fröken perfekt.

Haii, idag försov jag mig i alla fall inte, ställde både väckaren och mobilen ;) Man vill ju vara på den säkra sidan, haha.
Skola som vanligt, fast jag tvekade faktiskt om jag skulle fara eller inte. Hade så (ursäkta) förjävla ont i magen, kund knappt stå upp, och de blev 8:15 och då brukar jag fara till skolan. Men jag tog nånting för endast magont och sen cyklade jag till skolan.
Vi gick till halv 3 idag och sen for jag förbi ica och köpte tuggummi (skulle aldrig sagt för nu kommer tess vara i mitt skåp hela tiden). T kan ta sig in i mitt skåp med hennes nyckel och jag i hennes. Både bra och dåligt ;)
Och idag hände en "liten" olycka.... Chrille hade köpt påskmust, tror de var 1,5liter och då var jag lite busig och skakade den men ställde in den i hans skåp, alltså han såg när jag gjorde det, och sen smällde han igen skåpdörren och råka klämma flaskan så de sprutade must över allt, på hela golvet, väggar, människor, skåp.. ja allt (a)
Så det blev till att skura lite där då, haha så smidigt alltså!

Ikväll ska jag nog och kolla på handbolls träningen, tror jag då i alla fall :)
Skriver sen någon gång!
Har dagen varit bra?
Adios♥



kevin bästevän, jag saknar dig!<3

tiniwini stringbikini.

Nu fick ni lite bilder och allt, så nu kommer 3 inlägget på bara en liten stund ;)
Haaajjjsan!
For ju som sagt till step in och fick ultraljud mot höften igen. Den har faktiskt blivit lite bättre, jippie!
Sen åkte jag med pappa hem, eller vi svängde förbi nån blommaffär och jag sprang in och köpte en ros (som ni såg i förra inlägget) till farmor. Sen for vi hem och åt palt. Strax före 6 for vi och hämtade farfar och for till minneslunden, väntade där ett tag på Elin och Carina.

Vi tände ljus och la lite blommor, jag höll min ros nära mig och tänkte på farmor. Lade ner den i snön, vitt mot rött.
Gav kusin en varm kram, hon gav mig.
Farfar tog det väldigt hårt, fast det så klart. De var ju trotts allt hans fru. Han kramade om mig och tyckte det var fint av mig att köpa en ros, de hade hon älskat.

Sen for vi förbi ica och handlade lite små saker, jag köpte vanlig vaniljglass och nougat sås och strössel! Mums, de blir nog att jag går och tar det efter det här inlägget.
Men har ingenting intressant att skriva nu, börjar vanlig tig i morgon (08:30).
Ha det bäst! :)
puss amigos!♥


dock gammal bild som ni ser på datumet, men jag älskar dig i vilket fall som helst! <3


picture of the weeeeekend


asså kolla bara ögonen! You give me love, love, love.

ursäkta mig men ibland får man offra sig, matilda och chrille! <3

christoffer!

msn på mobilen är min grej! ;)


klump i bröstet.

Jag må hon leva, jag må hon leva.
Jag må hon leva uti hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva,
Ja visst ska hon leva uti hundrade år.


See it like a flower.

Hejsan. Skoldagen slut, försov mig i morse, vi börjar egentligen kvart över 9 och jag vaknade 9. PANIK! Min väckare funkar inte ibland så jag har den att skylla på. Gick till skolan kanske 25 över 9 Men jag missade inte så mycket för vi hade bara arbetspass. Vi fick även tillbaka no provet idag, jag fick tydligen näst bäst resultat i klassen, 28/35. Faktiskt inte så jätte bra för att vara mig men mycket bättre än vad jag trodde jag skulle få. Slutade 5 i 3 idag och då gick jag till bussen för jag ska till erika. Sitter just nu i bussen, och efter jag har varit där ska jag nog och köpa nån blomma till farmor och fara till minneslunden tillsammans med pappa och säkert andra. Men jag skriver sen ikväll, ha en fortsatt bra dag :) Tjing!

Hjördis Lindblom vi saknar dig.

Hjördis var ju då min farmor. Hon dog för lite mer än 1 år sen, precis före julen. Tänkte bara skriva ett inlägg om hon för hon skulle ha fyllt år i morgon, 81 år. Vi saknar dig allihopa och jag vet att du vakar över oss alla. De som drabbade dig ska ingen behöva genomgå. Imorgon kommer jag med en ros till minneslunden, jag kommer fälla tårar. Jag hoppas du förstår att även om jag inte sa att jag älskade dig så gjorde jag verkligen det. Man inser inte vad man har förräns man mister det. Vila i frid!<3

Jag älskar dig.

Hallå. Förlåt för att jag inte har skrivit nånting idag men har varken haft tid eller ork. Vaknade väldig sent idag, 12 var den nog. Fast eftersom man hade ställt från klockorna så skulle den egentligen vara 11. Jag steg upp och duschade och sen åt jag lite. Så sent som vid 3 klädde jag på mig och började fixa mig lite. När jag stod och sminkade mig kom matilda, amanda och chrille. Vi hade väl skoj som vanligt, såg mycket tv. Farfar kom även och åt middag. Vi åt kött och strips. Sen kom även Emil, men jag vet inte tid. Vi skojade och såg wipeout. Dom for allihopa 9. Snyftsnyft! Men nu ska jag inte skriva nånting mer, har ingenting att säga. Jo 1 sak, matilda och tess jag finns alltid här för er brudar! Jag älskar er och kommer alltid göra det!<3 Puss och sov gott allihopa!:)

Grisen bacon.

