag, vi ser mamma mia på engelskan och då sjunger hela klassen med, men killarna i klassen vågar inte erkänna att dom gillar den men de syns att dom tycker den är bra, för dom nynnar med och skrattar med i alla fall. Men vi slutade kl 14:05 men jag och amanda stannade kvar och väntade på matilda som gjorde ett prov. Vi väntade med tobbe, chrille, och sen kom emil och amin. De var väldigt kul, mycke skratt och bus. Sen var matilda klar men vi stannade ändå kvar ett tag till.Sen gick vi hem och på vägen så hör jag att de ringer  -'dolt nummer' - och de brukar vara mamma! Tvekade lite men svarade och de var hon, vi kom överrens om att vi ska ut och äta tillsammans i morgon. Första gången vi träffas på nästan 2 månader, jag undrar hur stämningen kommer att vara men jag hoppas den kommer vara någolunda bra ialla fall.
Sen gick vi in till matilda en stund men hon skulle äta och jag och amanda var väldigt hungriga så vi gick hem till hon och åt lite.
Nu väntar vi på att matilda ska komma och vi får se vad vi hittar på.

Asså gud vad jag har ont i kroppen, ni tycker säkert att de bara är "kröjm" men de gör verkligen jätte ont! Har ont i höften, knät, foten, ryggen, huvudet, ja allt möjligt!

Men mitt mål är att inte tänka på saken, leva i nuet!

puss F



dock inte min bild men jag älskar vintern!




DU är mitt ALLT älskling, utan dig är jag ingenting! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!<3


glasögon,

Desto mer jag tänker på de sesto mer vill jag ha, vill verkligen ha ett par riktigt snygga glasögon! Den bild jag ville lägga upp var i "fel format" så de gick inte, BAJS! Men här kommer 2 andra i alla fall, känner dock inte människorna på bilderna:




FETT SNYGGA BRILLOR ALLTSÅ! Någon mer som gillar såna här glasögon? I lövar them!

So stay on the ground, girl, you better not get too high.

Nu har Göran Lundgren (tess) fixat min header, tack de blev ass snyggt! Åter igen :)
Tänkte att ni kunde få lite bilder också,



mobilbild dålig kvalla, men de här är då älsklingen jag köpte på stan i måndags! Den kostade egentligen 895kr men jag fick den för 750kr, utan att jag ens sa nå, hon såg väl min gulliga glans (aa) hahah, noot!




Var ju med hanna, sanna och matilda igår och vi hade grymt kul! <3

Förresten så har jag märkt att jag har börjat se dåligt allt blir som grumligt, så vi ska nog och kolla min syn! och jag vill tusan ha glasögon, vill ha såna hära stora! försöker ladda in en bild men de går inte så bra, lägger in den om de funkar sen!

Ha de bäst "silikon" häst, :D





a falling star.

Hali hallå allesammans :) förlåt för att de inte blev någon uppdatering i morse men jag hade ingen ork. Vaknade ca 7 och gick in i duschen, åt frukost och fixade mig. Sen gick jag till skolan kvart över 8. Skolan gick söligt och tråkig. Hade spanska sista timmen och vi såg film, soft! Vi slutade halv 3 men jag stannade med matilda på skolan för hennes buss gick 10 över 3. Jag åkte också buss, blev jävligt lat. Sen när jag kom hem har jag bara slappat. Har verkligen ont i kroppen, psykiskt och fysiskt. Förresten så är de kul att jag har så pass många läsare fastän jag bara har haft bloggen i mindre än en vecka. När du ändå är inne kan du ju lägga in en kommentar, inte anonymt :) Får se vad som händer sen idag, hur har eran dag varit? Tack och hej leverpastej!

Sanna karlsson, HAHAHA!

Dagens kommentar: är eran kille en tjej? HAHAHAHAH, tröga lilla unge!<3 Älskar dig sötnos,<3

I want to fly away.

