weheartit

det var en trött tjej som slet sig upp ur sängen imorse, blev stressigt som faaan, fick springa till bussen för att hinna. Har varit jääätteetrööött hela dagen och det pissiga vädret gör ju inte saken bättre direkt. Slutade kvart i 2, gick sen in mot stan, i regnet.
Har fått pengar för att jag äntligen fått sålt mitt playstation, så idag skulle det inhandlas en ny BH eftersom min gamla favorit har gått sönder väldigt mycket... så gick in på intim, och där är dom alltid så söta. Hahah, testade en massa BHar och sen kom denna beslutångest. . .
Och jag var så tråkig att jag köpte en likadan som tidigare men en storlek större, 549kr fattigar, eller 579kr kommer inte ihåg! Kollade runt lite sen men hittade inget.
Sen gick jag till resia och hämtade max hemnycklar utav hans mor, sen spruta jag till bussen och åkte med han hem till honom.
Och sen när vi kommer till dörren har vi fått fel nycklar..haha, rätt kul faktiskt!
Men det löste sig och vi gick in och mös!
Har precis ätit och snart ska vi dra och vara med johanna och murte, mästerduscharn ska bara få duscha klart ;)
1d8f34b48a82968465ac372e6c1dc419_large

detta visste ni kanske inte om mig

Här kommer 25st sanningar om mig:

• Jag har haft snuva i höften.
• Jag har opererat bort mina halsmandlar och mina polyper.
• Är helt tokig i David Backhams ena parfym.
• Har alltid velat vara kille, tycker livet verkar så mycket enklare och roligare. Menar inte att jag vill genomgå någon slags operation eller så men hade varit suuft att födas som en ståtlig karl än en kvinna.
• Jag tycker att små mörkhyade barn är bland det sötaste som finns!
• Jag lider utav stor beslut ångest. 
• Dö hatar saker som gnisslar/tjuter/gnäller.
• Har en stor fobi för spindlar, och fobin blir bara värre och värre...
• Älskar att skriva. Fritt alltså, inte när jag har någon speciell uppgift, undantag om det är svenska dock.
• Tror aldrig på mig själv. 
• Vill ha en/flera tatueringar.
• Jag har gjort mycket i livet som jag ångrar. (gäller även småsaker)
• Min mormor är min andra halva.
• Musik gör mig hel, det är helt underbart.
• Jag var emot Facebook i början när alla skaffade det. Och nu vet jag inte vad man skulle göra utan det!
• Jag har bloggat sen den 19 februari 2009, alltså 2år, 9 månader!
• Min naturliga hårfärg är röd/orange.......
• Jag har så länge jag kan minnas velat ha en orm.
• Jag hör väldigt dåligt!
• Jag får panik/kväljningar ifall någon tar/pussar/pillar på min hals, (pga matni, haha puss)
• Jag hatar att vara som alla andra.
• Tycker aldrig att någonting är tråkigt, men kan däremot bli väldigt rastlös.
• Jag är väldigt beroende av tuggummi.
• Jag har haft undefär 3487,98st öroninflamationer. 
• Tycker inte det finns någonting värre än dryga personer. 

Är det någonting mer ni skulle vilja veta om mig, som dock inte ska vara allt för personligt, så fråga på! Vet att det inte brukar flöda bland kommentarerna men nån kanske är snäll och gör det! ;)

Men det coolaste utav allt måste ju vara min nyaste upptäckt..
Mina initialer är nämligen
F M L (fuck my life)

