you said your life needed something special







bilder från helgen, tagna av Håkan och Tea.

Kom hem måndagmorgon halv 8 till Älvsby tågstation. Sen åkte jag med Julia hem, vilade i några minuter och sen gick jag i duschen, packade och gjorde mig klar och sen for vi till skolan.
Hade samhälls, sen lunch och efter det kom mamma till skolan och vi gick till SYON som vi hade bokat tid med. Pratade om mina val och jag vet verkligen inte vad jag ska välja, eller framförallt vet jag inte vad jag vill bli.. Greps av panik och tårarna började rinna...
Inte ett dugg klokare gick jag där ifrån och hade svenska.
Hade sen fysik och sen hål, gick in till stan ett tag.
Sen for jag på step in och tränade och fick behandling, och sen till Max.
Käkade och sen mös vi bara.

Imorse råkade jag fara på skolan en timmma förtidigt.. så då var det bara att gå tillbaka till max! Sen tillbaka till skolan igen. Har nu teknik som slutar typ NU

Vi hörs!


Tjejerna snubblade bokstavligen över målli...

2012-01-29_11_03 (MMS)

Tjejerna snubblade bokstavligen över mållinjen sista matchen! Men de är bra kämpat brudar, ni är och kommer för alltid vara bäst!


Don't know of this going tö work, (with th...

2157726_460s_won (MMS)

Don't know of this going tö work, (with the picture) but I give it a try! (bra engelska va? Hehe) nä försöker bara impa på er lite, fungerade det?;) vet i alla fall inte ifall bilden kommer synas eller ifall man kommer kunna se vad som står..men vi får väl se! 9gag står för kvällsunderhållningen! Tjejerna har då spelat två matcher idag och har tyvärr förlorat båda, men vi får hoppas att morgondagens match blir vinst! Vi hamnade i en svår grupp men det är bara att kämpa på.. Ligger i alla fall i sängen nu och ska snart nunna (sova). Klockan ringer kvart i 8, upp och klä på sig och sen ner och käka hotellfrukost *dräggel*! Äh nu ska jag se lite tv och sen sova som jag tror dom andra redan gör! Längtar hem till min favvis, måndagen kommer bestå av byselibyyyyys hela dagen!


Sovit i ungefär 11 och en halv timme i nat...

2012-01-28_13_00 (MMS)

Sovit i ungefär 11 och en halv timme i natt, skönt och välbehövligt! Steg upp kl 10 och käkade en smarrig frukost med våfflor och grejer. 11.15 lämnade vi hotellrummet för att dom skulle städas, gick till konsum och sen till sporthallen. Så sitter nu här inne på Bombardier Arena och kollar handboll. Sen halv 3 spelar vi och då gäller det att heja fram tjejerna till vinst! You go girl


Ligger på hotellrummet och myser med sikka...

2012-01-27_16_43 (MMS)

Ligger på hotellrummet och myser med sikkan! Delar rum med Gussa och Sara och halv 6 ska hela laget ner till hotellrestaurangen och äta. Hörde någon prata om tacobuffé, nomnom. Saknar min älskling!


Hahah åh..upptäckte nu att dom inte alls v...

Hahah åh..upptäckte nu att dom inte alls var i oordning, det var bara att ett inlägg kom upp två gånger! Om inte min mobil är fucked up.. Haha förlåt för tjorvet. Puss


De två senaste inläggen blev lite tokiga, ...

2012-01-26_23_28 (MMS)

De två senaste inläggen blev lite tokiga, dom kom i fel ordning av nån konstig anledning..och det skulle stå böt och inte böta. Ja fail hela vägen. Sitter i alla fall på tåget nu, har ändå lyckats få mig lite sömn i natt men har vaknat var femte minut av att man måste byta liggsätt..Menmen, hotell sen! (bilden är från igår, skulle visa hur ledsen jag var över att vi var tvungen sitta istället för våra sköööna liggkupéer (stavas hur?).. Life goes on


Mot Västerås med bästaste brudarna!

2012-01-26_22_wo (MMS)

Mot Västerås med bästaste brudarna!


Detta måste ju vara ett skämt. Vi böta ner...

