alla vi som hatar rubriker

for hem, handlade, duschade, fixade mig och sen for jag till gammel mormor eftersom hon fyller 89år idag! grattis gullet♥
for sen till madde och hämtade nå byxor till elin och tights till mig. Tackkk maddzoor! sen vidare till elin. Visitter och väntar på att fara och äta, eller om det blir att vi äter här? vi får se..

vars vi blir ikväll är fortfarande oklart. Men jag gissar på att kvällen ändå kommer att bli toppen!




valborg


idag är det som sagt valborg.
Vad ska alla hitta på idag?
våra planer är inte helt klara, men någonstans lär vi förhoppningsvis hamna.

blir det

en kväll med familjen för er?
eller blir det

FEEEST?


I can't stay on the ground

alla drog här ifrån kring 1, då satt jag och elin och såg klart en film till 2 och käkade lite chirre medans. Gick sen och la oss.
Vaknade imorse kring 11, men vi båda tyckte det kändes som att vi hade sovit hela dan och att klockan var typ 3? men icket..
steg upp efter ett tag, klädde på oss och sen for elin och burte till kalles och städade. Men jag var tvungen att vara hemma "i en vettig tid" idag så jag hinner med att göra lite saker. Så jag stannade kvar och städade elins stuga och har även bäddat här inne. Så mycket som jag har fått utav den här familjen så kan jag lätt bjuda på det!
men nu ska jag bara ta mina grejjer och sen kör jag hem till öjebyn.

en bild från nu, s to the kabb

och två bilder från igår


vet inte ens varför jag skriver detta

Det som knäcker en är ens egna tankar. Har ni tänkt på det? Ingen annan har så stor påverkan som en är själv. I alla fall jag är expert på att hacka ner på mig själv och ser allt ur en obefintlig synvinkel. Jag tror hela tiden att jag inte duger, att folk bara tycker jag är jobbig och vill egentligen inte umgås med mig, att jag aldrig kommer få en pojkvän igen, att jag är värdelös i allt, osv. Tankarna är oändliga.. Godnatt min emovärld eller nå, vill kunna sluta tänka. För då vore allt så förbannat bra, ryck upp dig fanny!

it's just money

vi har varit runt lite i hela piteå ikväll, med massa folk. 13 pers var vi så orkar inte ta upp alla..
är hos elin med några få som är kvar, sover med min ellan i natt
puss på er :)


hej på dig


jag, madde och elin for in till stan där jennifer, hanna och jesper var. Fast jesper for direkt. Kollade lite, köpte ett par tights som jag sen tappade bort. Förbannat så värdelös jag är!
for sen hem till elin och åt, väldigt gott.
kvällen blir nog lugn, får se vad som händer.
puss så länge

förresten är det tydligen fest i mina trosor och alla är välkomna? hahah

forgett about the price tag

igår for jag hem vid 5 från elin, väl hemma så duschade jag och fixade mig. Sen kom sosso och julia och efter ett tag for vi in till tjejkvällen.
Det var så jävla mycket folk så vi orkade inte kolla så noga, köpte iaf bara ett par solbrillor.
matilda, sebbe, jonas, lars, osv gjorde oss också sällskap.
efter vi hade varit på stan for vi på max där endel ville käka, jag köpte mozzarella sticks och en dricka. GÖTT
vi var där ett tag och sen for vi mot byn. Men där blev alla så helvetes tråkiga, och for hem kl 11. Gå och då, ja tack bra hejj

jag och sosso for och hämtade hennes moppe hos julia, (lite svårstartad i regnet) sen for vi till mig där jag fick packa mina saker. Jag följde sosso hem och sen for jag till johan där han, phille och oskar var. (bra beslut)
phille och oskar for efter ett tag och precis då jag hade tänkt fara till munksund så ringde kalle till johan och frågade om vi ville följa till ett spökhus. Vi lockade på erbjudandet
krille, jonka, kalle och glenn kom och hämtade oss och sen for vi till spökhuset. Har aldrig sett dessa människor så rädda i hela mitt liv, hahah
men vi gick i alla fall in där och det var grymt obehagligt. Men ingenting övernaturligt hände, sen efter vi hade varit där så ville vi till ett till spökhus så vi for till sikfors och dit gjorde en annan bil oss sällskap.
Här snackar vi ruggit hus..fyfan

var hemma hos johan igen kring 2, då tog jag moppen och körde till elin där det vakades. Här var hon, madde, lå, johan, johanna, danni och matilda.
var vakna till 6 och sen somnade vi.
Vaknade halv 2 och ska snart in mot stan.

10p till dig som orkade läsa allt, love you


tonight is the night


också nyår för 2 år sen,

ni är min lycka.

puss

idag fyller pojken med jordens underbaraste skratt år! grattis


min älsklings ellan som mest troligt ska flytta till gbg, hur fan ska jag överleva?

jag och ellan för två nyårsafton sen, süta brudsss

haha, älskvärda!

I need you

Imorse vaknade jag och Elin vid 12, sen blev hon påmind om att hon skulle och kratta med laget kl 1 så hon gjorde sig klar och for. Så jag är hos hon nu och väntar på att hon ska komma tillbaka:) vi får se vad vi gör då! Sen ikväll blir de kanske tjejkväll med Julia och Sofie.

to lose it

Igår efter jag hade rengjort och skruvat ihop gammelmoppen så for jag ut och var med öjebypojkarna, vi for till frasses för ett endel skulle käka. Och medans vi sitter där börjar dom diskutera spel, och då blev alla pojkar sugna på att fara hem och spela. Jag bara jaha? Men sebbe och brolle sket i alla fall i spelande, och sen kom jonas och var med oss. Sen kom även Oskar förbi en snabbis och sen ström. Vi för ut med mopparna hamnade på backeskolan där de grillades, på ok, hos Samuel, på max dit sosso och Julia kom. Några andra personer hade också kommit. Vid 20 i 1 skjutsade jag hem Emil och for sen till Elin i Munksund. Sen sov jag här

deep inside


första gången någonsin det är på det här viset!