Fanny
Maria
Lindblom


smoking gun

hej på er, eller go' kväll!
Nu är tisdagen i stort sett avklarad och resterande dagar brukar bara rusa förbi, så snart är det helg! WIIIHOO
Slutade kring 16.10, sen gick jag till max för att vi sen skulle få skjuts till mig.
Käkade, och sen har jag haft han som har peppat mig till att göra min SH(tack gibben), myst lite, och skrattat, vet inte vad det var med mig ikväll men jag har skrattat åt jävlat allt. Och jag överdriver inte! Ajja en bra grej iaf.
Han for för ett tag sen, och nu ska jag hoppa i duschen.
får panik över att jag helt plötsligt har fått jättedålig hy

idag blev det officiellt, jag och max är ett par! Och med officiellt menas facebook, haha


i'm a dreamer who should've known better


lite morgon humör

sovit som en jävla stock inatt, grymt skönt. Men dock var de väldigt tungt att pallra sig upp ur sängen medans han skulle ligga kvar..men jaajaa! Gick till skolan med hanna och har teknik nu. Går till 16.15 idag....

Och jag är fortfarande MAAAAD för de på fb. Förstår mig verkligen inte på endel personer. Och sen när folk gillar hans/doms kommentarer förstår jag inte, dom är bara omogna och det dom skriver är inte ens bra? Enda som skrivit någonting riktigt vettigt var Jim. Och jag skulle vilja skriva ner all min ilska, men då kommer säkert nån av ni som läser säga det till honom och då kommer han bli så jävla nöjd över att ha förstört för mig.
Så jag tänker inte visa mig svag, aldrig. Det är han som är svag och hoppar på oskyldiga människor.
Så tänker inte skriva hur det känns inom mig, tänker bara säga att detta måste vara den ruttnaste människa jag stött på.
Och tack till de få som står på min sida. Förstår inte varför alla sen går på honoms sida och tycker det är rätt det han säger? Vad har jag någonsin gjort er? Men erat liv erat val, men förstår ändå inte hur man kan välja att gå en jättebäbis väg :)


det var på denna bild allting började.
Hade den som profilbild i nån dag i somras, ni kan kolla själv. 5 dagar.
Och jag böt för att jag tyckte jag visade för mycklet bröst. Men nu när jag tänker efter så visar jag egentligen inte mycket alls om man jämför med alla som lägger upp bild med djup urringning och push-up bh. Jag har aldrig använt en push-up BH ifall ni ville veta. Aldrig lagt upp en bild där jag tagit kort ner i urringningen. Så vet inte vad man ska göra ifall man är "väl hängd" naturlig väg!
Och du undrade om dom är hängiga, why?
Vad spelar det för roll ifall dom är häniga eller inte, kan lova att ingen med lite större byst har brösten på samma ställe ifall dom knäpper upp BHn. Finns ett fall. Silikon.
Jag är glad att jag har någonting under linnet, inte platt som många andra. Men jag är långt ifrån nöjd med dom eller någonting annat på min kropp.
Så tack som gör mig ännu mer osäker.
Hejdå mutthghhaaa fuwcckkkaa

totalt galen måndagskväll

hejsan ni vänliga själar, hoppas jag då! Stött på en jubelidiot idag, ni som är uppdaterade på fb har säkert sett :)
Har gått skola, varit på step in och fått övingar för att rehablitera min rygg. Fick även strömbehandling. Snackade med Hanna som passerade ett tag också och sen fick jag skjuts av pappa hit till Max. Efter lite om och men de vill säga..
Ska i alla fall sussa här, moojssigt
Sovmorgon till 10.05 imorgon,
Och ja..åter till det på fb. Vad ska man säga? Jag har inte gjort den människan ett jävla skit. Aldrig någonsin, och så börjar han dryga och hålla på. Väldigt onödig och omoget måste jag få säga.
men han ska passa sig för....
jag är en ninja!

kan man inte bara hoppa över måndagar?



så här glada är vi över att det är måndag! (söta)
+ att Hanna har "murtöga" igen!
äh men de är bara att  bita ihop till 16.20 tjejer.
+ att min mage håller på att dö.


första advent




Har egentligen inte tid att blogga..men lägger några minuter på er ändå! Har bara legat inne och myst idag. Pappa kom och hämtade mig halv 8, direkt jag kom hem hoppade jag i duschen och nu sitter jag och gör min samhälls som skulle ha gjorts i veckan men har inte gjort ett jävla skit. Dålig stil fampiiii!
Men ska i alla fall skriva så mycket jag hinner idag, och så mycket jag orkar. Men jag ska verkligen plåga mig själv igenom det här! För det ska vara inne på onsdag...

