you told me you don't have time

gick jag och la mig i tid? nej inte det...
ska fixa tidsinställda inlägg med bilder, ego bilder faktiskt! vet inte varför men det får bli så

mycket seriös bild sen julafton

it's to win or lose

de kommande inläggen kommer inte vara positiva, och om inte det är tillräckligt bra för er så läs inte. Jag mår fan inte bra just nu och om jag kan avreagera mig här på bloggen så är de bara bra, tycker då jag i alla fall.

Idag: skola till 20 i 3, hem och sov, gråtit, ätit, gråtit, skrikit, gjort matte, datorn osv. tydligen gråt igen
skulle göra so men datorn är helveteshelvetes seg, och internet laggar.
sov gott! jag ska snart lägga mig, för drömmarna gör mig förhoppningsvis inte illa.

döm mig inte för att jag lägger upp den här bilden, men jag tycker den är jävligt stark.

eld och lågor


Tumblr_lfbrvkidnc1qz7ltxo1_500_large
you make me burn. And not in a good way

believe me when i say this

vill bara säga tack till de kommentarer på inlägget "open like a book"!
Det är det där som peppar mig och ger mig den lilla extra kicken jag behöver. Det är så himla härligt att få bekräftat att det är någon där ute som verkligen bryr sig, jag älskar er och tack för att ni är ni och för att ni finns där när jag verkligen behöver er!

Friendship_quotes_graphics_b5_large

life's a dick, and it fucks me quite hard right now

nån vill mig verkligen någonting, så är det!
har legat hela kvällen och skrivit so, duktiga jag. Men sen helt plötsligt så blir min dator svart och det står massa saker typ error och bara en massa koder. Det går inte att göra någonting alls. Fuck life
hade inte heller hunnit spara det jag har skrivit så självklart har allt det försvunnit, det är verkligen inte meningen att jag ska skriva detta!
så hoppas ni förstår min agressation!


igår efter träningen så var det bara hem och fixa sig och sen kom toto och hämtade upp mig, så drog vi till lagfesten på b-lunda.
det var inte så jätte mycket folk där, men det räckte. Vi körde lite lekar, musik, pratade osv. Det var trevligt, vid 12 skulle damerna ut på krogen så då drog alla. Jag, P:ê och löken for hem till löken och pratade och åt nudlar. Sen sov P:ê hos mig, så fick kvalitets tid med henne. Behövdes, har saknat dig vännen!
hände lite pinsamma saker inatt som inte ska tas upp här..haha

idag vaknade vi vid 11-12 tiden, låg och pratade och spelade spel. Försökte även smsa men det gick ju åt fan eftersom nätet var nere sen igår. Sen steg vi upp, gick över till hon och gjorde frukost/lunch/middag och sen kl 5 for vi till norrmalmia och såg tobbe spela innebandy.
efter det for jag hem och duscha, sen har jag jobbat so.


haircut

Nu är man nyklippt, fräscht men kort! Gick sen på stan med madde och hittade lite saker. Har just ätit och snart drar jag iväg på fotbollsträning, sen lagfest. Puss på er och hoppas ni stöter på mer lycka än vad jag gör! Ta-ta

it's scars that never go away


bjussar som fan, har hunnit ta bort sminket och är gode så sliten!

dagen: skola till halv 7, vi har en "special grej" med hkn så vi jobbade länge idag och så får vi skippa dom två kommande hk-lektionerna och sluta 2 på fredagar! sen hem och såg handboll(som sverige förlorade), sen for vi och plockade upp ronny, jennifer och anton hos ronny och sen for vi till ellan. Här har vi bara degat i soffan, dom tog sig ett bad men jag avstod.
nu är elin och skjutsar hem folket, blir att jag sover här med min älskling. ELLAN♥
imorgon ska jag klippas och på kvällen möjligtvis lagfest! ta-ta

Tumblr_lfohg8sco61qfovpfo1_500_large
Tumblr_ld2i1xdndi1qfpqyso1_500_large
och fortfarande inte ett ord från dig.

