feta lögner

läste mina kommentarer och då är det någon som har skrivit om emma:
från ...
-det var du som nyss tyckte hon var falsk?
från anonym
- haha omg först snackar du skit?

m.m...
jag har förfan aldrig snackat skit om emma! jag har just börjat känna henne och har aldrig dömt henne över dom ryckten som har sagts om henne! blir så jävla förbannad när jag läser det! stå för vad du tycker, kommentara inte anonymt era fegisar!

vet någon hur man kollar upp IP-nummer?

vimmel

så mycket skola, allderles för mycket skola! jag är redan less, någon mer som är?
Igår for vi ett helt gäng till hanna och var där och hade kul, en film rullade men det var inte precis så många som tittade, hår färgades och sen gick vi ut och grillade i mörkret. En jätte kul kväll!:) dom som var där var: jag, hanna, julia, amanda, tess, lasse, tobbe, larsson, elin ä, sosso, johan, matilda, issa, viktor, johanna, elin malm, jennifer, madde, fredde, david, emma,  hoppas jag inte glömt någon! :)
Idag ska jag till min lovely mormor, en som har varit min förebild under hela mitt liv! vi får se vad vi hitter på, kommer hem någon gång imorgon.
Ha en bra helg! :)
kyss
- bilder från kvällen får ni någon annan dag-

livet leker

Måste ju som börja med att säga att dagen har varit toppen! (Y) verkligen! dagen började med hk och så fick vi sluta ca 2, efter det for jag och emma till lasse med han och larsson. Vi lejda oss och hade krig, leta kläder, m.m. Sen for jag hem och åt och då jag var klar cyklade jag larsson och lasse till emma och lyckades ta oss in i hennes hus! :D efter det cyklade vi till hedén och såg fotboll, träffade även min mamma. Efter vi varit där for vi till emma en snabbis och sen for vi till matilda och issa. Och förresten så var matilda, hanna, issa, johan också på hedén och sen kom tobbe och david. Jag och emma for därifrån sist och det var kanske strax efter halv 10, då stod vi ute och pratade om problem och sådant! fy så underbart<3 vid 10 cyklade jag hem och efter det har det inte hänt mycket. Imorgon är det lång dag och sen träning, skoj! :)
men nu ska jag bjuda på en före-efter bild

g har egentligen mörkare hår än vad det ser ut på efter bilderna, om ni ville veta! ;)
tack emma för en helt underbar dag, helt seriöst!


hårfärgning och ansiktsmask

hej alla som tycker att jag ska bli bättre på att blogga!:D hahah, jag vet att det inte blir så ofta men skolan har ju börjat om och jag har bara inte tiden.
Idag hade vi sovmorgon till 10:25 och det var sjukt härligt! Mindre härligt var att vi gick till halv 4 :( som typ alla andra dagar...
Efter skolan la jag mig i soffan och såg tv tills pappa kom hem, då for vi och handlade och efter det gjorde vi kyckling sallad och det var mums! efter det så for vi till hortlax där min storebror och hans mamma bor, han fyllde 17 idag så det blev tårta och lite sånt. Efter det for vi hem och då var klockan kanske 8, då for jag ut och cyklade ungefär en min först bara jag och musiken, sen när jag kom tillbaka så testade jag att cykla med rocky (hunden) för första gången, det gick faktiskt bra men lite läskigt är det allt ;) efter det började jag färga mitt hår, mellan brunt stod det så vi får väl se. Satte även på mig en ansiktsmask och snygg blev man! :) ska snart torka håret och se hur det blev, sen äta någonting och efter det gå och sova, skola trotts allt imorgon.
bilder får ni någon annan dag! :)

saknar dig bruden <3

åh gud bruden! <3

3:a i lilla vm


finns det någonting bättre?<3


så förbannat underbar!<3



bjöd på lite bilder som jag inte hade fört över pga att min mobil har ju gått sönder men då förde jag över direkt från minneskortet istället.
Ja som rubriken säger så kom vi 3:a i lilla vm, det är väl i alla fall bättre än ingenting alls! :)
men nu måste jag gå, skriver mer någon annan dag..
skola imorgon -.-
godnatt mina sötnosar!:)
pusss♥

ursäkta uppdateringen, allt e mitt fel :)

förlåt mig så jätte jätte mycket! men tiden har inte funnits och har helt förträngt det.
Nu har ju då skolan igång, igen. Och nu kör vi sten hårt på 8:an som jag egentligen inte har fattat att vi går i, känns som att vi fortfarande går i 7:an. Men sak samma, samma skithåla.
Idag var våran klass på¨norrstrand för vi hade klassens dag. Där badades det, spelades volly boll, kubb, och sådant. Vi fick väl fara därifrån ca 12. Efter det for jag och matilda till dollar-flüger färg-EM möbler-ö&b och sedan hem. Jag ska få göra om i mitt rum, ÄNTLIGEN! så vi var och kollade lite, men det fanns då jävlat åssit! :(
Sen har jag varit med amanda, matilda, max, anton och sebbe. Men sen skulle max oxh anton på hockey så då for vi hem. Jag, amanda och matilda bestämde oss för att fara och äta på thai garden, men det blev bara jag och amanda för att matilda inte fick. :( där åts det god mat och efter det for vi till amandas pappa, efter det till nina och micke på degeränget och helv 10 cyklade vi hem för vi orkade inte vara kvar och jag skulle packa.
Men jag har inte packat ännu...(A) det är nämligen så att vi ska och spela lilla vm (fotboll) i boden lördag-söndag. Önska oss lycka till:)
men nu måsta jag packa, vi hörs någon dag!

