Happy halloween!

2011-10-29_19_59 (MMS)

Happy halloween!


call your girlfriend - erato

halloj! Fredag och LOOOOV
säger det mesta om hur underbart livet är just nu!

Hade SH prov sista timmen, känns dåligt att jag inte svarade på 2 frågor, dåligt samvete nanting. Men dom jag svarade på kändes det ändå rätt bra på!
For hem efter skolan, tror den var typ halv 3? nästan direkt när jag hade kommit hem så kom Hanna, pratade lite och hon lånade några saker av mig som hon skulle ha till ikväll.
Sen när hon hade farit så kom jennifer och madde, for med dom till munksund. For till hawaii där cpburte, och ellan var. Sen for vi till elin. Sen till jenki och käkade, sen färgade jag hennes hår.
Sen till elin, sen till john, sen till öjebyn och träffade glenn. Sen till elin igen.
Har varit här och planerat lite till imorgon, varit upp på folkan och kollat läget.
Johanna, ronny och sassa(som varit oooootroligt saknad) kom också hit tidigare förresten.

Sover hos jennifer inatt och sen imorgon ska vi fira pappa.

saknar faktiskt sommaren lite granna...


help me out of here

halloj!
Började 10.35 idag, ogillas inte! Hade boxning på idrotten, jag och Sofie kötta! Fast hon snäppet mer än mig för min rygg pallade inte allt..
Sen lunch, svenska och skulle ha haft engelska men hon var inte där så vi fick sluta tidigare. For hem och skulle läsa engelskaboken, men hann bara läsa en sida innan ögonlocken slog igen. Sov ett tag, käkade middag, pluggade SH, for och handla, läste SH, duschade.
Har just lagt in beställningen på new body, eller mallan fick göra det för att det tjorva!
Har även beställt skolfotona.

Ska lämna datorn nu och återgå till plugget, har SH prov imorgon. Om statsskick och det kommer gå åt helvete för jag har aldrig kunnat det där och är verkligen inte insatt.
Önska mig lycka till!
Ska även läsa några sidor i engelskaboken "the giver" till imorgon..ÅÅÅHH
MEN IMORGON ÄR DET FREDAG, OCH SEN ÄR DET LOV SÅ DET ÄR TA MIG FAN BARA ATT HÅLLA UT! GÖTT


Fortsätter på förra här istället! Då gick ...

Fortsätter på förra här istället! Då gick pappa in och prata med dom igen(pinsamt). Kom ut efter att han hade fått förklarat för sig hur det funkade, precis det jag hade sagt i bilen..suck! For sen hem, käkade, skrev lite svenska, böt om och for på träning. Gick åt helvete och min rygg är pajj! Har skrivit klart svenskan för en timma sen och nu väntas bara ett sms och John Blund.


26/10 är min fars dag, grattis bästfar! Va...

1319670654_picsa (MMS)

26/10 är min fars dag, grattis bästfar! Var som sagt till friska efter skolan kl 2, satt där till ca halv 5. Och i måndags sa hon att de skulle kosta 1120kr och sen när jag ska betala idag så sa hon 1450kr, för att slinga utväxten?!? Detta måste vara ett skämt. Blev chockad och sa att jag tyckte det var dåligt och jag lät nog inte direkt trevlig. Testade betala i alla fall (visste inte hur mycket pengar jag hade) men köpet medgicks ej, kollade saldot och då stod det reserverat 1420kr fastän jag inte hade betalat? Och hade 79kr kvar på kortet, så vi planerade att jag skulle gå in och betala torsdag eller fredag. Fly förbannad och nästan i tårar lämnade jag hårstudion, sista gången jag hade min fot där! Sen när pappa hämtade mig såg han att jag var arg och frågade vad det var, och då blev han fly förbannad x1000. Gick in och kom sen ut 1420kr fattigare men med en produkt i handen! Sen när vi for igen så berättade jag det där med reserverat belopp, och då jävlat brann de. In igen!


Just chilling på hårstudion!

2011-10-26_15_21 (MMS)

Just chilling på hårstudion!