What it was rally like

Dagen: skola till 2, köpte blodapelsiner, hem och sov, handbollsträning, storstädning. Insåg idag hur fin klass jag har, är det nånting som gör mig på bra humör så är det ni. Ni är bäst! Nu? Sängen! Ta-ta

love or hate, i do it


så sant så. Uttrycket "jag hatar att jag älskar dig" är så sant för tillfället. Det är du som orsakar min smärta, men det är samtidigt du som sätter ett leénde på mina läppar och fyller mig av lycka. Men snart tar smärtan över och då är det försent. Jag är svår och läsa och du kanske inte anar någonting, men det borde du faktiskt. Jag lägger detta i dina händer, för jag orkar inge mer.

open lika a book

Tumblr_le2rd4wjvb1qb6t6wo1_500_large
det är faktiskt så att jag har väldigt dåligt självförtroende. Vet inte om det syns eller inte, men det vet ju ni. Varenda gång jag tittar i spegeln så blir jag faktiskt äcklad och irriterad över hur jag ser ut. Det är sällan jag kollar hur håret ser ut eller fokuserar på mitt ansikte.
Blicken dras alltid till underdelen utav min kropp, låren/magen framförallt.
Jag försöker intala mig själv att jag duger som jag är och att mina vänner och pojkvän älskar mig för den jag är och inte över hur jag ser ut. Men det är väldigt svårt att hålla sig i de banorna.
Jag har alltid varit större än alla dom andra, det har bara varit så. Jag kanske borde ha accepterat det i de här laget men det har jag inte.
Och anledningen till att jag har ökat i vikt de senaste åren är för att jag tröstäter. När en del mår dåligt så drabbas dom av anorexi/bulimi men jag har raka motsattsen. Eller egentligen ser vi samma sak i spegeln men vi behandlar maten helt olika.
Ibland undrar jag vilket som är sämst...
Jag skulle kunna döda för att få byta kropp med någon! att slippa vara så onöjd varenda gång man tittar sig i spegeln. För det är faktiskt både ofrivilligt och jävligt jobbigt.

ni tänker kanske att de är väl bara att träna och äta rätt och bli nöjd? men så enkelt är det inte.. jag tränar, inte jätte hårt kanske men jag tränar och rör på mig. Jag försöker att inte äta onyttigt (failade då jag blev sjuk) men ändå får jag dras med detta.
Jag har många gånger gråtit för den jag är och hur jag ser ut. Varför är jag byggd så här och inte som de flesta andra tonårs tjejer?
jag känner att jag skulle vara så mycket lyckligare i en annan kropp...
jag lovar att varenda gång jag sätter mig ner, går förbi någon, ska testa kläder, ska stå framför en folkgrupp, passerar en spegel osv. så är det enda jag tänker på hur jag ser ut. Att jag är tjock och att det är det enda personerna i min omgivning ser.
Jag är inte lycklig av att se ut såhär och därför vill jag ha förändring. Visst kan jag erkänna att jag inte vill vara pinnsmal, jag vill ha bröst, rumpa pch lite kurvor. Men inte så här mycket. Jag vill vara hälsosam

jag vill vara lycklig i mig själv


Tumblr_ld3fgd1f1x1qf7m8so1_500_large
jag kämpar dagligen med att acceptera min egen kropp. Det här är jag och så här ser jag ut. Hur stor jag än är så är jag fortfarande samma person och hoppas att folk ser det. Men jag vet att folk dömer andra genom deras utseende, kanske inte mina närmaste men de utomstående.
långt där inne vet jag att jag duger. Jag duger precis som jag är, jag är jag och ingen annan!
och när jag lägger en kommentar om min egen kropp så säger alltid vännerna "nä men skärp dig, inte är det så" eller liknande.. Men jag vet att ni inte skulle kunna säga motsattsen och ni kanske inte ser mig på det sättet, men jag gör och jag hatar det.


