Inventerar på Ica! Not so fun

2012-02-29_17_59 (MMS)

Inventerar på Ica! Not so fun


Provtime! Och jag är mer än nervös, detta ...

2012-02-29_12_55 (MMS)

Provtime! Och jag är mer än nervös, detta kommer gå åt h-vete..


Dumma plågsamma söndag, vad gör du här? Va...

1330287881_picsa (MMS)

Dumma plågsamma söndag, vad gör du här? Vaknade kring 10 idag igen, låg i sängen till typ halv 12. Vi har skottat lite, sen for vi till deras stuga på fårön och mös i solen lite, sen hem och hämtade träningssaker och sen for vi till step in och träna. Har käkat, pluggat lite, spelat och nu ser vi storebror! bajsskola imorgon.


I found you

Var som sagt på skolan igår, slutade 11.40 så det var skönt. Då gick jag och sosso till ica och köpte oss en sallad som var mumma i massor! Sen gick jag hem till Max och vi tog en PN och bara slappade. Blev inge step in..
Sen 20 i 6 kom Annelie och hämtade upp mig, sen for vi och hämtade upp Johanna och Martin och sen for vi till Jennifer där brudarna var.
Käkade taco, spelade med andra ord och sen for jag och johanna rätt tidigt för att våran skjuts kom även om det var lite ofrivilligt..
For till Martin och mös med våra pojkar, men Johanna somna som vanligt ;) så jag och Max for hem vid 11 kanske? Min höft höll också på att dö så var lite jobbigt..
Idag vaknade jag kring 10 och kunde inte somna om, sen halv 12 skulle Max och sälja vantar och är tillbaka nu. Idag är det våran 3 månadersdag, yeey.
Blir fin middag här hos mackan och jag längtar! MUUUMS
sen ikväll blir de att kolla på jenkis mamma som är med i gladiatorerna.
3 månader är inte mycket. Men jag kan lätt säga att det har varit dom 3 bästa månaderna i mitt liv, jag har aldrig någonsin känt mig så hel. Jag vill utan tvekan spendera resten utav mitt liv med dig.
Max Nyström.
Är så otroligt glad att du är min och att jag är din.
Älskar när du håller om mig och pussar mig i pannan, älskar när du alltid ger dig när vi diskuterar för att du vet att jag har rätt, älskar att dina ögon lyser när du kollar in i mina, älskar dina skrattgropar, älskar dina kyssar, älskar att du alltid finns där för mig och jag älskar att jag kan lita på dig till hundra procent.
3 månader är ingenting att skryta om, det låter så otroligt lite och jag kan bara längta till veckorna blir till månader, som sedan blir till år.
Du är mitt allt.

fugees

Hej! Jag heter Fanny och måste nog vara Sveriges sämsta bloggare :-)
Denna vecka har väl inte varit någonting att skryta om, gjort SH prov både måndag och tisdag. Sen på onsdagen så började min kropp spöka, ont i huvudet, svettades och frös om vart annat och hade ont i magen så for hem från skolan. Sen på eftermiddagen for jag hem till pappa och där fick jag städrus och städade hela huset och röjde från saker så nu ser det ut som ett hus och nästan allting är klart!
Var hemma från skolan idag också, hade knappt sovit nå inatt och hade allmänt ont i kroppen + huvudet, så stannade hemma (hos max) och sov.
Har bara tagit det lugnt hela dagen! sköönt
Men imorgon blir det skola, och sen efteråt ska jag försöka ta mig till step in. På kvällen ska jag mysa med brudarna.
ha-ha-ha
Fick för övrigt tillbaka min mobil idag! skööönt

Snart är denna knapriga måndag över. Max o...

429994_101506264 (MMS)

Snart är denna knapriga måndag över. Max och hans mor är sjuka så får väl se om man står på tur, kände mig lite hängig tidigare men känns bättre nu. Efter skolan for jag till step in och träna och sen fick jag hämtning av max pappa så for till dom ett tag. Mös med min pelle och sen kom pappa och hämtade mig när han slutade där kring halv 9. Sen hem och nu ska jag läsa lite SH, hade ett prov idag och imorgon har vi ett större prov i samma grej...kommer gå åt helvete! Men ska lägga näsan i det här nu och sakna min sickan, kommer kännas ensamt i natt eftersom jag har sovit med max varje dag i 3 veckor...hehe


myspys kväll med min allra finaste!

img_20120218_174 (MMS)

myspys kväll med min allra finaste!


du är extra ordinär

detta bjöd gulligaste Linn och Lydia på idag, nomnom
slutade 10.15, helt okej!
är hos Max och har gibbat lite, Max kom precis hem. Tror jag ska läsa lite SH och sen ska vi nog på steppan.
3:e gången i veckan!
trevlig helg!

jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara



har haft dans idag på idrotten med 2 andra klasser, trodde det skulle vara jättehemskt men det gick faktiskt. Inte mega kul kanske men ja..jag lever i alla fall!
Har svenska och ska skriva på mitt arbete, sen engelska och sen slutar vi halv 4 och då blir det att fara till max. (som vanligt jag vet) dock sov vi hos mig inatt för ovanlighetens skull.


walk off the earth


ger mig rysningar i hela kroppen!