Hur ska jag detta göra utan att förstöra? ...

1319579175_picsa (MMS)

Hur ska jag detta göra utan att förstöra? Bjussilussar på en liten bild från imorse innan skolan. Efter skolan for jag hem, var tänkt att jag skulle plugga men gissa vad jag gjorde? Jajemän, jag sov! Väcktes kring 5 för att det var krubbdags, låg och såsa, böt om och for sen på träning. Vilket min rygg verkligen inte ville. Fyfan för den. Den sviker mig verkligen. Gick åt helvete rätt allmänt också, de enda jag är bra på är att sova..och knappt det heller! Haha, for hem efter träningen och duschade. Har käkat 4 mandariner, sett tv, läst lite SH, plattat håret och ja lite sånt där. Ligger i sängen nu och gruvar mig över att sova..nackspärren kommer slå till igen!


jag klagar inte

Fick sluta en och en halv timme tidigare, jag klagar inte!

Dr. Dre

Tjabba! Som alla andra mornar(?) så vaknade jag med nackspärr...har det varje dag när jag vaknar, hur jag än ligger och hur många kuddar jag än använder..grymt irriterande!

Steg upp kvart i 9, fixade till mig lite så jag inte såg ut som en zombie, käkade och sen kom sofie och hämtade mig. Har teknik nu men det jag gjorde förra gången har inte sparats, fuck my life
Går till kvart över 4 idag, zzZZzzZZZzZZ
Sitter och dunkar Dr.Dre, bombom


ungefär så här såg jag ut då jag vakna, minus blodet! Synd bara att jag inte hade någon att ligga och pussas med..HAHA


Hej jag heter fanny och har varit som ett ...

2011-10-24_23_36 (MMS)

Hej jag heter fanny och har varit som ett lik idag! Fyfaaaasen vad trött jag har varit, men började dagen bra med att en sötis Amanda stöd vid mitt skåp och ville ha en kram, göllis! Har lidit igenom lektionerna, fått veta att jag inte ens får busskort till min mamma som bor i hortlax(dom behöver inte veta att jag inte bor där), har alltid fått det men inte nu nädå.. Sen på hålet var jag, Hanna och Linn in till stan. Jag bokade en tid för att färga bort min utväxt, och på onsdag sker det! Sedan mös vi på nodo. Slutade 20 över 4 och då skyndade vi oss till träningen. Tränade, gick åt helvete mestadels men ibland då jävlar! Haha, och på vägen hem skuggade vi "June"... Har duschat, käkat, sett tv och läst lite. Nattinatti nurrråååå


En tjej som inte fastnade på bild i lördag...

1319406968_picsa (MMS)

En tjej som inte fastnade på bild i lördags! Jag, Elin och Emma for och hälsade på tjejerna som hade lagfest, slutade men att jag blev chauffören för kvällen! Det var mycket torka tårar men hade ändå trevligt. Hade gubbar som hejjade på mig när jag skulle parkera utanför sunes, fyfan vad kul det var.. Sov hos Jennifer och vi somnade kanske kring 5. Sen vaknade vi kring 11 idag, vettefan varför så tidigt. Båda var hur trötta som hellst! Men vi släpade oss i alla fall upp och drog på handboll och elli följde också. Såg lillpite som vann och strömnäs som förlorade. Sen for vi hem till Jennifer och då hämtade pappa mig, for hem och käka. Sen har vi bara tagit det lugnt, sett 2 bra filmer! Men en var grymt hemsk.. Har duschat, fönat håret, läst lite i en SH bok och ja..nu intar vi väl sleep mode!


like a maraca

sov hos jenki inatt, myyyss
sov till typ tolv, skulle egentligen och träna vi och johanna men varken johanna eller jenki orka....(latmaskar) så det blev inte av! For in till stan för att jennifer skulle köpa hårfärg, men hon hade inga pengar.. for sen till elin och var med hon, sen for vi till jennifer och där hämtade min mamma upp mig.
Sen for vi på klättring..FYFAN VAD JOBBIGT DET VAR
Trodde bara att jag skulle suga, men de gick faktiskt bra men man fick mjölksyra i armarna och när jag väl var där uppe så kom jag på att jag var höjdrädd..haha
Var 2 killar där också som försökte hjälpa mig, haha