max e en süt grabb! :) känt i minst 9år och förblir en trogen vän ända till graven, seriöst pojk! :) <3

matilda din hårding ;) också känt i minst 9 år och förblir en trogen vän tills döden skiljer oss åt!<3

amanda min bitch!:) dig har jag känt i ca 8 år men vi är som syskon, små gnabbas om saker men är oåtskiljiga! du och jag genom allt! <3

kiruna/junosuando


så, det var "lite" bilder från då vi var iväg!:) klicka på dom för att få större bild, kommentera gärna! ♥


allmänt

hejhej!:) idag ringde klockan på kvar över 8 och sen halv 10 drog vi iväg till luleå. Jag, sosso, fia och emma skulle spela med f96. Dom/vi förslorade med 3-0´, och helt ärligt så är dom inte dom bästa... ;) men vi 95 tog tag i det och gjorde vårat bästa. Sen for vi hem och jag duschade. Sen gjorde jag maränger och det tog ca 1 timma, och dom ska vara i ugnen i 2 timmar och nu klockan 5 ska jag ta ut dom. Halv 6 har vi träning, men vi får se om jag kan vara med för jag har jätte ont i benen :(


nu tänkte jag bjuda på lite blandade bilder från senaste veckan ungefär.. klicka för större bilder
    

      

1.kusin hanna, kusin tilda, bror rasmus.
2. spikmatta.
3. prynader.
4. fanny.
5. gården hos mamma, för dom som inte vet hur det ser ut där.
6. också gården
7. mamma och kusin daniel plockar hallon
8. kusin daniel
9. felix min älskade kisse, 13 år och nära döden :(
10. skor jag köpte i kiruna för 50kr
11.

mmmm

tro det eller ej, jag lever. Med marginal
matchen mot kiruna i kiruna vill jag inte ens nämna..
Matchen i junosuando vann vi med 4-1, och dit ska jag aldrig mer! fyfan vilken håla och fyfan vad knott!!!!!!!!

the star was bright, fernando


i lördags var dom flesta tjejarna från leget hos sosso och såg film och så, det var en kul kväll :) efter det följde jag med amanda och sov där, i söndags så stekte vi på stranden och tog det chill, sov där en natt till och på måndagen gick vi på stan men jag hade bara lite pengar så det blev bara en glass för min del. Jag for hem tidigare än dom andra för att jag var så trött och orkade helt enkelt inte gå nå mer. Hämtade mina saker hos amanda och sen kom pappa och hämtade mig. kl 17:00 hade vi tränning och det gick bra! efter träningen for några i laget och såg dam matchen, öjebyn förlorade tyvärr.
idag får vi se vad som händer, och imorgon far vi till kuruna med laget och blir där till natten mot fredag.
:)

film tips (Y)

tjoo alla film sugna, :)
har sett en film som jag verkligen älskar<3
och jag tycker verkligen att ni borde se den,
- honungsbiets hemliga liv -  kanske låter som en barnfilm men det är det inte, den är riktigt bra och man kan inte slita sig ifrån den.

och jag älskar skådespelaren Queen Latifah, så himla härlig alltså!

