uff, umeå fotbolls festival

                                                                         -umeå-
JANI, idag drar vi ner till umeå. Jag åker dit med amanda + familj och sover i en husbil dom har lånat. Men sover bara en natt där och resten kommer sovas på förläggning med laget. Kommer bli grymt roligt. Vi har 4 grupp spelsmatcher och sen får vi hålla tummarna om att det går bra. Sms:a gärna under hela helgen! :) 073-0465176
Och nån kväll blir det väl disco får man då hoppas i alla fall! :)
                                                                        - umeå - 

I måndags var jag amanda och matilda på stan och shoppade, jag köpte kläder för ungefär 900kr (?) det var väl behövligt, sen var det träning och efter träning drog jag till mina kusiner för hanna fyllde 18 i fredags! :) var där till 10 för sen ringde pappa och sa att han skulle till raffa och äta rökt fisk, och det kunde jag bara inte motstå. Det var grymt gott, och raffa var riktigt gullig och sa massa snälla saker till mig, han är som min andra far! vi for vid halv 12.
I tisdags så fixade jag fram lite saker som skulle packas och så. Sen var det träning, och efter träningen skyndade jag mig hem och duschade och sen drog jag till renberg. Där såg jag, matilda, amanda, matilda, emma, julia och hanna på film och sådant. Det var en kul kväll med brudarna :) vi for väl hem halv 12 eller något sånt
Idag så steg jag upp ganska tidigt för att vara mig, åt frukost, och sen har jag packat. Och nu sitter jag här, vet inte riktigt när det blir att vi far, men efter 1 i alla fall. 
Så det kommer dröja ett tag innan ni hör av mig, men ha det bäst så länge! :) 
pussss♥
 
har haft låten tidigare men jag älskar den verkligen! så sjuuuuuuuuuuukt bra

It's over

tjoblahobla mina töntar! :D
söndag igen då, igår var jag ju då på pdol på kvällen och det var grymt kul!
Först så var vi hos elin och fixade oss, jag, jennifer, madde och elin. Och efter ett tag kom fredde. Sen fick dom andra skjuts in till pdol med jag cyklade för jag var tvungen att ha med mig min cykel eftersom jag skulle cykla hem med pappa någon gång på natten. Vi for in kanske halv 8 (?) vi såg erik hassle och promoe. På hassle's konsert var det ändå inte så jätte mycket folk, men ändå hyfsat. Men vi hann inte höra "hurtful" för att rasmus och fredde vill gå -.- . ojjustdet, rasmus och johanna var med oss där också. Sen gick vi och åkte karuseller och gick in på discot, och gissa vem som fick åka batman gratis 2 gånger?! :D jag såklart ;)
+ att det var mycket annat som hände.
KL 11 gick vi och såg promoe. Där var det mycket folk kan man lugt säga! Vi trängde oss in i gröten där framme. Alla puttade och drog i mig som fan, jag stod lite framför madde, elin, jennifer och fredde och när folk skulle fram så drog dom med mig också. Och tillslut fick jag lite damp och kötta ner alla..typ ;) och när vi då stod där så var det en tjej som svimma i mina knän?! hon fick väl inge syra och föll ihop, ändå läskigt. Vi hörde inte svennebanan som vi ville höra, jag vet inte ens om han sjöng den? Vid 12 gick vi därifrån och åkte star dancer, sen halv 1 skulle jennifer och madde hem, och just då var jag bara med dom. Så då vart jag själv, gick in på discot en snabbis men pallade inte, sen försökte jag få tag i min far som var omöjligt, men tillslut gick det. Vi träffades på ett ställe och sen gick vi och köpte mat, och sen cyklade vi hem.
Idag har vi match mot p96 på gotis, kom och heja!:) vi ska då träffas där kl 5 men jag vet inte när själva matchen börjar.
Men nu blev det mycket skrivande här, vi hörs :)

erik hassle, dock inte min bild. Men var bara tvungen att ta en bild där man ser hans hår, det var fan fult ;)