Let the rain wash all the pain of yesterday away

har gjort lite so nu! två sidor faktiskt, och det känns bra. En bra början :)
är grymt sugen på någonting att äta, ska ta mig en dusch och sen ta mig nån macka och juice. Helt ärligt var det himla skönt att ta en dag hemma, fastän den har bestått rätt mycket av skolarbete. Men jag behöver läka lite på egenhand också, men hellst vill jag ha dig här men du inser inte faktum.

okej det här är illa...vad jag än ska skriva så leder det in på samma spår!
imorgon går vi till 2 och det är helt okej. Då är det bara hem och städa, handbollsträning och sen göra so och engelska.
ska klirra duschen nu, puss
ta-ta



jag ber om lite uppmärksamhet. Jag vill att jag ska betyda någonting för dig. Jag vill ha din uppskattning och framförallt din kärlek. Men man får inte alltid det man önskar sig.

dream like you'll live forever, live like you'll die tomorrow

nu är min dator tillbaka! snabb och fin och det går till och med att koppla upp sig på internet, lovely♥
gick som sagt till två idag, vi brudar rockar fan fett på våran dans...eller hur var det nu igen? ;) hahah
gick sen hem med matilda, (böt skor) och sen for jag, matilda, emma och amanda in till stan. Fikade och kollade runt lite, fick hem en tröja

nu ska jag försöka göra lite so! ingenting annat planerat för ikväll..



bild sen lilla julafton, love you girls!

tid, inte fan läker det några sår

Gick skola till kvart i fyra, skyndade mig hem och åt och halv 5 bar det av mot handbollsträningen. Tog det mega lugnt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Sen hem, duscha, plugga och sett handboll. Dålig insats av sverige om ni frågar mig. Imorgon går vi till två, och tacka fan för det! Och förhoppningsvis är min dator klar imorgon, puss på den om den funkar. Imorgon har jag lite skola att göra, annars ingenting speciellt. Finns en sak jag vill göra, men tänker låta det komma till mig. Fast det lär ta väldigt länge. Nu ska jag lägga mig och skriva, skriva av mig lite. (typ det bästa jag vet) men skriver på ett vanligt papper, för på den här skit sidan kan man ju inte skriva! Puss godnatt, ta-ta

Helvetes jävla gud

Du måste ta mig fan skämta med mig! Här tömmer man sitt hjärta än en gång, och nog fan försvinner det nog. Ni lär inte höra av mig på ett tag för nu anar ni fan it hur arg jag är! Hatar den här äckel sidan. Och som att de inte är nog med att jag är grymt arg över en annan grej. Som faktiskt är den grej jag har skrivit om två jävla gånger och det här försvunnit båda. Jag hatar hatar hatar livet!!!!!!!!! När fan ska livet ha en liten medgång för min del? Jag hatar dig!

you putt the p in my ian

Kvällen spenderades på vallsberget med Julia och Sofie, aka lullu och toto. Det var grymt kul, verkligen! Dock hade jag en tendens att hamna i snön, jävla pudersnö. Haha, och det var ta mig fan omöjligt att ta sig upp och Julia och sosso stod bara en bit bort och skrattade:( sista åket kom till och med en kille som jobbade där med skotern och vägrade fara tills jag hade tagit mig upp och vi var nere från backen. I alla fall så måste det göras om! De visade sig att tobba också var där, men träffade han bara en jättesnabbis.. Men nu måste jag i alla fall plugga in periodiska systemet, förhör imorgon! Ta-ta bloggen<3 (om jag känner mig själv rätt så kommer jag ligga och skriva ett känsloinlägg sen) puss på endel!

ta-ta

Helvetes jävla skit! Fitt jävla blogg.se... Hatar äckel sidan! Hade skrivit hur mycket som hellst, bara om mina känslor över olika saker. Personliga saker, fan vad jag hade lagt ner hjärta i den texten. Och så försvinner den, äckel sida. Så ni missade någonting nu! Jag kommer säkert skriva ett nytt inlägg i ungefär samma tema men det kommer aldrig bli lika bra. Orka leva, nä jag går och dör nu. Hejdå

grattis sassa

Grattis min allra bästa sara! Du är världensbästa, du har alltid tid och ork, du vill alltid hjälpa mig att reda ut mina problem och du finns alltid vid min sida. Jag älskar dig! Och du förtjänar en toppen födelsedag, fankan<3sassa! puss

5 månader (igår)