2012-01-26_23_wo (MMS)

Detta måste ju vara ett skämt. Vi böta ner oss om vi säger så..jag som hade överslaf och allt! Menmen, en felbokning senare sitter vi här, hela natten.. Min rygg kommer vara så död imorgon. Men livet leker!


Mot Västerås med bästaste brudarna!

2012-01-26_22_wo (MMS)

Mot Västerås med bästaste brudarna!


Kollerilolla vad min finaste hade fixat åt...

2012-01-25_21_wo (MMS)

Kollerilolla vad min finaste hade fixat åt mig idag + tända ljus i hela rummet. Han måste nog vara den bästa på denna planet! Våran 2 månadersdag idag förresten!


hanehej

Fredag: Käkade hos Max och skulle egentligen vara med brudarna men hann inte innan dom skulle till John, så blev en kväll med gubben istället.

Lördag: Steg upp halv 12, duschade och fixade till oss och sen drog vi på Alfons dop. Sötisen! Var där i typ en timma sen ringde jag efter mamma som kom och hämtade oss och så for vi på kalas hos oss i hortlax. Hela feta släkten var där för att grilla mackan, haha stackarn..men det gick bra! Älskar allihopa. Sen åkte vi med mormor till Max och där tog vi det lugnt fram till middagen. Blev fondue till middag, muuums.
Sen drog jag till Elin där brudarna var, vi tog det bara lugnt. Sen kring halv 1 gick jag och Hanna hemåt. Fast jag stannade hos Johan där Max var, var där i typ en timma innan vi gick hem.

Söndag: Vaknade kring 12, låg och drog oss ett tag och sen gick duschade vi och gjorde oss klara för att fara och kolla på handboll på pitholm. Lillpite vs. Malmberget och Lillpite vann med ca 30bollar, kaabboojaa.
Sen for vi hem till Max igen, tog det lugnt och sen fick vi käk från Pentryt. MUUUMS.
Fick skjuts till ica, gick hem och sen slappade vi bara.

Måndag: Gick bajsskola till 16.20, tog sen bussen till step in och tränade och fick sen behandling. Sen tog jag bussen till Max, käkade och tog det bara lugnt resten av kvällen

Idag: Hade sovmorgon till 10.05, går till 16.15 och sen kl 17.00 ska jag och Mackan på taco hos Martin för dom kommer hem idag! WIIIIIHHHOOOOO

time to chill

japp, jag lever..tro det eller ej!
Nu var skolveckan äntligen slut, men tyvärr börjar den snart om..
Är hos Max och ska käka här, sen blir det att vara med brudarna ett tag innan dom ska till john. Tror nämligen inte att jag orkar följa dit, kände mig inte så taggad..
Imorgon kl 13.00 ska vi vara på dop, lilla Alfons ska nämligen döpas. TÖÖTISENnN! Sen när det är klart ska vi till min mamma för där ska det vara kalas för mig och min lillebror. Så då ska lilla "Mats" (Max) få träffa hela min släkt på mammas sida i stortsett, stackarn...
Men det ska nog gå bra!
Och på tisdag kommer johanna och martin hem, äääääääääntligen ♥
Ha så kul i helgen och lev livet!
Tumblr_ly2m3qcbe21qeb44so1_500_large
weheartit får stå för bilderna.

Lyxar till det på thaigarden!

2012-01-17_12_wo (MMS)

Lyxar till det på thaigarden!


heal me

for som sagt hem och pluggade historia i söndags, kändes konstigt att sen sova själv..var ett bra tag sen sist
Sen var det måndag igen, böjade med att vi fick veta vad vi fick på matteprovet..gick väl rätt hyfsat men hade kunnat gå ännu bättre. Sen var det de fördömda historiaprovet, vilket gick skit.
Sen rullade dagen på och på hålet gick vi in till stan en snabbis. Sen på teknik 1:an så fick vi reda på att vi ska bygga en bil, och våran motor är en råttfälla..hur då det ska gå?
Sen efter skolan for jag till step in och tränade, fick behandling, duschade och tog sen bussen till Max. Käkade och såg ett oth avsnitt innan jag satte mig vid datorn och skrev klart en renskivning till engelskan.
Sen somnade vi kanske kring halv 2?