Delar även med mig utav 2 låtar som min jerry lyckats tränga in i min skalle och dom är jävlat omöjliga att få ut, men grymt härliga är dom i alla fall! så ta er tid att lyssna på dom

Snön träffade våran mark här i Piteå idag, inte mycket men alltid någonting! På första advent och allt, aaww

Tjoene! Har ätit middag hos max med han oc...

2011-11-20_16_wo (MMS)

Tjoene! Har ätit middag hos max med han och hela hans familj idag, 3 rätters och mmmmmm vad gott de var! Sen for vi till Johanna och var med hon, murte, Madde, Rickard och Jennifer. Nu är vi hos max igen, ska se en film och sen sova! Mysigt värreeee


Får klagomål på att jag är dålig på att bl...

2011-11-23_10_18 (MMS)

Får klagomål på att jag är dålig på att blogga! Vad menar dom med det? Jag är väl azm? Nä men nästan. Men har glömt bort er faktiskt, eller tänker på er då och då men då orkar jag inte..hehe. Vad har jag gjort i veckan då? Skola, "pluggat", gjort prov, varit på behandling för ryggen, varit med Max, sovit och ätit? Typ i alla fall. Imorgon är det fredag, eller idag eftersom klockan är efter 12! Har blivit sämst på att somna i tid.... Ajja back to friday, slutar före tolv, sen hem och om jag är duktig så ska jag göra lite samhälls, sälja disktrasor för att få sova hos gibben på lördag, tufft liv man lever! Haha, sen på kvällen ska jag vara med elli och säkert dom andra brudarna! Bjuder förresten på den söta bilden här ovan. Puss hejdå


Fysikprov imorgon och denna gång kan jag v...

2011-11-21_12_wo (MMS)

Fysikprov imorgon och denna gång kan jag verkligen ingenting. Det svider att säga det, men det är sanningen..detta kommer att bli mitt första F/ig! Fyfaan för fysik. Och Hanna opererade sitt andra ben idag och blir borta några dagar, *snyft*:(. Kanske dags att sova nu, njaa snart i alla fall! Puss, och puss på min fina redigering på bilden, och puss på att jag ser gul ut, precis som om jag ska vara med i Simpsons..


Början på en lång vecka..dessa måndagar al...

2011-11-21_20_wo (MMS)

Början på en lång vecka..dessa måndagar alltså. Skoldagen var då så himla ovärd, ingen lärare som ville ha oss idag och bara en massa hål. Efter skolan for jag, sosso och Julia på handbollsträning. Och jag "tränade"!!! Fyfan vad skönt det var att röra på sig igen.. Dock kunde jag inte göra så jättemycket för att jag kände av ryggen och jag är jätterädd att slita upp någonting. Duschade där efter träningen och sen traskade jag med blött hår i minusgrader och en aptung väska till strömnäs till galax. Käkade där och tog det lugnt till halv 8 då jag tog bussen till step in, fick behandling och sen tillbaka till galax. Vi pluggade lite men jag får fan panik av den här jävla fysiken! Fick hämtning halv 11 och nu väntar lite fysik...


the road leads back to you


så jävla suta!

Tjej och myskväll hos elli!
Har käkat taco, fyyyfaaaan vad gott! Och fyfan min mage just nu..

Just nu äger mitt liv, älskar mina brudar och har en nallebjörn!

L-O-V-E


Var bara tvungen att dela med mig av denna...