Förlåt för urusel uppdatering.. Men då jag skulle bloggar igår så ville inte blogg.se, och det var tydligen inte bara jag som hade det problemet. Men i fredags så var jag med Elin och folket men sov hemma. I lördags så var vi ut och åt på golden dragon för att fira sassa som fyller år imorgon. (om ca 20 min) sen for vi till david där det var folk men de var rätt lugnt. Sov hos ellan sen. Idag så följde jag med ellan när hon träna, åkte med hon till öjebyn. Duschade och vid 7 för jag till tobba där de var lite folk.

honungsvatten är livräddare

Så sant så! Idag har varit min piggast hittills så imorgon blir det skola :D första och sista gången jag längtar till skolan! Ska bli kul att träffa alla. Har förresten hunnit vara till Elin och sett handboll, härligt sverige! Ska dricka mitt honungsvatten nu och sen försöka göra en tidig kväll. Puss på er

i never joke about sex

Ligger och ser the Big bang theory, ett av många program man har hunnit nöta ut under den här långa veckan. Japp, har varit hemma en vecka nu..ackack! Ingen skola för mig imorgon heller, min hosta och min hals är det enda som inte är bra nu. Förhoppningsvis skola på fredag! Tänker inte ligga inne i helgen ;)) ska inte plåga er med mina tråkiga inlägg! Ha det bäst Hejj

okej

Att jag var på akuten var framförallt pga min hals, men också för att jag står på ruta ett och blir inge friskare. Läkaren kollade min hals, öron, näsa, lungor och hjärtat. Inga större fel hittades, lite röd i både öron och hals och slet. I lungorna. Men tydligen har jag bara en enormt kraftig förkylning...dock tycker jag att de känns fel att kröjma över en förkylning men jag mår allt annat än okej. De enda jag vill är att bli frisk!

see yaa

Brb akuten!

falling

Förlåt för att jag inte skrev igår, men var inte speciellt pigg och definitivt inte på topp. Men jag hoppas ni klarade er! De blev ingen skola för mig idag, får se om jag ska dit eller inte imorgon..

i give you a little peace of me



pluttisar hahah! amanda och matilda på den övre bilden <333


konfan, miss it!

 min och hannas bästa period!

'

Har ingenting att säga er. Eller jo en grej, de vore schysst om ni bad för mig.

på blodigt allvar

Helt seriöst så orkar jag inge mer nu. Har inte fått i mig nå mat sen i onsdags, feber dygnet runt, en pappa som gnäller hela tiden om att jag måste dricka, har hostat sönder min hals så kan inte prata, tårar som bara sprutar, osv. Men värst av allt är att jag inte pratar med den jag älskar mest på denna jord. Alltså det går inte att beskriva hur less jag är på livet just nu.

old times


sommaaaarrr (gammal bild)

söta jag och maddzor var typ förra sommaren?

fotboll under sin bästa period!

söta klassmates.. ;*

förlåt hanna

Upptäckte nu att jag råkade glömma Hanna när jag skrev vilka vi var hos Elin..förlåt gumman <3

wish right now

skriv då

all my problems

Nu för ett tag sen drog min chattkompis..tydligen så var makaronerna viktigare! Jag borde kanske också sova? Fast är inte ett dugg trött.. Klockan är fan halv 4. So Long suckers

i'm the King of the world

Kom hem vid tolv, letade efter nått bra på tv men de fanns fan inte. Så slog på min älsklings film där kring halv 1. Fyfan vad jag älskar den... The first time/love at first hiccup! Ska se klart den och sen försöka sova.förövrigt så har jag hostat sönder min hals, och imorgon hoppas jag på framsteg inom en annan kategori. Sov GÖTT, hane hej

he's a man eater







ändå lite fina och "nya" bilder ;))

likeilike

smet mig till elin! här är hon, madde, rickard, mark och ronny. Blir här till typ 12 kanske? dom här töntarna vill se lets dance? kul liv..
men eftersom jag sitter vid maddes dator så får ni lite pics för att friska upp bloggen!


ändå söt jag var i somras! helt seriös och allt, gick såhär varenda dag :)

nååååå<333333 gillar pluttansassa där fram!

varför luktar min uttöjning rövhål?