Har  min första lektion nu, teknik, och sen är det full dag till 16.15... och då ska jag och pappa och kolla på golv, inredning osv.

fyfan vad jag vill kunna träna ordentligt igen.. både handboll och fotboll! Men min rygg vill inte det så det är väl bara att..jaa

sometime I just want to be someone else

I fredags var som sagt jag och max till mig och käka taco. Och gott var det!
Sen for vi till han igen och jag spelade lite cs före vi gick över till rabben och gjorde han lite sällskap. Gick hem typ halv 1.
Ställde klockan och vaknade halv 12 på lördagen. Låg och drog oss ett tag, duschade, fixade till oss lite och sen gick vi in till stan för att äta frukost/lunch på röda lyktan. Riktigt smarrigt var det!
Sen fick vi runt på stan lite och kollade och kl 4 gick vi hemmåt.
Blev en riktigt fin och god middag här och sen var det tänkt att jag skulle fara och vara med mina brudar men exploderade i tårar istället och fick verkligen ingen ork. Fy så länge sen det var jag grät, jobbigt men skönt var det. Fick en hård smäll och en annan peppande smäll.
Men som tur var har jag världens finaste pojkvän som låg och torkade mina tårar och tröstade mig.
Så det blev ändå att jag stannade här, tänkte gå fastän det blev så jobbigt men då skulle dom fara på ett ställe som jag inte kände mig så speciellt taggad för just då så skippade det helt enkelt.
Jag och mackan låg och prata hela kvällen, fick spela lite cs för att avreagera mig lite och var ju guden där ett tag, sen såg vi oth och mös.
Idag blev vi väckta kl 1 av att hans mor kom upp med en söt liten alfons i famnen.
Gick ner och käkade frulle och sen mös vi med han.
Sitter nu och skriver min bajssvenska som ska redovisas imorgon och sen ska jag hem och plugga röven av mig till historiaprovet som vi har imorgon. DÖDA MIG
Tumblr_lxejm0oazo1qdkjypo1_500_large

And if you want to leave I can guarantee, you won't find nobody else like me

halloj!
Äntligen fredag, slutade dessutom 11.20 så ännu bättre! hade sen en lunchdate i matsalen med parisare och grejer med mackan. Gick sen hem till han och läste histora, men råååkade somna en timma tills han kom hem.
Fick just en lapdance av honom och snart kommer pappa och brorsan och hämtar oss och då ska vi och handla för att sedan käka taco.
MUUUUMMMMSSS
Vad som händer ikväll vet vi inte!
712668-9-1325106261162_large
Tumblr_lxqqexstku1r9auhmo1_500_large

hoppas ni har det underbart där borta i värmen


min käraste jokohama och hennes finfina pojke är i thailand och jag saknar dom sååå.
Hoppas ni har det toppen där i värmen och jag längtar tills man får pussa lite på er.
Du är underbar gumman och förtjänar att njuta av livet i dom här två veckorna.
älskar dig mitt hjärta, snuttiluttiputtifnutti


love life, right?


förlåt för att min uppdatering har blivit usel, alltså urusel! Det är skandal fankan, skanda fucking dal.
Men känner inte heller att jag orkar blogga varje dag, det är kul att blogga för att sen se statistiken och för att få dela med sig av bilder och händelserna i sitt liv. Men ibland känner man bara bääää.. ork it
typ så är det nu

men ska försöka hålla bloggen vid liv i alla fall. Kanske inte allt för många inlägg men ska försöka då jag kommer ihåg och har tid.

Det min vardag består av är skola, mackan, lite träning och lite sömn.
Jag och mackan har dessutom slutat äta onyttigt, så nu får vi inte ens trösta oss efter en lång skoldag. Menmen, vi ska klara det! Igår käkade vi mandariner och nötter, muuums.

Idag går vi till halv 4 och efter det ska jag till step in för att träna, trots att min rygg gör ont och jag känner mig lite febrig... menmen, fuck life eller nå
nä love life
efter det ska jag nog till mackan, måste göra historia och sen sova, gott som fan.

lånade förövrigt den otroligt smickrande bilden utav sara selberg min kära vän.