Tjoho! Dagen på stan blev väldigt lyckad! Det blev jag, matilda, julia, emma, issa och hanna som pallrade oss dit. Tog bussen kl 11:40 och så hoppade resten på längs vägen, sedan hoppade vi av inne i stan och gick direkt och bokade en klipptid åt julia, sen gick vi runt och efter ett tag så var julias klipptid, issa och hanna stannade med hon och jag emma och matilda gick på stan. Pappa var jätte gullig och la in pengar på mitt kort så jag hade råd med min älskling, har spanat in denna snygging i ca 2 veckor. Bilder kommer sen, de är en kofta i märket Cross Men de ser ut som en vanlig kofta, Jag valde mellan den och den gröna Adidas koftan på team sportia. Men de blev den här. Vi gick omkring och emma shoppa loss, de är verkligen kul att gå på stan med dom som verkligen handlar. Matilda hittade också jätte snygga saker! Tyvärr hade jag inte råd med någonting annat än koftan och ett linne. Efter cirka en timme så ringde dom och sa att julia var färdig. Så vi gick och åt på subland, MUMS! <3 sen gick vi bara och ränta på stan, och förresten så blev julia JÄTTE SNYGG i håret, de var fruktansvärt fint! Alla hittade sig riktigt fina fynd. Vi åkte hem ca halv 5. Jag och pappa for på ica och handlade lite, och när vi gick ut så fick jag ett sms från JÄSPÄR! Gud så glad jag blev, han har haft slut gratis sms på tok för länge! Världens roligaste kille det där. Nu väntar maten och jag funderar på om jag ska fara till matilda och issa och vara med dom + att sanna karlsson nog skulle komma. Kul, hoppas på att pappa orkar skjutsa :) Hur har dagen på skolan sett ut? Min mamma ringde när vi var på stan, inge trevligt samtal. Men vi kom i alla fall överens om att vi skulle ses. Jippi, stämningen kommer ju att vara "så bra"! Maten väntar och magen hungrig. Pusspåstjärten dear Fanny.

Stan her i come.

Nu är vi på väg in till stan. Bloggar senare :) Puss F

världens bästa!

Hejj!
Idag har varit en bättre dag än dom tidigare i helgen. Elin (min kusin) frågade om jag ville fara och se på handboll i öjebyns sporthall och de så klart. Vi for dit ca 7 och fotade lite skrattade och ja allt möjligt! Kul var de ialla fall, Vi skratta så vi höll på att pissa ner oss, och ont i magen fick man, haha ;)
Tidigare under dagen har jag bara slappat, åt kyckling och strips till middag.

Och nu har tess (tereselu.blogg.se) varit så gullig och fixat min design och min header, tackar! <3
blev jätte nöjd, jag har ingen aning om hur man fixar de själv och vet knappt vad de är ;) haha, gode nybörjare på det här!
Imorgon blir de ju stan, vill ha pengar av pappa till en kofta men han verkar inte ge med sig :( men de är bara att fortsätt hoppas!

De finns verkligen så många underbara här i världen, men så finns de dom som är så meningslösa idioter. Såna som inte bryr sig om hur andra mår och bara vill förstöra för folk! Urs, såna människor borde inte ha värde tillräckligt nog till att leva! Livet har många uppförsbackar tar du dig upp för dom så vet du att de väntar en nerförsbacke.

Men nu finns de många possitiva saker med livet, de finns så många som är så snälla och som jag älskar av hela mitt hjärta. Utan er vid min sida hade jag inte stått där jag står idag!
Jag snålar inte med att säga: Jag älskar dig! Folk säger att de är starka ord, jovisst dom har mycket betydelse men alla förtjänar att få veta att dom är älskade. Alla får en sån värme direkt in till deras hjärta bara av att få höra dom 3 orden. Så varför snåla? man kan älska en människa på så många olika sätt!