När vi sen går ut därifrån så pratar vi om jujutsu (som min mamma går) och så ber hon mig ta tag i hennes jacka, och dumt nog gör jag det! Sen tar hon värsta greppet om min arm, alltså fyfan var ont det gjorde. Föll till golvet av smärta och skratt och medans jag ligger där kommer det självklart folk och går förbi.. pinit! hahah

Sen for vi till min gammelmormor och hälsade på, och sen skjutsade hon hem mig.
Jag käka, duscha och fixade mig. Sen körde jag hit till emma, här är elin också.
Får se vart vi hamnar sen

Förstår inte varför jag och min mor ses så sällan. För då vi väl träffas så har vi jättekul. Och problemen började inte ens mellan oss. Innan allting hände hade jag ALDRIG bråkat med min mor.
Tack för en bra dag i alla fall.




puss + y

hos jenki med johanna!
mina bästa brudar

Gick skola till kvart i 2, for på stan med...

1319049388_picsa (MMS)

Gick skola till kvart i 2, for på stan med Emma, Julia och Sofie. Julia köpte en present och jag köpte ett par byxor och sen for vi hem. Har sovit sedan dess och säger godnatt nu! Ska läsa lite och sen sova, chockerar John Blund ikväll!


Bilden är från "fördjupningen" eller vad m...

2011-10-17_16_06 (MMS)

Bilden är från "fördjupningen" eller vad man då ska kalla det som vi har på måndagar. Talet idag gick sådär.. Sen hem och käka och sen handbollsträning och Fuck my back! Min rygg mår inte bra alltså.. Sen hem och tog det lugnt, duschat osv. Nu är jag nöjd för att jag ligger i sängen före 12, snart nattinatti!


hatar solidworks, och det hatar mig också!

Har teknik, men slutar det nu och har snart fysik. Fysik kan gå och dö.
Går till kvart över 4 och ska hålla tal idag..


Jag äger på att gå och lägga mig tidigt! I...

1318889967_picsa (MMS)

Jag äger på att gå och lägga mig tidigt! Idag har jag gått skola till 10 över fyra, tränat handboll, skrivit klart mitt svenskatal och läst igenom det några gånger. Och nu ska jag sova. ÄNTLIGEN


I just can't escape

hos sara med hon, jennifer och hanna. Sover hos jenki inatt

en OTROLIGT ful bild sen igår


varit ute i ingenstans och rehabiliterat mig

For till lillpite och var med Amanda och Sanna. Kvällen var fylld med musik, vilket jag behövde mer än någonting annat. Saknar verkligen musiklektionerna, ingen kan ens tänka sig hur mycket musik betyder..men då skulle man ha haft tiden för det också bara.

Varför ska det göra så jävla ont?!

2011-10-13_23_25 (MMS)

Varför ska det göra så jävla ont?!


Ungefär så här roligt är mitt liv! Tisdage...

1318525674_picsa (MMS)

Ungefär så här roligt är mitt liv! Tisdagen och onsdagen har bestått utav skola och träning. Idag var den onödigaste dagen på väldigt länge..var på en föreläsning halv 11- halv 12, sen hade vi hål i 3 timmar för att sen ha engelska. Och på engelskan satt vi bara framför datorn så den var inte ens viktig! Idag har jag fått de hemskaste beskedet på väldigt länge, jag är mest troligt laktosintolerant..och jag som älskar mjölk....... Kan de bli mycket värre? Funderar nu på att gå och duscha, sen placera sig i soffan framför hockeyn och så ska jag skriva ett brev. Är h-vetes glad för att de blir helg imorgon!


när ska denna psykiskamisshandeln ta slut?


jag kommer aldrig låta dig se mig svag


så inte skoltaggad!
Skola till 16.15, åååh

Och Hanna opereras idag, lycka till stumpilumpi!
Vems skratt ska jag nu skratta till? hahah


hjälp mig på traven lite



nu sitter jag här..i höst igen!
Varför ska detta med hår vara så otroligt svårt?