1321565516_picsa (MMS)

Var bara tvungen att dela med mig av denna otroligt vackra bild! Har inte mycket att säga förutom att dom här dagarna har varit lite tunga, framförallt idag. Men då har jag sån tur att jag har min underbara Johanna, allvarligt vet jag inte vad jag hade gjort ifall hon inte hade hjälpt mig. Jag var kaos innan hon tog tag i mig! Love you stumpilumpi. Har druckit en chai latte med henne både igår och idag. Och imorgon är det helg, fyfaaan så jävla skönt!!(ursäkta språket) "Du gör min dag, varje dag" var de ord som fick mig på banan igen. Ajja, ska fortsätta se fråga olle dokumentären om GILF'S, muummmsss


I've found I'm scared to know I'm always on your mind

tänkte förvåna er med att jag är vaken! Nämen sedär? Är rätt less på att ligga i sängen efter 12 slaget och inte känna någon som hellst tyngd i ögonlocken.. Men slog ihop mitt kloka huvud med en annans och kom fram till att det beror på att jag inte har tränat på ett bra tag och gör alltså inte av med någon energi! Och ligger alltid och tänker på en person som jag är orolig över alla timmar på dygnet och som fick nån liten tår av mig i måndags! Men i alla fall, var och kollade min rygg på step in. Men blev inte så mycket klokare.. Mitt ena ben är länge än de andra(det är okej om ni skrattar för det gjorde jag också, men det är tydligen rätt vanligt) och ja..vet inte vad vi mer kom fram till. Min rygg håller på att bli bättre och de är alltid positivt. Imorgon är det sovmorgon, kort dag och en dag närmare helgen!

Sitter på bussen påväg till strömnäs för a...

1321373346_picsa (MMS)

Sitter på bussen påväg till strömnäs för att vara där tills jag ska till step in kl 20.00 för att få reda på vad det är jag har i ryggen!


Vi fick ett oväntat långt hål idag, fast n...

2011-11-15_12_wo (MMS)

Vi fick ett oväntat långt hål idag, fast nu ska man ju inte klaga! Har varit på strömnäs och nu har jag varit förbi wayne's och köpt mig en chai latte, Muuuums! Sitter på korpen och väntar på Hanna och sen får vi se vad vi gör!


you don't know how you met me you don't know why you can't turn around and say good bye, all you know is when I'm with you I make you free

Bajsig dag. Hade ett onödigt hål i en och en halv timma idag eftersom lektionen vi skulle ha visade sig vara inställd. Vars skulle jag nu ta vägen jag som skulle till handbollsträningen direkt efter skolan? Följde i alla fall med Hanna. Var där ett tag innan jag började traska mot norrmalmia. Men när jag är där så möter jag gussa som säger att handbollsträningen är inställd..... 10% batteri i mobilen, får inte tag på Jennifer, ont i magen (som alla dom senaste dagarna), förbannad osv. Men bästaste Jennifer kom i alla fall och plockade upp mig. For till hon och sen till step in. Plågade henne och sen for vi till Johanna där hon, Martin och Max också var. Spelade spel och skrattade mig utmattad. Blev hämtad då pappa sluta innan nio...suck! Hem och duscha, chilla järnet. Har inte käkat mycket idag alltså..min mage krånglar jättemycket! + att jag har fått jätteproblem med sömnen igen...

En chai latte på Wayne's coffee men min fi...

2011-11-14_14_wo (MMS)

En chai latte på Wayne's coffee men min fina bruttilutta!


Snygga classmates!

2011-11-14_11_50 (MMS)

Snygga classmates!


Jag verkar stå längst ner på John Blunds l...

251054_211786943 (MMS)

Jag verkar stå längst ner på John Blunds lista! Och som en liten text till bilden, I love & miss ya!


Då var den helgen över! *suck* Helgen har ...

2011-11-11_19_47 (MMS)

Då var den helgen över! *suck* Helgen har varit en riktig slapparhelg, soffan har varit våran bästavän. Men helgen har också varit helt underbar! Lite helning efter veckan. Har sovit hos min favvo jenka båda nätterna, och inatt joinade Elli oss också. Perfekt. Imorgon har jag en lång dag framför mig..


