fy fan så jävla vidrig människa, jag tål it dig.

tjaaaaaa, nu var veckan igång igen. Skolan räckte till 5 i 4 idag, gud så himla drygt. Efter det drog jag, amanda och matilda till stan. Jag är en pank brud just nu men pappa hade lagt in pengar till mat, jag åt mat från subland, MUMS! Och jag fick också med mig hem en grej som är as härlig, den heter -orgasm nånting-, och så köpte jag ett par string ;) rawr, blev bara ett par vanliga bruna.

hette visst : orgasmatron, helvete så härlig uppfinning..
just nu ser jag svenska hollywood fruar, hahah älskar programet. Vilka lejda människor alltså;)
på onsdag ska jag bli lite bortskämd (A) hahah, eller kanske inte för dom flesta men för mig är det mkt. Ska få en vinterjacka från team sportia och den kostar ca 1800kr, men det finns seriöst ingen billigare! det är ju nästan hemskt.. ska också flörta till mig en mössa, nu på mornarna är det så jävla kallt, jag fryser snart ihjäl. Men jag älskar ju då vintern så snart blir det bra :D
men nu orkar jag inte skriva mer. vi hörs :)

vad vill ni att jag ska skriva om? släng in en kommentar!:)




vinteeeeeeeeeeeer<33333333

folket hos oskar

tjaaaaaaa, skulle bara säga att vi är några stycken hos oskar och hänger ;) imorgon är det fotbollsavslutning, skriver då jag kan.
puss från, fanny, emma, issa, viktor, oskar, elin, matilda, matilda, max, ante. Hoppas jag inte glömde någon (a)

öbban, memmis och limpan är klart bäst!

JA´ MÅ HON LEVA, JA´MÅ HON LEVA. JAAAAA MÅ HON LEVA UT HUNDRADE ÅR.....
FY FAN, GRATTIS SÖTNOS! :D
Emma sjödin fyller ju fjortis idag ;) och själv fyller man "snart" 15, hahaha ;b
hoppas dagen varit bra och fylld med ännu mer sång än den vi gav dig.
pusssss sötis




<3

jag vill it!!!!!!!!

hostar, nyser, snorar, hals ont, lite feber.. ORKAR SERIÖST INTE! bläääääää
jag försöker inbilla mig själv att jag är frisk, men det går ju si sådär ;)
hittade några söta bilder som jag tänkte dela med mig av


annars så flyter allting bara på, skolan är väl inte någon höjdpunkt men den funkar. Inte någon läxa i veckan vad jag då vet, och det är fett skööööönt!
men nu ska jag göra annat, vara social med folk och ni ska ju också vara social med mig! ;)
puss på kinden så jag inte smittar er! ♥


syster, bästevänn, mitt allt! jag älskar dig! (:
jag vill alltid vara den som torkar dina tårar, den som får dig att vika sig av skratt, den som får dela allt med dig. du e så fin

så ful :D

tjooooooooo, sitter hemma hos samuel just nu! samuel är och äter och jag och max väntar i hans rum, :) snart ska jag hem och äta, men tänkte bara vara duktig och skriva ett kort inlägg. :)
vi slutade förresten tidigt idag, typ halv 12 eller nå? ;D
men nu ska jag och max testa jordgubbssmaken ;) hahahah, skämt och sido
pussen från oss!

girls just wanna have fun

3:e inlägget på raken, men nu när jag kolla så var ju både headern och designen tillbaka, jävla lagg! ;) men är det någon som är sugen på att fixa min blogg så säg bara till!:)
kysssssssssss, sov morgon imorgon.
 

oj så jävla snygg, rawr!

dräggel

hejn går ju riktigt bra (Y)

såg nu att en bild råka hamna högst upp, -.- förlåt öbban! ;) <3

vad händer?

Såg att både min design och header är borta?! ;s fattar inte vad som har hänt! Ful som stryk är den då just nu, är det någon som kan fixa sånt, och som skulle vilja hjälpa mig?:)

Måndag idag då, trött som vanligt, fast var till och med tröttare idag. Har ju inte fått sova ut någonting i helgen :(
Fredag: for jag + 14 pers till pentryt och åt, mums! När vi var klara där så var klockan 9 och dom flesta begav sig till lasse. Bland annat jag, hahah jag och johan låg och pratade om lite saker, fan vad kul det var! ;) vi var väl där till ca 20 över 11.
Lördag: Väckaren ringde på 20 i 7, steg upp och gjorde mig klar. Sen åkte jag med julia till hortlax sporthall för det skulle vara lilla elitserien där. Hamnade i en grupp som hette Rimbo, jag spelade först en match och den vann vi. Vid 12 kom pappa och hämtade mig och vi for hem och jag böt om och packade väskan. Sen drog jag iväg på fotbolls match, jag, memmis, öbban, jenny och P:ê skulle spela med f96 öjebyn. Det gick jätte bra, och kul var det! :) vi vann med antingen 7-0 eller 8-0, vi är inte riktigt överrens ;). Efter matchen skjutsade pappa mig direkt till hortlax igen och när jag kom dig så höll mitt lag på att spela en match, och dom hade hunnit spela 2st medans jag var borta. Efter den matchen gick vi och åt och den hoppade vi i duschen, gick till ica, typ sov, fick besök av joel (linkan) och johan :) och vi försökte fördröja tiden så mycket som möjligt. Kl halv 9 var det film visning i aulan i hortlax skolan, det blev 17 again. Bra var den, och snygg är han! eller hur hanna? ;) (dräggel) efter filmen for vi hem.
Söndag: klockan ringde 20 över 7, vaknade med ont i halsen, kunde knappt svälja, och ont i höften hade jag. Så jag och pappa bestämde att jag inte skulle spela den dan, men jag for i alla fall till hortlax och hejade på mitt lag, träffade folk, och sånt. Finalen var klockan 2 och efter den for vi hem, kl 5 for jag, memmis och öbban på handboll. Och efter ett tag kom även matilda, vi hade väldigt kul!:) var där till typ 20 i 9.