HEJ. Hur har dagen varit? Min har varit perfekt. For till sebbe strax efter 1 tror jag det var, tyvärr har de blivit nånting fel på min försäkring så jag fick inte åka/köra skoter för pappa, det sög! Först var det bara jag och sebbe, sen vid 4-5 kom lilloskar och john. Vi hade väldig väldigt kul. Eldade en massa och kolla när oskar tolka bakom skotern. Och jag hade bara mina vita typ tennisskor så jag frös som bara den om fötterna. Sen sjönk jag igeno snön så då blev jag dessutom blöt, blöt och iskall. Sen gick vi och satte oss vid elden för att jag skulle få värma fötterna. Mina sockar blev kålsvarta och brända, haha skills jag vet ;) Men vi gjorde i alla fall en massa. Sen vid 8 kom pappa och hämtade mig och även oskar och john för dom skulle hem. Vi skjutsade hem dom och sen köpte vi mat på sunes för jag hade inte ätit någont på hela dagen. Tid 9 gick jag över till Matilda och där var även amanda och chrille. Dom behövde någon som förde lite oväsen och då bad dom mig komma, hah nej inte riktigt. Vi slappade framför tv:n och efter ett tag kom också max och gjorde oss sällskap. Tid halv 11 gick vi hem, jag gick med chrille en bit på vägen och sen gick jag hem. Var hemma 20 i 11. Sen blev jag så himla trött så jag låg bara och dega i soffan för pappa låg på min säng och såg fotboll. Men efter ett tag ville jag ha sängen så då fick han flytta på sig. Sen har jag bara sett tv och varit inne på msn. Min lördag har varit jättejättebra! Så himla kul att träffa sebbe och oskar för det känns som att de var åratals sen vi sågs. Har alltid svin skoj med dom 2. Men nu ska jag sova för jag är verkligen jätte trött! Godnatt sov gott :) puss.

Men typ.

God morgon! :) skulle se en skräckfilm igår men den blev så långtråkig så jag slog av vid 20 över 1. I morse vaknade jag vid 10 för att sebbe sms:a och tjata att jag skulle komma. Men jag har inte ens klätt på mig nu och klockan är 11. Ska dit sen och de blir nog mest att köra skoter. Vi hörs sen idag. Ha en bra lördag! Puss

Aloha.

Jag har alltid problem med hur jag ska börja ett inlägg, de känns så tråkigt att alltid säga hej. Hahah, stora bekymmer. Men Hej i alla fall. Jag och pappa for och åt på furuborg idag, när vi skulle gå in så mötte vi Emil D från min klass som hade varit där och ätit. Och när vi kom in så satt alla lärare från mellanstadiet + några från högstadiet där. De blev ett himla hejjande. Dan, våran förra lärare var där och han var en väldig bra lärare och han sa att han saknade våran klass väldig mycket som var väldig gulligt sagt av han. Vi åt oss mätta med massor av god mat, de fanns allt möjligt från köttbitar till ostkuber. Sen stod jag och skulle plocka på lite mat och då kom Monica som är en lärare på mellan och sa att det var italiensk mat. Gott var de, och slutade med en efterrätt. Sen for vi hem och jag fixade mig lite och sen for jag till martin. Vi såg först en skräckfilm, men den var inte alls läskig, bara konstig och på kinesiska;) sen såg vi lite klipp från Ali G in tha house, haha så ful han är alltså. Efter den slog vi på nån annan film som jag inte vet vad den hette, den handlade om skatebord. De låter som att vi bara satt framför datorn och dega nu, de gjorde vi dock kanske men de var kul. Snackade mycket och kan säga så att turen var inte på våran sida idag heller! Kom nyss hem efter en lyckad fredag och nu vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog sätta mig och se tv. Imorgon ska jag nog till sebbe de var himla länge sen jag var med han. Han bor långt bort i ingenstans, de blir nog en massa skoter. Men ska logga in på msn nu och snacka med martin!<3 hur har eran fredag varit?:) vi hörs vänner. Puss.

Once again.

Tjalalalatja! HEEELLGGG :D gud vad skönt! Min dag har varit okej. Dagen började med en tröttfanny som fick slita sig upp ur sängen, sen 20 över 8 cyklade jag till skolan. Första timmen hade vi matte, och våran lärare hade med sig sin dotter tilde. Våran matte lärare visade lite för mycket idag, han visade halva röven och nästan saken där framme. Och han kunde inte heller dra upp brallerna utan gick med dom halv hasade ner längs arslet. En lärare måste väl ändå sköta sånt? Men i alla fall, vi slutade halv 3 idag. Sen cyklade jag hem, kevin tiggde skjuts så han fick åka på pakethållaren. Sen fick han en bamsesuperduper kram för han far till thailand på söndag! EN HEL MÅNAD. Oj vad jag kommer sakna pojken. Sen skulle tydligen jag och pappa på furuborg och äta, eller jag tror i alla fall att de var där. Efter det blir de att jag far till martin och vi skulle se en skräckis och bara mysa. Hur ser eran kväll ut?:) ha de bäst töntar. Adios.

Natti natti, vi syns i drömmarnas land.

Tänkte bara säga godnatt allihopa:)

my life would suck without you.


nybörjare jag vet,

osminkad brud, håret, (y)

grymt smuttsig spegel, ohyes.

samma spegel samma människa.

grädde är äckligt ;)

no suger!

matildasssss mördar kanin (6)

Pluggade ju då engelska idag efter skolan, de var väldigt lätt så behövde inte mycket tid till det. Sen halv 5 kom pappa hem och gjorde mat, de blev köttfärssås och spagetti. Sen måste jag bara berätta hur lejda vi är ;)
Pappa hade just hält ut vattnet från kastrullen och kvar var då bara spegettin.
Pappa stoppar ner ett finger och som rör om i det.
Jag: MEN FRÄSHT? ;O TÄNK OM DU HAR KILLAT DIG I ARSLET?! ehhh, nej jag mena killat, NEJ KLIAT!
Pappa: Ja vadå då? om de är skönt så.... ;sss
HAHAH, men kan lova att vi höll på att skratta ihjäl oss ;)

Men nu ska jag vara social med som på msn! Sms:a mig gärna om du har mitt nummer! 
Puss, ♥

 

Somewher over the rainbow.