feels like i can touch the sky

Sov hos brolle(Anton) inatt med han, Jonas och sebbe. Vi somnade kring 4-5 och vaknade 11. Låg i sängen och mös, käka frukost och sen vid 1 kom Julia och sosso och våldgästa. Jag for hem vid 2 för att jag kände mig så himla ofräsch! Stavas hur?!? For direkt till solarieöarna och tog mig en 18minuter. Ska nu byta om och sen fara ut och springa för att få röra på fläsket lite. Sen duscha, skruva ihop moppen och sen ut och vara med folket.

men ojjj


my chicks!

hold you head up high

har varit runt och härjat i öjebyn hela dagen! med massa folk,
var och hämtade sosso på prk för ett tag sen och är hemma hos henne nu. Blir väl att dra ut sen
puss så länge
pussgurka

going back to the corner




never let this time out of my life.

it's all comming back to me now




bad hair day?

lägger endast upp för sofie är så söt i bakrunden! ;*

I know it's not much but it's the best I can do



söt bild sofie la upp för ett tag sen!
bjuderrrr

är hos sofie nu, får se vad som händer. Älskade och saknade lullu kommer hem idag!

good morning

God morgon! Känns helt okej att vi har lov hela veckan ut medans alla andra förutom pite börjar om idag! Ställde väckaren imorse så att jag inte skulle sova bort hela dan.

what's about dads?

Vad är de med pappor och deras döttrar. Dom tror att vi inte kan ta hand om oss själva och att vi ska bli våldtagna så fort vi är utomhus själva. Det är så fruktansvärt irriterande. Min bror till exempel har i stort sett alltid fått vara ute hur länge han ville och pappa har kunnat somna, och pappa brydde sig inte speciellt mycket om vad han gjorde. Men då bara för att jag är tjej så kan inte pappa sova innan jag har kommit hem. Så då måste jag komma hem tidigt bara för att pappa ska få sova. Och det är alltid det där med att man aldrig ska gå själv hem och att dom ska ha koll på vad vi gör. Dom tror att man tycker om att dom "bryr sig om en" men egentligen hatar man de och man vill att dom ska släppa kopplet. Låt oss leva livet för i helvete

om du inte har nå att komma med har du inget att klaga på

Efter träningen som slutade 9 skyndade jag mig in i duschen, gjorde mig klar och for och hämtade sosso. Vi drog med moppen till Munksund eftersom nästan alla var där och grillade. Men direkt vi kom fram så skulle dom på max. Vi for dit och endel käka. Sen for vi till öjebyn och jag och sosso hoppade med moppen! (coolstämpel) sen for alla drygisar hem och jag, sosso, brolle och sager for hem till brolle. Vi gjorde en lek till kl 12 då jag skjutsade hem sosso. Vi for sen till sebbe, men de vad så vi for till brolle igen. Låg och pratade till 20 över 1 då jag började dra mig hemmåt.

beauty queen


miss it, and love it!


har tvättat betty med sofie, är hos hon nu. Vi ska snart och hämta mat till dom och kl 5 ska jag hem och äta. Fotbollsträning ikväll och sen utgång hoppas jag!

let the pain go away

Ställde klockan på 9, men då jag tittade ut så fanns det ingen sol så jag somnade om till nu. Ska äta frukost och sen ser vi vad som händer!

sometimes it feels like I'm meant to live alone

Yes, det gör det fan! Hemma sen ca 20 minuter. Var ett helt gäng öjebyare + arnemarkare. Var runt lite överallt, djävlades med en bil som mucka med oss osv. Om du frågar mig så var det en lyckad kväll, men alla håller tydligen inte med. Menmen..alla kan väl inte blir nöjda. Ska snart tussa (sova) och det är väldigt behövligt eftersom det inte blev så många timmars sömn förra natten. Ska ställa klockan på 9 och är det sol då går jag ut och steker, annars sover jag vidare. Godnatt lovers, eller hur var det nu? Haters maby?

I hate my life, and I hate my self, so what to do?

Jag kan lova er att så arg som jag var igår/inatt har jag aldrig i mitt liv varit. En smäll är förlite. Känner att endel ilska sitter kvar, så jag behöver mig en dos Sofie! She makes me happy. Far och plockar upp henne och sen är vi med resten utav våra älskade öjebyare!

What do you see when you close youre eyes

Blev en sväng förbi solarieöarna, 18 minuter tog det! Sen for jag hem och har bara tagit det lugnt, kom ganska precis ut ur duschen, ska göra mig klar och sen äta. Sen ut med sosso, och sen Jonas och nån mer! Ha'ne hejj

the time is rolling

vaken sen ett tag sen..och som ni kanske förstår så blev det inte många timmars sömn inatt
går dagen var lite fram och tillbaka men ändå helt okej

vi alla var först hos jennifer och mös på och sånt, sen for jag, jennifer, phille och johan till chrille där det var lite folk. Satt vid elden till halv 12 då vi rörde oss mot stan, skjutsade hem jennifers syster och sen for vi hem till phille och käka strips och tog det lugnt.
sen vid halv 2 (?) skjutsade phille och jennifer hem mig till elin, där dom inte var. Fick efter en del försök tag på elin och hon begärde hämtning till hon och madde omgående.
Skakig som ett djur letade jag mig fram i "lilla pite". Hittade dom till slut..
efter vissa omständigheter blev det att det inte var så brottom hem så jag gick in där. Dubbel trubbel
där hände det en massa jävla saker, både trevliga och mindre trevliga.. men ja, ni såg ju på inlägget när vi kom hem hur länge vi var där.

idag drar jag mig mot kära öjebyn, känns mer än behövligt.

