Can't control*

Det är inge kul länge, att hålla det inne gör mig galen. Jag mår inte bra, hur mycket jag än försöker. Det håller inte. Jag kommer falla och ingen finns där för att ta emot mig. Nej, vad är livets mening?

Kommentarer
Postat av: elin

vad händer älskling ?, finns här för dig ! <3

2009-05-08 @ 20:21:13
Postat av: Matilda

finns alltid här för dig. puss, du kan ju alltid be om en grupp puss med mig martin och johan, då kanske det känns bättre sen!? :D älskar dej<33

2009-05-09 @ 10:03:16
Postat av: Anonym

sv: oj , vad jobbigt det verkar , det är jobbigt att man ska säga förlåta när det är en annan som ska säga förlåt, så får man själv säga det . man pallar fan inte för mycket , en mamma eller pappa ska ju vara en bra förebild och förstå sitt barn ,och välja det som blir lättast för barnet .jag förstår att det gör ont för dig att hon väljer han istället för dig . men jag finns här om du vill prata , jag tycker att det är skönt att prata ut om det , men jag vet inte längre om jag ska fara upp till pappa , för han är fortfarande ett svin , han kan inte stå för det han gjort och ljuger för mig , han stog och sa jävla knarkar barn till mig . och det är inte kul att höra ens pappa säga det till sitt barn . han har bara förstört och man kan inte ens prata med han . han är helt trög .

jag finns här för dig ! puss gumman .

2009-05-09 @ 10:15:54
URL: http://lonnearankvist.blogg.se/
Postat av: emeliee

vad har hänt ? <3

jag finns här för dig gumman!

2009-05-09 @ 14:17:55
URL: http://eemelielindvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0