Dagens händelse: jag och Jennifer körde ne...

167613_137526372 (MMS)

Dagens händelse: jag och Jennifer körde ner i diket med hennes moppebil...och som plus i kanten sprutade det jord/lera över hela mig när jag skulle putta upp henne och hon dum gasa. Ajja hon är söt ändå!


Nu är det så jävla mycket helg, och jag fö...

kkkk-098_1509385 (MMS)

Nu är det så jävla mycket helg, och jag förtjänar de! Ikväll blir det att vara med denna snygging!


Tänker på dig!

39813_1547562494 (MMS)

Tänker på dig!


11-11-11

Tycker det är rätt fräsigt att denna fredag har ett så fräsigt datum! Hoppas hela fredagen blir fräsig värre! Var hos sjukgymnasten igår(eftersom klockan är efter 12) och berättade att jag bara får ondare och ondare i ryggen och att den vanliga behandlingen gör ont. Så hon vred och bröt lite i mig och kom.fram till att de kanske inte var bäckenleden som de är fel på, kan vara den sista kotan som är jätteinflamerad istället..men ska till en annan sjukgymnast och han ska få kolla på min rygg och säga vad han tror det är för att hjälpa den andra! TJOOORV. Fick även en ny behandling med en annan maskin idag, och jag känner mig faktiskt bättre i ryggen! Price the lord...(om det nu stavas så)Annars idag då? Ja jag har inte gjort någonting idag. Skolan var då suuuft i massor osv osv osv

Handikapp bowling för min del på gympan!

1320921831_picsa (MMS)

Handikapp bowling för min del på gympan!


I've learned to live half alive

stannade hemma idag, mådde tillräckligt dåligt igår om vi säger så..jag vill typ gröpa ut mina ögon, och suga ut bihålerna!! Fyfan.. Mitt huvud håller på att explodera fastän jag käkar 2 alvedon och 1 ipren några gånger per dag! Men jag får panik över att ligga hemma, känner att jag kommer efter jättemycket i skolan! Så mest troligt blir det skola imorgon, fastän jag kanske borde stanna hemma och vila. Och förresten ringde löken jävel och väckte mig idag, och sen när jag skrev att hon väckte mig sa hon bara "ägd", och när hon fick veta att jag var sjuk sa hon "rätt åt dig"...så förvänta dig en feting jävla pay back!

God kväll my lovers! Börjar med att säga a...

2011-11-02_19_11 (MMS)

God kväll my lovers! Börjar med att säga att bilden är från förra veckan då vi var på thaigarden och åt. (de var efter det som jag däcka pga magen). Har legat i sängen hela kvällen, eller nä..ska sälja mitt playstation så har tagit fram de och alla saker till. Men när jag gör det så upptäcker jag att mitt singstar är borta, fuck. Letade i hela huset utan resultat, men sen kom jag på att jag tog med mig sakerna till någon när vi skulle ha tjejkväll en gång, men kommer inte ihåg hos vem! Skrev ett kedjesms till Julia, Sofie, Amanda, Matilda x2, Hanna och Emma. Men ingen utav dom visste vars det kunde vara, eller endel föreslog att jag kunde ha glömt dom hos Julia. Så det har varit värsta utredningen om detta singstar! Men ingen utav dom jag skrev till hade de och jag blev tokig. Letade i hela huset igen, i alla lådor, under alla sängar, i alla rum...utan resultat! Men sen kom superhjärnan Sjödin på att jag hade med mig de till tess när vi var där för typ ett år sen? Och där var de!!pust


Tjennamors! For hem från skolan så jag var...