Här ligger jag och min plutt och har ånges...

2012-01-03_11_48 (MMS)

Här ligger jag och min plutt och har ångest över att det är skola idag.. Ingen utav oss har någonsin gruvat oss så mycket inför en skolstart.. Usch å fy å blääää


På thaigarden med min älskling! (fin bild ...

2012-01-05_19_wo (MMS)

På thaigarden med min älskling! (fin bild och grejer) puss


en byyyysig dag med min älskade

sug min kuk, det jag just skrev försvann....
Steg i alla fall upp kl 9 imorse för att fara och träna på step in, skulle även fixa till mitt rehabprogram. Gick dock väldigt segt, ville bara ligga hemma och sooova. När jag var klar gick jag till mormor och hämtade mina älskade byxor som hon hade lagat, fick även min födelsedagspresent från både hon och gammelmormor. Sen kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till Max där han låg och nunna. (sov)
Mös ett tag, sen bjöd han på frukost på sängen, såg ett avsnitt OTH och sedan avslöjade han vad dagen skulle innehålla.
Vi hade nämligen planerat att vi skulle fira mig idag eftersom jag fyller år imorgon. Han berättade att han hade fixat fram en madrass och så skulle vi fara och åka på strömlida, något som jag sagt tidigare att jag ville göra. Klädde på oss och gick dit, klättrade upp till toppen och åkte sen ner. Gick dock inte så bra första gången.. haha
åkte några gånger och sen gick vi hem. Duschade och fixade och klara för att dra till thaigarden på en timma. Sen efter det blir det bio.
Jag har nog världens bästa pojkvän.

nyår

nallade lite bilder från bästsara från förkröket hos ellan på nyår!
love you guys

so true

blev nå bugg när mackan blogga, inlägget när jag var på step in skrev jag igår kring 2 men det kom upp då han bloggade istället.. mycket märkligt...
Var hos elin med brudarna bara en timma, och nu är jag hos max. Vi ska hitta på nå och sen sova.
aarååå
Srhl5jrp4y2hz2al_large
Tumblr_lx7mpqawlw1qgi01so1_500_large
sooo trueee

Har tränat på step in och ska nu gå ner fö...

2012-01-02_13_wo (MMS)

Har tränat på step in och ska nu gå ner för att få behandling. Blir väldigt frustrerad eftersom min rygg inte blir bättre! Där ett tag blev den bara bättre och bättre och ett litet tag kände jag nästan ingenting, men nu har jag börjat få ondare och ondare istället. Hela mitt rehabpass gör ont och i början kände jag ingenting. Vad är felet? Vill kunna träna som vanligt igen. Gud straffar mig..


Tjatja bloggen! idag har jag varit i Skell...

2012-01-01_19_42 (MMS)

Tjatja bloggen! idag har jag varit i Skellefteå och myst, när vi kom hem tog vi en fet pn! Sen kom rogge och hämta oss sen for vi och hämta fannys nya säng sen käka vi lite hos henne och mekka ihop sängen och en fet jävel! Nu ska ja hem o fanny ska och mysa med sina flickvänner:-) på bilden kan ni se våran(brorsans) nyfödda gullunge:) puss o kraaam bloggen dahhh!


be strong

de flesta vet nog vad som har hänt. Och det är så himla hemskt att man vet varken ut eller in. Att en ung flicka med hela livet framför sig ska behöva mista sitt liv i bara 16års åldern är så otroligt sorgligt. Alla mina tankar går till henne och alla inblandade! Och jag hoppas alla som känner hennes pojkvän finns där nu och hjälper honom upp, för det här är ingen lätt match.
Kan inte ens sätta mig in i en situation när nån av mina vänner eller om tex Max skulle gå bort. Vars skulle man ta vägen? Hur skulle man orka?
Nä många tankar till er som kände henne,
det gör verkligen ont i hjärtat. Att någonting kan vänta, på mindre än en sekund.

373961_169787943119765_100002656800064_277766_155997589_n_large


RSS 2.0