Hejsan! Hur har dagen varit? Min var väl varit ganska bra. Började 9:50 idag och gick till 20 i fyra. Ganska drygt att gå så länge men de är våran längsta dag så. Idag var ju då no provet, de gick sådär... Jag visste inte att vi skulle kunna vilka pH-värden man hade i kroppen så de kunde jag inte alls, sen tror jag de gick ganska bra. Sista timmen hade vi syslöjd och jag har börjat på en nalle nu. Matilda gör också en "nalle" men den ser ut som en kanin med rabies och sömnproblem, gahaha ;) nu väntar lite engelska glosor som jag inte ens har tittat på och dom är till imorgon så dom borde göras. Ikväll är det handbolls träning, bänken är min vän. Min höft gör verkligen ont idag, och när jag får ont går jag ju konstigt och då blir knät ömt. Bloggar sen ikväll och när jag får tag i datorn så kommer det bilder, bland annat på matildas nalle/kanin :) puss!

You can take my breath away.

Hejj. Blir ett kort inlägg nu. Hur har eran dag sett ut?:) min har väl varit okej, for ju då på fotbolls träningen som var på backa, den var i en sal som var hel blå, såg lite läskigt ut först, haha;) de var 6 stycken som tränade inte mycket alltså, nu tycker jag folk ska börja träna igen, och munksundarna kan ju alltid komma och test! :D eller inte bara dom vem som helst. Men i alla fall så räckte träningen till ca halv 9, egentligen skulle den sluta 9 men efter som det var så få som var där så blev den lite kortare. Sen åkte jag hem med amanda, dom släppte av mig och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Läst igenom lite av no:n och så. Nu ska jag nog försöka sova , vi har lite sovmorgon i morrn, till 10 i 10. När jag tvättade bort sminket för ett litet tag sen så såg jag att jag hade nånting i ögat och när jag tittade noggrannare så var det alldeles rött, tror de är sånt här blod kärl, men är verkligen inte säker och de är ju inte farligt och de gör inte ont. Men vi görs i morgon, då är de en annan dag, en dag närmare helgen. Imorgon fyller Sanna Carlsson år!<3 godnatt sov gott:) puss (Märkte att de inte blev så kort som jag trodde)

Play on a broken heart.

Shuu snyggingar! Gick ju som sagt bara halv dag idag. Väldigt skönt, efter 7b hade slutat cyklade jag, amanda och matilda till kullenskolan och hämtade amandas lillasyrra therese. Sen for jag hem och satte mig och plugga direkt, ganska duktigt för att vara jag, haha :) men nu känns det som att jag kan no:n, det mesta i alla fall. Pluggade väldigt länge, eller jag var egentligen inte så koncentrerad. Vid 3 gjorde jag våfflor, mums var det. Sen har jag inte gjort mycket alls. Ska på fotbolls träning nu som är på backa. Men eftersom jag är skadad så blir de att sitta på sidan som vanligt. Men nu ska vi dra och hämta amanda, vi höres:) puss

Skolan suger.

Tjosan. Nu har vi slutat för ca 20 minuter sen. Teatern vi var på den sög då. Id handlingar hette den. Nu väntar jag på att 7b ska sluta och sen blir det hem och plugga. Fy kan typ ingenting och provet är imorgon. Men nu rullar dom pingis bollar och ska räkna ut medelhastigheten. Vi hörs sen! Pusstjong

Take my hand and come with me.

Heej. Idag har de inte hänt mycket alls. Skola till halv 3 och sen cykla jag hem och satte mig framför tv:n. Sen blev jag väldigt väldig trött och somnade. Vaknade när pappa kom hem men fortsatte att sova. Sen åt vi middag och sen läste jag lite no, vi har prov på torsdag:( önska mig lycka till de lär behövas! Kom just ut ur duschen så jag ska föna håret och fixa lite. Har inte mycket att skriva, tråkig dag idag. Imorgon ska vi och se någon teater med skolan, eller de är bara 7:na. Får se hur den är, också går vi halv dag så de bliv en väldigt slapp skoldag. Men ska logga in på msn nu för när man är inne på mobilen som jag nästan jämt är så kan man bara vara inne på en sida åt gången. Ska prata med min sötnos på msn!<3 vi hörs imorgon:) puss,

Erik Hassle - Hurtful

hallå :) ikväll har de inte hänt mycket alls, farfar kom hit och titta på hockye. Och han fyller år idag (grattis moffa) så de blev fika. Sen har jag lagt in bilder från kameran men de är mest match bilder och de är inte så roligt att sitta och titta på dom, de de kommer bara komma lite andra bilder på snygga människor! :)

Hahahah, idag märkte jag en kul grej. Vi satt på gympan och så skulle jag vrida huvudet och då kände jag rent hur hjärnan rörde sig... Så när jag vickar huvudet så är det som att hjärnan slår mot huvve ;oo hahahaha, kan dock vara för att jag hade ont i huvudet men fult var de.

nu kommer lite bilder, släng in en kommentar :)

VÄRDENSBÄSTAJOHANNA, OCH JENNIFER DÄR BAK ;*


min skönaböna jennifer!<3

maddedensköna! <3

bea och matilda, pussgöll!<3

hahah, söttma ;)

hahaha, jonas vi vet att du är sexig ;)

jag tvekar inte när jag säger att jag älskar dig!<3

shalalalalal, jag har fått en bild på tobbe :D

serie segrare :D

destriktsmästare :D lillpite!<3




martin!<3

Hjärter åtta.