Kollade på gamla bilder då jag var brunett, lite saknar jag det. Och folk har sagt att dom tycker jag ska färga mitt hår brunt igen.
Men ändå trivs jag bättre i blont, fast ibland inte..
VARFÖR SÅ JÄVLA SVÅRT?
Om jag ska vara blond eller snarare "blond" så måste jag fixa till min utväxt. Och det snarast.

Brunt passar mina ögon, men älskar de med blont hår.
Som vi har kommit fram till
"Det finns otroligt många snygga blondiner,
men när du hittar en snygg brunett så slår hon
alla blondiner med hästlängder!"


maybe i'm not that girl


sjuukt sliten tjäj
fick denna mössa utav min mormor idag, hon ska börja tillverka dom och mest trolig sälja dom!
hahah så de är bara göra en beställning, hon är för söt min lilla mommo!

Gick skola till 16.20, var med hanna till subland på lunchen, och sen följde jag henne hem på hålet eftersom hennes byxor hade spruckigt! hahah, bör om där och sen for vi till golfklubben för att hon skulle skriva under nå papper!
Skyndade mig efter skolan till norrmalmia där det var träningsdags.
Och träningen var sjukt kul måste jag få medge! Och rädd var jag, hahah

krisade med skjutsen hem så ringde på dagen och frågade ifall mormor kunde skjutsa hem mig och det kunde hon. Där stod hon och väntade på mig efter träningen, och 10 minuter med henne kan rädda en vecka!
Sen hem och duschade, sett tv, spelat spel på mobilen(geeeek), kollat igenom matteboken eftersom vi har matteprov imorgon..

Ska bara kolla läget här och sen sova!
sooovmooorgooooon imoooorgooooon


jag kommer aldrig sluta försöka

Just nu känner jag för att sova hela veckan som kommer! Skolsuget är inte de högsta alltså, mår inte bra alls av att vara där just nu. Men det är bara att göra det bästa utav situationen. Hade lovat mig själv att på gymnasiet skulle jag börja om från noll och sköta mina studier. Men det blev orken som for på noll istället. Vet inte vad jag ska ta mig till för att orka med allt, Who should you talk to and who can you trust?

Söndagsmys!

1318185981_picsa (MMS)

Söndagsmys!


Världens finaste Danni! Steg upp kl 8 imor...

1318178330_picsa (MMS)

Världens finaste Danni! Steg upp kl 8 imorse(frivilligt?) käkade och for sen till pitholm. Tjejerna vann! Sen körde jag hem, sov till 2, steg upp och så körde jag till hortlax där det blev en spännande match, fast vi vann! Underbaart brudar! Körde sen till Ica, handlade, for till ö&b, sen hem och käkade. Ligger på sängen nu och bara tar det lugnt. Som sassa skrev på fb, SÖNDAGSÅNGEST


Sötismattis! Pappa hämtade mig från Elin k...

1318118386_picsa (MMS)

Sötismattis! Pappa hämtade mig från Elin kring halv 1, jag fick köra hem! La mig ganska omgående på sängen och kollade på tv, har borstat tänderna och rengjort ansiktet så nu ska jag sova! Förstår inte att jag stiger upp 8 imorgon bitti, FRIVILLIGT?!?


madde tycker det ska stå bajs och öl, men det tycker inte jag. Rickard tycker hej kompis..aja

sov hos jennifer inatt, mys!
Vaknade kring 11 idag, åt frukost, var in till apoteket och sen for vi till öjebyn där jag hämtade vanliga kläder och träningskläder.
Sen for vi till step in och tränade, blev inte så jätte hårt.
Sen for vi och träffade sara och elin. Elin följde med oss, sen for vi hem till henne. Tog det lugnt ett tag och sen for vi och åt sallad på blå ängeln.
Sen for vi till pitholm och kollade på handboll.
Lillpite-östersund, och vi vann med 40-9! SUUUUUFFFTT, ni/vi rockar!
Är nu hos elin med hon, jennifer, madde och rickard.
Får se var som händer ikväll,
vill och se våran match imorgon kl 9 på morgonen men får se hur det blir med det!


love the girls

första bilden är på mig och jennifer och andra bilden är på johanna, mattis och danni!
Hahah gillar att man ser nå
for i alla fall hit till jennifer och är med bästbrudarna. Fyfan vad jag har saknat dom!
Det här är människor som får en att må bra.