1320776786_picsa (MMS)

Tjennamors! For hem från skolan så jag var hemma strax före 12. Har bara legat i sängen sen dess, sovit och sett tv. Fast det var då inte menat att jag skulle sova folk ringde, hunden sprang omkring och skällde (funderade där ett tag på att stiga upp och steka honom men orkade inte), brorsan skrämde skiter ur mig när han plingade som en idiot på dörren, osv. Har legat och rensat lite bilder från mobilen och hitta många gamla egobilder där jag är mörkhårig, saknar det faktiskt...dock ser jag sjukligt blek ut i brunt och jag känner mig fräschare i blont, men samtidigt är brunett så mysigt..haha svåra beslut! Ska fortsätta ruttna i sängen nu, puss


jaha här bloggar vi

Ännu en tisdagsmorgon inne på M6.3, men idag slipper vi det där jävla solid works i alla fall!
Sov ut idag, steg upp där kring kvart över 9. Sen när jag precis har sminkat mig och går omkring och letar en tröja så hör jag nån tuta men väntade på ett sms från sosso så tänkte att det inte var dom, men kollade ut i alla fall och där stod dom. OPS!
Skyndade mig som ett as, skor, jacka, TRÖJA?!?, mat? nä hinnner inte, eeehhhmm...väska, släcka lampor, stänga dörrar, och ut!
Sen när vi väl sitter i bilen och ska fara och hämta sosso så kommer jag på att jag har glömt skåpnyckeln. Och dessutom vaknade jag upp med världens huvudvärk och mensvärk, bihålerna spränger och min rygg gör väldigt ont!
Sen när vi kommer in till skolan så får jag smset sofie hade skickat till mig då hennes mamma skulle komma, bättre sen än aldrig? njaaa
En riktig Fuck My Life dag idag....
Men ska hem då pappa far hem på lunch, åker med honom!

Ska lida igenom dessa 2-3 lektionerna och sen hem och dö, ciaaaooo


ungefär söjn är de idag!
Ajja, ni kan ju ta min del utav denna dag som skulle vara bra, för jag fick då inte ta del utav någonting utav de. Om ni fattar vad jag menar de vill säga :-)

så ha en bra dag


Go kväll! Somnade efter förra inlägget, st...

1320707434_picsa (MMS)

Go kväll! Somnade efter förra inlägget, ställde klockan på 18.45 så att jag skulle hinna med bussen 19.15..men råkade somna om och vaknade 19.22, humm..what to do? Ringde mormor som var gullig och kom och hämtade mig, lämnade av mig på step in där jag hade tid för ryggen kl 20.00. Fick behandling och sen när pappa slutade åkte jag hem med han. Han skjutsade mig till grans där jag kollade på våran fotbollsfys. Sen åkte jag hem med P:é, duschade och har sett tv. Skulle somna tidigt eftersom jag har varit helt död idag, men hur bra gick det? Sovmorgon imorgon i alla fall! Nattinatti :-) (bilden är på våra brudar och några söta pojkar vi hitta i tåget på väg hem, haha. Dålig bild dock!)


Don't know what to do

Tänk er att i stort sett varje dag behöva vara runt en människa som får dig att må så sjukt dåligt, att du till slut inte vet vad du ska ta dig till! Jag hatar dig, jajemän..hatar! Skulle vilja elda upp dig över ett värmeljus ifall de gick! Så, tack för att jag får avreagera mig till er ibland, puss:)

GUUUUUUUUUUUUULD

Som rubriken säger så vann vi guldet i Kiruna, dock hände det en tragisk sak som gjorde att segern inte kunde firas lika mycket som den egentligen ha bordats, (i alla fall för mig) Lullu ramla och tog imot sig och bröt handleden! Stackars lullu ♥

Var hemma kring 10 kanske? Duschade, snackade med folk och såg tv. Somnade kanske efter 12?
Vaknade halv 8 imorse, orkade verkligen inte stiga upp! Mitt huvud höll på att explodera och har jätteont bakom ögonen/i bihålorna :( Men for på skolan och har våran sista lektion nu!

Måste också säga att jag har haft så grymt kul i Kiruna med mina brudar, dom är underbarast! Kvällarna med Kuduro och gänget har slagit allt med hästlängder!

love to you guys


Halloj alla där ute! Är som sagt i käraste...