Ciao maria ;) sitter i sängen och spelar kort. I morse började vi då kvart över 9, och gick till 3. Direkt efter skolan så tog jag bussen till step in, gjorde ultraljud igen och sen väntade jag på att pappa skulle sluta. Jag var vrålhungrig så vi stängde förbi max och köpte oss mat. Jag tycker egentligen inte om typ hamburgar och pizza, men de gick ner ändå. Sen på väg hem kom jag på att jag hade cykeln kvar på skolan så pappa släppte av mig på skolan och så cyklade jag hem. Sen har jag inte gjort särskilt mycket. Ska lägga in lite bilder så de kommer någon gång. Men nu har jag ingenting mer att säga, och ingenting roligt att berätta. Vi hörs! puss.

Distrikts mästare och serie segrare!

Tjoooo. Förlåt förlåt förlåt förlåt, för urusel uppdatering. Skriver bara kort vad som hände igår. Det var ju då dm i pitholm, vi vann alla vara matcher och de gjorde pojkar 95 öjebyn också. Sen på kvällen var jag med martin, kan säga att turen inte var på våran sida direkt ;) kom hem strax efter 11. Sen idag steg jag upp 9 för att sen fara till Hortlax för att vi hade nå arbets pass, jag trodde de skulle vara några mer från laget där men de var bara jag med föräldrarna. Vi serverade maten och sådant. Sen efter det åkte jag med Catrin till öjebyns sporthall för vi skulle spela final. Den spelades mot kiruna och slutade självklart med vinst. Alltså vann vi dm:et (y) dm står ju då för distrikts mästerskap för dom som inte visste det. Efter våran match spelade öjebyns p95 också final så de blev att stanna och se den. Dom vann över malmberget, så dom blev också dm:ets vinnare. Och efter den matchen spelade lillpites f97 också final match, så stannade och såg den också, och den slutade i vinst mot älvsbyn. Sen gick jag hem och åt och bara slappade. Vid halv 7 for vi och handlade på ica. Sen på kvällen har jag bara sett tv och suttit vid msn. Hoppas eran helg har varit lyckad!:) skola imorgon, urs fy och blä. Vi börjar som vanligt kvart över 9 så det blir lite sovmorgon i alla fall. Men nu ska jag nog försöka sova, Pusstjing!

kvällen i bilder (y)


msn/dator

ben&jerry's

så ska det låta

jordnötsringar

coola

msn/dator

jag håller dig nära, jag håller dig kär.

kärleken är någonting vackert.

Vi skrattade och njöt av livets långa visa.
Vi gick hand i hand längs livets långa väg.

Dom tittade på oss och skrattade med oss.
Det var vi som spred glädjen.

Men en dag förändrades allt, vi gick skilda vägar och händerna var inte korsade.

Vi var lyckliga men inte så lyckliga som vi hade varit den dag vi gick tillsammans.

Alla minnena alla skratten, borta med vinden.

käleken finns i dess olika slag, men min kärlek till dig är den högsta av dom alla.
Den kommer aldrig slockna och den har alltid funnits där.
Vi är som ängnade
för varandra.
Jag älskar dig och kommer alltid göra det.

Vore du en tår skulle jag aldrig gråta.
Vore du ord skulle jag aldrig prata.
Vore du värme skulle jag aldrig frysa.
Vore du min skulle jag aldrig släppa taget.


jag önskar att mina drömmar någon gång kunde bli verklighet.


Överdos av tabletter?

Tja tönt! Skulle skriva igår kväll men jag fick så himla himla ont i höften. Så då tog jag 2 alvedon och 1 ipren, men de gjorde fortfarande ont. Alltså de gjorde så ont så att jag låg och skrek. Jag klarade helt enkelt inte av att vara vaken, så då fick jag en sömntablett så jag skulle somna helt enkelt. Sov djupt djur. I morse steg jag upp strax före 7 och gick i duschen. Sen fixa jag mig och åt frukost, cyklade till skolan. Men när jag satte mig ner på första lektionen som var matte, så kände jag hur allting bara snurrade. Och det fortsatte så och jag var helt ofokuserad. Så jag och matilda gick till skolsköterskan för att kolla vad de var, och då fick vi fram att jag hade fått en överdos, så jag var helt enkelt hög. Det var inte kul! Hon tyckte jag skulle fara hem och sova men jag stannade kvar hela dagen till halv 3. Sen for jag hem och la mig i sängen det första jag gjorde och somnade. När jag vaknade så for vi till ica kvantum inne i centrum. Där träffade jag bl.a Roland som var mormors förra man. Låter långt bort men när jag var liten så älskade jag han, han var min favorit gubbe. Han har gett mig en docka som jag kallar gullan, hon har jag haft sen jag var kanske 2 år. Och när jag var mindre så kunde jag inte sova utan hon, jag var helt besatt hon var med mig överallt. HAHAHA ;) Men jag träffa då han som de var JÄTTE länge sen jag såg. Träffade också många gulliga munksundare, tror det var johanna, jennifer, madde och emma. Hoppas verkligen jag inte glömde någon! :) sen for vi hem, och nu håller pappa på med maten. Ann-sofie kommer idag, kulkul :) men nu ska jag nog sluta, känner hur huvudet snurrar. Urs... Tjiillla lugnt, puss!<3

när jag ser dig slår mitt hjärta dubbelt.

Jadu, tja.
Idag steg jag då upp kl 6, urs så segt. Sen for vi till step in för att jag hade tid hos erika igen, hon gjorde ultraljudet på mig och gav mig lite nya övningar. Sen väntade jag på bussen, och när den kom så satt wallon där (en i klassen) så snacka med han, han är jävligt rolig ska ni veta ;) sen när vi kom till skolan så hade vi i elevrådet samling i matsalen, sen gick vi ut till bussarna och då begav det sig till valsberget. Vi var framme där ca 10, jag kunde inte åka nånting pga höften, tråkigt!
Dom flesta åkte slalom men de var ändå jätte många som åkte bobb och sånt. Matilda som skulle vara med mig för hon är också skadad (och nu vet jag att ni tänker: men de är hon ju jämt, innan för skallbenet, men nu är hon faktiskt skadad i ryggen) hahah förlåt matilda ;) Men hon skulle i alla fall sitta med mig men hon stack till pimplingen, med cool lasse.
Men efter några åk kom amanda och gjorde mig sällskap, vi gick blan annat upp till toppen längs mittenbacken. Ganska kul faktiskt, mycket skratt. När vi kom upp så åkte amanda ner bakom jonas alltså hon stod på hans skidor. Och där stod jag? Hahah, just de hon åkte en bit ner på rumpan så jag skulle göra likadant och ni vet de brantaste i mittenbacken, där åkte jag ner på röven, haha min rumpa blev IS kall och jag hade ingen känsel i den, smiiid...
Men dagen blev ganska så lyckad trotts allt.