jag älskar dig elinlindblom, <3

Ha de bra på skolan i morgon allihopa, själv är man ledig ;) mohahahaha, tss.. x)
/puss


upp och ned,

Hola! sovit gott? Jag har väl sovit sådär, sover sällan gott! Beror nog på allt de här med mamma. Med kroppen jobbar och jag sliter!
Vaknade 10:30 efter en inte god natts sömn. Somnade kring 1 igår, tror jag.
Låg kvar väldigt länge i sängen och mös, smilla gjorde mig lite sällskap (katten).
Sen kände jag mig väldigt äcklig och allting kändes smuttsigt, känt så någon gång? Ja men jag kände mig ofräsh (stavning) så jag tog en skön dusch. Sen åt jag lite och bestämde vad jag skulle ha på mig idag, outfit ser ni nedan. :) Efter det blev jag tvungen att damsuga rummet, de var väldigt SMUTSIGT! Sen plattade jag håret och fixade mig. Och nu sitter jag här! Idag händer väl ingenting speciellt heller, har varit en slapp helg, ganska tråkig faktiskt.
Men i morgon blir de stan med många brudar, jag vet inte när vi far riktigt efter frukosten tror jag. De kommer bli jätte skoj!
Jag har verkligen brist på fantasi, jag vet inte vad jag ska skriva om på helgerna, kanske beror på att de har varit en så pass lugn helg, vi får hoppas jag bättrar mig!
Men jag sa till pappa att jag bara skulle sitta en liten stund på datorn så ska nog börja gå, har börja ödsla på tok för mycket tid framför den här burken!

Någon som vill hitta på nånting idag, sms:a eller slå en pling?! :)

Ha en bra söndag! :)
puss F



Dagens,



Inte så bra bild men den får duga!



Mys ljus, förresten så såg vi den andra film

köttbullar och makaroner, tio miljoner.

God kväll! Dagen har varit väldigt lugn, har bara varit hemma i stort sett. Efter vi hade varit på ica så for vi in till småstaden och fikade jag tog en hallon paj och varm choklad, mums! Sen gick vi in på team sportia en snabbis och då hittade jag en knallgrön adidas kofta som var AS SNYGG! Ska smöra med farsan så man kanske får den, ;)
Sen for vi hem och fixade, pappa for och hämta farfar för dom skulle se hockey och så skulle han äta här. Jag och fia tog oss en promenad med rocky till ica, vi skulle köpa glass till "efterrätten", de var riktigt skönt att få röra på sig lite. Sen kom vi hem och gjorde mat, de blev ris & lax, laxen var gjord med lime och vitlök och sånt, de blev väldigt gott. Men lime är ju lite surt och sånt svider som satan (ursäkta ordvalet) på blåsorna i munnen. 
Sedan satte jag och fia oss vid datorn och kollade på ikea, gud så sugen jag blev på att göra om i mitt rum! Skit snygga saker hittade vi, och nu ska vi äta efterrätten, glass med bär! 
Kvällen kommer att bestå av tv och sms:ande kan jag gissa, :)
Men nu ropar dom på mig att jag ska komma.. Så ska dra nu! 

Vad tycker du om min start på bloggen? Ska jag fortsätta såhär eller ska jag göra vissa ändringar? :)

Ha en bra lördags kväll nu allihopa!
pussochkram! ;*

Eric clapton- Tears in heaven.

Hallå alla glada. Igår blev de lite mycket datorn, satt på tok för länge. Vart kanske till 11? Och jag skulle ju hinna se min film så de var bara slita sig därifrån. Sen satte jag på filmen och den var suverän! Faktiskt jätte bra. Och den räckte till ca 1 och efter det såg jag tv, scrubs, till kanske 2 och sen somnade jag. Vaknade kring 11 och låg och smsa, såg tv till kanske 12. Då var halva dagen borta... Sen åt jag frukost och fixade mig och pappa och fia skulle in till stan och frågade om jag ville följa. Varför inte? Så nu är vi inne på ica och ska handla. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, tess är ju borta på sin stuga och amanda är i kåbbbn, och dom andra tjejerna är iväg och spelar handboll i boden. Men jag hittar väl på någonting:) Hur ser eran dag ut? / Puss fanny.

kolla här nu!