2011-11-05_19_39 (MMS)

Halloj alla där ute! Är som sagt i käraste Kiruna, eller..."käraste" rättare sagt. Vi har spelat tre gruppspelsmatcher och vunnit alla! Önskar dock att jag hade kommit ihåg resultaten but I'm not a super woman. Haha, men vi har inte spelat så bra som vi kan men det har ju gått vägen ändå! Sitter och kollar på match nu, eller nu sluta den så nu är det lillpites 97er på tur! Vi bör i två lägenheter och mysigt har vi de. Vi höres


Kvällen hos Julia med brudarna var mys! Vi...

1320370021_picsa (MMS)

Kvällen hos Julia med brudarna var mys! Vi laga mat, käka och pratade, sen hoppa några i plurret bland annat jag, duscha och sen mös vi i soffan! Synd dock att Sofie och Emma for så tidigt! Jag gick hem kl 11 för att pappa höll på att tjata ihjäl mig om att jag var tvungen packa.. Har i alla fall gjort det klart för flera timmar sen och vet inte vad jag gör vaken nu? Ska i alla fall sova för ska hinna duscha och platta håret innan vi far strax efter 9 imorgon bitti, och dom som känner mig vet hur lång tid det tar..hehe! Bilden är förövrigt från thaigarden igår! Nattinatti


i'm gonna rock your world

pappa kommer snart och hämtar mig! Sen blir det hem och fixa sig lite för kl 19.00 är det middag hos Julia med Öjebybruuudsen, mycket trevvvlarns! Men ska käka med måtta med tanke på vad som hände igår...
Sen blir det att packa eftersom vi drar till kiruna med handbollen imorgon :)
Men blir att heja laget till vinst för min del, eftersom min rygg inte håller!

Madde hälsar att elin är jävlat sämst, framförallt på att höra av sig :)
puss



ännu mer bilder tagna av sassa! hoppas det är ok;*


love comes to those who believe it

opssiiii!
Hade ju en blogg också!
I lördags var det halloweenpartjjj,
Söndags chilla, och såg handboll.
Måndag och tisdag har ´jag varit i munksund och tagit det lugnt och har även tränat handboll. (kommer inte exakt ihåg vad vi har gjort, hehe)
I onsdags (igår) Sov jag och några till hos elin, sen for jag till madde och därifrån gick jag till norrmalmia för att kolla på våran träning eftersom min rygg inte håller för att träna. Efter träningen så duschade dom som hade tränat och sen gick vi till thaigarden och väntade på några eftersom vi hade bokat bord kl 7. Folk rullade in och vi åt en wonderful middag med trevligt folk och goood mat! Kul att träffa Matilda som flyttat ner till Götet också!
Efter det kom Madde, Elin, Dennis och Simon och plockade upp mig, (gående)
Men hade ont i magen redan utanför thai så fick ta det lite lugnt. Men sen när vi gick upp för backen vid stats så gjorde det olidligt ont. När vi precis kom runt hörnet så gjorde det så jäääävla ont, det svartnade för ögonen och mina ben bara försvann under mig.
Men hann sätta mig ner, men föll sen till backen och det är lite minnes luckor där...men fyfan för hur jag mådde! Har svaga minnen av att folk kom förbi och fråga hur det var, madde ringde pappa som fick komma och hämta mig.
När jag kom hem gick jag på toa, tog tabletter som läkaren har skrivit ut till mig och sen la jag mig på sängen och somnade.
Har aldrig haft så ont eller mått så dåligt!

Idag vaknade jag krin 10-11, mådde prima!
Duschade, åt och sen for jag till step in och kollade min rygg! En inflamation/en inflamerad bäckenled...
Sen for jag hit till madde och vi har bara tagit det lugnt!








Bilder från i Lördags tagna av Sassa och Johanna! pösss



RSS 2.0