promoe, inte heller min bild.
tjiiiiiiiiiiiiiiiiing

så jävla stupid människa

nu e de fredag igen, mjo då ;)
PDOL rockar alahs sockar!
igår så for jag och madde till pdol med hennes farmor, farfar, faster och syster. Men sen gick vi med några andra också. Halv 4 for jag hem och åt lite lätt och kvart i 5 for jag på träning. Efter träningen så for jag hem och duschade och sen for jag och pappa och åt på "maxim" för att "fira" att pappa har semester. Jag tog en kycklingsalad som smakade skiten själv!
sen for vi hem och bara tog det lugnt.
Idag vaknade jag 2 minuter i 10. Låg kvar ett tag och sen gick jag upp och åt och fixade mig. Det var verkligen inte min dag. Hittade ingenting att ha på mig! håret ville inte bli som jag ville! ingenting gick lixom rätt, och jag har fått så nån gång tidigare, man blir typ helt frustrerad. Börjar svettas och får typ ont i magen, fan så obehagligt. Sen efter 1 cyklade jag in till stan och skulle vara med madde och sofia. Vi gick även omkring med hanna h, linnea, elin. Och ett tag julia, matilda och hanna. Åkte bara en karusell idag, och det blev såklart batman (Y)
sen vid 5 så skulle alla fara så då for jag hem till mig. Då jag kom hem så berättade pappa att morfar hade lagt in 500kr på mitt kort  (han som jag inte har träffat på ca 2 år?). Överlycklig ringer jag till han och tackar så mycket för pengarna och vi pratar ett tag. Och bara några minuter efter vi änligen hade avslutat samtalet så ringer han igen.. Jag suckar och lyfter på luren. Då berättar han att han har lagt in 500kr till!!!!!!! :ooooo alltså 1000 fucking spänn! Fy felum vad glad jag blev! Dom kommer spenderas på kläder!
men nu orkar ni inte läsa mera det vet jag ;)
så ni får bilder, vi får väl se hur många det blir :)



samma bild bara omgjord på lite olika sätt, bruden jag älskar dig!<3

alibaba, ;)

isso, voka och madde! sötnosar :) <3

batman<333333333333333

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, MADDE?!?!? FAN VED KUL DET VAR ;)))

jodu ;)

gillar bilden, madde som är fotograf ;)

älskling

virvel vinden?! :)

min och maddes favorit karusell!:)

snygging<3

madde och jennie taggar för batman ;)

in the air

up side down

break dance

<3

livet är som en tärning, sex är det bästa man kan få!

tjjooosan!;) här sitter jag och madde och är lite lätt upphettsade.
PDOL ROCKADE!
isso ver också med och sen träffade vi johanna och ida så vi var med dom. Först så gick vi bara omkring och det sög. Men sen så skulle vi åka batman, och han som skulle ta biljetterna tog dom först och sen tittade han på madde (som då är blondin) och sen gav han tillbaka dom, tusk som han var! så vi åkte gratis! :D då gick vi och åkte stardancer, och sen träffade vi några fulla norrmän, som var kanske 20 år? dom bjöd oss på åk,först åkte jag och hanna med dom, hon och "daniel" i en och jag ocg "joakim" i en annan, det blev break dance. Och medans vi åkt så snackade joakim skit mycket med mig men jag fatta ju inte ett skit, norska är fan inte likt svenska. Men jag kunde faktiskt förstå en del ord som inte alls var samma som svenska *stolt*
direkt efter det så gick vi och åkte alibaba, då var det jag, madde, sofia, och norskarna. Fan vad kul det var, vi skulle skrika allt vad vi kunde enligt joakim. Haha, fail ;)
efter det så gick vi ifrån dom, dom hade ju bjudigt oss tillräckligt.
+ att vi har gjort massor med annat.
I slutet så gick vi även med hanna holmström och sofia andersson.
Kring halv 11 gick jag och madde till cyklarna och började cykla hemåt, pissnödiga som vi var.
Väl "hemma" sp åt vi lite och sen har vi bara fulat oss! ;)
haha,

min älskling<3

lyssna på denna undebara låt


gavin DeGraw - Chariot

just det fan, jag har ju blogg

hahaha, kom ju på att jag också har en blogg som jag kanske ska skriva på (A)
idag är det då onsdag för dom som inte visste det.
Igår så for jag till munksund och var med elin och madde. Vi gick på stan en snabbis och så åt vi från subland. Sen skulle madde till hennes farmor och farfar och äta så då for jag och elin till hon, hon plattade bland annat mitt hår, och så tog vi det mest lugnt. Sen kl halv 8 hade hon fys träning, som jag satt och tittade på. Lite roligt att se hur dom får slita, lilla munksund! ;))
Efter det for vi till hon igen och hon duschade snabbt och sen kom eva (hennes mormor) och hämtade oss och skjutsade oss till öjebyn. Min cykel blev kvar hos hon i munksund för att det blev tjorv med cykelstället. Men då jag kom hem så sa pappa att han ändå var hungrig så vi for och hämtade den, och sen köpte vi mat på max. For hem och tog det lugnt. Jag har haft JÄTTE svårt att sova på sista tiden, jag vet inte hur man somnar?! jag blir galen.
Just nu så står jag i köket och väntar på att degen till mina sockerkringlor ska jäsa, det är typ det enda jag har gjort idag + dusch. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och  så. Ikväll blir det PDOL med madde och voka. Blir säkert skoj. sen sover jag hos madde, så vi hörs :)
pusss

