we can dance until we die

for som sagt och åt en lite finare middag på badhusparken med musikunderhållning till och med. Sen for vi till tages bara helt random och så satt Sofia och Pernilla där. Så vi satte oss med dom. Sen kom det en massa brudar dit! Tror vi var 15st typ? Sikken tur vi hade, rätt plats vid rätt tillfälle. Var trevligt och sen drogs det vidare till Bersika dit alla fick komma, men sen när vi kom dit vi som körde moppebil så fick vi inte alls vara där. Så då for vi in till stan igen..suck
I brist på annat for vi till Rickard, dom åt och jag och jenki for sen till Bersika och hämtade upp låbi och Pontus och skjutsade dom till havsbadet, snäll som man är!
Sen tillbaka till Rickard ett tag men dom var så trötta så strax efter 1 for vi till shell, bjöd jenki på korv och sen for vi hem till mig. Var hemma här kring kvar i 2?

Väckaren ringer kvart i 11, samling halv 12 på björklunda för sen är det avfärd mot haraholmen för gokart med laget. Sen var det tal om ?picknick? kanske, och sen på kvällen lagfest på kansliet. Så en dag med laget, gött.

Men nu är det godnatt som gäller. Är typ övertrött sen sömnbristen inatt..


asså va....hah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0