saknar solander - del 2

Ibland saknar jag solander så att det gör ont, och ibland är jag glad att få slippa den nu, men största delen längtar tillbaka. Underbara lilla mysiga skolan, bästa klassen, finaste folket, bästa lärarna osv.
Varje dag var en fröjd om man jämför med vad det är nu.
Så var glad ni som fortfarande går på solander, och ta vara på eran tid. Det är den bästa tiden ni kommer ha. (I think)
Puss på alla solanderbarn

saknar solander - del 1


You can try but never stop me

God morgon!
Vaknade för 2 timmar sen, mina höfter spökar och det gör mig väldigt deprimerad.
Har tidigare haft en nerv i kläm i höften och just nu känns det precis så i båda. Någon kan gärna suga mitt liv.
Max ligger och sover som en stock, jag klev upp och spelade lite CS, men det gick då käpprätt åt helvete. Så gav upp det!
Ska gå på tossi nu och sen väcka grappen för jag håller på att hungra ihjäl.
3 gamla fina bilder på min bästaste chroppe som jag saknar!
Har ju somsagt lyckats föra över mina bilder från min mobil till en dator så därför blir det lite gamla mobilbilder. (endel lite nyare)

you don't have to save me

bilden i förra inlägget ville tydligen inte visa sig, bajsmobil.
For på ängeln och käka med tjejerna, sen gick vi till norrmalmia och såg fotboll i mer än 3 timmar, sen for vi till hanna och tog det lugnt. Är hos Max nu sen ett tag tillbaka, chillmode on.
första bilden är på en riktigt aktiv brud på steppan.
andra bilden är från då jag hade busat med jennifers lilla kisse, inte så najs.
tredje och nog den allra fulaste bilden är på mig och min jättebäbis. ♥

Fredag, oo efterlängtade fredag äntligen ä...

2011-05-11 20_18 (MMS)

Fredag, oo efterlängtade fredag äntligen är du här! Slutade 11.35, men var kvar på skolan ett bra tag med Johanna och Martin. Sen gick jag och Johanna till Martin och väntade på att våra pojkar skulle sluta. Sen låg vi bara och mös i soffan, jag och Mackan somna, väldigt skönt var det! Sen gick vi hem till han, och sen hämtade Johanna och Martin upp oss och killarna for på step in medans jag och Johanna for till henne. Sen kl 6 ska vi och käka med tjejerna:)


now you're just somebody that I used to know

Då var den veckan förbi, bara en kort fredag kvar. SKÖNT
Efter skolan kom pappa och hämtade mig och Max, for och lämnade in min mobil som av någon konstig anledning har gått sönder, eller ja...skärmen är helt pajj..... sen for vi och käkade på pitstop, handlade och sen hem och tog det lugnt. Hann även klippa pappa lite. Kom till Max för ett tag sen och nu väntar duschen.
SEEEYAAA

Kraschad mobil, och nu har jag min gamla m...

dsc07781 (MMS)

Kraschad mobil, och nu har jag min gamla mobil. Back to stenåldern


I'm madly in love with you

425024_3216260846253_1258315135_33399379_492699656_n_large
Igår var jag tvungen skippa våran sista lektion för att hinna det jag måste göra innan jag får behandling, så for och tränade på step in och fick sen behandling. Sen väntade jag på att Max och Martin skulle träna klart, Johanna kom även och gjorde oss sällskap.
Sen for jag och Max hem till han, käkade, läste lite, och tog det bara allmänt lugnt.

Började 10.05 idag, ingen lärare....men det fixade sig.
Går till 16.15, snark


I fredags mös jag med brudarna, igår mös j...

1328472963_picsa (MMS)

I fredags mös jag med brudarna, igår mös jag med Max och hans familj och idag har vi varit på step in och sen for vi till Johanna och fira henne. GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN! Ligger nu och byselibyser med min plutt och vi ska läsa lite och sen ladda upp skolveckan med lite sömn.."ladda upp"


nyår del 1

Bättre sent än aldrig!
(orkar inte redigera en enda bild, och om det är nån som vill ha nån bild är det bara att ta)















renovering

Köket:


Just nu:


Lilltoan:

dock borttagen toa och handfat.

Just nu:


Tvättstugan:


Just nu:


Resten av kaoset:




Ska försöka lägga in bilder då det är klart också. Nu ville jag bara visa kaoset och hur otroligt fult det var innan, så det kan väl bara bli bättre? Tror lilltoan och tvättstugan var från 74 om jag kommer ihåg rätt?
Och jag vet att vi inte bor i något palats, ett gammalt älvsbyhus med fula fönster- & dörrkarmar. Och jag bor här med min 50+are till pappa som kanske inte är så modeintresserad, men here you have!


stackars lilla Fjollan

Och där var den veckan avklarad, eller slutade 11.40 så då var veckan avklarad. Pappa och Martin kom och hämtade mig efter skolan, vi for på subland och åt, köpte medicin som gör att jag kan käka mat och sånt med laktos utan att bli konstig i magen.
Sen for vi och hämtade saker till lilltoan, sen hem till kaoset. (bilder kommer)
Har packat upp, starta en tvätt, packat och lagt in massoooor med bilder sen jag kom hem. Det är bilder som är tagna före Jul, var ett tag sen jag satt vid min egna dator..hehe

Sen ska vi ut och käka, jag, pappa, Martin och Max. Sen blir det att vara med brudarna.


HAHAHHA, jaaaaniiii...
Detta är våran snygga katt för tillfället! LillaFjollan var tovig och vi tog henne till vetrinären, och så här blev resultatet. Men nu ska hon bli frisk med den medicin hon fick och slippa tjorvet. Har nog aldrig sett fulare...
ha-ha-ha


RSS 2.0