inte min bild dock

häng dig och släng dig i en gardin,

tjaa, söndag idag då! har suttit och hållt på i Photoshop ett bra tag och lärt mig ganska mycket faktiskt! *stolt* ;)
Har bara ätit frukost idag, ska nog på pitstop och köpa en sallad typ nu ;D
ville bara skriva ett kort inlägg så ni vet att jag fortfarande lever!
här får ni lite bilder som jag har redigerat, jag suger, men hallå?

andré <3

gissa vem? ;) oseriös redigering

häst, mat alltså :)

today I walk alone



dock suddig bild, men så här har jag då sett ut idag! :)
linne: gina
shorta: jätte gammal, från h&m
Shorts: h&m
tights: H&M

n skillnad alls" hahha, eller så är det de ;)  se vad man lätt kan göra i photoshop

att försöka leva utan dig går bara inte, du är mitt allt, och nu menar jag det varkligen! mitt hjärta slår för dig andré<3
överredigerad bild (A)

lite bilder bara :))

fullthus

hejhej, idag har det varit åter en slapp dag. Vaknade halv ett och jag vill verkligen inte sova bort dagarna men det blir bara så. Sov på luftmadrassen i natt igen, riktigt skönt faktiskt. Har fixat mig och så har jag varit och handlat lite. Gjorde nyss efterrätten och det blir pannacotta, och till middag blir det grillat kött, m.m. Raffa och lasse är här, pappa och dom har "herrmiddag" men jag skulle snarare kalla det gubb middag! ;)
Ryggen har blivit bättre, men inte fult bra.
Sitter just nu på bänken i köket så ni får en direkt bild


yeeey
ikväll blir det bara chill igen, sms:a gärna!:) 073-0465176

SEE YAA

spotify of life

oj så bra, brorsan har laddat hem spotify på den bärbara så nu har jag det! Fyfan så bra ändå, har gjort min spellista nu och så, vad tycker ni andra som har det, gillar ni det? :)

och för er som inte har det, skaffad det!

så jävla besviken

pust

min rygg gör så himla ont!
igår så åt vi då hos amanda, hennes pappa gjorde lax i ugnen med massor av goda saker och grönsaker, + en as god sås! så jävla gott det var! Vi for från dom då vi hade ätit och då var klockan 5 över 6, man kände stressen. Jag var hemma strax före kvart över 6 och då skyndade jag mig bara att klä på mig och sen for jag till träningen. Den gick väl inte bäst, var så mätt och ont över allt. Efter träningen skjutsade jag hem amanda och sen duschade jag och såg på tv, bestämde mig för att sova på luftmadrassen för jag hade så ont i kroppen och jag tycker det är härligt att sova på den. Sov till halv 1, men egentligen skulle jag upp kl 10:40 men det gick inge bra. Idag har jag då bara legat för att min rygg smärtar och så. Gick ut till glassbilen och köpte glass, det var typ 10 år sen sist. Ska egentligen vara med madde ikväll men med den här ryggen får vi se hur det blir med det.
Och nu råkade jag trycka på någon knapp så att texten blev konstig. :s
 