(duktiga lilla du som orkade läsa allt♥)

just nu är jag blek som ett offer.. snälla ge mig färg sol
kanske borde besöka solarieöarna?

think it's okey


sager är ju inte normal någerst,
monster till gröten?
JAAJAA!

hej jag heter fanny och ser ut som ett offer på alla bilder! 


jasså ni

vilken kväll! hiss eller diss? de vet jag inte

ja..de är en svart bild


puttan och vin

Vi vaknade kring halv 1, låg kvar ett tag, käkade, åkte raggar bil, varit till madde, gjort lite allt möjligt helt enkelt. Vi håller på att fixa middagen nu, grillat med burte blir de! Kvällen blir nog lugn :) madde och Rickard har 9 månader, 3 veckor och 5 dagar, snart 10 månader. Grattis<333333

don't bring flowers, because I'm allergic



yo we are the moppe/epa crew

blev att vi for till elin! var här ett tag och for sen ín till stan, körde omkring coola som vi är med 2 moppebilar och 1 epa. YEY
jag, elin och madde är nu hos elin och henna ska ví sova! nattti

HAHHAHHA
ork it
godnatt

I can see you

Är hos Hanna med folk nu, trevligt värre! Vi har käkat och lek en lek som var grymt kul. Vet inte vad som händer sen, vi får väl se! Ha en bra fredag people

korvkorvkorv

God morgon sunshines! Igår var vi runt lite över allt med massa folk, eller massa och massa..men vi var några stycken i alla fall! Det var kul och Johan kom ut ur garderoben, vi är stolt över dig gubben!:)<3 Innan vi for hem till Elin så åt vi en korv på statoil, med räksallad och rostadlök såklart! Jag och madde sov hos Elin och vi vaknade för typ en halvtimme sen. Ikväll ska vi till Hanna och grilla!

it's fucking friday


nu åker partyhatten på!
hahahah, älskade, söta, lilla chroppe


GRATTIS ÄLSKLINGS HANNA!

For till Jennifer för att hon tvättade hennes moppebil, men hon hade tydligen tvättat mobilen också..smid<3 vi for sen mot staden och inhandlade lite saker. Efter det for vi till Hanna på tårta. Där var hon, jesper, Elin och Emma. Efter ett tag for Emma och Elin och sen kom phille och Johan. Såg en gammal goding på mig och Hanna<3 Hahah! For sen till Elin och snart ska vi och äta.

live your own life

Vaknade kring 7 och trodde inte det var sant..första dagen på lovet och jag sover till 7? Men jag lyckades i alla fall somna om till halv 12. Låg och såg tv, tog en dusch eftersom man luktade väldigt mycket rök sen grillningen igår. Men lukten försvann inte ens?;s jaja..ska äta frukost nu och sen till stan med jenki!

it's thursday

nu är det lov! och jag klagar verkligen inte,
hela veckan ut
och hela nästa vecka.
LOVE

vad som händer under lovet är ännu ett mysterium.
Vill upptäcka nya vyer, jajemän.

min och toto's min! haha
eller original: PhiliP
ursäkta kvallan

haha bjuder!

bilderna är sen vi var på arcus i helgen


can't help it

Kom hem från lille Lars för ett tag sen. Där var de rätt mycket folk, men kul var de. Dock var det synd att alla var så utspridda :( men de är väl någonting man får ta när man är så många. I slutet så bad nästan Lars på sina bara knän att vi skulle fara..han ville spela dator! Vilken jävla tönt.. Men ska tussa länge imorgon bitti och njuta av att de är lov! Godnatt :)

when it was good

Slutade halv 12, LOOOV! Då for jag, Sofie och Julia till Julia. Tog de lugnt, handlade med sossos morsa, for tillbaka till Julia, sov, såg tv och lejda oss som vanligt. Sen skjutsade vi hem Sofie och påväg därifrån for vi in hos chrille(chroppe) där han och Emil var. Var där ett tag och sen for vi hem och åt. Är hemma nu och gör i stort sett ingenting.. Kvällen kommer spenderas hos lasse med folk. Toppen!

it's wednesday


nu drar gangster fankan till skolan!
sista dagen och sen är det lov,
FRIHET

(bilden är sen då jag åkte moppe med hanna till Linn för nån helg sen)


your voice in the middle of the night

Sofie du borde skämmas!! Rocky springer snabbare än vad Betty går..hahah<3 He blev en korv på ok! Med räksallad och rostadlök..mmmmums. Har plattat håret och ligger nu i sängen och lyssnar på gertsvärld. Ska försöka sussa innan 11. Lov imorgon!! Puss på de

don't think, just do it

Utvecklingssamtalet tog lite mer än en timma, tyvärr.. Sen for jag och pappa och handlade mat, hem, åt, duscha och sen for jag ut. For med Julia till sebbe där folk var. Kom hem 10 över 9, är jävligt sugen på en korv från ok men vi får se hur de blir med det.. Hehe

c-c-c-combo breaker


bild sen vi skulle bada hos elin förra fredagen.

sitter i datasalen nu, har so. Snart nån gång, typ halv? har jag utvecklingssamtal.. Snälla gud gör så att det inte tar så lång tid. Sen ska jag hem och duscha, känner mig jävligt äcklig
men ska fortsätta leta fakta om bulgarien.. buss, eller okej puss

nope

Måste säga att min gammel mormor är med i tidningen idag, söt hon är! Jag, Julia och Sofie sitter i solen och glassar med glass. Skiter i mitt nyttiga löfte!

it's tuesday



ännu mer egobilder sen igår morse!