Skulle gärna vilja ha svar på rubriken.. Nu kan ni få skjuta mig på riktigt. Jag som mådde så bra imorse, men det vände. Har fått feber igen och känner mig inte speciellt pigg. FUCK, jag som skulle till ellan!!!!! Och de är mycket som snurrar i mitt huvud just nu, har ni hört om bussen som krockade norr om jävre? De är bussen som tobba åker med, så tror ni att man har varit lite orolig eller?!? Men som jag förstod det så var han inte på bussen.................................................. - det enda jag vill just nu är att du ska svara -

lycka är ingenting man kan föra vidare

Idag mår jag hundra miljoner gånger bättre! De enda jag känner nu är min kluckande mage, men gissar att de är för att jag inte har ätit sen i onsdags.. Om jag fortfarande mår bra ikväll så ska jag hitta på nå! Förresten så gissar jag på att jag blev matförgiftad, men pappa tror inte de så jag vet inte..

without you there's no me

Kan då inte påstå att min livslust är den högsta just nu! Skjut mig nån, snälla.... Nä okej, ska inte överdriva! Men dagen idag har då lätt varit den sämsta och värsta i mitt liv. Har haft feber hela dagen, så ont i kroppen och framför allt i ryggen (gör ont bara tröjan tar i ryggen, är som ytligt öm), har inte kunnat äta nå på hela dagen, haft feber frossa. Och så när jag greps av den värsta magsmärtan jag har varit med om och ska gå till toan, då jag går ut från mitt rum så fungerar inte benen som dom ska och helt plötsligt blir det kolsvart. Jag snubbla mig in på toan men såg inget så fick leta rätt på den i blinda. Sen när jag väl sitter där så tuppar jag av, allting försvinner liksom. När jag väl är vid medvetandet så börjar jag svettas nå jävulst..de droppade på golvet! Och jag brukar liksom aldrig svettas så att de rinner ens. Lågpå golvet i typ en halvtimma och efter det har allt bara varit numer skit. Orkar inte det här...

sick

Yes jag överlevde natten, fastän jag var osäker igår om jag skulle göra det..vet att de är fjantigt men jag hade så ont vid hjärtat så jag fick för mig att de skulle sluta slå.. Men stannade i alla fall hemma idag, har jävligt ont i kroppen och 39 graders feber. Jag vill verkligen it va sjuk! Fyfan vad jobbigt det är, och jag vill ju kunna träffa tobba och Elin och dom i helgen!!! Men vi får väl se hur det blir med det.

non trees - animals

Like like like! Var ju som sagt på fotbollsträning, kom på att nu behöver man inte kalla det för damträning längre..eftersom att de här är vårat lag och träningstrupp för resten av säsongen. Men i alla fall, de gick sådär hade ont lite överallt. Men fick förklaring till det sen eftersom jag upptäckte att jag hade feber när jag kom hem. Så jag har alltså tränat med feber, inte lyckat! Hade väldigt ont vid hjärtat då vi sprang, så får hoppas att de inte är hjärtmuskelinflamation. För då skjuter jag mig! Men är så jävla trött, så ska fan sova nu. Puss på er

all eyes on you

Efter lite om och men så är jag hemma. Efter skolan som räckte till två så drog jag till stan. Var där med madde, jennifer och Hanna. Hittade mig två tröjor, ett halsband, en ring, hårsnoddar och mat från jublande. Sen när pappa skulle hämta mig så visa de sig att han hade blivit stoppad av snuten....han har en lånet bil och den var tydligen besiktas, men han fick inga böter i alla fall. Nu ska jag ta en kort pn, sen fotbollsträning :)