Äntligen fredag! Nu kan man andas ut. Dage...

1317993670_picsa (MMS)

Äntligen fredag! Nu kan man andas ut. Dagen har sugit, från början till slut. Hade SH prov om ideologier och vi hade fyra timmar på oss, det tog 3.5 för oss men då hann vi äta också. Men slitit var det. Kom hem strax före 3 och har dekat på sängen nu! My life suck right now


Jag är ju bara sååååå söt alltså! Eller? H...

1317937834_picsa (MMS)

Jag är ju bara sååååå söt alltså! Eller? Hahah.. Åkte med Julia till sjulnäs, mötte lillpites 97or. Vi spelade dom första 20x2 utan kriser och dom sista 20 minutrarna med. Jag sprang då omkring som en zombie, var väldigt trött! Och trög för den delen. Klara i 97orna gjorde illa knät och jag håller tummarna för henne att de går/gick bra på akuten! Var hemma ca halv 10, duschade, käkade mackor, fönade och plattade håret så det går fortare imorgon bitti, första dagen på länge som jag ska ha någorlunda fixat hår. Förresten gick brandalarmet idag när vi skulle ha gympa, så vi fick sitta ute i shorts och t-shirt...purr! Ska i alla fall sova nu, tjohej


Suta tjejor! Gick skola till halv 4 ungefä...

2011-10-06_13_44 (MMS)

Suta tjejor! Gick skola till halv 4 ungefär, for förbi dollar, sen hem. Kom precis hem från Ica, ska vila, käka och sen är det match i sjulnäs.


Hörde jag lockigt? Skulle döda för självpl...

1317853683_picsa (MMS)

Hörde jag lockigt? Skulle döda för självplatt hår! Nu är det i alla fall godnatt för min del, ännu en kväll som jag somnar på tok för sent..need sleep! Ursäkta tråkiga mobilinlägg med små bilder. Ajja puss och hej.


Bild sen den spännande matchen lillpite - ...

1317846781_picsa (MMS)

Bild sen den spännande matchen lillpite - boden, våra tjejer gick hem med vinst! Var och tränade handboll, for hem och duscha och sen åkte jag och Matilda men sosso till hortlax och kollade på handboll. Fyfan vad jag älskar stämningen! Har läst ut min bok nu och ska skriva sista läsloggen. Puss och sov gott!


Fick jordens skrattanfall idag på engelska...

1317823536_picsa (MMS)

Fick jordens skrattanfall idag på engelskan, nästan det största hittills! Tårarna bara sprutade. Gick skola till kvart i 2, sen hem. Halv 5 har vi träning på norrmalmia så drar dit snart.


Egobild sen igår! Fick raseri utbrott idag...

1317760562_picsa (MMS)

Egobild sen igår! Fick raseri utbrott idag på matten, trött och på dåligt humör..men vafan ska vi lära oss ränta och amortering för?!? Vi går teknik och inte ekonomi(tacka fan för de)! Och sen somnade jag på svenskan, toppen! Sen for vi hem, åt, böt om och for till intersport. Beställde en overall och köpte nya handbollsskor + en vattenflaska. Sen skyndade jag mig vidare till norrmalmia för träning. Gick både bra och dåligt. Åkte sen hem med Julia, duschade och la mig framför tvn. Har hunnit övningsköra hem från jävre också! Hoppade från 5an till 2an...hehe, av misstag. Ska föna håret och sen försöka sova. Natti


fotbollsavslutning del 1









ohyeah





solid works


Sov till 9, men har inte alls sovit gott inatt..
Hann ta det hur lugnt som hellst, åt i lugn och ro, läste tidningen, ingen panik borstning utav tänderna, soft morgon!
Sofie plockade väl upp mig kring kvart i skulle jag tro?
Sitter och har teknik nu, ritade just en fåtölj i solid works.
Snart fysik, sen lunch. osv osv
Går till kvart över 4..
Sen klubbkväll och handbollsträning


då var det de här med rubriker igen..