hoppas ni har en underbar tisdag
nästsista dagen innan vi i Piteå får påsklov vi med!
UNDERBART


it's about forget

Måste börja med att informera er om att jag har sett den hårigaste rövskåran någonsin! Mysigt! Fyfan... Kursen var klar 20 i 10 och det var lugnt, var faktiskt inte så trött. Sen efter for jag och pappa till Statoil och köpte en grillkorv med räksallad och rostad lök. Kan lova er att det var sjukt gott! Sen hem och då for jag och pappa ut med mopparna. Måste "lära känna" min lite. Dricker te nu, ska snart borsta tänderna och gå och sova. Dröm sött

baby please

Har nu paus i kursen eller vad man då ska säga. Kan säga att man får kämpa för att hålla ögonen öppna och sitta rakt. Det började strax efter 6 och fortsätter KANSKE ÄNDA TILL 10. I så fall säger jag lycka till fanny! Hejdå så länge :)

varning på stan


äter nu och sen drar jag på en kurs så att jag ska få börja övningsköra, kursen är nån timme. Vet faktiskt inte hur länge..
så barn, jag säger till när jag ska ut och köra. Så att ni kan hålla er inne! haha


dance like nobody's watching

bilder sen i lördags då vi var hos älsklingstessy och firade henne!




vette fan vad jag gör? HAHA


jag och matilda spelade twister, dock måste jag medge att jag förlorade..grattis sötis!


sötisar hela högen!

tattade bilder av memmis (emma) och tessy (terese). puss på er!

in the religion of the insecure

är hemma från skolan nu, efter lektionen gick jag till uppis och spöade killarna i fotbollsspelet (?). PISK
Sen ut, och sen cykla jag hem. Sitter nu vid datorn, surprise!
ska försöka ta tag i DANAbilderna, ska försöka! för det är verkligen på tiden.
bjuder på nå bilder från imorse eftersom jag fick lite tid över.





it's a girl like me

halloj! Vaknade 7 när pappa for imorse, hostade så mycket så jag kunde inte somna om. For till skolan 25 över. Fick veta engelska nationella, FICK FAN VG?!?!?!? Jag? i engelska? OMG

har so nu, går till 20 i 3 tror jag?
sen vet jag inte vad jag ska göra, har i alla fall övningskörningskurs i flera timmar sen kl 6, kul...
ska bättra min uppdatering!
kyss

bjuder som fan!
jag och amanda i lördags..
LOVE YOU


have you ever done something you can't change

For ut och var med öjebyarna, vi var hos lillsebbe. Trevligt som vanligt:) kom hem nån minut efter 9 och ser nu pensionärsjävlar på semester, så jävla bra!

can't handle me

Emma kom förbi ett tag med trixan. Sen efter 3 nån gång for jag och elin till öjebyn. Var hos hennes mor till 5 då jag gick hem för att äta. När jag kommer hem ser jag att 8 av de 10 sakerna jag beställde från H&M tidigare i veckan har kommit. Vad som händer nu och kväll vet jag inte. Hör av er!

ohyeah

fyfan vad jag hatar att vara förkyld, jävlat det värsta som finns.
Och jag har varit det sen skolan började i höstas,
dock är det värre i perioder.
Kan jag bara inte bli frisk?
snälla gud..


just give it to me baby

förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen, jag skäms!
igår hade vi match kl 9 och kl 6, så där i mellan var vi på arcus och låg på mattan(höll på döda några småbarn), var på biltema och åt på gymnasiebyn. Båda matcherna gick otroligt dåligt, men sista var i alla fall våran bästa match.
Hoppas att vi kan få till det här, för det blir så mycket roligare om det går.

var hemma kring 8(?) fixade mig och drog sen till tessy. Där var alla tjejer från förra klassen + några till från skolan. BARA BRUDAR
vi spelade kort, sjöng, dansade och lite allt möjligt. Jag tycker det var trevligt men kvällen tog slut direkt..

Elin och madde hämtade mig kring 1 och då for vi till Lars där det också var lite folk. Vet inte hur länge vi var där dock. For sen hem till elin och vi la oss kring halv 4.
Vaknade 12 och vi får se vad som händer.
puss

love

make it one your own

Fotbollen igår gick åt helvete, förlorade båda men dom vi mötte var i högre divisioner än oss så de var inte så konstigt. Jag var grymt förkyld, spelade bara lite i slutet på första. Vi var hemma vid 10. Åt kycklingsallad och gick och la mig. Steg upp kvart i 7 imorse och sitter nu i bilen på väg till Luleå igen!

day by day

Har ätit en redig frukost, inte för att de smakade nå men ja.. Ska göra mig klar och sen bara ta det lugnt ett tag. Sen ska jag och julia gå till björklunda för avfärd mot Luleå. Jag kan då lova att min förkylning hade helvetes dålig tajming.

if I just died

For ut och var med öjebyarna, trevligt som vanligt! Fastän vi bara körde omkring i stort sett. Kom hem efter 9 och upptäckte att färjestad tog guld! WIIIEEHOOOO! har tvättat bort sminket och försöka sova eftersom det känns som att mitt huvud ska explodera av trycket och allt slem..fyfan! Måste vara pigg imorgon eftersom vi är lediga från skolan för att fara och spela fotboll i Luleå med laget. Godnatt

förkyld som ett jävla as

Kom försent till skolan pga en spindel, blev attackerad av en spindel på lunchen. DÖDA MIG VAD JAG HATAR ÄCKEL DJUREN! Fick grymt ont i magen i slutet av dagen så gympan var inte de roligaste! Vi slutade kvart över 2 sen cyklade jag hem och la mig på sängen. Magen gick över och sen tog jag bussen till step in, väntade på pappa och sen for vi och hämtade moppen. Körde den hem och han gick bra. Ska käka nu och sen vill ja hitta på nå!