Way to tierd

Ännu en nått som man somnade på tok för sent, blev väl kring halv 3-3. Ska stiga upp nu och göra mig klar. Går skola till 2, får se vad som händer efter. Ha en bra dag

jag är homozygot

Träningen gick väl sådär, var grymt trött...(jävla skola) kom i alla fall hem därifrån efter halv 10. Sen har jag gjort mitt bästa med att fokusera på biologi, men mycket annat har fångat min uppmärksamhet. Och helt ärligt fattar jag ingenting om de vi jobbar med! Tur för mig att det är ett grupprov, men stackars Julia och Sofie. Men jag ska fan ha nå att komma med, kan inte svika laget. Har just borsta gaddarna och ligger nu i sängen. Ska försöka sova men det lär bli svårt pga min långa pn tidigare idag. Men godnatt på er wonderbara :)

sweetest girl

Blev att jag sov i några timmar, skönt men dumt gjort. Lär bli ännu svårare att somna ikväll! Åt för ett tag sen middag, palt. Sitter med biologiboken nu, har gjort det ett tag nu men förstår ändå ingenting...tycker synd om lullu och toto! Om en timma drar jag på handbollsträningen. Puss så länge

inte för att skryta men... slutade för 30 minuter sen

Ja, rubriken säger allt;) om ni undrar varför vi fick sluta så tidigt idag så var det för att våran spanskalärare har magsjuka, vi skulle bara plugga på no:n så de kan man göra hemma, sen har tjejerna hål i tp 2 timmar, svenska läraren var borta, sen flyttade vi med våran so lärare så vi fick slippa den lektionen! GÖTT

i am here for another moon

Go morgon go morgon! Lika tunga ögon som jag? Blev att jag somnade allt för sent..igen! Tur att vi har så kort dag. Men nu ska jag slita mig upp, ork it fixa mig alls idag! Mjukis och uppsatt for life

humm... det låter som korv?

Hahah, du är allt för söt du! Klockan sprang iväg, verkligen. Jag har inte gjort nå speciellt på två timmar ändå gick dom fort som fan. Ja nog märks det att man har vänt på dygnet! Imorgon går vi till ca 11, och skoja inte om att det är Soft! Då är de Jävlat bara hem och plugga. Men nu ska jag fortsätta med mitt och ellans intressanta samtal;-) älskar dig bruden! Godnatt allesammans

ni delade på ordet kärlek, du tog kär och han tog lek

Nu for precis älskling! Så de dröjer väl inte länge innan man kommer börja sakna han, tönt som man är..haha! Vi såg "salt" med pappa och kliade<3333 annars it mkt. Min mage bubblan som fan om ni ville veta! men nu måste jag kolla in biologi lite, som sagt prov på onsdag.

i'll be missing you

Nu var första skoldagen avklarad! Det gjorde ont att gå in i den där byggnaden, det där fängelset. Men jag lever i alla fall! Jag och toto hade packat med träningskläder för att fara på gymet efter skolan, men hon orkade inte så då sket jag också i det. Hade dock varit jävligt skönt att träna. Men jag ork it. Måste städa och måste definitivt plugga, sen ikväll blir det förhoppningsvis Tobba!

all my life

God morgon! Tänkte att det här kanske kommer bli ett bra sätt för mig att kunna vakna på morgonen. Somnade i alla fall på tok för sent, klockan hann väl bli närmare 3. Illa! Men ska tvinga mig själv att gå upp från min varma säng och göra mig klar! Får åka bil till skolan idag, my life saver toto<3 sen efter skolan(om vi orkar) så ska jag, toto och lullu träna. Ha en bra första dag på skolan! Puss

bad Girl

här ligger jag i min ensamhet och saknar tobba. Men vet ni vad, nu är det fan godnatt!

jag vill vakna upp vid din sida

Jag egentligen inte varför, men det gör väldigt ont i min mage och det är väldigt tungt att andas! Känner att det hör ihop med att det är skola imorgon. Jag lovar, ingen förstår hur lite jag vill dit! Försöker tänka positivt, men de är helvetes svårt. Sitter i alla fall med tandborsten i käften nu, ska dumpa den och sen krypa ner under täcket. Love yaa bloggläsare!