Vet att de blev mycket nu men tänkte att ni skulle få veta vilka bloggar jag följer dagligen! :)
Och de finns andra förutom dom här som jag läser då och då men dom här läser jag oftast, ta en titt riktigt duktiga bloggare det här!
www.johannalarsson.blogg.se
www.johannase.blogg.se
www.jenniferhogber.blogg.se
www.madelenepe.blogg.se
www.tereselu.blogg.se
www.jjberggrens.blogg.se
www.julialagerskog.blogg.se
www.doden.blogg.se
www.utanattfalla.blogg.se
www.jonaasastrom.blogspot.com
www.sportfonarna.blogg.se
www.jenslindmark.blogg.se
www.linnearankvist.blogg.se
www.cajsalindqvist.blogg.se

de var dom jag kom på just nu:)


Eva cassidy - fields of gold

Hejhopp gummisnopp, eller nå sånt.
Har redan svårt med hur jag ska börja inläggen, hej, tjo, hallå, ja de finns mycket men jag vet inte vad jag ska skriva och vilket som låter bra, haha stora problem ;)
Dagen har varit väldigt lugn, direkt efter skolan så for då jag och pappa på banken och fixa leg, sen gick vi in på hansens och köpte några bekelser som skulle bli efterrätt till ikväll. Sen skulle pappa till ö&b och köpa några glasögon, för han råkade sätta sig på hans andra, KLAAANT! Fastän han har tusen par så köpte han då två till, sen for vi till hemmakväll och hyrde 3 filmer, hemlig agent, flyga drake och systrar i jeans- andra sommaren, pappa hyrde hemlig agent, och så tog vi flyga drake tillsammans för man har ju hört att boken ska vara jätte bra, och systrar i jeans tog jag själv. Vi köpte också lite chips och ostkrokar till "fredagsmys". Sen for vi hem och jag la mig i sängen och såg på tv och efter en liten stund kom annsofi "fia", och då gick dom ut på promenad men jag stannade hemma, sen kom dom tillbaka och lagade mat, medans så somnade jag, riktigt djupt de var verkligen jätte skönt, tror min kropp är ganska sliten just nu. Sen var maten klar och jag blev väckt, det blev kyckling klubbor med strips och sallad och sånt smarrigt. Sen blev det ju då efterrätt och jag valde prinsess bakelsen och pappa tog blåbärs bakelsen, fia valde att inte ta någon. Så nu finns de en potatisbakelse kvart i kylen som bara står och väntar på mig men min mage är FULL!
Har ni någon gång haft blåsor i munnen som har gjort så ont att man knappt kan äta, man har inte heller någon matlust, så har jag och de är jättejobbigt. Men tur jag har älsklingen med mirakel medel, fick en behållare med nånting xy... ja men de bedövar om man smörjer det på blåsorna och då kan man äta utan att de gör så jätte ont ialla fall. Tack amanda de hjälper verkligen!<3 Hon vill kanske att jag inte ska svälta ihjäl, för utan de hade jag nog inte fått i mig så mycket. Sen nu ikväll blir de bara tv och sånt chill, de blev tyvärr inge innebandy för mig och julia, hon fick inte och var tvungen att fara på handboll.

Det har nu gått 42 dagar sen jag såg dig senast mor.
Att de skulle bli så här pga honom, det trodde jag aldrig. 
Jag saknar dig verkligen. 
Min kropp orkar inte mera, jag sover dåligt, äter dåligt, mår dåligt, jag kan inte le utan att de gör ont. 
Har blivit en helt annorlunda människa nu, mer sår bar mitt inre är slitet i stycken.
Du har ringt mig 2-3 gånger och dom gångerna har jag brytit ihop totalt, jag brukar inte visa på utsidan att jag mår så dåligt men då går de inte att hålla inne, ska jag gå runt med tårfyllda ögon och må dåligt för nånting som jag inte ror för?