Ikväll vet jag inte vad som händer, handbolls träning men får se om jag ska dit, de ska komma massa människor hit och se hockey, tror jag då.

Bilder från dagen.
    
  utanför step in,

laddad för skolan,

amanda gumman!<3





kolla riktigt noga precis över hoppet, marcus är uppochner :D
bakflip?

tobbe hoppar,

utsikt,

bobrace, ;) kevin har tappat bort sin mobil ;o


peddo blicken ;) emil&jocke.


matildanilsson som blev mobbad i detta inlägg :D




när jag ser dig slår mitt hjärta dubbelt, jag tycker verkligen om dig och hoppas på mer.
Du ska veta att i mina ögon är du alltid perfekt, alltid lika söt. <3

Glömda tårar.

Hej! Kom just hem från ica, det blev inte att fara och titta på träningen ikväll. Jag hade helt enkelt ingen ork. Köpte lite mat till imorgon för vi ska till vallsberget med skolan, själv ska man då sitta som "vakt" i pulkbacken, wiho.. Nej men de blir nog kul, för de är ju alltid folk där och roliga människor! Imorgon bitti så ska jag till step in igen och göra ultraljud för höften. Sen tar jag bussen till skolan och får se vilken tid jag kommer fram. Men jag ska logga in på msn nu och se om gullungen är inne!<3 vi hörs i morgon:) Tjing!

skoterljud är fan så jävla, gulligt.

Galaxer i  mina braxer ;)
dagen har väl gått hyfsat fort, försov mig till 8!? urs så hemskt, vaknade i panik rusade upp och satte upp håret i nån knorr, for ca kvart över 8 till skolan, men jag brukar fara den tiden i vanliga fall så jag hann.
Idag vet jag inte vad som händer riktigt, slapp som vanligt gissar jag, är verkligen jätte trött.
Sen är det fotbollsträning på strömbacka, får se om jag far dit och tittar för jag kan ju inte träna.
Ska lägga in lite bilder nu, kommer lite blandade saker, får se vad jag hittar :)

Pusspåkinden ♥



glassen jag köpte för någon dag sedan.
                                          nu kommer lite gamla bilder hära, ;)







jag älskar er!


vi älskar! & jag älskar dig!<3



M, du betyder! <3





I think I love you.

Tjoooo..:) for på handboll ca 17:40, och den var tydligen i sjulnäs. Matchen började kl sju och den spelades mot Strömnäs f95. De blev vinst med 27-10. Sen tog vi en jag bild, jag känner hur dålig jag blev, säkert värsta dubbelhakan.. Sen for vi hem och tog det lugnt, jag tog en dusch och det var riktigt skönt. Men nu ska jag nog försöka sova lite, sov så gott mina sockertoppar! Puss!<3

Bleb

Hej! Idag slutade vi halv 3, spanska sista timmen och det är så drygt.. Sen gick jag och tess hem tillsammans. När jag kom hem sa satte jag mig i soffan och slog på tv. Har varit väldigt trött och seg idag så funderar på att sova en liten stund. Idag har vi handbolls match i pitholm mot Strömnäs. Kom och titta! Bloggar senare:) puss

Breaking down.

Hallå i stugan. Vi var ju till step in och kollade min höft idag. De visade sig att det var en nerv som var "i klämm" i höften, och de är ingenting man bara kan göra åt de. Jag fick nån övning som jag ska göra för att kanske få den på plats, och så fick jag göra ultraljud, de är samma som när man kollar barnet när man är gravid ja. Men de är för att den ger ut vibrationer och ska vibrera nerven på plats, ska dit och göra det på torsdag morgon igen. Efter vi hade varit där for vi förbi ica kvantum en snabbis och jag sprang in och köpte en glass, vet att jag köpte en igår men den smakade bajs, förlåt mig men den gjorde nästan det. :o idag köpte jag någon hallon glass som var väldigt god. Lägger nog in en bil imorgon (jag kom ihåg att ta kort, WIHO) sen for vi och hämtade farfar för att dom skulle se hockey. Och jag har bara tagit det lugnt, nu värker höften fruktansvärt mycket och jag ska gå och ta några alvedon och ipren så jag ska kunna sova. Vi hörs i morgon mina sötnosar! Puss ;*

vårtorna kittlar i naveln.

HAAHAH, rubriken? visst matilda ;) haha, oj hej förresten!
Vi började kvart över 9 idag, gick/cyklade med amanda till skolan. Urs vad "slaskigt" väder de har varit idag, mina skor är dyngsura. Men de var skönt med sol.
Innom so:n så har vi om naturen och sånt, och jag, emil och thom hade sophantering - breviksberget, så vi for på studiabesök dit, för dom som inte vet är de en soptipp. Thom var borta så de blev bara jag och emil. Vi gick runt och tittade och pratade med nån nicklas, han körde upp oss upp för "berget" och visade olika saker. Sen kom våran läsare och hämtade oss och körde tillbaka oss till skolan. Sen for jag hem och satte mig direkt i soffan, trött med blöta fötter sitter jag nu här.
Idag ska jag på step in och kolla min CP höft äntligen kan man nog säga! Hoppas hon hittar felet och kanske kan göra någonting så att de kanske blir bra någon gång, jag måste träna, jag blir tokig av att bara titta på!
Vi ska dit kl 18:00 så får se vad som händer sen.