suck
 

tröttbrud.com

raise your voice

Hallojsan, förlåt för ingen uppdatering men har inte varit hemma och har inte orkat lägga tid på datorn. I Tisdags for jag och amanda hit till hennes pappa och så sov vi här. Vi har mest tagit det lugnt osv. Vi har sovit här 2 nätter fast idag blir det att vi far hem till öjebyn, eller i alla fall jag. För vi har fotbollsträning i det här finfina vädret och så saknar pappa och kisse mig. Och brorsan kommer tydligen idag. Igår kväll så var jag på bio, såg harry potter med tess. Det började dåligt och föreställningen blev försenad och det var till en del vårat fel. Eller egentligen inte, stolen som tess skulle sitta på var trasig, den lår på golvet, så JAG fick gå och hämta domsom jobbar där och dom var tvungen gå fram och tillbaka mellan allt folk och tillslut var stolen fixad. Det var FULLSMOCKAT i båda salarna. Och i slutet av filmen så var det så grymt varm dät inne och i stort sett inge syre. Alla satt och fläkta och så.
Filmen var hyfsat bra, ni som har följt Harry Potter filmerna tycker jag lugnt ska fara och se den. Den funkade!
I natt/i morse så somnade jag och amanda kanske halv 5? he-he, lyckat! men vi la pussel med Emma och Jessica, och då somnade Amanda och efter det så var hon ju inte trött längre.
Idag har vi bara tagit det lugnt här, snart blir det mat och sen far vi hem och byter om.
Vi hörs någon dag, :)
pusssen

ska kissen heta Fjompi (uttalas fjåmpii) eller Fräckis? ;))


ni får en härlig låt också

HAHAHAHAHAH, SERIIIIIIIIIIIÖÖÖSTT

HAHAHAHAH, asså ni bara måste gå in på youtube och kolla på " nobody's perfect " och så trycker ni på den där det är ljusgrön bakkrund! oj så jävla lejd unge, förlåt att jag säger så men seriiiiööst! piggar lätt upp en, jag dör av skratt...
den gick inte att he in här så jag skickar bara länk och funkar inte länken så MÅSTE ni kolla själva, JAG MENAR DET! ;))

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4

KOLLA!!!!!!!!!!!!!!
det var johanna och madde som visade henne, mohahahaha

en liten film som jag nalla från johanna ;)

bara för att vi vet att vi e cooola
 
johanna, jag, madde och jennifer <3

munksundare i mitt hjärta

hejjj, sitter just nu hos madde :)
Igår for jag hit till munksund på förmiddagen och var till efter 11. Vi hade en ganska så slapp dag fast med mycket cykling hit och dit. Vi var jag, madde, jennifer och elin men sen skulle elin till göteborg så då var det bara jag, jennifer och madde. Och sen på kvällen kom även johanna! :)
Orkar inet skriva i detaljer vad vi gjorde,
idag for jag till johanna ca kl halv 2. Blir att jag sover här hos madde i natt. Skoj!:)
blir att vi är med johanna och kanske jennifer sen också, men vi hörs nån dag!
seee you later, aligator.

godbye my lover

Nog är väl folket fortfarande vakna? ;)
tänkte bara skriva vad som händer imorgon, för jag lär inte hinna blogga någonting då!
På morgonen ska jag nog ut och springa, sen i duschen och sen fixa mig lite lätt. Efter det blir det till att fara till munksund och vara med madde och jennifer. Urs så saknade brudar♥
Vi kommer garanterat ha skit kul och vi skulle typ äta middag på hawai, så hela dagen kommer spenderas med dom!
Amanda for ju då till svinöra med båten och jag kom inte på någon jag kunde vara med. Så jag stannade hemma ikväll, vid halv 9 for jag och pappa till hemmakväll och hyrde filmer, jag hyrde Yes man och I taket lyser stjärnorna.
Vi har läst i taket lyser stjärnorna i skolan, men jag kom inte ihåg så mycket ändå. Själv så tyckte jag den filmen var bra. Inte världensbästa men verkligen inte dålig! :)
Och när jag satte i Yes man så märkte jag att jag hade ju sett den...opss... men jag har tittat på den ändå, den är väl också ganska bra. Just nu är jag dock inte så "inne" i filmen, fastnade vid den här burken som bränner på mina ben, där den just nu ligger.
Men jag ska börja göra mig klar för sängen, ska upp tidigare imorgon för att hinna!
Sov gott era söttmabarn :)

en härlig låt en sån här trist torsdag


1234567890+´

min mobil är ju på lagning, och jag som brukade mobilblogga..... så det kommer inte bli så mycket bloggning för min del nu:(  men ska försöka så ofta som möjligt!
ska gå och se på tv nu, pussssen!♥

MMUUMMSSSSS!

hippie time







någon utav dom här hippie bilderna ska ut på pix, men jag kan inte bestämma mig för vilken! :(
hjälp mig? skriv en kommentar om vilken du tycker ;)

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTAAAAA

it's look like love.'
ÅHHHH KISSE ÄR SÅ SÖT! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.....
hahahah, lite damp ;D
men det var ju bara ett problem... vad ska kattfanet heta?
vet att det är mycket tjat om katten nu men hålla, den måste ju heta nånting?