Lämna de dåliga bakom mig och fortsätta framåt, de är vad jag ska försöka med ialla fall.
Förresten så fyller Marcus Edholm 14 år idag, gratta grattta! :)

Och alla munksundare jag saknar er massor, jennifer högberg, madelene persson, johanna segerstedt, linn nilsson, jasmine berggren, och många fler! :) men vi syns på fotbolls planen till sommar!



den här filmen blir det nog ikväll! Ha det bäst, :)


pussochkram skumbanan!

här kommer lite bilder gott folk!



var ute och fatade

fannymarialindblom

fanny maria lindblom.

haha, på so:n idag. Vi spelade en teater med peruker som var så snygga, ;)

vi var dock hetast på so:n ;)



fannymarialindblom.



utan dig ingen mig tereselundgren, <3

Nu är de äntligen helg! :)

Halloj. Nån som också har längtat efter helg? fy så skönt. Hade engelska prov idag, och de gick förvånadsvärt bra. Hade inte pluggat mycket på det här provet heller, ajjabajja fanny! Måste verkligen skärma mig, Men har ju inte haft ett enda omprov i 7:an (stolt) haha, nej men de har oftast bara varit tur. Har varit och fixat ett leg nu, de kommer ta 3-4 veckor. Fick knipsa mitt lås idag, första gången.. Råka låsa in nyckeln (a) haha, men jag blev stressad och de gick som de gick. Så nu har jag inget lås, får se om de behövs. Sen ikväll ska jag och julia förhoppnings vis på inne bandy, kl 7 björklunda sporthall. Tobbe ska spela med div 3, lycka till tobbeliten! Och idag kommer annsofi, vet inte hur de stavas, och då blir de middag m.m. Förresten så kommer jag mobilblogga väldigt mycket, gör de nu och gjorde de i förra inlägget :) Vad ska ni hitta på i helgen? Kommer fixa och trixa med bloggen och kommer lägga in bilder. Ha en bra dag!:) Pusstjingtjong fanny. tereselundgren,<3

20 februari

God morgon allesammans. Blir bara ett kort inlägg nu. Var trött som fan när jag skulle stiga upp i morse, men de var bara palla sig upp och gå in i duschen. Sen blev de frukost och sen lite fix :) och jag kommer måsta stressa som vanligt... Urs, och idag är de ju då engelska prov, önska mig lycka till! För de lär jag behöva, haha. Idag går vi till halv 3, och efter de tror jag att jag och pappa skulle fixa ett "leg" åt mig. Men måste skynda mig nu, ha en bra dag! Puss fanny.

äntligen?

haha hej :) har funderat länge på att skaffa blogg men de har aldrig blivit, men nu vart jag riktigt sugen så nu blev det av!
Här kmr jag skriva om allt möjligt (hoppas jag) haha, ska skriva så ofta jag kan om skolan, fotbollen, handbollen och vardagen i allo. Hjälp mig gärna med om vad jag ska skriva om och sånt!
Idag hade vi no prov, tid och rörelser, inte kul! men kalle (våran lärare) sa att jag hade klarat det, max poängen var 32 och jag hade typ fått 29? TUR! pluggade inte alls mkt men klara det ändå (yy) vi slutade 20 i 4 idag, längsta dagen i veckan. Sen hade vi handbolls träning men jag har varit sjuk och är de lite fortfarande? + att jag har blåsor i munnen, inte kul! Gör skiiiit ont när jag äter, jaja men snart är man väl helt frisk, hoppas jag! :) imorrn är de skola igen men fredag och de är ju ändå skönt, men har engelska prov.... BLÄÄÄ!
men ska gå från datorn nu, innan pappa blir helt galen! haha,
/pusstjiing fanny

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0