Fuck you

Kan säga att nu har jag en jävligt stor klumpig magen, vi får väl se då jag får ta emot smällen! Säger redan nu, "tack"... Jag kom i alla fall nyss ur duschen, skönt var då det! Ska torka håret och försöka gå och lägga mig tid. Önska mig lycka till!

allways a place in me that you can call Home

Hallå! Åt en grymt god middag, vanna the mästerkock! sen bar det av mot öjebyn i elins moppebil, men för lite omväxling så körde jag;) grymt kul! Nu är jag alltså hemma, HATE IT! vet inte heller vad som händer ikväll, lär väl märka det. Miss my darl

i wanna grow old with you

jag och elin hade bestämt oss för att somna tidigt igår, så vi la oss 1. Skulle somna då men de gick ju sådär...klockan hann väl bli kring 4 innan vi somna! ojoj
vaknade halv 1-1 idag, sen for vi på kalles med burte och vanna och städa. De gick rätt fort, så de var lugnt.
Nu väntar snart maten på bordet, och de ska bli jävligt gott!

måste erkänna att jag blir jävligt ledsen då jag tänker på att det är skola imorgon!
inte fan orkar jag det? inte alls... och då kommer jag inte kunna sova med ellan hela veckorna, hur ska det här gå? :( ja, jag får väl hoppas att jag överlever!


ungefär såhär känns det med skola, fittskola

missförstånd

nu har ni missförstått mig!
inlägget med bilden "frågestund", där frågade jag endast om jag skulle ha det eller inte. Så det enda ni skulle kommentera var ja eller nej, inga frågor.


8 januari

2 år sen.
2 år sedan jag bodde hos min mamma.
du tror att jag är okej, men du ser bara den hela utsidan.
sanningen döljer sig där långt inne.
2 år sen.


din kropp är ditt tempel

for till elin, hit kom även hanna. Vi tar de lugnt och har inga större planer för kvällen :)
kan inte släppa att det är skola i övermorgon...det gör ont att bara tänka på det!

hanna visade mig en blogg, om en kille som har mått väldigt dåligt. Gick tillbaka till september där han skrev om att han har skärt sig på större delarna av kroppen, varför han gjorde det och hur mycket han ångrar det. Fyfan vilket medlidande man får

http://bananarevolver.blogg.se/2010/september/varfor-da.html#comment

kolla där!


jag och sassa ♥ (födelsedagsfesten)

jag och jennifer på födelsedagsfesten! ♥
 
haha, jag bjuder som fan!
jag, maddzor, jenki och micke...bäst ofc!

frågestund eller inte?

Postat av: johanna
Du är inte sugen på att ha frågestund snart?:)

sv; njaa faktiskt inte så jättesugen. Det är inte så många som kommenterar här på bloggen, och om jag då ska ha frågestund så kanske jag inte heller får så många kommentarer/frågor och då suger det ju. Men om folk kommenterar det här inlägget och peppar mig till att ha frågestund...då kan jag ha det!

så min fråga till er är, frågestund eller inte?

spending my time

Det är sjukt att jag saknar dig så mycket, bara minuter efter att ha lämnat dig så saknar jag dig. Vill spendera alla timmar på dygnet med dig, för det är du som gör mig lycklig. Det är inte många som har lyckats, men du har! Du är den bästa jag vet och jag älskar dig Tobias berglund!

Do it with you hart

Blev inte att städa hos farfar idag, han hade mått illa på lunchen och jag riskerar inte att bli sjuk, så får ta det en annan dag. Har just kommit ur duschen, ska platta håret och så får vi väl se vad som händer ikväll. Puss så länge! (förlåt för att ni får många inlägg utan bilder nu, men det är för att jag mobilbloggar)

ass hole

God morgon! Somnade efter 4 inatt... Tänkte stiga upp tidigt morse men tydligen så ringde inte väckaren. Så vaknade halv 1, lyckat! Men ska stiga upp och k.lä på mig och sen hade jag tänkt fara till farfar och städa, så man tjänar ihop lite extra pengar

nattligt besök

Kring 1 smög sig sassa och ellan förbi.LOVE spontan besök! Dom var här typ en timma, käkar morötter och gurka nu. Eftersom min sista dag med nyttigt var igår! Så hjälp mig nu att klara det här.... Jag måste få säga att mina smalben gör HELVETET ont! Kom fram till att dom ser ut som kameler. Men ska sova nu, godnatt!