Dag 10

Dag 10 - 10 bilder jag tycker om.

kommer alltid att älska min chroppe!

hon i alla lägen. Min P:ê

haha mycket söta! genom allt

alltid gillat den här bilden! vet egentligen inte varför

otrolig kul kväll! och älskar bilden

like the girls, like the pic!

gillar för att detta är lycka!

bjuder! men jag älskar min ellan så otroligt mycket.
nyår för 2 år sedan

helt ärligt. Världen bästa lag!♥

kommer sakna denna klass när vi ska börja på gymnasiet!
älskar er underbar människor

finns miljoner bilder som jag gillar, men denna gång fick det bli dom här


can't make this, can't make this, CAN'T MAKE THIS

Gick bra på step in. Men var klar redan kvart över 3 så jag gick till ellan. Hahah, vi fick oväntat besök men vägrade att öppna, och vi faila..HAHAHAHA! Fick lite plättar där och sen kom pappa och hämtade mig och vi for och kollade på moppar. Och när vi for därifrån så var jag en moppe rikare! Tack daddi;* dock ska jag hämta den imorgon. Vi for sen hem och sen 20 i 7 kom emma och hämtade mig och vi for på träningen. Den gick bra men samtidigt dåligt! Sen åkte jag hem.med amanda och då skedde dagens andra fail..Hahah, finnhumöre! Duschat och sett tv, ska platta håret och sen försöka sova. Puss

there's nothing wrong with loving who you are

Sitter inne i stan och väntar på att bussjäveln ska komma! Den är inte sen men mellan de två bussarna jag.måste åka så är det 30 min.. Drygt? ohja. Ska och fixa min sula för att förebygga min fot. Sen förhoppningsvis så ska jag och pappa och kolla på en moppe. Och ikväll är det fotbollsträning!

Dag 9

Dag 9 - 10 sätt att vinna mitt hjärta

1 - få mig att skratta.
2 - var dig själv.
3 - skön personlighet.
4 - Känslig.
5 - offra någonting för min skull.
6 - var charmig.
7 - lägg ner tid på mig.
8 - var lite brydd om ditt utseende men verkligen inte för mycket!
9 - håll absolut inte på med droger.
10 - visa att du vill någonting.


it's okey

god morgon!
käka och tagga nationella, vet inte när det börjar och inte heller när det slutar? vet inte heller vars vi ska vara?
BRA KOLL

haha, erkänn humor jag hade då jag lagade mat? och ja, man FÅR leka med maten!

hahah mitt och rasmus konstverk på larsson under skol dm igår!

vårat andra konstverk! det är okej att vara omogen ibland

snälla ta mig tillbaka

vad har jag gjort ikväll?
- jo jävlat ingenting. Bara suttit och ruttnat i stortsett. Men så är de väl.

har äntligen tagit mig i kragen och redigerat en hel del konfa bilder och lagt upp på facebook! (hoppas hanna är nöjd nu) och dom kommer väl här på bloggen om nån dag.
Imorgon efter skolan ska jag till sjukgymnasten och göra en sula och sen ska jag och pappa och kolla på en ny moppe♥

hahaha, nisse i ett nötskal...

love!

nyfiken på att se mer bilder? gå in på min facebook
hahah, och för att hitta mig söker ni på "fanny tuttinen"

imorgon är det engelskanationella påminde jonte mig om? FUCK

fight you through

Just hemkommen från skoldagen! Vi tjejer spelade 3 matcher tror jag de blev och så var jag coach en massa matcher åt killarna med rasmus. Dagen har varit toppen! Men jobbig måste jag säga.. Killarna vann hela skiten och vi tjejer kom tvåa. Men bra kämpat! Duschade där så nu väntar jag bara på mat, jag är hungrig som ett djur!

Dag 8

Dag 8 - 10 av mina favoritlåtar.

1 - tears in heaven - Eric Clapton
2 - fields of gold - Eva Cassidy
3 - Follow me - Uncle kracker
4 - You're my sun - Incu
5 - Let it be - Beatles
6 - Nothin' on you - B.o.B feat Bruno Mars
7 - I'll be missing you - Puff Daddy & Faith Evans
8 - Storm - Lifehouse
9 - Witch Doctor - Cartoons (blir alltid lika glad)
10 - Don't stop believin' - Journey
Born this way - Ulrik Munther

+ mångamånga till, som sagt älskar jag musik!

jag och lullu på examen i 7:an.


sometimes I wonder if God joking with me

Träningen gick sådär, men vad kan man förvänta sig av mig egentligen? Har duschat och bara legat och sett tv, mitt hår är snart tort så ska platta det. Imorgon är det handbolksturnering, taggar som fan!

love my daddi

Har just beställt kläder för 1300kr från H&M, tack pappsen! Ska gå och byta om.nu men vet fan inte hur man ska klä sig eftersom det är så varm? Jajja, He är it lätt!

Jajemän

Hade kören första lektionen, sen handboll så denna vecka började bra! Gick skola till 20 i 3, hade tänkt gymma men for till Julia med hon och sosso istället. Kom hem för ca 40 minuter sen. Står nu och steker potatisburgare! Sen är det träning. Puss så länge

Dag 7

Dag 7 - 10 personer jag inte kan leva utan.
detta blir nog den svåraste hittills.

1 - Amanda Pietarinen.
2 - Amanda Isaksson.
3 - Elin Malm
4 - Jennifer Högberg
5 - Madelene Persson
6 - Sara Selberg
7 - Sofie Holm
8 - Julia Nilsson
9 - Christoffer Gustavsson Åhl
10 - Emma Sjödin
(min mormor och pappa)
+ så många mer. Känns jättedumt att måsta välja ut 10 stycken, alla som någonsin gett mig ett leende på läpparna vill jag inte vara utan.