Jag tar aldrig bilder nu för tiden har jag märkt, ska försöka bättra mig.
Tack och hej, leverpastej.
puss♣



jag älskar er! <3

Såsåså vacker utan spackel.

Eey mannen. Var ju hos amanda idag, vi var på saras dans vet inte hur den stavas så jag vågar inte chansa. Vi var där till 3 och sen for vi till thai garden och köpte man. Vi tog hem och åt och vi var fyra personer som åt friterad kyckling så det blev en hel låda med kyckling och en hel låda med ris. Gott varre. Sen fick sara främmande för hon fyller år på tisdag. Så de blev fika och annat gott. Vi var ute en stund och gjorde mycket annat. Vi for hem kring halv 7 tror jag det var. Och då for vi och hämtade en cykel som amanda hade fått av sin mormor. En riktig heting, en dbs:are och som alla vet så är ju dbs= döden baki styret ;) sen slutsa dom hem mig. Sen for jag och pappa på ok, jag köpte en glass, den var inte så värst god, nån choklad i nån burk. Och nu ser jag wipeout, jag tycker ni ska se det! Tycker det är skit kul. Imorgon börjar vi kvart över 9. Och tror vi går till 3. Skriver nån gång då jag har tid. Puss

ding ding ding

God morgon blogg lärare. Somnade kring 2 inatt, filmen var sådär, var inte så koncentrerad så. Sen har jag vaknad ca 100 gånger inatt? Inte kul alltså, vaknade kanske halv 11. Idag fyller P:é, veronica och emil år, grattisgrattis:) sen ska jag till amanda som är inne i stan, får se vad vi hittar på. Men hennes halvsyster ska ha kalas. Men nu ska jag gå upp och fixa mig, ligger fortfarande i sängen, ackack.. Vi hörs. Pussar F

Say something, pleas say something.

Tjabba, har inte hunnit skriva någonting idag. Vaknade väldigt sent, kring 12.15? Steg upp och duscha och kan säga att jag var väldigt dryg. Gjorde ingenting särskilt förräns ca 4. Då började jag fixa mig och så. Sen åt vi middag och farfar var här och såg hockey. Jag och brorsan fick en hundring var av han, snällt :) sen vid ca halv 8 gick jag till skolan för att möta martin. Vi gick först till ok och köpte tuggummi, sen blev det att vi gick hem till mig, tyvärr. Hatar att vara hemma. Vi såg melodifestivalen, vi höll alla tummar och tår för att inte caroline af ugglas skulle vinna, alltså urs för hennes låt det gör ont i öronen när man hör hennes röst. Och hur kunde den där låten vinna? Kommer inte ihåg vad den hette men bra var den då inte! Sen kring halv 12 gick vi till efs för han skulle få hämtning. Han for och sen gick jag hem igen, och nu har jag hett på en film som pappa och martin hade hyrt, the promotion, får se hur den är. Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske höra med amanda eller tess om dom vill hitta på någonting. Bloggar imorgon. Pusshejs!

sötast









Her I am babe.

Tjosan, hann inte skriva igår. Men de hände då inget speciellt. Idag började vi halv 9. Och gick till halv 3. Sen gick jag hem med tess, vi gick in på banken och hämtade mitt leg. Sen gick vi in på ica och köpte munkar. Mums! Sen träffade vi amanda som gick hem med oss. När jag kom hem var brorsan här, får se vad som händer ikväll. Bloggar senare:) puss

I want you bye me side.

Morsning korsning! Efter jag hade varit hos amanda for jag hem och åt. Sen var de spanska möte på skolan. Vi skulle prata om spanska resan. Och gud vad jag började längta när vi satt och pratade om hur vi skulle samla ihop pengar. De blir nog investeringar, städa på olika ställen, spanskafton, och sälja saker. De skulle kosta ca 6500kr per person, fast de är bara flyget och hotel. Mat och sånt får man lägga till. Så he kom bli dyrt ;) Sen for jag och pappa på ok och handlade, för ica hade redan stängt. Sen for vi hem och jag hängde upp tvätten (n) tråkigt! Sen har jag bara sett tv och slappat. Imorgon börjar vi 09:50. Så de blir sovmorgon, gud så skönt! Godnatt sov gott allihopa!:) puss,

Plugghäst

Hej! Dagen har väl flytigt på som vanligt. Skulle stiga upp kl 7 men snoozade (stavning?) Och sen vaknade jag kvart i 8, så den hade stängts av av någon konstig anledning. Skyndade mig upp och fixade mig snabbt, han inte äta. Som tur var fick jag åka med Tess. Hade matte första timmen med våran "favorit" lärare, (n) Sen har dagen gått väldigt fort, slutade 5 över 2. Och sen gick jag, amanda och tess hem till amanda. Och nu sitter dom här och pluggar. Själv sitter man och lyssnar på hur dåliga dom är ;) Hahah,<3 Bloggar nog senare. Pusshej.

livet i kort

Jag hoppas det blir en ny dag imorgon.
Att solen går upp, att jag kan spola tillbaka tiden och ändra på allt jag har gjort fel.
Ingenting går rätt just nu, jo en sak som jag tror kommer leda till någonting, och jag hoppas på det!
Men när man inte känner någon längtan efter morgondagen, inte har någonting att se framemot så är de kört.
Att resa sig från ett ställe som ingen människa vill hamna i, de är fan inte lätt.
Jag trodde jag var på väg upp men sen sjönk jag ännu lägre, längre ner längre ner.

Ibland önskar man saker som man dagen efter ångrar.