nu blir det mobilbilder :)

gul bil x2

sötisar <3 lasse är ju i turk nu, bara ifall alla undrar varför det är så tyst! ;)

älskaaaaaaa<3 mormors källare, luktar as gott!

mormor är ju som lite lustig, hon tycker den här blomman är så rolig, för hon tycker det ser ut som en sak ;) och ni kan ju gissa vad?

elvrådsfoto ;)

sötnos<3


urs! skolmat -.-

hahah, jag gillar jonas tröja (Y)


bjuder på en sliten brud

(Y) lyckades flörta till mig på skolan ;)

vi gjorde skit sexiga frisyrer under handbollen igår! ;) julgranspollan

så här fin blev då jag? ;)

i fredags, ser typ sur ut?

i fredags, suddig.


fan vad många det är jag saknar. Många som jag håller på att tappa kontakten med, vill fan inte det.

och ja andré, du ska få komma med på ett hörn;) grabben du är störtskön, verkligen en kille man kan snacka om allt med <3 jag älskar dig, and you know it

you have bite in the sour appel

Det har varit för mycket, så tid för bloggandet finns inte. Men jag vill ändå inte lägga ner den, jag skriver då jag har tid och jag tvingar ingen att läsa min blogg, ni gör som ni vill men det är jätte kul att höra av dom som läser min blogg. Och om statistiken är hög så får man ju alltid err leénde på läpparna :)

full smockad vecka som sagt.
kommer inte ihåg allt som hände förra veckan, vet att i onsdags var jag och emma på stan och shoppade. Hittade lite saker som var väl behövligt. Och provet vi hade i onsdags gick mycker bättre än vad jag trodde, trodde jag skulle få ca 20 poäng men fick 43 av hemligt :D
och i fredags var det ett helt gäng hos lille lars och vi grillade, mös, såg film m.m :) kul var det,
och i söndags hade vi match mot koskoskulle (?) och vi vann med 3-0, och jag "gjorde" ett utav målen, fast egentligen var det fias mål enligt mig :)
men nu ska jag snart äta och sen blir det handbolls träning, ni hör av mig nästa gång jag har tid.
pussss

innan skolkatalogen

free falling - Mean Mr Mustard

finns ingen tid för bloggande nu, tyvärr! Fastän jag gärna skullle.
Vi har no-prov på onsdag och jag kan jävla säkert inte ett piss! Har just gjort ett svenska arbete och ska nu gör no:n. Jag har massa bilder jag borde lägga in, men hinner aldrig! ni får ha tålamod gott folk! :)
men puss så länge

rock this party

heeeeeeeeeeeej alla glada! :)
sitter just nu hos världensbästa emma :D ska fixa mig här och sen drar vi till matilda och isabell och vi kommer " rocka this party".. känner taggen, jaaoo!
vi höres alla snygga och härliga helg njutare!

this is my life

ville bara att ni skulle veta att jag lever! :)
imorgon blir det "party" på degeränget, känner redan taggen! jag skriver då jag har tid någon dag, det är mycket läxa oxh prov nu.
Sov så gott, pussar i massor!
<3

konfirmation

har just anmält mig till konfan, först valde jag göteborg, sen fagervik, och sist stockholm bara för att om man valde den så skulle man träffas varje tisdag och det var under vintern, så då tog jag det sist ;)
ska du på något konfa läger så skriv en kommentar och berätta hur och vad du valde! :)

förlåt för den usla uppdateringen, men jag har ingen tid. Långa skoldagar och träning i stort sett varenda dag! jag blir så lessssss...!
i lördags for jag då till mormor, eller ja.. hon kom och hämtade upp mig, sen for vi till min moster och mina kusiner i hemmingsmark för att en utav dom fyllde år!:) vi var där ett bra tag och efter det for vi och handlade på coop, sedan gjorde vi en supergod middag! gick på promenad, surrade, luktade, fixade osv. Vid 11 la vi oss i sängarna och surrade en liten stund och sen släckte vi och somnade. Efter en god natts sömn vaknade jag kl 8, och då var mormor så klart redan vaken så då drog jag täcket omkring mig och gick till hon i vardagsrummet där hon satt. Vi tog det lugnt en stund och sedan gick vi och åt en brak frukost. Efter den "målade vi oss" och sen drog vi till kälbomark (?) där mina kusiner och min andra moster bor, fast min moster var inte hemma för hon var i stockholm och sprang tjej milen, vi var där ett tag och jag måste medge att jag har söta kusiner! sen for vi hem och gjorde middag, efter middagen skjutsade mormor hem mig.
Sen i veckan har det inte hänt någonting speciellt, men jag måste dra nu! :)
tjiiiiiing

elevrådet:) !
bilden är tagen av emelielaestander.blogg.se :)


RSS 2.0