älskar er alla

en bild från då vi var till falun för några år sen, hade klippt luggen själv!
hahah bjussar


keep me up

For på fotbollsträning kl 7, det gick käpprätt åt helvete. Går det att vara så dålig? Och förlåt de jag skrek på, var inget illa menat. Asså fan åh.. Har i alla fall duschat nu och vet inte vad jag ska göra nu? Ska försöka lägga mig tidigt, men hör gärna av er! Tjiiiaaoooj

miss you babe,

min statestik ökar, och det gillar jag! stranna här också
puss på er söta läsare

igår så  for jag, ellan och jennifer till emma. Där hon och eve var. Sen tog vi cyklarna och cyklade till johanan och där var hon, lydia, lina och voka. Vi drog ut rätt fort och gick/cyklade. Tappade bort dom andra brudarna och sen träffa vi krille och kalle. Jag, jennifer, elin, kalle och krille cyklade till klubbgärdet till fanny där det var massa folk. Trevligt
enligt mig så var kvällen väldigt lyckad!

idag vaknade vi tre vid 9-halv 10, steg upp och klädde på oss och sånt och sen cyklade vi in till stan och åt. Sen har vi varit och sett fotboll på LF. Cyklade hem i kylan och nu sitter jag och elin här hos henne.

Dag 6

Dag 6 - 10 saker jag inte kan leva utan.

1 - ALLA mina vänner.
2 - mat, antagligen?
3 - min mobil.
4 - musik.
5 - kärlek.
6 - FRUKT.
7 - sport.
8 - tuggummin.
9 - rakhyvel, till att raka sig och inget annat!
10 - minnen.

stor och grov!

nå pluttisar!


just do it

duschade och halv 2 kom mormor och hämtade mig, gammel mormor hade så ont i ryggen så hon orkade inte följa. For till min moster och mina kusiner och busade med alla små barn. Fick även träffa min älskade lillebror, man vet knappt hur han ser ut eftersom man ser han så sällan!
vi var där till 4(?) tror jag, for hem till henne och åt. Sen fixade hon mina byxor och vi pratade om lite allt möjligt. Love her
halv 7 gick jag till ellan, men hon var inte hemma? hon och jennifer hade cyklat till emma och var ute med hennes hund. For till dom och vi har varit där till nu.
Ikväll är ett mysterium


bilder sen igår!

Dag 5

Dag 5 - 10 favoritplagg

1 - BH
2 - trosor
3 - Sportsockar (new body)
4 - tjocka tights
5 - linne
6 - kofta
7 - Jacka
8 - Vinterkläder, täckisar, dunjacka
9 - mössa
10 - jeans/jeanstights

brudar, brudar, brudar


You make me feel like I'm whole again

Trött men samtidigt pigg? He är it lätt! Vaknade för lite mer än en halvtimme sen, efter en god natts sömn. Klockan 1 kommer min mormor och min gammel mormor och hämtar mig och sen far vi till min moster i bergsviken. Efter kalaset så följer jag hem till mormor för att hon ska hjälpa mig med några byxor. Älskar verkligen henne!

I just want someone to lean against

Vi tog ett bad i jacuzzin och såg tv, gick upp och duscha, fixade oss och for sen till linn där de var folk. Trevligt, kom sen hem vid ett och har sett en film på tv sen dess. Ska snart sova och imorgon ska jag och fira min lillkusin majken som fyller 3år. Puss och godnatt på er

madzor goes wild





halloj! sitter hos ellan nu med madde, elin och emma. Vi vet fortfarande inte vad vi ska gör ikväll, vi får väl se ;)
hörs sen, ciaaooo

tack älsklings sassa

Gick skola till strax före 4. Engelska nationella gick väl sådär, de är bara vänta på resultatet nu. Gjorde även svenska nationella det muntliga och där fick jag i alla fall mvg så det känns ju skönt:) men ännu skönare känns det med helg! Väntar på att ellan ska sluta sova så drar vi till Munksund och vad som händer ikväll är ett mysterium. Heuheu puss

sassa här!


älskar dig fankan

Tja alla fankans läsare!
ha väl fixat lite åt världensbästafanny.
och ser det ut som vanligt, uppdatera då på f5.
ha det underbarast! /Sara

Dag 4

Dag 4 - 10 saker jag vill göra innan jag dör

1- hoppa fallskärm fastän jag är höjdrädd.
2 - dyka med delfiner
3 - gifta mig
4 - skaffa barn
5 - resa jorden runt.
6 - leva ett lyckligt liv.
7 - bo i göteborg.
8 - fara på safari.
9 - tåg luffa.
10 - komma på en uppfinning och bli rik, a rich bitch

ny bild!


you said I was a fallen angel, but why can't you let me go back?

Hittade två par byxor på stan, men hittade inte en enda jävla tröja! Skit stad.. Pappa hämtade mig vid 5(?), for hem och åt och sen for jag till sebbe där folk var. Drog bland annat en epa ragg! Alla for hem vid 9 men jag stod och pratade med Johan och Jesper ett tag. For sen ut på en cykeltur eftersom jag inte hade hunnit träna eller rört på mig i huvudtaget. Kom hem och såg hockey, jävla inavel Skellefteå! Duschade och har plattat håret. Ikväll var en sån kväll jag bara skulle kunna trycka en fet godispåse, men nä de är bara hålla sig! Kör på frukt istället. Men måste sova nu, nationella i engelska imorgon...döda mig

the eye contact says it all

Hade so prov idag, gick sådär. Men känns skönt att ha gjort bort det! Sista timmen hade vi idrott och vi hade brottning, typ seriösaste lektionen på länge, men kul var de. Skyndade mig sen hem och lämnade väskan och gick till bussen. Är snart framme i stan och mitt mål är att shoppa lös, men det brukar ju gå sådär!