stilig fall

Nu är jag snart hemma. Färgade tobba hår, tro de eller ej men han blev till och med ännu snyggare! Haha. Sen åkte vi bakom Martin på skotern hem till han och såg film, 10 i 12 skulle han skjutsa hem oss igen....och de var då det hände! Jag föll...stenhårt! Jajemän, hela trappen p å smalbenen

buzz

Resultat: lite mörkare! Drog mig till min skadade mupp i hemmings. vi, Jimmy, John och Martin försöker få igång deras buzz...går ju sådär!

wonder

Sitter med hårfärg i håret nu! Vad kan det bli denna gång? Rött? Brunt? Svart? Ljusare?

suck it

Kvällen igår rockade! Bästa födelsedagen någonsin, och jag tror madde tycker desamma! Vi var väl kanske 30 pers hos elin. Jag började plocka undan allt och vid 1-2 for alla förutom jag och ronny. Vi hade deep talk, vid 4 kom Elin, Jennifer och Sara tillbaka. Då gick jag och ellan in och sov. Vaknade sen 1, åt och sen storstäderna! Har fått gratis Internet nu, så nu rockar det!

6 januari


jag blev enorm sugen!

nu ska jag packa, sen dra till mormor en snabbis och sen till elin där jag och madde ska firas!

och älskling, hoppas du blir hel snart! älskar dig

rasume

i lördags for jag, elin, sara och jennifer och åt mat på pentryt. Sen hade jag och sassa disco hos ellan, vi tog de lugnt den kvällen!

i söndags minns jag fan inte vad jag gjorde på dan...men på kvällen var jag till tobba och vi busa med hans lillasyster och hennes kompis typ hur länge som helst, mös och sen åkte vi skoter med linus och martin! jag dog..

i måndags så steg jag upp halv 12, gjorde mig klar och åkte med till step in när pappa skulle tillbaka till jobbet. Kom dit strax före 1 så det blev snabbträning eftersom jag hade massage kl 2. Och det var så sjukt jävla skönt! FYFAN
efter det for jag och pappa på telemäklarna och köpte oss varsin samsung galaxy s ;) ÅHÅ
sen på kvällen var jag hos elin med hon, madde och jennifer. Sov där

i tisdags råkade vi sova till 2..steg upp och åt frukost och sen åkte jag med elin till öjebyn. På kvällen hade vi handbollsträning och efter den var jag med ellan. Hon sov hos mig

i Onsdags skulle jag och elin stiga upp kl 10. Men vaknade halv 12, klockjäveln hade inte ringt. Men vi steg upp och elin for vid 4-5 och strax efter kom tobba. Skotergänget kom förbi och då var det bara att bjuda på varmchoklad! Vet inte när alla dom for, kring 10 kanske? sen var de bara jag och tobba ett tag, spelade spel på min mobil coola som vi är. Sen kom ellan tillbaka och stannade med mig till före 1 nån gång.


vet it om ni orkar läsa, men gör ni det så är nu guld värda! ;)



16 bast

IDAG ÄR DE MIN DAG, MIN, MADDZOORS OCH KOKERNS!

rullar fram

Tjaaaaaaaa! Ska snart byta om för träning, är som taggad men ändå inte. Men så länge det inte blir värsta mega fyset så är det lugnt;) Efter träningen ska jag vara med ellan eftersom hon är i öjebyn. Hanehej

4 januari

Halloj! Ligger i ellans säng med maddzor, vi sov här om ni inte förstod det. Idag är det träning, behövs verkligen..

samsung galaxy s

Nu är den min! Fick min födelsedagspresent av min käre far lite tidigt, men det gör inte mig någonting;) Det brukar ju bli lite konstigt med mellanrummet mellan raderna när man bloggar från mobilen, så tar ingen resume av dagarna nu. Ni får det när jag sitter vid en dator. Pusshejjs

nytt år, nya tag

kvällen igår spenderades hos elin, kom mycket folk men det var trevligt. Fick lite oväntat besök men he gick ju bra i alla fall. Jag och ellan somnade typ halv 4, vaknade efter 1 idag ;)
men vi är i alla fall på topp! vi har hunnit städa och allt är helt igen, toppen. Nu ska jag, sassa och elin och käka. Med eller utan madde-rickard och jennifer-felix.

hoppas ni får ett förbannat bra år, för det ska jag!
"det här är vårat år"
pusshejjss

RSS 2.0