danmark

hejhej. Nu ær vi i danmark, dana fotbollscup. Vi åkte søndag eftermiddag till kallax, fløg till gøteborg och sedan med færjan øver till danmark. Sedan åkte vi en buss i kanske en halvtimme till sjælva skolan och vi var framme dær kanske 4 på måndagsmorgon. Nær vi kom dit upptæcker vi att vi ska sova på madrasser som ligger på golvet, inga luftmadrasser som vi hade med oss eftersom vi trodde vi skulle få sængar. Tæckena ær typ 1mm tjocka och vi fick ingen kudde, men ledarna for och køpte dagen efter men dom kuddarna var ju inte precis de skønaste man har varit med om...
Kan lova att man har ganska så ont i nacken och i ryggen efter ett antal nætter på denna.
vi spelade i alla fall våran førsta match på tisdagen, den blev 0-0, men vi spelade inte bra alls. Sen onsdag hade vi två matcher och den førsta blev 8-0 till oss, JIPPIEEE. Och den andra blev också 0-0. Men vi blev i alla fall grupptvåa och gick till A-slutspel.
I 16delsfinalen møtte vi piteå, (kul att møta dom nær man har farit ivøg på en stor cup), i alla fall så blev det en riktig fight. Det slutade i straffar.
Vi gick segrande dær ifrån, kændes skønt. Och piff var jævligt schyssta efteråt må jag sæga! tack før en bra match
Sen igår (torsdag) så møtte vi ett norskt (f*ttlag). Dom gjorde två snabba och vi hade inte ens hunnit vakna till, sen børjade dom spela vøldigt oschysst och nær folk spelar så mot oss så ger vi igen kan jag då lova. Det svors, slogs, drogs, och allt møjligt. Vi lyckades tyværr inte få in något mål så vi gick dærifrån med en førlust.
de sved

menmen, vi lyckades ta oss gode långt ændå, det ær jú næstan dubbelt så stort som PSG så. VI ska vara nøjda flickor :)
idag får vi chilla och gøra vad vi vill, tyværr blev det dåligt væder så de blev inte steek.

Jag, P:ê och elin sitter på biblioteket nu och ja, vi sitter vid datornerna.

men ska førsøka ta mig in på facebook nu. Imorgon far vi hem
Både Hiss och Diss

puss /f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0