Dag 3

Dag 3 - 10 saker jag ogillar

1 - mig själv.
2 - SPINDLAR!
3 - disktrasor.
4 - ensamhet.
5 - mina tänder.
6 - att välja kläder.
7 - min nya datamus.
8 - mens.
9 - Torr hy.
10 - "sorgkanter", smuts under naglarna.

en gammal "poet bild"
men tänkte att den passade till dagen


even though I deny it I miss you

Hade fotbollsträning 19.00-20.30, hem och duschade, åt äpple och läste so. Har nyss plattat håret och pratat med kussebullen om gymnasieval. Snart kommer en ny design och en ny header in här på bloggen! Bäst sassa har jobbat på en, thank you my love. Nä nu ska jag sova, eller ska i alla fall försöka. Godnatt och puss på er

it's the end of your happiness

Gick skola till 2, sen var det skolhandboll till ca halv 4. For hem och gjorde en smoothie och satte mig framför so böckerna. Prov imorgon, taggar inte! Våran söta granne Ulla (oskars farmor) kom över med hemma gjord palt, så det blev våran middag. Sitter nu med so böckerna men det går inte direkt framåt. Käkar mango, fiii faen vad gottigottgott

Dag 2

Dag 2 - 10 saker jag tycker om.

1 - jag tycker om människor.
 2 - jag tycker om min pappa.
3 - jag tycker om mina vänner.
4 - jag tycker om avokado.
5 - jag tycker om att jag är jag.
6 - jag tycker om att bli kliad.
7 - jag tycker om att dela säng med någon.
8 - jag tycker om min klass.
9 - jag tycker om att busa.
10 - jag tycker om att träna.


en gammal bild på mig och christoffer.
detta är en person jag gillar, alltid lika kul!


it's just a season




jag kan nästan inte fatta att jag har varit så här brun?
man jag skulle göra vad som hellst för att bli det igen.
Hatar denna årstid,
tro det eller ej, men fanny maria lindblom säger det:
Jag vill ha sommar


emma öbban öberg


vill bara säga
att du är både saknad och älskad.
För både mig och många gånger.
Jag saknar att möta dig i korridorerna, när man möttes av ditt leende på läpparna.
Jag saknar att se dig kötta på fotbollsplanen.
Jag saknar dina kramar.
Jag saknar att bråka/busa med dig.
Jag saknar att se dig kämpa.

Jag älskar att du aldrig ger upp.

Du och jag
vi har haft våra stunder,
vi har varit jättetighta och pratat om verkligen allt.
Du vet saker om mig som ingen annan vet.
Jag vet saker om dig som jag inte tror så många andra vet.
Hade man en tanke så kunde man dela den med dig.
Du hade alltid tid och lyssnade.
Och det bästa, jag kände ditt förtroende och jag kände att du litade på mig också.
Det finns så mycket jag skulle vilja ändra på om jag kunde.
Så mycket onödigt.
Du och jag
vi gick ifrån varandra, undvek att prata med varandra
och bara lät allting rinna ut i sanden.

Jag hoppas att alla där nere har insett vilken brud du är,
världens underbaraste.
Och jag håller alla mina tummar och tår
att dom kan hjälpa dig.
För är det någonting jag önskar mig här i världen
så är det
att du ska få ha det bra
och att du ska få leva livet.
Ett liv utan alla tyngder från det du har i väskan.
Jag hoppas dom i Västevik kan rensa den åt dig
och jag hoppas du ger dom en chans.
du är emma krigaren öberg, visa nu det!

det går verkligen inte en dag utan att jag tänker på dig,
och jag är nog inte ensam.
Men jag vill veta att du har en plats i mitt hjärta,
en plats som alltid kommer vara din.
Jag städar den åt dig medans du är borta
så att den ska vara fin när du kommer tillbaka.
För det vet jag att du gör.

När du kommer tillbaka till norr
så hoppas jag att du vet att jag finns här.
I alla lägen.
Alla vi tänker på dig och vi säger fortfarande att du är ledig.
Du lämnar aldrig våran klass
och definitivt inte våra hjärtan.

Jag önskar jag hade fått träffat dig när du sa hejdå
men alla hade inte den turen.
Önskar att jag fått ge dig en sista peppande kram.

Vill inte att du ska glömma OSS
ibland är jag rädd för det.
Men jag vet,
jag bara vet,
att du minns.
Att du vet att jag finns vid din sida tills världen vänder.

"gör du gör jag"
var vad vi brukade säga.
Dumt nog.

jag saknar att klia dig.

jag älskar dig.


you said that everythings was fine

drog till brolle/bråt/båt/anton och var med folk. Alltid lika trevligt, och max var på ett jävla humör och det gjorde inte saken värre;)
åkte epa hem sen med sosso, var hemma strax efter nio. Gjorde klart dom sista frågorna på so:n, men kan ändå ingenting!
sen satte jag mig här kl 10, gjorde nå skit på facebook men det var ovärt som fan.

Har fått det jag beställde från newbody, sporttop och sockar. Lööööv
Ska fixa lite och sen är det sängen som gäller!

asså den här jävla webbcamen suger! man ser ut som ett offer på varenda jävla bild, ge mig en annan tack!?

att inget är förevigt är väl underförstått

Det gick bara bra på gymet! Men vet ni vad jag har upptäckt? När jag tar i med överkroppen, framförallt armarna så rycker det i min läpp/kind..haha! Slutade kvart i fyra, for hem och plugga, sov och har även ätit nu. Ska vila lite till, sen plugga och sen ut!

I hope you will give me a chance

Är på gymet nu, börjar om 13.35 och har då svenska och so. Vet inte vad som händer sen, men vi lär ju se:)

Dag 1

Dag 1 - 10 saker om mig själv. 
 