här är några av dom förslag jag har fått/kommit på själv.. rösta!:)
1. farmor
2. fiffi
3. fröken
4. fröken fräken
5. fantasi
6. fjanten
7. förslag någon?`
rööööössstaaaa!

gilllar bilden ;))
denna kisse ska döpas

jag behöver hjälp!

nu är det så att vi ska och hämta min kisseunge idag :D
men jag vet inte vad den ska heta än...
Det är en hona och jag vill helst att kattens namn ska börja på - F - för det gör våra andra katter, men är öppen för alla förslag :)
skriv allt ni kommer på!
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

några utvalda bilder, mer hittar du på pixbox: fannylindblom


åsa och arne ( årne och asa) vann på liseberg ;)

kalle och isak :)

hanna och matilda :)

<3

räddaren i värmen ;)

invingingen

<3

<3

junior och mickey! :) <3

marcel:) <3

emergiboy (malte) :D<3

orkar inte ladda upp mer bilder, gå in på min pixbox istället! Där hittar du massor med bilder och kommentera gärna :)
Glöm inte att fråga frågor om göteborg nu då!? :D
pusssen

jag ljög..

jag hinner inte lägga upp bilderna ikväll, det tar så läng tid att sortera och fixa dom så ni får dom en annan dag. Kanske imorgon :)
pappa vill inte att jag sitter vid datorn nå mer, men jag fattar inte varför ;s brorsan får sitta uppe hela nätterna men inte jag inte...
men ni får en grymt bra låt istället! Har ALDRIG sett hannah montana, jag lovar! fick nyligen veta att det var hon som sjöng den här låten, lyssna och njut..

some people just talk

jaaaooo, jag lever faktiskt tro det eller ej!
Götegorg resan har varit underbar! började med tårar men det gick över ganska snabbt..
Första dagen gick min mobil sönder, kul ens? nej skulle inte tro det, den gick inte att starta så den har jag inte kunnat använda under hela resan, så ni som har sms:at mig, jag har inte dissat utan den har varit död. Och när jag nu har bytt telefon så får jag inte dom sms som jag har fått då den har varit avstängt, jag vet inte riktigt vart dom sms:en har tagit vägen?!
i alla fall, när vi kom fram på tisdagen så for vi direkt till förläggningen som var på en skola, sen for vi till liseberg. OJ SÅ JÄVLA ROLIGT! jag, kycklingen själv åkte i stortsett allt. Balder och kanonen var lätt roligast!
på onsdagen började matcherna och det gick väl sådär, jag kommer inte ihåg allt som har hänt och vilka dagar det har varit. Men på onsdagen var vi i alla fall på invigningen i skandinavium. Den var grym, massa låtar och mycket skrik, guitar hero och jumbotronen, när låten " I kissed a girl" kom så kom det upp bilder på jumbotronen( som då är en storbilds tv som var i mitten av skandinavium) och första bilden av dom alla var en bild där jag och P:ê pussar bippe, våran tränare på var sin sida på kinderna. Dom kom fram till oss då vi hoppade av tåget och sa att vi skulle kanske komma med där, och det gjorde vi. Ändå grymt! elin och matilda kom också med på den sista bilden!
Under resan har vi hunnit spela matcher, stekt i solen, det har varit kanonväder hela tiden! och så har vi lärt känna tyskar<3 och 2 killar från halmstad om jag inte minns fel(?). Alla var så sjukt snälla, och jag saknar tyskarna massor, för det var som dom jag var med mest. Dom vi var med mest hette mickey, marcel, malte, och några till. Fick ju då snacka engelska med dom men det gick bara bra. Dom var grymt lika oss ändå, trodde faktiskt inte det. Dom var som helt vanliga ungdomar.
Vi har också varit på stan 2 gånger, men båda gångerna var bara snabbt. Jag hann köpa en bh, en t-shirt och ett linne/tunika från bikbok.
tiden har gått riktigt fort där nere, jag har haft så himla roligt.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer...
Om det är någonting ni vill veta från gtb (göteborg) så är det bara att ni frågar!
Vi gör så istället.
 
Folk brukar köra med frågestund, jag har så fast bara om göteborg. Fråga vad ni vill och så kommer jag skriva ett inlägg och svara på dom frågor jag får :)
men nu ska jag bara fixa bilderna och sen lägger jag in dom här, det lär bli ganska så många...
tog +500 st så det är svårt att välja bort några :(
hörs snart, tjiiing

RSS 2.0