Nästa liv tack,

halojj, :)
Seeeeggggt som tusan att stiga upp imorse. Endel såg kanske att jag skrev ett till inlägg igår men tog bort det för att personen ville det. Igår mådde jag inte bra, verkligen inte. Jag är så svag just nu. Tårarna bara sprutade, jag försökte hålla imot och vara stark med de gick inte. Tog en lång varm dusch, och bara släppte allt, fönade håret och la mig kring tolv.

Dagen har varit sådär, funkade väl. Jag orkar inte helt enkelt. skriver nog imorgon lite bättre.
Ha det bäst, alltså mycket mycket bättre än mig!
Mitt huvud dunkar så jag bara vill, ja jag vet inte vad!

Puss ♥

Måndag måndag, jo de är måndag.

tjoooooo. For på fotbollen och tittade, de var rekord många som tränade. Kul att folk har börjat träna igen. Jag längtar så tills vi börjar spela ute i de gröna. Det är så himla skön känsla, men blir så glad i hela kroppen. Känner gräset under fotbollsskorna. Lukten av nyklippt gräs. Solen i ögonen. Alla skratt. Osh vad jag längtar! :)
Sen kom jag hem fikade lite och sen satte jag mig här. Nu kommer äntligen lite bilder.
Lägg in en kommenter, både här och på min pixbox: fannylindblom






Detta publicerades inte igår för att internet dog, men de kom ju idag! :)

Power is not something you get it is something you grab.

Hej. Igår efter handbollen blev det inte mycket. Fia färgade mitt hår, vi använde samma färg som förra gången så de blev bra. Lite mörkt men. Sen såg jag bland annat wipeout, någon mer som såg det? Jag tyckte det var skit kul, skrattade som bara den. Och norskor är verkligen dumma ;) Haha. Släckte ca 23:30, lite sent tycker jag för jag visste att de skulle bli jobbigt att stiga upp på morgonen. Kollade på klockan 01:05 och hade inte sovit en blund. Smärtan pulserade från höften, och ner i benet. Att sova har aldrig varit min starka sida. En dålig sak man ärvt av pappa. Sen i morse steg jag upp halv 8 för på måndagar börjar vi kvart över 9, Skönt! Steg upp och duschade, fixade mig och åt frukost. Sen gick jag till skolan, och eftersom jag har ont i höften så går jag lite halv dant. Pappa säger att de kan vara en nerv som är i kläm, vi ska nog fara och kolla vad det är i veckan. Dagen har varit lagomt pinsamm. Eller faktiskt jävligt pinsam! Och ni vet vilka ni är som orsakat det. Men ska jag vara helt ärligt var de LITE kul, men en gång räcker. Tack!:) vi slutade 5 i 3 idag. ikväll ska jag nog och titta på fotbolls träningen, den är i bersika i fotbollshallen. Längtar tills jag kan börja träna igen! Bilder kommer när jag sätter mig vid datorn, då blir det nog bilder så man ser de nyfärgade håret. Och säkert några andra. Ha de bäst! Puss

Lillpite ärre som gäll!

Hej. Igår var vi ju hos john. De blev jag, matilda, issa, ante och john:) Emir kom aldrig... Vi var där till ca tio för vi skulle upp på handboll dagen efter. Kom hem och chilla endast. Låg vaken till ca 3, inte bra! Men en viss person höll mig vaken på msn, haha :) vaknade ca 11 steg upp och gjorde mig klar för vi skulle på handboll, orkade inte stiga upp så jag skulle hinna se den första matchen. Vi for kring tolv och andra matchen hade redan börjat. Vinst båda matcherna. Och nu möter dom boden, blir nog också vinst. Är man bäst så är man! Haha :D Men ha en bra dag. Puss

?

Tjenna! Vi var ju då och såg handboll idag, de blev inte bara jag, matilda och isabell för när vi kom dit så var sanna, elin och matilda där! :) första matchen vann p95 mot kiruna, andra förlorade dom mot p94. Sen for vi hem ca 4/halv 5 tror jag. Kom hem och nu väntar jag på att maten. Sen bär det av till john, de blir nog jag, matilda, issa, john och ante vet inte om emir skulle komma eller inte. Men nu var tydligen maten klar! (y) :) puss

God morgon alla lovnjutare.

God morgon, vaknade för ca en kvart sedan. Men ligger fortfarande kvar i sängen, ska gå upp och duscha och fixa mig för jag, matilda och issa ska och se handboll i sporthallen kl 1. Sen efter vi har varit där får vi se vad vi gör, de blir säkert att gå hem till mig. Sen ikväll blir de ju att fara till munksund till john. Bloggar nån mer gång idag när jag har tid:) Tjing.

tjosan i trosan.

Yey! ;b
Dagen började väldigt slappt. Vaknade kvart över 11,  steg upp och åt frukost sen tog jag mig en dusch. Sen bestämde jag och matilda oss för att hitta på nånting. Så hon gick hit för att de skulle ta tid så jag skulle hinna fixa mig, ha-ha.
Hon kom och vi gjorde inte mycket, tog de bara lugnt. Sen följde vi pappa och Ann-sofie in till stan för dom skulle handla. Sen lämna vi av matilda hos hon för hon skulle äta. Vi skulle egentligen vara med john och emir sen men de gick tydligen inte för john den bajskorven hade tjockafetasläkten hos sig och dom har match imorgon så vi skulle inte kunna vara där länge i vilket fall som helst. Men de gick då inte ikväll men vi ska nog ta det i morgon istället. 
Sen for vi hem och packa upp maten och jag och fia började på maten, vi skulle äta hemmagjord pizza, enda pizzan jag gillar. Hatar köpes pizzor!
Sen gick dom ut med hundrackarn och jag stannade hemma. Sen kom töntarna (matilda&isabell) :D
Och nu försöker vi hitta på någonting att göra, matilda tjatar om att vara med nån mer men alla är ju borta. (n)

Nu kommer lite bilder,  lite sent men bättre sent än aldrig..:) 



Tess när hon sov här :D älskardigasssmkt, <3



filmerna vi såg.



egobilder kmr i massor......







matilda är min geeek (H)

pussochsmek flabby :)

Slö Fanny.