1 - jag har jättedåligt självförtroende. 
  2 - jag hatar att vara ensam.                 
 3 - jag älskar mina otroliga vänner.       
   4 - jag har börjat med "mitt nyttiga liv".  
 5 - jag älskar fart och fläkt.                    
      6 - jag älskar mitt handbolls & fo tbollslag. 
        7 - jag har alltid gillat att ungås med killar.   
8 - jag älskar djur.                                 
9 - jag vill inte vara singel                      
   10 - jag är egentligen röd/orange hårig       


what to do

god morgon allesammans!
rise and shine eller?
jag har en låååååååång skoldag framför mig.
på hålet som är en och en halv timme så ska jag på gymmet, då har jag gjort bort det för dagen.
går sen till strax före 4, ZZzZZzz

hahah gullet! you make my day


oh sexy

Alex pettyfer kom förbi. Så nu ska vi krypa ner i sängen, godnatt igen ;*

just a little bit stronger

suttit och gjort klart alla 10 dagarna!
träningen gick sådär, jag har inte tur med tränare kan man då lugnt säga. Men ska inte gå in på det för jag blir bara irriterad..

kom hem kring halv 10, duschade och satte mig här.

bjuder som fan på en fresssh tjäj!
har gjort mig en smoothie på vaniljyoghurt, frusna hallon och frusna blåbär. MUMMA säger jag bara

men ska börja stänga ner, måste få sömn eftersom jag var så himla trött imorse.
puss, sov gott på er :)

sorry but I can´t wait

Dag 1 - 10 saker om mig själv.
Dag 2 - 10 saker jag tycker om.
Dag 3 - 10 saker jag ogillar.
Dag 4 - 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 5 - 10 favoritplagg
Dag 6 - 10 saker jag inte kan leva utan.
Dag 7 - 10 viktiga personer.

Dag 8 - 10 av mina favoritlåtar.
Dag 9 - 10 sätt att vinna mitt hjärta.
Dag 10 - 10 bilder jag tycker om.

tänkte pigga upp bloggen med en sån här!
varje dag kl 12 så kommer en ny

hope you like it


to give my self a smile




nu har en vecka gått utav mitt nyttiga liv!
och vill ni veta en sak? jag är inte ens sugen på annat
äter kanske inte världensbästa mat, men kan inte lägga det på pappa.
Men skippar i alla fall det onyttiga och rör på mig varje dag
träning/promenad/gym

tanken med det här är inte att gå ner massor i vikt!
utan jag vill må bra
vill kunna titta mig i spegeln och inte hacka ner på mig själv.
Därför gör jag detta!
men det ingår att tappa några kilon i det där med att må bra.

om ni ser en sån här varelse passera så var lugn..
det är bara jag

hehee


om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?


var och tränade på gymet efter skolan, cyklade i 40 min och körde sen ben, armar, och mage.
Det känns alltid lika bra alltid efteråt;) håller ni inte med?

käkar nu, som ni kanske ser..hehe
ska fixa lite här på datorn och sen halv 8 har vi träning på heden. Tagga vädret! ehm...?

jgk

så trött som jag var imorse har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. Ögonen gick ta mig fan inte att hålla öppna! men jag lyckades i alla fall pallra mig till skolan, har nu gjort klart hk provet. Känns skönt!
går skola till 20 i 3, sen gym och sen fotbollsträning

he's eyecandy

hade inte så höga förväntningar på filmen men den var faktiskt bra!
grymt bra till och med
men jag gillade inte slutet, den slutade inte alls som jag hade hoppats på.
Men om ni frågar mig så är det värt pengarna, (fastän det var pappa som betalade)


alex pattyfer
så jävla snygg jag dör typ!
rawr på dig pojk


då vi gick hem inatt så var Jonakk också med, förlåt för att jag glömde dig sötnos

Hemma från träningen och duschad, drar på bio med pappsen nu! I am number four. Puss

on the road

Vaken sen ett tag tillbaka! Vad som händer idag vet jag inte. Vet bara att jag ska laga middagen och träna inför praktiska hk provet. Sen är det fotbollsträning! Men ska upp och käka frukost, sen? Vi får se

in high heels

Go kväll! Är hemma från en trevlig kväll med folket. Vid sju for jag till sebbe där folk var, sen var vi på pit stop och Willys. Sen tillbaka till sebbe. Alla förutom jag, Jonas, max, chrille och Emil hade tydligen farit till phille.. Vi gick till chrille och sen bestämde vi oss för att gå till phille. Jag, Jonas och sebbe traskade till han och för dom som inte vet så bor vi i öjebyn och han på annelund, vilket är ändå en ganska bra bit. Var hos phille med folket och de var nice. Sen kl 2 började jag, sebbe och brolle gå hemåt. Hade högklackat och de är inget jag rekommenderar! Fyfan kändes som att fötterna skulle ramla av. Var hemma ca 20 i 3. Ska läsa lite frida och sen sova! Puss

beauty factor

Ligger hemma och läser Frida, men ska ta tag i de här och gå ut och gå en sväng. Sen när jag kommer hem är det inbakad fläskfile, jag klagar inte!

it goes like bom bom bom

kvällen igår hos lars var grym! helt ärligt, eller kunde kanske ha varit lite bättre för endel!
kring halv 3(eller nå) gick jag, ellan och glenn hemmåt. Köpte korv på shell och sen gick vi till glenn ett tag och tog sen taxi hem. For och hämtade moppebilen hos hemma och var här kvart i 4.
jag vaknade 10 över 12 och ellan vaknade ganska nyss, ska käka frulle nu :)

Ikväll blir det öjebyn!

bra bildkvalla? naiinaii

i'm so crazy

freeeeeedaaag!
gick skola till 20 i fyra, hade hk prov. Får göra klart det på´måndag, älskar jenny♥

är nu hos ellan med hon, jenki och sassa. Sen drar vi till lille lars som fyller 12 :) eller 18? minns inte riktigt..
slaggar(sover) hos ellan i natt.
- vad gör vi?
- NU KÖR VI!


erkänn grov?
lullu och toto, lycka till att bli grövre!


ursäkta värsta sura/seriösa minen! hahaha, förlåt
men ska fortsätta locka håret nu, eller sassa gör det

love life? now? YESSS

RSS 2.0