tnk you bby

tackar tess för den nya headern och designen, det var väl behövligt! :) kysss♥

jag skulle offra allt jag äger och har för dig

tjoooa mina läsare!:) Toppen dag idag då?! Värmen kommer tydligen till piteå i år trotts allt, det har sett mörkt ut men nu går det mot ljusare tider.
Tuppen gal klockan 12 imorse och trötta tjejer i fanny's rum hasade sig upp. Gnuggade sömnen ur ögonen och lättade på hungern genom att mata magen med ett par mackor eller så. Senare drog vi borsten genom håret, rullade upp gardinen och sträckte på oss och gick ut. Hallon vi plockade, men det mesta missade bunken och landade i våra magar istället. Tobias kom även och gjorde oss besök, det var minsan en fröjd för ögat må ni tro! rawr på gossen
sedan besökte vi den lilla kiosken i våran kära by och där fann vi oss en glass, en exklusiv mjukglass med strössel. Efter detta uppdrag skulle våran kära tobias hem och systeryster skulle hem och kamma sig en extra gång för att sedan besöka en bröllops fest. Hoppas fröken tar det lilla lugn ikväll, vi har trotts allt match imorgon. Och då skulle det inte sitta fint med skavsår på tårna och bubblande mage från gårdagens festande. Nej nu ska vi inte ta ut någonting i förskott, hon kommer sköta sig så bra såå.
Fanny uppsökte sitt hem och där efter besökte hon och hennes far ica, jo det må ni tro att det har vi faktiskt här i vår kära by. Där inhandladet förvånandvärt ham mat, joviss, jag lovar. Efter detta satte vi oss i lådan med fyra dörrar och en motor och begav oss hemmåt. Sedan dess har klockorna stannat och energin har vi laggt på hyllan. Kvällen kommer spenderas på att vila kroppen och ladda krafterna för imorgon då är det fotbollens dag som gäller.
Min kära kamera har också fått vara med en liten stund idag, men det hann knäppas 104 bilder. Och jo, jag tänker dela med mig.

jag och min käraste<3

•Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går.
Du förblir fader vår.
Amen•

fröjden själv för ögat, min gosse kyl ner dig lite.

sööööötisar

sitter hos tobbe just nu och vi ska snart hem :( P:ê min käraste ska sova hos mig och vi får väl se vad vi hittar på idag/inatt ;) sov så gott!
pussar

HAHAHAHAHA, KOLLA NU!

SATT OCH KOLLADE ¨PÅ SOMMARLISTAN.BLOGG.SE , fy fan så jävla kul. Ni bara måste kolla, http://sommarlistan.blogg.se/
kolla igenom allt när ni ändå är där, dom till och med skriver roligt. ;))

himlen är oskyldigt blå


ännu en dag i sängen

jani, rubriken säger allt. Är inte frisk ännu så dagarna består av sängliggande. Men var faktisk ut ett tag och plockade hallon, men jag har ingen ork i kroppen så jag kan inte hålla igång så länge, ack-ack. Men nu ska jag sluta åma och tycka synd om mig själv för det gör ingenting bättre!:)
imorgon har vi träning och såklart så kommer jag missa den, men ska nog dit och bara sitta på sidan. För jag smittas ju faktiskt inte, det är bara orken som behövs.

halloooooooooooooon<3

farfar och far! <3

rockyponken

man får vara sliten ibland

öroninflamation!!!!!!!!!

igår kväll fick jag konstig i örat, men det gjorde inte ont. Sen på natten vaknade jag av att jag hade jätte ont i örat och sen imorse så for vi till vårdcentralen och då konstaterade läkaren att jag hade en ordentlig öroninflamation, så nu käkas penselin -.- + massor med andra medisiner, jag pallar inte! det är sjukt jobbigt, blääääääääää
så nu blir det bara vila, vila och vila.

det här lever jag då på nu, har nästan ingen smak kvar och är aldrig hungrig så jag lever inte på mycket just nu.
högst upp från vänster: kåvepenin (penselin), alvedon, nasoferm (nässpray), noskapin (hostdämpande), ipren


hosthost

hemmahemmahemma.
Kom hem från umeå igår kväll kl8 och var väldigt trött. I Umeå så kom vi 3:a i 95 gruppen och det var väl ganska bra, men vi hade sattsat på guld men tyvärr så blev det inte så.
Umeå blev en besvikelse för min del och dom flesta kanska förstår varför, ni som var med alltså..
Just nu har jag massor med hosta och ont i halsen. Så idag var vi på apoteket och köpte hostmedisin, nässpray, bafusin, och alvedon, och nå blåbärs grejs åt pappa. Och sen gick vi till småstaden och köpte glass med jag orkade nästan ingenting och sen gick jag och köpte en bh på kappahl som var väl behövlig! grymt skön är den.
efter det for vi och handlade på ica och sen bar det hem.

Min mobil har ju varit på lagning () och medan jag var i umeå så hämtade pappa ut den för att den var klar. Och sen igår när jag skulle öppna den och använda den så var det en annan mobil?! ;ooo en mycket snyggare och den såg ut att vara mycket bättre än min förra, och sen läste vi på papprerna och där stod det att jag hade fått en utbytes-telefon för att det var ont om w595 och att min förra inte gick att laga. Så jag var lycklig, ända tills jag skulle slå på den.
Displayen var trasig........förbannat!
Så idag var vi och lämnade in min nya mobil som jag inte ens hade använt. Och dom sa att jag hade haft en himla otur som fick en mobil medfraktskader. Men sammtidigt så sa han att jag hade fått en himla bra utbytesmobil om man gämförde med min förra, denna var värd ca 2000kr mer..heheheh, så då blev man lite lyckligare igen. Men nu är det bara att vänta 3veckor till och sen får jag hoppas att mobilgudarna inte bråkar med mig mera! ;)

det här är då den nya mobilen:D
men ska dra nu, snart mat. pusss :)

RSS 2.0