Tja! :) jag orkar verkligen inte blogga idag, skriver jätte snabbt vad som har hänt. For till stan med tess för hon skulle klippa sig. Blev jätte fint! For hem till tess såg klart en film vi började på igår, prom night. Sen for vi till oskar och var med han och kevin. Jag for hem ca elva. Bloggar bättre imorgon, och då kommer kanske lite bilder! Puss F M!<3

Ne-Yo - so sick

Hej! Har verkligen inte haft tid att blogga idag. Men skriver om dagen nu.
Vaknade ganska sent, vet ej tid. Steg upp och gjorde mig klar. Hade inga speciella planer för dagen. Men ca kvart i 2 fick jag ett sms av tess som frågade om jag ville följa till stan för hon, den knösen, hade fått pengar av sin mor så hon skulle kunna köpa lite kläder. Vi tog bussen in till stan och gick och kollade lite. Köpte en tröja på gina som var på rea för 49kr ett riktigt kap! Hade inte så mycket pengar så kollade inte på så mycket mera.
Tess hitta lite saker och efter en stund så gick vi och fika. Tog en blåbärskaka med vaniljsås, MUMS!
Sen bestämde vi oss för att gå på bio. Vi ville se Män som hatar kvinnor men den var från 15år se de gick inte. Men vi bestämde oss för att se Bedtime stories, riktigt bra faktiskt!
Sen kom pappa och hämta oss och vi for till tess. Sen skulle dom och lämna igen filmer på hemmakväll och tess skulle hämta sitt löshår hos Sandra i bergsviken. Och nu sitter vi här, ;) får se vad som händer!

Men ska gå och vara social med tess och mina sms vänner, haha.
Ha de´
Puss F


Madde och elin är great!

Hej, tänkte bara skriva ett kort inlägg. De blev inte att jag stannade hemma ikväll. Madelene persson och elin malm ringde och hörde om jag ville komma ut och vara med dom, och de så klart!<3 Så jag gick till ok för dom var där och vi flumma på, och efter ett tag kom en kille i typ 20 års åldern? och frågade efter vägen till kullenskolan, och där har jag ju gått men de är ju omöjligt att beskriva vägen, Men jag försökte så gått jag kunde och elin och madde, ni vet ju hur de lät;) haha, och hur var de nu han såg ut? HAHA, jag men kul hade vi i alla fall. Och sen gick vi hem och jag var hemma ca 11. Sen efter det har jag bara legat och sms:a och sett tv. Sms:a gärna! 0730465176. Sov så gott, får hoppas de blir en lite tidigare natt ikväll! Just nu håller Tobba och JÄSPÄR mig sällskap genom sms. Gulliga killar det här!<3 Pusstjing!

A grown up woman should never fal so easily.

Hejsan, igår sov T över hära. Vi gick till ok och hyrde film och köpte chips och dricka. Sen gick vi hem till mig och såg den och tjocka oss. Efter som jag inte hade varit uppe och gått så himla mycket och helt plötsligt så gick vi en "längre" promenad så fick jag ajaj i höften. Fick ta smärtstillande och smörja med zon. Och jag trodde de skulle börja verka ganska fort men de tog nån timma så jag somnade inte förräns ca 3. Sen idag så vaknade vi vid 20 över 11. Sen tog vi det bara lugnt och åt frukost, duscha, plocka bort och fixade oss :) sen vid 3 for vi till tess och åt våfflor och såg OTH! <3 och myste med hennes puppys! Sen for jag hem och åt middag och slappade. Så det som är kvar av kvällen kommer nog att ägnas till mys, kanske hittar nån gullig snubbe att prata med på msn ;) haha, kommer bilder när jag sätter mig vid dator. Ha det bäst, pussochkram!<3

GLAD FANNY!

Hej. Dagen har börjat slappt som dom senaste dagarna. Satte mig vid datorn och dunkar musik, och sen logga tess in och vi bestämde oss för att hitta på någonting. För nu känner jag att höften håller på att bli bättre och jag orkar inte vara i den här hålan längre! hahah, men har inte varit ut ur huset på några dagar.
Så ska bara fixa mig och T skulle duscha så vi skulle höras på en stund!

Skriver sen idag då har jag nog mer att skriva om! :)
Puss F


 

tereselundgren, mitt allt! <3

trrrååååååååååååkkkkkkkk!

Tjlalalal, ja som ni ser på rubriken så har jag fruktansvärt tråkigt! har absolut ingenting att göra.
Sitter här med middagen brevid mig, vi beställde från pit stop. jag tog en kyckling sallad som smaka sådär.
Pratar med Martin och Sebbe på msn och checkar pix en aning! Dunkar musik som ska få mig lite gladare, de funkar! ;)

Hoppas eran dag har varit betydligt bättre än min!
Puss F



sakna umeå!
Hand i hand livet ut?<3

Första mars.

Hej. Somnade kl 8 i morse, så de blev inte mycket sömn i natt. Men jag hade egentligen tänkt ligga vaken hela natten men dom som var sociala med mig somnade så då blev de inte kul längre, men slog på mamma mia och såg den 2 gånger. Sen var de tv och skolkatalogen som gällde. Idag har de inte hänt särskilt mycket, bara legat i sängen och degat. Äter alvedon och ipren mot höften. Får hoppas de blir bättre snart, orkar inte ligga hemma längre! Har tyvärr inte mycket att skriva om.. Sms:a och var social 073-0465176 :) Puss F

Bad day

Kort kort inlägg. Nu ska jag och brorsan se en film, the lodger. Nån thriller som dom hade hyrt. Så vi har laddat upp med chips popcorn och dricka ;) snacka om att tjocka sig! Natten kommer att bli sömnlös... Sov så gott allihopa:) Puss

RSS 2.0