Höll på att skita ner mig medans jag var på väg att banka huvudet i väggen, men klarade mig i sista sekund!
Trodde bilderna jag hade fört över till hårddisken var borta, men hittade dom...*pust*

Fick förhinder, så blev inte att somna så tidigt som jag hade hoppats på!
Men har i alla fall sovmorgon imorgon.
Puss


i'm not as strong as i seem

For som sagt på handbollsträningen, var så trött i huvudet så det gick då käpprätt åt helvete! Någon som har ett sikte till salu förresten?

Åkte betty hem, åt, duschade och sen har jag bara tagit det lugnt. eftersom ingen hörde av sig
Har lagt in bilder från fotbollsavslutningen på fb och som ni ser i inlägget under så lade jag in bilder från då vi firade Matilda, Issa och Emma lite halvt här på bloggen.
Bilderna från avslutningen får ni någon annan dag!

Ska försöka gå och lägga mig nu snart, men måste kanske ringa en viss person och sjunga en godnatt visa eller berätta en godnatt saga för att människan ska kunna sova och orka släpa sig till skolan imorgon..
Men behöver sömn, så vi får se hur jag gör med det!


lånade 2 bilder av antingen lesta eller löken från Umeå, tackar ;*

middagen hos Matilda och Isabell 30/9


















dö Arvid, DÖ!


Jag och pappa for till öjebynssporthall och kollade när Öjebyn p95 mötte bränna i steg ett. Träffade lite vennnor så satt med dom. Sen for vi till pit stop och åt, åt Quesedillas. Sen Övningskörde jag till norrmalmia där lillpite-strömnäs spelade.
Öjebyn förlorade och Lillpite gick hem med storvinst!
Sen for vi hem och tog de lugnt.

Idag var det ju denna måndag igen, går den inte bara att hoppa över? 8.10 - 16.20..
Dock fick vi flytta fram den här lektionen vi har nu, så slutar 15.15.
Sen halv 5 är det handbollsträning!

hahaha, älskar laget men hatar mig sjäv på den här bilden!

Somnade kring 4-5 tror jag och steg upp kr...

1317561389_picsa (MMS)

Somnade kring 4-5 tror jag och steg upp kring 9. Gick och käkade mumsig hotellfrukosten som vi hade längtat efter, sen gick vi och la oss igen. Vaknade, packade och sen bar det av hemmåt. Tror jag var hemma vid ett eller nå sånt. Har bara legat på sängen och tagit det lugnt. Sen ska jag och daddi på handboll!


Helt utmattad efter avslutningen i Umeå! V...

1317560791_picsa (MMS)

Helt utmattad efter avslutningen i Umeå! Vi samlades 8.00 på björklunda på lördagsmorgonen, sen bar det av mot Umeå. När vi kom fram gick vi på stan, hittade 2 tröjor och är sådär nöjd.. Sen gick vi och checkade in på hotellet dragen. Jag delade rum med Jenny och Amanda joina oss också. Vi låg och vila, fixade oss och sen drog hela laget till droskan och åt en smarrig middag. Sen tillbaka till hotellet, tog det lugnt, böt om och gjorde oss klara för lasergame. Damerna skulle ut på krogen så då fick vi småttingar fara så lasergame! Det blev blondinerna mot brunetterna, och jag fick tillhöra blondinerna. Det var grymt kul och vem som vann spelar egentligen ingen roll, men det slutade 2-1 till oss. Sen gick vi till pressbyrån och folk köpte gotta, men jag avstod. Sen tillbaka till hotellet, satt i lobbyn, snacka, skratta osv. Sen vid 1-2? Så drog vi ut igen, först till donken och sen till pressbyrån som var stängt.. Sen skulle vi sova men fick tyvärr besök..haha


RSS 2.0